Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz çıkarsak hangi maçın galibi le oynayacağız

Yorum

• 'İNSANLAR YANLIŞLARLA BESLENİYOR'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan AjansSpor.com'a önemli açıklamalarda bulundu. Tafaftar için başarı istediklerinin altını çizen Doğan, takımın iskeletini yeni oluşturduklarını ifade etti. Doğan ayrıca, "Türkiye'de insanlar doğru mesajlar vermekten yana değil" dedi ve ekledi, "İnsanlar yanlışlarla besleniyor."
      3 hafta üst üste aldığı galibiyetlerin yanı sıra, ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan ve üst sıralara tırmanmaya başlayan Trabzonspor özellikle Beşiktaş karşısında 2-0'dan 3-2 galip gelerek bir Karadeniz fırtınası estirdi. Birçok oyuncusu giden ve yeni transferlerle Trabzonspor'u yeni baştan oluşturan Ziya Doğan AjansSpor.com'a önemli açıklamalar yaptı. Takım hakkında yapılan eleştirilerin abartıldığını belirten Doğan, özellikle taraftarın desteğinin öneminin altını çizdi ve taraftar için başarı istediklerini ifade etti. Türkiye Kupası'nda başarı isteyen Trabzonspor'da Doğan ligde de üst sıraları hedeflediklerini açıkladı.

AjansSpor.com Özel Röportaj: Can BİRSAY

Ziya Doğan Trabzonspor’un başına geldiğinden beri birçok terslikle boğuştu ve bir türlü rahatlayamadı. Özellikle bunu 3 hafta önce sorsak çok daha geçerli olurdu ama son zamanlarda alınan sonuçların ardından biraz daha rahatlamış durumda gözüküyorsunuz. Doğru muyuz?
      Trabzonspor’da rahatlamak çok kolay değil çünkü hedefleri olan bir takım. Futbolun içinde futbolcular rahatlıyor ama teknik adamlar rahatlayamaz. Buna hakkı yoktur. Şimdi mesela çok önemli bir kupa maçı var. Pek rahat değiliz çok yoğunuz ama tabi ki yarın anlamında bakarsak biraz nefes aldık. Çünkü önemli maçlar çok oynadık 3 hafta üst üste galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak toparladı.

Sayın Doğan ligin dışında çok önem verdiğiniz bir de kupa var. Ligde de son haftalarda üst sıralarda alınan puan kayıpları ve Trabzonspor’un da aldığı puanlar bir anda sizi yukarılara yaklaştırdı. Birkaç hafta daha üst sıralarda puan kaybı yaşanır ve Trabzonspor da bu performansını devam ettirirse işler iyice değiştirecek. Trabzonspor bu durum ışığında hedeflerinde bir değişiklik yaptı mı?
      Ben zaten Beşiktaş maçı öncesi bir açıklama yaptım. Medya bunu ‘Beşiktaş maçını alırsak ikincilik hesapları yaparız’ diye verdi ama ben böyle bir şey söylemedim. Beşiktaş ardından Konya ve Galatasaray maçlarını kayıpsız atlatırsak lig üçüncülüğü hatta ikincilik hesaplarını da yapabiliriz. Aynen bugün de aynı şeyleri söylüyorum bu maçları kayıpsız atlatırsak lig ikinciliği, üçüncülüğü için aday oluruz.

Sayın Doğan bir şeyi merak ediyorum ve sizin de bu konudaki görüşünüzü almak istiyorum. Trabzonspor’da giden oyuncuların ardından medyada çok büyük spekülasyonlar yapıldı. Marcelinho’nun, Szymkowiak’ın gidişi çok fazla haber oldu. Taraftar tepkisinden bahsedildi ama gördüğümüz taraftar her zaman Ziya Doğan’a destek vermeye devam etti. Gidenlerin ardından, yeni gelen oyuncularla birlikte Trabzonspor tam olarak oturdu mu?
      Şimdi şu var, aslında önemli bir tepki yok. Fakat medya bunu bu şekle getiriyor. Sanki çok büyük tepkiler varmış. Ben böyle bir tepkiyle karşılaşmadım. Medya bunu gündeme getirince toplum bu psikolojiyle tepki yapıyor. Biz böyle bir tepkiyle karşılaşmadık, bu tepkiyi sadece medya yazdı. Bize böyle bir tepki gelmedi. Szymkowiak hiç bırakmak istemediğim bir futbolcuydu ama onun başka sebepleri vardı bunu herkes biliyor. Ama sebepleri biz söylemedik. Zaten oynamak istemiyordu bu ülkede Szymkowiak’ı tavsiye eden hatta almak isteyenlerin başında ben vardım ve benim tavsiyemle aldılar. Ben onun yeteneklerini biliyorum ama başka sıkıntıları vardı. Sıkıntıları biz kendisiyle paylaştık. Teknik direktör olarak sıkıntılarını ben kamuoyuna anlatmam. Trabzon’a oyuncular çok istekli olamayabiliyor. Gerçi biz Marcelinho’dan memnunduk. Marcelinho’nun gitme istediğine sıcak baktık. Çünkü onu bırakınca transferimizde bazı şekillerin daha iyi olacağını ve transfer yapabileceğimizi anladık. İyi bir teklif yaptılar bizde profesyonelce düşündük ve gönderdik.

Yani Marcelinho ile sizin teknik anlamda bir sorununuz olmadı. Futbolcu mu Trabzon’a alışamadı?
      Marcelinho’dan ben zaten memnundum mantalite olarak. Ama Türkiye’ye gelen isim yapmış oyuncularda çok farklı şeyler bekliyoruz. Sanki o oyuncu tek başına her şeyi yapacakmış gibi veriyoruz. Ama Türkiye’de aynı oyuncuları aldığın zaman yaşlı diyorlar.

Ama yabancı olan yaşlı oyunculara kapıları sonuna kadar açıyoruz. Bir kere kamuoyunun bunu iyi anlaması lazım. Ben Marcelinho’dan çok memnundum ama ona iyi bir teklif gelince ve bu parayla iyi transferler yapacağımızı düşününce gitmesine izin verdim. Takımın çünkü ilk yarıda alternatifi yoktu. Alternatifli bir kadromuz yoktu. Bugün eksildik ilk yarıya göre 25 kişilik bir kadromuz var 23 kişiye indik. Bugün daha zengin ve daha alternatifli bir kadromuz var. Kadro alternatifli değildi. Trabzonspor iskeletini kaybetmiş bir takımdı bence. Ama şimdi aldığımız 4 oyuncuyla hem iskeleti hem de zengin bir kadro oluşturduk. Onun için ben hiç tepki görmedim medya bunu abarttı bence.

Sayın Doğan Gençlerbirliği’nden aldığınız Risp, Ayman ve Ankaragücü’nden aldığınız Ceyhun ile sizin zaten oyuncunuz olan Ersen Martin’in performansı son haftalarda çok iyi. Geldiğiniz ilk dönemlerde değil ama şimdi baktığımızda çok büyük değişiklikler olduğunu görüyoruz. Trabzonspor tam olarak oturmaya başladı diyebilir miyiz?
      En azından takım oyunu oynamaya başladık. Mantalitelerin değiştiğini görüyorum. Rekabet ortamını oluşturduk. Galatasaray ve Konya maçlarını kazanırsak o zaman bir çıkış yakaladık veya çok şey değişti diyebiliriz.

Takımınızda çok önemli isimler var; yıldız oyuncularınızdan Gökdeniz, Yattara Ersen Martin ve yeni gelenlerden Ceyhun, Ayman ve Risp gibi. Bu isimlerden tam olarak istediğiniz performansı alabiliyor musunuz? Bir de Sayın Doğan, sizden her zaman herkesi oynatmanız isteniyor. Bu tip haberler sizce normal mi?
      Yavaş yavaş almaya başladık. Ersen Martin yanılmıyorsam 130 gün sonra gol attı. Tabii ki bu saydıkların takım için önemli oyuncular ama bu isimlerin hangisi dışarıda kalırsa “Niye oynatmadın?” diye eleştiriliyoruz. Bunu doğal karşılıyorum ama şu hesabı yapmalılar. Şimdi Umut, Ersen, Ceyhun, Gökdeniz, bu oyunculardan birisini oynatmasam niye oynamıyor diyorlar ama insanların şöyle bir hesap etmesi lazım. 5 tane forvet oynarsa kim orta saha oynayacak. Böyle bazen hayretlerle izliyorum insanları. Bir gün oynamıyor bir gün oynuyor, saydığı adam 6 onun içinde gülüyorum. Biraz daha hesaplı hareket etmeleri lazım. Zengin bir kadromuz var ve bu da rekabeti doğuruyor. Ceyhun santraforun yakınında oynuyor. Gökdeniz sağda oynuyor. Sağda Yattara veya Gökdeniz paylaşarak oynuyorlar. Birde Ceyhun var peki beşinciyi de koyarsak orta sahada kim oynayacak. Dengeli bir takım olmak zorundayız. Bu çok önemli ve amacımız olan rekabet ortamını da bu şekilde yaratıyoruz. Dengeli bir takım, dengeli bir takım olmak çok önemli.

Sayın Doğan sizde anlattınız “Dengeli bir takım sahada olmalı, bu çok önemli” diye. Bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum; dönem dönem Yattara yedek başladığında ya da oyundan çıktığında hemen eleştiri okları yönelmeye başlıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
      Eleştirmek için bakılırsa her zaman eleştirilirsin. Şimdi Ömer Rıza’da var önemli bir oyuncu. Ömer Rıza sakatlıktan yeni çıktı, O da iyi bir duruma gelirse, Yattara, Ersen, Umut, Gökdeniz, Ceyhun Şöyle bir bakarsan 7 tane kaleciyi sayarsan 8 tane kaç tane defans ve orta saha koyacaksın? Böyle bakarak bulurlarsa daha doğruyu görürler. Şimdi bazıları oynayacak bazıları oynamayacak. Bu profesyonelliğin gereğidir. Futbolcunun görevi hazır olmaktır ve görev aldığında da oynar.

Medyada şöyle bir görüş vardır; Trabzon halkının, Trabzonspor taraftarının bilgisi çok kuvvetlidir ve futbolu çok yakından takip ederler ve çok iyi tespitleri vardır. Siz özellikle Avni Aker’de maça çıkarken bu kadar bilgili ve ateşli bir taraftar karşısında oynamaktan nasıl etkileniyorsunuz? Bu takımı strese sokuyor ya da ateşliyor mu?
      Trabzon’da kötü giderken negatif enerji, iyi giderken bunun tam tersi pozitif bir enerji var. Biz istiyoruz ki Trabzon birlik beraberliği tam anlamıyla yakalasın. Bu havayı tenefüs etmeyen, burayı görmeyen insanlar çeşitli senaryolarla ve varsayımlarla yorum yapıyor. Trabzon’da inanılmaz bir pozitif enerji var. Takımını çok seven taraftar tepkili olabilir. Aşırı sevgiden de tepki doğar. Beklentilerin çok olduğu bir yerde bunlar normal. İşte görüyoruz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın kayıplarından sonra gelen tepkileri. Bunlar doğal ama bugün Trabzon’da mağlubiyetler aldığımız dönemde medyanın olayları çok abartmasına rağmen, küçük bir tepki dahi almadık. Bir teknik adam olarak ben hiç almadım. Onun içinde onlara çok şey borçluyum, borçluyuz. Bu yüzden de özellikle çıkışımızın devamını onlar için istiyorum.

Sayın Doğan, Trabzonspor son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla tam anlamıyla “fırtına gibi esti” diyebiliriz. Ancak Trabzonspor’un bu kadrosunda eksikleri olduğunu düşünüyor musunuz?
      Tabii ki eksiklerimiz var ama çok değil. Biz iskeleti yeni oluşturduk. Bu eksiklerin giderilmesi zaman içerisinde, takım oyununun ön plana çıktığı, elimdeki oyuncuların daha verimli olmaya başladığında daha da etkili olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor seneye yeni sezona başladığı zaman 10 tane adam almayacak. Bir iki tane nokta transfer yapacağız. Zaman içerisinde eksiklerimiz ortaya çıkacak ve biz de ona göre müdahale edeceğiz. . Türkiye’de yanlış bir şey var; kadronu oluşturuyorsun, iyi oyuncular transfer ediyorsun ve yarın şampiyon olmanı bekliyorlar. Takım bir süreçten geçecek, ortamı yakalayacak, o havayı yakalayacak, futbolcular uyum sağlayacak. Mesela siz İstanbul’da yaşıyorsunuz, Trabzon’a bugün gelseniz siz bile hemen uyum sağlayamazsınız. En azından 2 aya ihtiyacınız olabilir. Bu kadar basit ama biraz o konuda aceleci bir toplumuz.

Sayın Doğan geride kalan hafta sonunda çok ciddi bir galibiyet aldınız. Türk futbol tarihine geçecek bu galibiyette çok büyük bir rakip olan Beşiktaş’ı 2-0 gerideyken 2. yarı başladığında 10 dakikadan daha kısa bir sürede attığınız 3 golle yendiniz. O maçın devre arasında ne değişti? 2-0 geride olan takımınızı nasıl motive etmeyi başardınız?
      Aslında biz maça çok iyi başladık. Belki biz içeri 2-0 galip girebilirdik ama Türkiye’de skora göre hareket edildiği için oyunumuz zaman zaman göz ardı ediliyor. Aslında skor önemli değildi. Oyun anlayışımız rakipten daha iyiydi. Fakat futbol bazen 2 tane şok gol yersin. Biz teknik adam olarak skora göre hareket etmiyoruz. 2. yarı ilk 10-15 dakikası gol bulursak Beşiktaş psikolojik olarak etkilenecekti ve bunu biliyorduk. Onu biliyorduk. Nasıl motive olduk, bunu anlatmak çok doğru değil futbolcum zaten durumun bilincindeydi. Bizde tabii gerekenleri söyledik ama şunları şunları söyledik demek çok doğru değil. Bir şekilde futbolcu da istiyordu. Maça başlarken şanssız 2 gol yedik. 2. yarıya başlarken hesapladığımız erken golü bulursak, taraftarımızın desteğiyle gol bulursak Beşiktaş’ın panikleyeceğini biliyorduk. 45 dakika çok uzun bir süre futbolda, onun için 10 dakikada 3 gol bulduk. Belki 6 tane olabilirdi. Futbolda son 1 dakika bile çok önemli. Bu bilinçle 45 dakikada maçı çevireceğimizi biliyorduk ve sonuçta da çevirdik. Aslında Beşiktaş maçını şimdi konuşmak prensiplerime ters, biz bu maçı tamamen geride bıraktık. Benim için Beşiktaş maçı bitmiştir. Biz çok önemli bir kupa maçına geldik. Güçlü bir takımla oynayacağız. Onun hesaplarını yapıyoruz.

Sayın Doğan bir konuyla ilgili görüşünüzü almak istiyorum. Fatih Akyel takımdan ayrıldığında da açıklamalarına devam etti. Daha önce bize verdiği bir röportajda da sizinle ilgili açıklamalarda bulundu. Çok fazla disiplinli olduğunuzdan ve farklı şeylerden bahsetti. Neden böyle bir gerginlik oldu?
      Ben bu konuyla ilgili hiç yorum yapmıyorum. Benim takımımdaki herkes her şeyi bilir. Mesela bilgisayarı yasakladı diye saçma şeyler çıktı. Hatta biz bir de oyun salonu kurduk, satrançtan, tavlasından, damasına varana kadar birçok oyun var. Oyuncuların keyifli zaman geçirmeleri için. Bilgisayar bölümü yaptırdım. Oyunlar dışında burada boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz diye. Bazı köşe yazarları bunun hakkında yazı yazdı. Kamuoyunda böyle bir ortam yaratılmak istendi. Ben olsam o ortamı gelir yerinde görürüm. Ondan sonra yorum yaparım. Yanlışlıklar yapıldı ve yanlış yazılar yazıldı. Sizin yaptığınız gibi sorulduğunda cevaplar da veriliyor. Yaşananları yerinde görmek her zaman çok önemlidir. Fatih Akyel profesyonel bir futbolcu, bazı sıkıntılar oldu. Önemli bir oyuncu Türk futboluna hizmetler etmiş, Türk futboluna hizmet etmeye devam etmesini tavsiye ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmaya gerek yok. İnsanlar teknik direktör olduğu zaman bunu daha iyi anlar. Biz duygusal yaklaşımlar yapmayız, profesyoneliz. Benim hayatım futbolun içinde geçti. Neyin yasaklanıp neyin yasaklanmayacağını gayet iyi biliyorum.

Sayın Doğan ilk zamanlarda gol yollarında sıkıntı yaşadığınız yazıldı. Ancak son özellikle 3 haftaya baktığımızda gol sıkıntısı olmadığını görüyoruz. Daha önce de gol atılacağını siz kendiniz açıklamıştınız. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
      3 hafta öncesine kadar takım gol atamıyor diyorlardı, şimdi takım çok gol atıyor. Bir ara çok gol yiyorduk. Gol yememeye başladık. Yani futbolda bunlar olacaktır. Futbolcular sağduyulu olmak zorunda. Oynayacak oynamayacak, 18’e girip girmeyecek, Futbolcular yedek kalabilir. Futbolcuların küsme hakkı yoktur. Bu profesyonel bir iş, hocası görev verir, vermez, önemli olan kendini hazır tutmak. 2 hafta önce milli takıma çağrılan kaleci bugün eleştiriliyor. Bu kadar uçuk ve uçlarda olmamalıyız. 18 yaşında bir oyuncu 2 tane maç oynuyor, bir anda Chelsea’ler, Milan’lar, Real Madrid’ler istiyor. Bu Türkiye’de düzeltilmesi gereken çok şey var ben onları düzeltmek istiyorum ama önce genç oyuncuları kazanmak için, genç oyuncularda devamlılık sağlamak için, profesyonel yapıyı oturtmak için, futbolcudan önce kulüp yapılarının incelenmesi lazım, medyanın çok önemli görevleri var. Türkiye’de insanlar doğru mesajlar vermekten yana değil. İnsanlar yanlışlarla besleniyor. Futbolda veya hangi spor dalı olursa olsun hep yanlışların daha çok prim yapıldığı bir ülkedeyiz. Çok yetenekli bir toplumuz ama yanlışlarla uğraşıp o yetenekleri nasıl çürütürüz onun hesaplarını çok daha iyi yapıyoruz.

Sayın Doğan umuyorum sizin de temenni ettiğiniz noktalara gelebiliriz. Trabzonspor kötü sonuçlar aldığında da yönetim her zaman teknik heyete destek vermeye devam etti.
      Yani sonuçta "Avrupa’da şöyle yabancı ülkelerde böyle" der dururuz. Avrupa’daki yetenekleri ve kulüpleri incelersek, bunlara bakılsın bu sorduğunuz sorunun cevabını orada görürsünüz! 6-7 hafta kötü olduğumuz dönem yönetimin ve taraftarın bize güveni azalmadı. Bunun sonucunda da takımın iskeleti oluştu. İddia ediyorum takımın iskeleti oluştu. Türkiye’de 1 günde takım kurun 3 günde başarılı olun. Bu aklın değişmesi lazım! Geçen yıl Galatasaray’da Gerets inanılmaz şeyler yaptı. Müthiş bir şampiyonluk kazandı. Ama ligin 4. haftasında gönderiliyor diye yazılar çıktı. Bu çok komik ve çok acı. Geçen yıl ekonomik sıkıntı içinde müthiş bir şampiyonluk kazandılar. Ben geçen yıl demeç veriyordum. Ligde sistemi olan tek takım Galatasaray diye ama ligin 4. haftasında alın gazeteleri bir okuyun. Eğer istikrardan yana kulüpler karar alırsa her teknik direktör başarılı olur, bu kadar basit.

Sayın Doğan kamptayken vaktinizi aldık çok teşekkürler. Son olarak taraftara iletmek istediğiniz mesajınızı almak istiyoruz.
      Biz taraftara gerçekten mahcubuz bize karşı hep anlayışlı oldular. Onların layık olduğu başarıyı yakalamak istiyoruz. Dediğim gibi sürekli istikrardan yana hareket edilirse Trabzonspor her geçen gün daha iyi olacak. Trabzon’un layık olduğu takım sahaya aslan gibi çıkacak ve onları da mutlu edecek. Bu bizim görevimiz bunu çok istiyorum.

Sayın Doğan değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler ve başarılar diliyoruz.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• Yeniden kura çekilecek mi?

Yorum

• Ersen Martin yanılmıyorsam 130 gün sonra gol attı. Tabii ki bu saydıkların takım için önemli oyuncular ama bu isimlerin hangisi dışarıda kalırsa “Niye oynatmadın?” diye eleştiriliyoruz. Bunu doğal karşılıyorum ama şu hesabı yapmalılar. Şimdi Umut, Ersen, Ceyhun, Gökdeniz, bu oyunculardan birisini oynatmasam niye oynamıyor diyorlar ama insanların şöyle bir hesap etmesi lazım. 5 tane forvet oynarsa kim orta saha oynayacak. Böyle bazen hayretlerle izliyorum insanları. Bir gün oynamıyor bir gün oynuyor, saydığı adam 6 onun içinde gülüyorum. Biraz daha hesaplı hareket etmeleri lazım. Zengin bir kadromuz var ve bu da rekabeti doğuruyor. Ceyhun santraforun yakınında oynuyor. Gökdeniz sağda oynuyor. Sağda Yattara veya Gökdeniz paylaşarak oynuyorlar. Birde Ceyhun var peki beşinciyi de koyarsak orta sahada kim oynayacak. Dengeli bir takım olmak zorundayız. Bu çok önemli ve amacımız olan rekabet ortamını da bu şekilde yaratıyoruz. Dengeli bir takım, dengeli bir takım olmak çok önemli....

///

Ben anlamıyorum. 5 tane forvetten söz ediyor. Ceyhun, santrafor, Gökdeniz, Yattara... 5. forveti de koyarsam ortasahaya kimi koyacağım diyor.

Gökdeniz, Yattara, Ceyhun ortasaha oyuncuları değil mi? Bu oyuncuları ileri salıp forvet deyip geçmek mi doğru? Yoksa ortasaha olduklarını hatırlatıp ataklardan geriye dönmelerini sağlamak mı teknik direktörün görevi?

Sahi Ziya hocanın ortasahası nerde? Ön libero bölgesinde mi?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak memoafs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeniden kura çekilecek mi?
            kupa gruplari ( 1.nci 2.nci ) sekillendikten sonra kura ceken bir kurulus asil simdi kura ceker. sampiyon baska yerlerde tayin edilir demiyecem ama demis kadar olduk
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Güneş, İlk Maçına Çıkıyor

FC. Seul takımı teknik direktörü Şenol Güneş ilk ciddi sınavına Pazar günü çıkıyor.

Edinilen bilgiye göre, Şenol Güneş, 4 Mart Pazar günü 15.00’da kendi sahasında League Daegu ile karşılaşacak.

Öte yandan bu sahanın 65 bin kişilik kapasitesi olduğu ve daha önce de Türkiye Çin maçı burada oynanmıştı.

FC Seul ile League Daegu takımı arasında yapılan karşılaşmalardan şu sonuçlar alındı.

League Daegu FC Seoul 2 - 0

League FC Seoul Daegu FC 1 - 2

League FC Seoul Daegu FC 1 - 2

League Daegu FC FC Seoul 1 - 2

Cup FC Seoul League Daegu 0 - 1

League Daegu FC FC Seoul 2 - 2

League FC Seoul Daegu FC 1 - 1
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersen Martin yanılmıyorsam 130 gün sonra gol attı. Tabii ki bu saydıkların takım için önemli oyuncular ama bu isimlerin hangisi dışarıda kalırsa “Niye oynatmadın?” diye eleştiriliyoruz. Bunu doğal karşılıyorum ama şu hesabı yapmalılar. Şimdi Umut, Ersen, Ceyhun, Gökdeniz, bu oyunculardan birisini oynatmasam niye oynamıyor diyorlar ama insanların şöyle bir hesap etmesi lazım. 5 tane forvet oynarsa kim orta saha oynayacak. Böyle bazen hayretlerle izliyorum insanları. Bir gün oynamıyor bir gün oynuyor, saydığı adam 6 onun içinde gülüyorum. Biraz daha hesaplı hareket etmeleri lazım. Zengin bir kadromuz var ve bu da rekabeti doğuruyor. Ceyhun santraforun yakınında oynuyor. Gökdeniz sağda oynuyor. Sağda Yattara veya Gökdeniz paylaşarak oynuyorlar. Birde Ceyhun var peki beşinciyi de koyarsak orta sahada kim oynayacak. Dengeli bir takım olmak zorundayız. Bu çok önemli ve amacımız olan rekabet ortamını da bu şekilde yaratıyoruz. Dengeli bir takım, dengeli bir takım olmak çok önemli....

///

Ben anlamıyorum. 5 tane forvetten söz ediyor. Ceyhun, santrafor, Gökdeniz, Yattara... 5. forveti de koyarsam ortasahaya kimi koyacağım diyor.

Gökdeniz, Yattara, Ceyhun ortasaha oyuncuları değil mi? Bu oyuncuları ileri salıp forvet deyip geçmek mi doğru? Yoksa ortasaha olduklarını hatırlatıp ataklardan geriye dönmelerini sağlamak mı teknik direktörün görevi?

Sahi Ziya hocanın ortasahası nerde? Ön libero bölgesinde mi?
                ziya hocaya göre savunma yapmayan herkes forvet sayılır.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ziya hocaya göre savunma yapmayan herkes forvet sayılır.
                  Bence yanlış Ziya hocaya göre savunma yapmayan futbolcu değildir. Hepimiz önliberoyuz

Yorum

• ula koca roportaja musampanın m si bile gecmemiş herifi adam yerine bile koymuyolar

Yorum

• TRT 1'de Karadeniz Müziği var...

Yorum

• Hocayı bu foruma davet edelim tepki almamış hiç

Yorum

• TRT1 de Trabzonspor Beşiktaş maçı var
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• TRT 1 de suan ts bjk maci var
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kupa gruplari ( 1.nci 2.nci ) sekillendikten sonra kura ceken bir kurulus asil simdi kura ceker. sampiyon baska yerlerde tayin edilir demiyecem ama demis kadar olduk
                              ne kadar salak var bizim . tff de zaten
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRT1 de Trabzonspor Beşiktaş maçı var
                                birazdan 2. yarı başlıcak . kacırmayın derim benn..
                                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X