Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=FATSALI_NL;555560]“Şerefiniz için oynayın !”
    Albayrak, 'Şerefiniz, çocuğunuz ve kendiniz için oynayın. Böyle rezalet olur mu? Ben 22 yıldır futbolun içindeyim. İlk kez soyunma odasına giriyorum. Beni buna mecbur ettiniz' dedi. Futbolcuların kafalarını yere eğdiğini gören Başkan Albayrak, 'Kaldırın başınızı, bir şeyler söyleyin' diye devam etti. Ancak bir ses alamayınca bu kez, 'Size söylüyorum cevap verin' diye bağırdı. Bunun üzerine konuşan tek isim ise Umut Bulut oldu. Golcü futbolcu başkanına 'Size söz veriyorum. İkinci yarı Burasspor'u yeneceğiz' şeklinde konuştu. Bu sözle sahaya çıkan Bordo-Mavili futbolculardan Umut Bulut ikinci yarının ilk dakikalarında golünü attı, sahanın da en iyi ismi oldu. Ancak diğer futbolcuların perişan hali kaçınılmaz sonu hazırladı.

22 futbolun içindeymiş biz bu haldeyiz futbolun içinde olmasaydı 0 puanımız olurdu herhalde bunada şükür birde şereften bahsetmiş bu şeref kimki bizim kapıcı ŞEREFMİ

kandisinde varsa İSTİFAAAAAA etsin
    Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• Şu anda TRT1'den duydum. "Sıcak bir gelişme" diye duyurdular:

-"Trabzonspor, Ziya Doğan'la devam kararı aldı."

Kendilerini tebrik ediyorum.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• o adam bi daha bu şehre gelip takımmı çalıştırabilecek. bu kadar pişkinliğede pes yani.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu anda TRT1'den duydum. "Sıcak bir gelişme" diye duyurdular:

-"Trabzonspor, Ziya Doğan'la devam kararı aldı."

Kendilerini tebrik ediyorum.
          Şöyle de diyebiliriz aslında; Nuri Albayrak yönetimi Ziya Doğan ile devam kararı aldı. Yani anca beraber kanca beraber. Ben bu yönetimin gideceğinden umutlu ve emin biri olarak diyorum ki, bu yönetimin aldığı hiç bir karar gelecek vaadeden, geçerliliğini yakın gelecekte koruyacak kararlar değildir. Bu yüzden Ziya Doğan ile devam edilme kararı bana çok ciddiye alınası bir karar olarak gelmiyor. çünkü gittiler mi beraber gideceklerdir. Hiç bir şekilde birbirinden ayrılmasınlar, böyle iyi.

Yorum

• KÜme DÜŞmemİz Garantİ Altina AlinmiŞ

EVET DOSTLAR...ARKADAŞLAR
            KÜME DÜŞMEMİZ GARANTİ ALTINA ALINMIŞ BULUNUYOR DEMEKKİ... FENERLİ BAŞBAKANIMIZIN KANKASI BİR BAŞKAN NİHAYET AMACINA ULAŞACAK...TRABZONSPOR GENEL KURUL ÜYESİYİM.ŞU AN BİR İMZA KAMPANYASI YAPILIYOR SANIRIM. 856 OYU BULUNCA MECBUREN YAPILACAK GENEL KURULA SEÇİM MADDESİNİ KOYMAK ZORUNDALAR.LÜTFEN ÜYE OLAN ARKADAŞLARIM BU KONUDA HASSAS OLALIM. YOKSA AHA BURAYA YAZIYORUM SENEYE BU ZAMANLARDA LİG A DA MAÇLARIMIZI SEYREDERİZ....
            NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
            HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
            BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
            TRABZONSPOR -gameshidze
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o adam bi daha bu şehre gelip takımmı çalıştırabilecek. bu kadar pişkinliğede pes yani.
              yüzsüz iste
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak gameshidze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                EVET DOSTLAR...ARKADAŞLAR
                KÜME DÜŞMEMİZ GARANTİ ALTINA ALINMIŞ BULUNUYOR DEMEKKİ... FENERLİ BAŞBAKANIMIZIN KANKASI BİR BAŞKAN NİHAYET AMACINA ULAŞACAK...TRABZONSPOR GENEL KURUL ÜYESİYİM.ŞU AN BİR İMZA KAMPANYASI YAPILIYOR SANIRIM. 856 OYU BULUNCA MECBUREN YAPILACAK GENEL KURULA SEÇİM MADDESİNİ KOYMAK ZORUNDALAR.LÜTFEN ÜYE OLAN ARKADAŞLARIM BU KONUDA HASSAS OLALIM. YOKSA AHA BURAYA YAZIYORUM SENEYE BU ZAMANLARDA LİG A DA MAÇLARIMIZI SEYREDERİZ....
                bunun bizde farkindayiz kardesim yeni bisey anlat bize

Yorum

• herkes el birliği yapmış böle rezil bi ligde febe yi açık ara şampiyon yapacaklar

Yorum

• bir şeyler yapalım yA sonumuz kötü yoksa

Yorum

• Yenİ Bİr Anlatmak

YENİ BİR ANLATMAK İŞİ ÇÖZECEKSE ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR . AMA YENİ BİR ŞEY YAPMAK GEREK . BENDE BUNU BAŞKANIN GİTMESİ İÇİN -ELİMDEKİ TEK OY DAHİ OLSA- OYUMU KULLANCAĞIM. YETMEZ Mİ DOSTUM ?
                      NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
                      HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
                      BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
                      TRABZONSPOR -gameshidze
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• kardeslerim, bu takımın basına morinyo gelse yine bi ... olmaz. suclu
                        1.baskan
                        2.ruhsuz futbolcular
                        3.ziyaa
                        oncelik sırasına gore bunların acilen degismesi lazım. devamlı hoca degistirerek istikrar saglanamaz. istikrar ve gelecek icin uzun vadeli iyi bir hoca lazım oncee

Yorum

• Tayyip, Trabzonspor'u da batırdı

Bugün bir dergide çıkan şu habere bir bakar mısınız arkadaşlar...
                          http://rapidshare.com/files/5937876/TS_haber.pdf.html

Bu da aynı derginin geçen sene Nuri gelmeden önce yazdığı haber...
                          http://rapidshare.com/files/5938543/Trabzonspor_haber-23_Ekim_2005.pdf.html

Trabzon'unumuz üzerinde oynanan oyunlara öyle küçümsenecek cinsten değil, uyanık olalım...

Yorum

• bu başkan dan nasıl kurtulcaz içimiz kan ağlıyoo yeter artık

Yorum

• benim anlamadigim ilk yari boyunca TEK MUSAMPAYI hazir hale getiremeyen KEL ziya BÜTÜN TAKIMI nasil ligin ikinci yarisina hazir hale getirecek

Yorum

• zerre kadar gurur varsa, istifa eder bay ziya. bir insan bukadar da pişkin olamaz canım !pes doğrusu pes. ne tür yaratıktır bu yahu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X