Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankete göre suanda Trabzon maci kazanir gözüküyor.

Yorum

• Trabzon, Fener macini 2-1 alir. Ilk golü ise Fener atar.

Yorum

• hayir hüseyin kardes suan fener kazanir gözüküyor.

onun icin herkesi ankete davet ediyorum, haydeyin arkadaslar.

fotomacin internet sayfasinda...
        Trabzonspor

Yorum

• Yorum

• ankete katilalim lütfen,

Son dakika transfer haberleri, son dakika spor haberleri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Süper Lig, TFF 1. Lig ve diğer branşlardan tüm gelişmeler burada - Fotomaç
            Trabzonspor

Yorum

• Haberi okudum ne yalan söyleyeyim çok etkilendim boyle sporcuların yetiştiğini görmek hakikatten gurur verici.Minik Hilal boyle devam et emin ol hep kazanırsın..
              TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
              Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Yattara, Trabzon'a döndü
                22.11.2006 22:39 - Bu haber 202 kişi, Spor haberleri bugün 73.543 kişi tarafından okundu

Sakatlığı nedeniyle bir süredir Belçika'da tedavi gören Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, akşam saatlerinde Trabzon'a döndü.

Eşi Aminata ve 2 oğlu ile Ankara aktarmalı olarak Brüksel'den Trabzon'a gelen İbrahim Yattara'yı, havalimanında Trabzonspor Kulübü'nden hiçbir yetkili karşılamazken, bir grup taraftar kendisini karşılayarak çiçek verdi. Her zaman olduğu gibi bavullarından bir bölümünü Brüksel'de unutan Yattara'nın valizlerini de basın mensupları taşırken, Gineli oyuncu havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Takımın durumunun şuan iyi olmadığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü kaydeden Yattara, "Bizim takım iyi takım, ama şuandaki durumumuz iyi değil. İnşallah Fenerbahçe maçı ile birlikte moralimiz düzelecek. Birbirimize inanıyoruz. Ben de bu maç öncesi moral vermek için geldim. İnşallah bu maçı kazanıp çıkışa geçeriz" dedi.

Uzun bir sakatlık dönemi geçirdiğini, ancak 2. yarıya hazır olacağını belirten Yattara, "Futbolu çok özledim. Taraftarı özledim, takımı ve formamı özledim. Bir an evvel sahalara dönmek için heyecanlanıyorum. Ben şuan bile oynamak isterim, ama doktorum izin vermiyor" diye konuştu.

Yattara, Teknik Direktör Ziya Doğan ile bu sezon pek çalışma fırsatı bulamadığını da kaydederek, "Ama ben kendisini çok iyi tanıyorum. Onunla daha önce çalıştım. İyi bir teknik adam. Onun döneminde benim performansım üst seviyedeydi. İnşallah yine birlikte Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum

• Bilmiyorum ne kadar doğru ama Trabzondaki taraftar eğer fenere yenilirsek olayın kıralını çıkaracak...Ortalık acayip karışacak.

Kaynak diye tutturanlar olur trabzondaki bir arkadaş...
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Yaparlarsa bu Trabzon'a ve Trabzonspor'a ihanet olur. Haklı tarafları kalmaz

Bu arada,

Fanatik

Şike iddiası Fenerbahçe’nin 2000-2001 sezonunun son haftasında oynadığı Samsun maçında şike yapıldığı iddia edildi. 23.11.2006

2000-2001 sezonu...
                    Federasyona başvuran bir kişinin bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edilirken, bu iddialardan bilgisi olan birkaç yönetim kurulu üyesinin, ispatın yapılması halinde Fenerbahçe camiasını karşısına almadan olayı nasıl inceleyebileceklerini tartıştıkları belirtildi.

Kulübe değil, yapanlara
                    Kimliği (şimdilik) belirsiz şahsın iddialarının ispatlanması durumunda nasıl bir yol izleneceği ve Fenerbahçe’ye verilecek cezanın neler olabileceği konusunda çeşitli görüşler ortaya atılırken, kulübün kendisinden çok, yapan ya da yaptıranlara ceza verilmesi düşüncesi ağırlık kazandı. Hatırlanacağı gibi o sezonun son maçında Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Samsunspor’u 3-1 yenmiş ve şampiyonluğa ulaşmıştı.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• muhalif..
                      nasıl yazmışım?
                      beğendin mi bari?

Yorum

• bence öncelikle futbolcular bu ankete katılmamlı... çünkü sahada oynayacak olan onlar.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kara Kartal eski göz ağrısı Rumen teknik direktörle kesin anlaşmaya vardı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Kara Kartal eski göz ağrısı Rumen teknik direktörle kesin anlaşmaya vardı. Luce’nin önce Donetsk ile arasındaki tazminat halledilecek. Tayfur Havutçu da antrenör olarak görev alacak.

Çok gizli operasyon

Beşiktaş’ta bu sene Süper Lig’de ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların ardından istenmeyen adam ilan edilen Jean Tigana’nın yerine teknik adam arayışlarını hızlandıran yöneticilerin, Mircea Lucescu’yla kesin olarak anlaştığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’in hemen hemen her fırsatta Tigana ile yola devam edeceklerini açıklamasına karşın, Lucescu ile prensipte el sıkıştığı iddia edildi. Bu operasyonun devre arasında gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Devre arasında bitecek

Fakat Rumen teknik adamın Shaktar Donetsk ile sözleşmesinin sürmesi bu transferin önündeki en büyük engel olarak gösteriliyor. Devre arasına kadar bu sorunu da ortadan kaldırmayı planlayan Beşiktaş yöneticilerinin, aralık ayının ortalarında eski teknik direktörlerini tekrar takımın başına getirecekleri bildirildi. Lucescu’nun yardımcılığına da eski takım kaptanlarından Tayfur Havutçu getirilecek. Kondisyoner görevini ise Luce’nin sağ kolu Carlo üstlenecek.

GençTürk Haber
                          23 Kasım 2006 13:05
                          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• arkadaslar sIk sIk yaziyorum ama herkes görsün diye.

Lütfen ankete katilalim,

Son dakika transfer haberleri, son dakika spor haberleri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Süper Lig, TFF 1. Lig ve diğer branşlardan tüm gelişmeler burada - Fotomaç
                            Trabzonspor

Yorum

• Stepanov'a anne morali
                              Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lider Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov'un annesi Aha Stepanov zor karşılaşma öncesi oğlunan moral vermek için Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Milan Stepanov, takımla birlikte zorlu Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken annesi Aha'nın da desteğini alıyor. Anne Stepanov oğlunun dün akşam yapılan idmanını saha kenarından izlerken, basın mensuplarının ilgisinden de rahatsız olduğu gözlendi.

Sırbistan'dan gelen anne Aha'nın ülkesinden oğluna özlem duyduğu çeşitli hediyelerde getirdiği de öğrenildi.

Hadi Hayırlısı

Yorum

• vay anasını be
                                söyleyelim hepsinin annesi gelsin moral versin.belki işe yarar
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X