Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğan neden duruyor?. Demek ki, Albayrak’ın önüne, futbolcuların kendilerini sabote ettiğine dair çok önemli doneler koyuyor, belki de belgeler..

Belki de bant kayıtları sundu Başkana, ‘Biz değil, bunlar gitmeli’ dedi ve ikna etti.

TAKA
    bu yazıya inanmıyorum.
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ve idmandaa

arada sevindirir RABBİM
      fenerbahçe dünya pisliğidir..
      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Takimimizi Bursa'da karsilama goruntuleri....
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• hayde karabela seni beklioruz idmanlara basladiin ii olduuuuuu
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• yattara gelince dertler biter ama yönetim de, hoca da rezil hepsi, derhal çekip gitmeliler. Ben insanda ar duygusu nasıl olmaz diye merak ediyorum, olabilir başarısız olabilirsin, zaten seçimle geldin, herkes istedi oraya gelmeni paran var ya(ben istemedim) ama çekip gitmesini bilceksin...
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• hagi arkadaş söyledi tam irdeleyemeyeceğim ama Trabzonspora siyasetin bulaştığı aşikardır...
              çok basit bi örnek vereyim:
              Kulübe yakın olabileceğini düşündüğüm Trabzon kökenli süper lig hakemlerimizden birine geçen yıl Trabzonun kötü gidişi hakkında bi yorumda bulunmasını, yapılabilecek bişeyin olup olmadığını, bi transfer planı olup olmadığını sormuştum..onun cevabı ise " şu anda kulüp solcuların elinde olduğunu dem vurmuş benim ikinci bi soruyu sormama bile fırsat vermemişti...dahası ben gerek duymamıştım..ben kulüple ilgili sordum onun verdiği cevap sanki hükümet mevzuu gibiydi..
              daha ne sorayımki. belli değilmi..
              gitti solcusu geldi muhafazakarı..ne değişti..şimdide diğer görüşlü birine sorsan aynısını diyecektir muhtemelen..kimsenin gelecekle ilgli bi kaygısı yok, herkes siyasete oynuyor kanımca..
              yazık, Trabzonspor bi amaççtan ziyade bazılarının elinde bi araç gibi durmaya başlamış...
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• dün karadeniz gazetesinde yönetimin istifa kararı aldığı hatta ilan edeceğini ancak bakan Mehmet Ali Şahin den gelen telefonla vazgeçtiği yazıyordu. işte takımın içine kadar bulaşmış siyaset.... TRABZONSPORUN baŞkanı fenerli bakanın talimatıyla kararlar alıyor...

ve bizde başarı bekliyoruz......

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hagi arkadaş söyledi tam irdeleyemeyeceğim ama Trabzonspora siyasetin bulaştığı aşikardır...
                  çok basit bi örnek vereyim:
                  Kulübe yakın olabileceğini düşündüğüm Trabzon kökenli süper lig hakemlerimizden birine geçen yıl Trabzonun kötü gidişi hakkında bi yorumda bulunmasını, yapılabilecek bişeyin olup olmadığını, bi transfer planı olup olmadığını sormuştum..onun cevabı ise " şu anda kulüp solcuların elinde olduğunu dem vurmuş benim ikinci bi soruyu sormama bile fırsat vermemişti...dahası ben gerek duymamıştım..ben kulüple ilgili sordum onun verdiği cevap sanki hükümet mevzuu gibiydi..
                  daha ne sorayımki. belli değilmi..
                  gitti solcusu geldi muhafazakarı..ne değişti..şimdide diğer görüşlü birine sorsan aynısını diyecektir muhtemelen..kimsenin gelecekle ilgli bi kaygısı yok, herkes siyasete oynuyor kanımca..
                  yazık, Trabzonspor bi amaççtan ziyade bazılarının elinde bi araç gibi durmaya başlamış...
                  Evet bu yillardir bilinen sey ne yazik ki..

Yorum

• Gökdeniz'den ilginç yorum

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, takımın durumunu değerlendirirken, "Büyük kulüpler bazen böyle dönemler yaşayabiliyor" açıklamasını yaptı. Bordo-mavili oyuncu, kenetlenmek gerektiğini ifade ederek, "Bir an önce çıkışa geçip, kötü gidişe son vermek istiyoruz. Önümüzde Ankaraspor maçı var.Taraftarımızla barışma karşılaşmamız olacak"diye
                    konuştu.

haber bu ama dogru ama yalan....
                    kaynak:fotomac
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, takımın durumunu değerlendirirken, "Büyük kulüpler bazen böyle dönemler yaşayabiliyor" açıklamasını yaptı. Bordo-mavili oyuncu, kenetlenmek gerektiğini ifade ederek, "Bir an önce çıkışa geçip, kötü gidişe son vermek istiyoruz. Önümüzde Ankaraspor maçı var. Taraftarımızla barışma karşılaşmamız olacak" diye

konuştu.

haber bu ama dogru ama yalan....
                      7 haftadır aynı açıklamalar.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün karadeniz gazetesinde yönetimin istifa kararı aldığı hatta ilan edeceğini ancak bakan Mehmet Ali Şahin den gelen telefonla vazgeçtiği yazıyordu. işte takımın içine kadar bulaşmış siyaset.... TRABZONSPORUN baŞkanı fenerli bakanın talimatıyla kararlar alıyor...

ve bizde başarı bekliyoruz......
                        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 10:55.

Yorum

• Ve Doğan idmanda!
                          Bordo-mavililer, dün Ziya Doğan yönetiminde çalıştı.

Trabzon, sahasında oynayacağı Ankaraspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Pazar günkü antrenmana çıkmayan teknik direktör Ziya Doğan'ın dünkü çalışmada yer alması başkan Nuri Albayrak'ın kongre kararı alacağı beklentisini güçlendirdi. Yönetimin, kongrenin ardından Doğan'la birlikte Trabzon'da misyonunu tamamlaması bekleniyor.

///

Gazecilerin yorumunu dengeli yapması gerekiyor. Bu ne biçim haber?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Marcelinho şokta

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Trabzonspor'da şüphesiz en büyük şoku Marcelinho yaşıyor. Bordo-mavili futbolcu, "Türkiye'de şampiyonluk yaşamak istiyordum. Şu anda takımın bu durumda olması bizi çok üzüyor. Artık ilk yarının son maçından sonra yeni bir sayfa açmak için çabalayacağız" açıklamalarını yaptı.

En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 10:57.
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Gel de gönder!

2 milyon euro tazminat
                              Trabzonspor bu sezon bir türlü istediği performansı alamadığı Musampa'dan kolay kolay kurtulacağa benzemiyor. Bordo-mavili kulüple, 3 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalının tazminatının tam 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Sözleşmedeki madde nedeniyle siyahi oyuncuyu gönderemeyen yönetimin, bu nedenle Ziya Doğan'a "Musampa'yı kazanmalısın" baskısı yapıyor. Musampa, yıllık 900 bin euro'ya imza atmış ve ilk sene için parasının yarısını peşin olarak almıştı.
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 11:00.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                7 haftadır aynı açıklamalar.
                                kardesim ben haberi bulup site koymak yukyumlugum var vallaha neysen nedersin bilemem kardes ben işi mi vapıyom sagol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X