Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BaŞkandan Kurtulmanin Yolu

İMZA TOPLICAZ.. SEÇİM YAPTIRICAZ... VE KUTULUCAZ...BU KADAR BASİT
    NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
    HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
    BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
    TRABZONSPOR -gameshidze
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim anlamadigim ilk yari boyunca TEK MUSAMPAYI hazir hale getiremeyen KEL ziya BÜTÜN TAKIMI nasil ligin ikinci yarisina hazir hale getirecek
      halla hayatta tek doğru vardır derler ya hakikatten öyle.doğru söze ne hacet
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu anda TRT1'den duydum. "Sıcak bir gelişme" diye duyurdular:

-"Trabzonspor, Ziya Doğan'la devam kararı aldı."

Kendilerini tebrik ediyorum.
        Ne desem bos....Bir yonetim ne kadar kotu olabilir, korkak, aciz teknik direktoru ile birlikte koskoca takimi nasil mahvedebilir ve hala israrla hatalarinda, aczinde devam eder hep birlikte seyrediyoruz. Bu taraftar da bile bile yine haftaya bu takimi desteklemeye gider. Hic tepki vermeyi bilmeyen bir toplumuz. Cok umutsuz durumumuz cokkkk.

Yorum

• ne zaman imza toplancak şimdi lig tv erman dedi ki ziya istanbulda istifaya zorlanmış ama ziya etmiyecem demiş bişeyler yapalım takım elden gidiyoooooo

Yorum

• İlk olarak gameshidze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İMZA TOPLICAZ.. SEÇİM YAPTIRICAZ... VE KUTULUCAZ...BU KADAR BASİT
            Adayları Projeleri görelim
            imza işi halledilir
            sıkmayın canınızı
            varmı çeketimi yollarım seçilir diyenler dışında aday?

Yorum

• o kadar sıcak gelişmeki ki başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Her zaman istikrar pesinde oldum, buradan sonuna kadar herkesi destekledim ozellikle Vahid Hocaya kendi capimda cok destek verdim
                Ziya hoca birazcik umut verse, isik verse ona da sonuna kadar destek diyecegim
                Allah sonumuzu hayir eylesin

Yorum

• Star'da Şikebahçe Zenit'le görüşüyor Fatih için dedi...

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Star'da Şikebahçe Zenit'le görüşüyor Fatih için dedi...
                    "Prensipte anlaşılmış" dendi. Roberto Carlos olayına dönecek bu iş, adamlar şimdiden sezon arası gazete satışlarını artırma, tv yayınlarına malzeme çıkarma peşinde...

Yorum

• İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Prensipte anlaşılmış" dendi. Roberto Carlos olayına dönecek bu iş, adamlar şimdiden sezon arası gazete satışlarını artırma, tv yayınlarına malzeme çıkarma peşinde...

Allah aşkına reyting için olduğunu anlamadık demeyin bu haberin. Fatih Tekke Trabzonspor için bir ekoldür çünkü Trabzonsporun kaptanlığını yapmıştır ve öz Trabzonludur. Fenerbahçeye gitmiyceni de daha önce defalarca belirtmiştir. Böyle haberlere inandınız demiyorum ama tepki vermeyin ve mümkünse yalan programları izlemeyin tabi tercih sizin...
                      '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Yahu bu haberlere inanlar oluyormu hala. Adam türkiyeye geldi takıma destek olmak için. Böyle bir adam nasıl olurda fenere gider. Biraz mantıklı düşünelim lütfen.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• bu ziya hala devammı ediyo bir istifa falan yokmu. yoksa yönetim istikrar deyip ziyayı tutuyormu. o ziya hangi yüzle bu şehre gelebilecek. anlaşılan ben tek gitmem diyo ziya.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• akıl var mantık var ziya bu saatten sonra takımı şampiyonda etcerk olsa tadı olurmu. takım yeniliyo sen kaç 3-4 g.n ortada görünme sonra ben bu takımın teknik direktörüyüm diye ortaya çık. zaten baştan beri istemiyordum ama şimdi daha hiç gelmesin. çapsız şey. az gurur varsa git daha.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• fatihin sözleşmesinde 1 yıl boyunca türkiyeden hiç bir kulübe transfer edilemez maddesi koyuldu diye hatırlıyorum ben
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• feybe Başkan Vekili Nihat Özdemir, gsyi 2-1 yendikleri derbi sonrasında ''Maçta birkaç olay oldu. Yönetim olarak sahaya yabancı madde atanları kınıyoruz'' diye konuştu...

////

Kale arkasından atılan kaç tane pet şişe Mandragon'un kafasında patladı. gs td'si Geret'e atılan yabancı maddeler adamın alnını deldi kan revan içinde kaldı.

Şimdi soruyorum:

1-Trabzonspor maçında atılan maddeler için "Burda spor yapılmaz stadın kapatılması lazım" diyen zico neden maçtan sonra aynı açıklamaları kendi stadı için yapmadı?

2-Trabzonspor'a sahaya yastık attığı için 2 maç ceza verenler acaba feybe stadına kaç maç ceza verecek?

3-Kale arkasından yapılan onca tacizlere ve atılan onca yabancı maddeye rağmen feybe neden önerilen ağ çekilmesi fikrini benimsemiyor?

4-Önceki maçların birinde, Lig-tv'den başka bir yayın kuruluşunun stad içinden yayın yapamadığı yasalarla belli iken feybe-tv bu yasağa uymayıp staddan yayın yapmıştır. Lig-tv diğer yayın kuruluşlarına 3 dakikalık maç görüntülerini 15000 Dolara satarken federasyon tarafından feybe'ye verilen ceza 2500 YTL'de kalmıştır. Cezanın bu kadar düşük seviyede tutulmasının gerekçesi nedir? Durum böyle ise 15000 Dolar vermek yerine tüm tvler 2500 YTL ceza ödemeye razı olmazlar mı?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X