gs maçında nolmuşki savunma istiyolar.Ulan yellensek savunma isteyecek bu şerefsizler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğru olsa bile benim içimdeki fatih akyel nefreti hiçbir zaman dinmeyecek.Bize Sövüp sayan aşağılayan küçük gören bi istanbul eziğini alıp Trabzonsporumuza 2.kaptan yapanlara diyecek laf bulamıyorum.albayrak kulübüde kendi gibi tutarsızlaştırdıİlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------------------------------------------------------------------
Acaba dogrumudur? eger dogruysa helal olsun ikinci kaptana..Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bilmem dün vestel-sakarya macina baktiginizmi
macta ergin keles ilk onbire girdi ve süper oynadi , acayip driplingler paslar gercekten harikaydi iyi bi sansini da kacirdi ama böyle devam etsin yakacak ortaligi
19 yasinda 5-4 haftada sakaryanin 11 ne girdi önümüzdeki maclarda iyi seyredin heran bi patlama yapabilir
tebrikler ergin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
evet bende izledim ,cok iyi oynadi ,keske bir gol atabilseydiİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmem dün vestel-sakarya macina baktiginizmi
macta ergin keles ilk onbire girdi ve süper oynadi , acayip driplingler paslar gercekten harikaydi iyi bi sansini da kacirdi ama böyle devam etsin yakacak ortaligi
19 yasinda 5-4 haftada sakaryanin 11 ne girdi önümüzdeki maclarda iyi seyredin heran bi patlama yapabilir
tebrikler erginihsanbayran
Yorum
-
Sezon başında belliydi gelişme kaydedeceği. Ortasahaya gelip yardım da ediyor. Duvar pasları,çarpraz koşular... Eğer bitiriciliğini geliştirirse Trabzonspor'da da uzun seneler forma giyerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Fatih Akyel'in yaptığı çok yanlış. Yine yanlış bir iş yaptı, ceza alacak Trabzonspor cezalandırılacak ve destekliyor musunuz? Yanlışınız varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Naim
Fatihin her gittiği Takımda Kahraman olma çalışmaları bunlar
yapmış olabilir
gariptir ki Yakıştırıım böyle bir olayı
Yapmadıysada Yayınlanması Tam Fakyel likbir olay
ah be Fatih Her gittiğin takımda Adam gibi topunu oynasan Taraftarda sana sahip çıkar bu hallerede Düşmezdin
Neyse bu adam böyle
artık bilin
Yorum
-
Naim
Adam gibi Topunu oynasınİlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ironmaster
trabzonda kadın gibimi top oynuyo
Böyle Şekiller Yapmaya Gerek yok
fb ye gidince fb lilerekabul ettirecem diye kendisini gs lilere saldırdı
gs de iken fb lilere saldırıyordu
fb ye geldibize saldırdı
şimdi bize geldi kime saldırıcak bakalım
anladınmı?
Yorum
-
PAF Takımımız farklı kazandı
PAF Takımımız bugün Ankaragücü PAF Takımı ile oynadığı karşılaşmada sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Saat 15.00'te Tandoğan Tesisleri'nde oynanan mücadelede bordo-mavili ekibimizin gollerini Ali Köse, Münür ve Emre kaydetti.
Takımımız maçta şu kadroyla mücadele etti:
Erhan, Fahrettin, Kadir, Cengiz, Erhan Kurt (dk.85 Ziya), Münür, Yunus Emre, Gökhan, Emre (dk.77 Hasan), Ali Köse, Rahman (dk.60 Abdülaziz)
Goller: dk.40 Ali Köse, dk.50 Münür, dk.73 Emre
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Korgeneral Özbahadır'a ziyaret
Yönetim kurulu üyelerimiz bugün GATA Komutanı Korgeneral Ömer Necati Özbahadır'ı makamında ziyaret ettiler.
Trabzonlu olan Özbahadır'a yapılan ziyarete Başkan Yardımcımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Genel Saymanımız Emin Kahramanve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Uğur Zihni katıldı.
Ziyaretin sonunda Hacıosmanoğlu, Özbahadır'a bir üzerinde isminin yazılı olduğu bir Trabzonspor forması hediye etti.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
solmazkvsr
Karadeniz Gazetesi Yazarı Musa Alioğlu'ndanBenim Trabzonspor ile olan gönül bağım konusunda hiç şüphem yoktur. Yani 25 yıl önce üye olduğum bu kulüp herkes kadar benim de kulübümdür. Ben de en az herkes kadar kulübü severim, Kulübün yücelmesini ve yükselmesini isterim. Ben bunu isterken de o kulübü yönetenlerin yanlışını söyleme hakkını kendimde bulurum. Ben futbol topunun çapının kaç santim olduğunu bilemem.
THY bunu hep yapıyor
Bu anlamda saha için konularda kalem oynatmayı işin erbabına bırakmaktan da gocunmam. Ama gelin görün ki bizim aidatlarımızı da harcama yetkisi vermiş olduğumuz kulüp yöneticilerine, bu gibi paraları nasıl ve nereye harcadıklarını sorma hakkım vardır. Kamu vicdanı ve kendi adıma bir toplum avukatı gibi bu paraları nereye ve nasıl harcıyorsunuz diyorum. Bundan ötürü hiç kimse bana gücenme hakkına sahip değildir. Şimdi buradan soruyorum.
Ey Trabzonspor’u idare edenler, siz bu kulübün hak ve de menfaatlerini böyle mi koruyorsunuz. Bu kulübün bir lirasının dahi ne kadar önemli olduğunu bilmem söylememe gerek var mı. Siz paraları harcarken bizi kimse denetleme hakkına sahip değildir diye mi düşünüyorsunuz. Yoksa, nasıl olsa vizeyi aldık, bu gibi konular genel kurula kadar unutulur mu sanıyorsunuz. Sayın başkan ve de sayın yöneticilerimiz Trabzonspor’umuz, şu Osasuna maçı için İspanya’ya hangi havayolu şirketi ile ve de kaça gitti. Siz söylemeden ben aktarayım. THY’ye tam 95 bin Euro ödediniz. Bu arada Atlasjet 85 bin Euro önerdi. Son olarak Onur Air firması ise sizlere sadece 73 bin Euro fiyat önerdi.
Onur Air firmasının Trabzonlu olan Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Hasançebi, takımımıza bir jest olsun ve aramızda bir yakınlık olsun diye böyle düşük bir fiyat verdik derken çok haklı olarak öfkeliydi. O da bu kulübün üyesi ve de sevdalısıydı. Gönlü razı olmamıştı kulübünün tam 23 bin Euro’sunun boşa harcanmasına. THY’yi tercih etmenizde ne gibi önemli bir faktör vardı, merak ettim sayın başkan ve yöneticiler.Yoksa, para çok harcayacak yer mi arıyorsunuz. Ortada bir suistimal var bence. Göz göre göre 23 bin Euro böylece sokağa atılmış ve kulüp zarara uğratılmıştır. Benim bu iddialarıma kamuoyu cevap bekliyor.
Buraya kadar konumuz Trabzonspor'un gözgöre göre kazık yemesidir. Peki ya THY'nin yaptığına ne demeli.Hadi diyelim Trabzonspor'un parası çok ve de o kulübü yönetenler parayı nasıl harcayacağini bilmiyor. Peki Türk Hava Yolları yöneticileri 95 bin euroluk rakkamı verirken acaba hiç düşündüler mi.
Bu takımlar yurtdışına bu ülkeyi tanıtmak için gidiyor. Bir yanda ticari bir kuruluş olan Anadolu Ateşi'ne sponsor olup milyonlarca liralık bilet verirken, öte yanda ülkemizi Avrupa'da temsil eden takımlardan böyle fahiş ücretler almak neyin nesi.
Bana sorarsanız THY'nin para bile almaması lazım bu takımlardan. Yensin veya yenilsin yurt dışında bu ülkeyi temsil eden takımlara biraz tolerans tanımak varken 23 bin Euroluk bir fazla fiyat ne anlama geliyor acaba. THY bunu sadece Trabzonspor'a yapmıyor. Bütün takımlardan böyle yüksek fiyat istiyor. Yurt içinde de deplasmanlara tarfeli uçakla gidemeyen takımlar hep özel uçak tutmak zorunda kalıyorlar.
THY'den verilen fazla fiyatları da uçak bulamadıkları için mecburan kabul etmek zorunda kalıyorlar. Ama THY'nin bu yaptığı yanlış ve ayıp. Bu dürüst tacir işi değil...Bizden söylemesi...
Yorum
-
Naim
solmaz bey size 1 hafta önce internetsporda gs ile alakalı çıkan Selim Benezranın yazısı vardı aynı bu konu ile ilgili
buyrun
Klublerde bu işler böyle dönüyor demek ki
REZALET!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum