Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vallah nasil oynadigini hic görmedim ama duyduguma göre iyimisde,sorun dortmundta profosüyonel olmustu sonra gene almislar profosüyoneligini.ama niye bilmiyorum

alin size resmi http://www.bvb.de/?l%E0%F4%9C*j%97%87%9F

Yorum

• İlk olarak safakterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un kuruluşunda yaşanılan gelişmeleri röportajla anlatan digitürk'te yayınlanan TS Belgeseli(bordomavi.net'ten kardeşimiz upload etmiş)
      http://www.aydin-immobilien.de/tstarih/ts11.mpg

bu videonun devami varmi??
      https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
      I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak sabah gazetesi tarafından gönderildi

Erdoğan'a Fenerli torun

Emine Erdoğan doğacak torunu için "Büyük ihtimalle Tayyip dedesinin takımını tutacak" dedi.

Emine Erdoğan: Torunum Fenerbahçeli olacak

Emine Erdoğan Afyon'da bir bebe dükkanından doğacak olan torunu için kıyafet aldı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Afyon'un Sandıklı ilçesinde Ulu Camii'nde Cuma namazı kılarken eşi Emine Erdoğan da yeni doğacak torunu için alışveriş yaptı. Bir mağazadan çocuk takımı, patik, zıbın ve tulum gibi kıyafetler alan Emine Erdoğan 119 YTL ödedi. Dükkan sahipleriyle torun sohbeti de yapan Emine Erdoğan, "Cinsiyeti erkek, ismi henüz konulmadı. Bir dedesi Trabzonsporlu öbürü Fenerbahçeli. Ama büyük ihtimalle Tayyip dedesinin takımını tutar Fenerbahçeli olur" dedi. Dükkanda bulunan kadınlar, torununun dünyaya gelmesine çok az bir zaman kaldığı için sabırsızlandığını söyleyen Emine hanıma "şimdiden hayırlı olsun" dileklerini iletti. Erdoğan'ın büyük kızı Esra ile damadı Berat Albayrak'ın bekledikleri bebeğin bu ayın sonuna doğru dünyaya gelmesi bekleniyor. Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak ise Trabzonspor taraftarı.
        Magazin gündemi

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu videonun devami varmi??
          Belgesel'in devamı

Bu da birinci link:

Yorum

• Bursa başkanının Levent kızıl şu an Telegolde dediği laf Türkiyenin en büyük şehir klübü başkanıyım...Adi herife bak yaaa.

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa başkanının Levent kızıl şu an Telegolde dediği laf Türkiyenin en büyük şehir klübü başkanıyım...Adi herife bak yaaa.
              Bırak kendi çapında eğlensin. Kediye yavrusu aslan gibi gözükürmüş.

Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu yayına katıldıktan sonra Levent Kızıl yine kıvırmaya başladı. Kem küm
              En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 11.12.2006, 02:39.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• vay be 65 kilolu Ibrahim Haciosmanoglu 150 kiloluk dev adami Levent Kizili nasil susdurdu ama helal olsun...tam bir Mafya oldugunu belli ettiriyor adam...

Yorum

• İlk olarak safakterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -Siyasetin,özellikle AKP'nin markajı altına aldığı Trabzonspor bugün neden böyle?
                  -AKP Trabzonspor'u neden ele geçirmek istedi?
                  -Nuri Albayrak neden öne sürüldü?
                  -Albayrak ve ekibi neden olağanüstü kongreye girmiyor?
                  -Trabzon limanı Trabzonspor'un elinden neden alında?
                  -Nuri Albayrak' karşı kongrede aday olan Özkan Sümer, Albayrak yönetimiyle çalışmasının perde arkasında ne var?
                  -Faruk Özak'ın Bayındırlık ve İskan bakanı olmasında Trabzonspor'un rolü ne oldu?

Tüm bu soruları cevaplamaya çalışan, bugün yayınlanan bir yazı geçti elimde...
                  Trabzonspor camiasının tanıdığı, Trabzonspor Belgeseli'nin prodüktörü Bülent Baş yazmış... Haftalardır Trabonspor'u yazıyorlar zaten bu dergide.

http://rapidshare.com/files/6934935/TS_haber_10.12.2006_.pdf

Geçen hafta yayınanmıştı:
                  http://rapidshare.com/files/5937876/TS_haber.pdf.html

Bu da aynı derginin geçen sene Nuri gelmeden önce yazdığı haber...
                  http://rapidshare.com/files/5938543/Trabzonspor_haber-23_Ekim_2005.pdf.html

Trabzonspor'un kuruluşunda yaşanılan gelişmeleri röportajla anlatan digitürk'te yayınlanan TS Belgeseli(bordomavi.net'ten kardeşimiz upload etmiş)
                  Arkadaşım diyecektim ama senden arkadaş olmaz senin trabzonsporlu olduğundan bile şüpheliyim her topiğe girip akp kötülemek için yaptığını çalışmalar görmek senin ne maksatla foruma üye olduğunu ortaya koyuyor. Forum yöneticilerimizi göreve çağırıyorum foruma girip her mesajında siyasi içerik yazan bu şahsiyeti forumdan uzaklaştırın. Yada mesajlarını silin.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Leven Kızıl ne dedi?Hacıosmanoğlu ne cevap verdi?Analatabilecek olan var mı?

Yorum

• sevgili sarman kardeşim, seni rahatsız eden forumda siyasi içerikli mesajların verilmesi mi, yoksa akp'nin kötülenmesi mi..?
                      tam olarak anlayamadım ben senin sıkıntını..
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Saygıdeğer abicim beni sinir eden Ne akp ne chp nede diğer partiler hakkında yazılması beni Rahatsız eden Trabzonspor ile Siyasi parti isimlerininin yan yana gelmesi. Ben buna karşıyım. Trabzonsporum üzerinden ne bir parti artı oy olsun nede bir oyu azalsın. Kısaca tarbzonum üzerinden kimse kendi menfaatine dönüksiyaset yapmasın . Benim sıkıntım bu. Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Leven Kızıl ne dedi?Hacıosmanoğlu ne cevap verdi?Analatabilecek olan var mı?

leventkızıl bizim hakkımızda bişey söylemedi ki

(UEFA)

Yorum

• MUSAMPA SİNİR KÜPÜ
                            ÖNCE TURGUT KURAL
                            ?Trabzonspor'un tartışılan ismi Kiki Musampa, dünkü maçta yaşadığı iki olayla gündeme geldi. İkinci yarının başlamasından sonra saha kenarında ısınmaya başlayan Kongo asıllı Hollandalı yıldız, antrenör Turgut Kural tarafından, daha ciddi davranması konusunda uyarıldı. Bu ikili arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

SONRA MARCELİNHO
                            ?Daha sonra oyuna giren Kiki Musampa, bir pozisyonda yanından geçen Ankarasporlu oyuncuya müdahale etmemesi üzerine bu kez Marcelinho tarafından uyarıldı. Brezilyalı oyuncuya el kol hareketleri yapan Musampa, araya giren kaptan Hüseyin tarafından yatıştırıldı. (Karadeniz Gazetesi)

Adam Ziya DOĞAN sayesinde sinir hastası olacak.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşım diyecektim ama senden arkadaş olmaz senin trabzonsporlu olduğundan bile şüpheliyim her topiğe girip akp kötülemek için yaptığını çalışmalar görmek senin ne maksatla foruma üye olduğunu ortaya koyuyor. Forum yöneticilerimizi göreve çağırıyorum foruma girip her mesajında siyasi içerik yazan bu şahsiyeti forumdan uzaklaştırın. Yada mesajlarını silin.
                              Sen AKP'den bahsedilince neden bu kadar geriliyorsun???

Arkadaşım ben sana sövdüm mü, saldırdım mı?? efendi efendi fikirlerimi söyledim. Sen bunlara bir cevap versene! Trabzonspor'un geleceği konusunda, kalkınması için iki fikrin varsa, adam akıllı söyle belki biraz aydınlanırız...
                              Ayrıca Trabzonpsporluluğumu yargılamak senin yetkin dahilindeyse, harbi keçinin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalırız...

Yorum

• TRABZON'umuzun güzide ve küçük bir sahil ilçesi olan ama büyük adamlar yetiştirmiş olan ARSİN'in yürekleri kocaman olan futbolculardan oluşan takımı ARSİNSPOR 2.lig b kategorisinde 4. gruptan çıkarak yükelme grubuna kalmaya hak kazanmıştır. takımda emeği geçen herkeze candan teşekkürler.
                                34 mekan 61 vatan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X