Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bilmiyorum yazıldı mı başka bi yerde de,bizim yerden yere vurduğumuz internet sitemiz(www.trabzonpor.org.tr) Bi kurulca yapılan araştırmada en güzel resmi site seçilmiş..ezikbahçe 5. sırada yer alıyormuş.Kurulun adı aklımda değil
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• "Sıra deplasman fethinde"
      Trabzonspor teknik direktörü Lazaroni, idman performansından memnun olduğunu belirttiği oyuncularına seslendi: "Bu performansınızı sahaya da yansıtın. Sıra deplasmanı fethetmeye geldi" dedi.

Turkcell Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonzpor'da, teknik Direktör Lazaroni, futbolcularla toplantı yaptı.

Milli takım kamplarında bulunan Stepanov, Szymkowiak ile Hüseyin ve Ferhat'ın katılmadığı, Musampa ile sakatlığı süren Celaleddin'in koşu yaptığı, tedavisi süren Yattara'nın ise kondisyon salonunda çalıştığı, diğer futbolcuların şut çalışması yaptığı antrenman sonrası sahada bir süre toplantı yapan teknik direktör Lazaroni, ''İdman performansınızdan memnunum. Aynı performansı maçlarda da gösterin. Önümüzde zor bir maç var. Geçen hafta sahamızda galip geldik. Şimdi sıra deplasmanı fethetmeye geldi. Kendinize güvenin. Bu zor maçta 3 puan alıp üst sıradaki takımlara yaklaşmalıyız'' diye konuştu.

06.09.2006

Yorum

• Yattara'nın gözleri Tekke'yi arıyor06 Eylül 2006 16:30

Trabzonspor' un Gineli yıldız futbolcusu İbrahima Yattara, bu sezon takımdan ayrılan Fatih Tekke'yi çok özlediğini ve sahada aradığını söyledi. İşte ilginç açıklamalar...
        "Fatih'i çok özlüyorum" Trabzonspor' un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, takımdan ayrılan Fatih Tekke'yi sahada gözlerinin aradığını belirterek, "4 gol attık ama belki Fatih olsa tek başına atardı o golleri. Onu arıyorum ve özlüyorum" dedi.

Yattara, takımın kendisine ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle en kısa sürede sahalara dönmek için elinden geleni yaptığını da vurgulayarak, "Bu takımda benim yerim ilk 11" dedi.

İKİ HAFTA SONRA TAKIMA KATILIRIM
        Kasığındaki sakatlığı nedeniyle çalışmalarına takımdan ayrı olarak salonda devam eden İbrahima Yattara, ağrılarının tam olarak geçmediğini ifade
        ederek, "İki haftalık bir süre içinde takımla birlikte çalışmalara başlamayı
        düşünüyorum. Takım o kadar iyi durumda olmadığı için bir an önce
        arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum. Çünkü bana ihtiyaçları var. Ben de dönüşümü en kısa sürede tamamlamaya çalışıyorum" dedi.Yattara, iki sezondur lige iyi başlamadıklarını ve bunun sebebini çözemediğini vurgulayarak, "Aslında çok iyi kadroya sahibiz. Oyuncu kalitesi anlamında bir eksiğimiz yok. Neden iki sezondur iyi başlayamadığımızı ben de çözemedim, anlamıyorum. Ama gelecek maçlar için umutluyum. 1 galibiyet aldık ve bu galibiyet sayımızı hızla artırmamız gerek. İyi olacağımıza inanıyorum. Trabzonspor'a inanıyorum, geçmiş deneyimlere bakarak söylüyorum bunu. İyi bir kadromuz olduğu için şampiyonluk şansımız var. Belki 3 - 4 maç sonra her şey bizim için daha iyi olyacak. Ama biraz zamana ihtiyacımız var tabi" diye
        konuştu.

FATİH'İ ARIYOR VE ÖZLÜYORUM
        Yattara, Fatih Tekke ile 3 yıl süreyle forma giydiklerini ve uyumlu bir
        görüntü sergilediklerini belirterek, "Birbirimizi çok iyi tanıyorduk. Bu da
        gollerin daha kolay gelmesini sağlıyordu. O ayrılınca aramıza yeni
        arkadaşlar katıldı. Yeni oyuncuların da adaptasyon sürecine ihtiyacı var.
        Benimle olsun Gökdeniz'le olsun uyum sağlamaları biraz zaman alacak. Tabi onlara biraz zaman vermemiz lazım ki bize alışsınlar. Adaptasyon süreci geçtiğinde onlarla birlikte de iyi performans sergileyeceğize
        inanıyorum"dedi. Yattara, sahaya çıktığında gözlerinin Fatih'i aradığını da vurgulayarak, "Fatih'i arıyorum ve özlüyorum dürüstçe konuşmak gerekirse. Oynadığımız maçlarda az gol attık. Belki sadece Fatih Tekke 4 gol atardı o maçlarda. Ama böyle düşünmem öbür arkadaşlara üvenmediğim anlamına gelmesin. Zaman geçtikçe onlarla da uyumlu bir birliktelik sergileyebiliriz" dedi.

YERİM İLK 11
        Yattara, zaman zaman yedek kulübesinde kaldığını fakat moralini bozmadığını belirterek, "Hçbir oyuncu yedek kulübesinde oturmak istemez hep ilk 11'de oynamak ister. Ben de böyleyim. Su anda Trabzonspor' da ilk 11' de forma giymem gerektiğini düşünüyorum. Ama bu sadece benim düşüncem. Futbolda taktikler var, teknik direktörler var. Taktik icabı olarak her maça 11'de başlayamayabilirim. Buna saygı duymam lazım" ifadesini kullandı. Yattara, tüm teknik direktörlerle zaman zaman sorunlu dönemler yaşadığını, hocaların en çok kendisini uyarmasının dikkat çektiğini de söyleyerek, "Ben forvet oyuncusuyum ve görevim ataklara katkı yapmak. Modern futbolun gereği olarak defansa da yardım etmemiz lazım tabi. Ama bu her zaman mümkün olmuyor. Hocalar hep mükemmeli ve sahada daha fazla performans görmek

istediği için sürekli bana uyarılar yapıyorlar. Maç içinde yorgun
        olabiliyoruz. İleriden geriye dönemiyoruz. Her zaman defansa gelip yardım edemeyebilirim. Çünkü görevim atak yapmak. Ama Trabzonspor'a ilk geldiğim 3 yıl önceye göre defansa gelip yardım etme konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum" dedi.

O MARCELİNHO BEN YATTARA
        Yattara, Marcelinho'nun gelişiyle taraftar önünde bir popülerlik yarışı olup olmadığıyla ilgili olarak da, "Ben yaklaşık 3 senedir burdayım. O daha yeni geldi. Taraftarların onu motive etmeye çalışması destek vermesi doğal. O Marcelinho ben Yattara'yım. İkimizin de isimleri var. İkimiz de popüler olacağız tabi ki. Tribünlerin maçta 'Yattara' diye bağırması hayatımın anlamı gibi. Maç içinde büyük motivasyon sağlıyor. Onları duymak çok gurur verici birşey" dedi. Gineli yıldız , takımdan ayrılma söylentileriyle ilgili olarak da, "Hiç düşünmediğim birşey. Ben sadece Trabzonspor'daki oyunuma konsantre olmayı düşünüyorum. Teklif gelmesi durumunda olasılık dışı değil ayrılmam. Ama şu anda gündemde değil" ifadesini kullandı.

ANTRENMAN TAMAM SIRA MAÇTA
        Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla
        sürdürdü. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni yönetimindeki çalışmaya milli oyuncular Hüseyin, Stepanov, Szymkowiak ve Ferhat, ile ameliyat olan Ufukhan katılmadı. Sakatlığı devam eden Yattara salonda çalışırken, idman eksiği bulunan Musampa ile sakatlığı devam eden Celaleddin düz koşu yaptı. Sıcak havada yapılan çalışmada Lazaroni, şut antrenmanı yaptırdığı oyuncularıyla çalışma sonunda saha ortasında mini bir toplantı gerçekleştirdi. Lazaroni, oyuncularına, antrenman performansından çok memnun olduğunu ifade ederek, "Aynı performansı maçlarda da göstermenizi istiyoruz. Denizli maçında galibiyete ulaştık, şimdi sıra deplasmanı fethetmeye geldi. Beşiktaş zor rakip. Özgüvenimizle oynarsak galip gelebiliriz. Artık üst sıralara doğru tırmanmamız gerekiyor" dedi.

SAKAT RAPORU
        Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, sakat oyuncuların durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Güney, Yattara ve Ufukhan' a fizik tedavi uygulandığını belirterek, "Gelecek haftadan itibaren Yattara yürüyüş ve koşulara, Ufukhan ise düz koşulara başlayacak. Tedavilerinde olumlu gelişmeler var" dedi. Güney, Celaleddin' in durumuyla ilgili olarak da, "Beşiktaş maçında bildiğiniz gibi oynayamayacak. Ancak Konyaspor maçına kadar hazır olacağını tahmin ediyoruz" ifadesini kullandı.
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• A.Sebatspor teknik direktörü Ekrem Al istifa etti

A.Sebatspor teknik direktörü Ekrem Al istifa etti

Nuri BEKAR / TRABZON, (DHA)

Türk Telekom Lig A takımlarından Akçaabat Sebatspor'da yaşanan maddi problemler, istifayla sonuçlandı. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ekrem Al görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz hafta 250 milyar liralık transfer taksitlerini alamadıkları için antrenmana çıkmayan futbolcularının sezon başından bu yana tek kuruş para almadıklarını belirten teknik direktör Ekrem Al, "Pazar günkü Eskişehir maçı öncesi, yöneticiler bana kongreye gideceklerinin sözünü vermişlerdi. Ben de bunu oyuncularıma ileterek sabretmelerini istedim. Sezon başından beri kimseye ödeme yapılmadı. Eskişehir maçı öncesi istifa edecektim ancak yönetimin kongre sözü vermesiyle kararımı durdurmuştum. Şimdi yönetim bu kararından vazgeçti. Kongreye gitmeyeceklerini söylüyorlar. Ayrıca bazı gazetelerde, 'Hoca bizim işimize karışmasın, onu ilgilendiren bir konu değil. Onun sözüyle hareket edemeyiz' şeklinde demeçleri yer alıyor. Bunun üzerine istifa ettiğimi bugünkü idman öncesi oyuncularıma ve yönetime bildirdim. Artık bundan sonra söylenecek söz yok. Takımı çok kötü şartlar altında aldım. Çok iyi yerlere getirdik. Ancak değeri bilinmiyor. Bu nedenle istifa ettim. Geride kalanlar onların işi. Ben verdiğim sözün arkasında durdum, oyuncularıma söz verdim ama daha sonra tam tersi oldu. Bizi günü kurtarmak için mi kullandılar" diye konuştu.

Ekrem Al’ın antrenman öncesi istifa kararını açıklaması üzerine, Akçaabat Sebatsporlu futbolcular da kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Daha sonra bazı futbolcular tesislerden ayrılırken, bazıları da antrenman yaparak deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçı hazırlıklarına başladı. Bu sırada tesislerde yönetim kurulundan hiç kimsenin olmaması dikkat çekti.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ukrayna 1 - 1 Gürcistan
            İlk Yarı Skoru: 1 - 1

Andriy Shevchenko (1 - 0) 31'
            36' (1 - 1) Shota Arveladze

shota çakmış helal akşam fatihte atar inşallah

Yorum

• 68' San Marino 0 - 9 Germany

67' San Marino [0 - 9] Germany

12' [0 - 1] L. Podolski

29' [0 - 2] B. Schweinsteiger

30' [0 - 3] M. Klose

34' [0 - 4] M. Ballack

43' [0 - 5] L. Podolski

45' [0 - 6] M. Klose

47' [0 - 7] B. Schweinsteiger

64' [0 - 8] L. Podolski

66' [0 - 9] T. Hitzlsperger

o haaaa be almanyaaaaaaaa mac sonucu 20 olur herhalde
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 12 oldu bilem zafer

Yorum

• UkraynaMS
                  3 - 2Gürcistanİlk Yarı Skoru: 1 - 1

Andriy Shevchenko (1 - 0)31' 36'(1 - 1)Shota Arveladze 60'(1 - 2)DemetradzeRuslan Rotan(2 - 2)61' Rusol(3 - 2)80'
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Shota yine 61'de atmış..
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Herşey Trabzon için 55 gün Brezilya’da kalan ve 20’si canlı 70 maç izleyen Trabzonspor Yöneticisi Faruk Kanca, 'Alınan yabancı oyuncular da faydalı olacaktır' 07.09.2006

55 gün Brezilya’da kalan ve 20’si canlı 70 maç izleyen yönetici Faruk Kanca, konuşmak için FANATİK’i seçti

"Mossoro ve Wagner’i almak için 5 günlüğüne gittim ama uzadı da uzadı"

"Yine de farklı mevkilerde 20 oyuncuyla anlaşmıştım"

"Önemli olan kulüp menfaatleri. Alınanlar da faydalı olacaktır. Artık o pazara hakimim"

"Gündeme gelirse telefonla bile transferi bitiririz"

Dile kolay, neredeyse 2 aydır Brezilya’daydı. Hakkında çok şey söylendi; “Brezilya’da değil, Didim’de” diyenler bile oldu... Rio’da tatil yaptığı ama hâlâ kimseyle anlaşamadığı iddia edildi. Gerçekte neler yaşamış, kimlerle konuşmuş, kısacası 55 günü nasıl geçmişti öğrenmek istedik. Düne kadar defalarca telefonla görüşmeme rağmen, yüzünü sadece pul kadar resimlerinden tanıdığımız Trabzonspor Yöneticisi Faruk Kanca’yı gazetemize davet ettik. Sağolsun, önce güvendi, sonra kırmadı ve Trabzon’dan önce FANATİK’e uğradı. Sonra da başladı anlatmaya...

‘İngilizce bilen gitsin’
                      Her şey Mossoro ve Wagner konusuyla başladı. Hocanın istediği 2 oyuncuyla temasa geçilmiş, iş imzaya kalmıştı. Bir yöneticinin Brezilya’ya gidip onları getirmesi gerekiyordu. İngilizce bilen biri tercih edilecekti, ‘Faruk Kanca, hadi’ dediler. Plana göre 5-7 gün sürecekti seyahat. Ama hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi. İki oyuncunun da hesapta olmayan menacerleri türedi. Biz de pay isteriz diyerek milyon dolarlardan bahsettiler. Durum böyle olunca konuyu yönetime bildirdim. Şekil değişince hocanın listesindeki yeni isimlere yöneldik. Ben de zaman ilerledikçe her gün yeni maçlar, yeni kasetler izlemeye başladım...

‘Gözlerim bozuluyordu’
                      Benim Brezilya’da tatil yaptığımı düşünenler büyük haksızlık yaptı. Hiçbirini hak etmedim. Tatil yapamazdım, mevsim neredeyse kıştı. Ceketle gitmeye bile tereddüt ederken, orada kışlık alış-veriş yaptık. İnanın 2 aya yakın Brezilya’da kaldım, ama bir kere bile denize girmedim. Günlerim sabahın erken saatlerinden itibaren görüşmelerle geçiyordu. En az 20 tane maçı canlı olarak tribünde izledim. Ama bir de önerilen futbolcular vardı. Onların da DVD’leri geldi. Yine en az 50 tane de öyle izledim. Hatta gözlerimin bozulacağından korktuğum dahi oldu...

‘Bir oyuncu beğendim ki...’
                      Brezilya’ya karar mercii olarak gitmedim. Edindiğim bilgileri aktarıyor, istekler doğrultusunda hareket ediyordum. 20’ye yakın oyuncuyla görüşüp, anlaştım. Ancak yönetimden onay gelmedi. Bana bırakılmış olsaydı, 2 oyuncuyu hemen alır gelirdim. Sadece futbolcularla değil, kulüp yöneticileriyle de görüştüm. Artık bir çok kulüp Trabzonspor ismini biliyor. Hasan Şaş tarzında bir oyuncuda aklım kaldı. İsmini veremem ama en kısa zamanda onun transferi için çalışacağım.

Edu, Ricardinho ve Lugano...
                      Stoper ihtiyacımız yoktu ama 2 isim aklımda yer etti. Bunlardan biri Edu’ydu, Fenerbahçe aldı. Diğeri ise Bolivar’dı, o da Monaco’ya gitti. Edu çok yetenekli, Türkiye’de çok iş yapar. Ayrıca Lugano’yu da izleme imkanı buldum. Akıllı ve güçlü ama hareket kabiliyeti zayıf. Edu onu tamamlar. Deivid de söylenen kadarıyla etkili bir forvet. Beşiktaş’ın aldığı Ricardinho’yu da gördüm. Bir maçında hiç varlık gösteremedi, ikincide de kötüydü, oyundan aldılar. Sergen’in daha az koşanı. Yeri de sol kanat değil Alex gibi forvetin arkası. Kimse koşmasını beklemesin. Zaten Corinthians da onu adeta kovdu...

‘Küfür onlarda da var’
                      Brezilya’da futbol eğlence olduğu kadar da endüstri. Ülkede 10’un üzerinde büyük kulüp var. Taraftarın ilgisi de görülmeye değer. Statta inanılmaz eğleniyorlar. Onlar da küfür ediyor, ama rakipler aynı tribünde de otursa kavga asla yok. Futbolu da iyi biliyorlar, teknik direktörü etkiliyorlar. Bir maçta tribünler resmen oyuna müdahale etti. Tezahürat yapıp, oyuncu değişikliği istediler ve giren oyuncu takımına maçı kazandırdı. Brezilya, yılda 700-800 oyuncu ithal ediyormuş. Ekonomiye milyonlarca dolarlık katkı sözkonusu.

‘Çok para harcamadım’
                      Tahmin edildiği gibi büyük paralar harcamadım. Benimle birlikte gelen danışmanının parasını başkan ödedi. Ben de harcamalarımı kredi kartıyla yaptım. İnanın ne kadar tuttu bilmiyorum, ama Türk parası karşılığı 50 milyarı geçeceğini sanmam. Bunların ne kadarını kimin ödeyeceği, detayları sorun olmaz.

‘50 oyuncu öneririm’
                      Kaldığım süreçte çok insan tanıdım. Yani artık Brezilya pazarına hakim olduğumu söyleyebilirim. Şu an bana futbolcu sorsalar 50 kadar yakından tanıdığım oyuncu önerebilirim. Alınanların da kalitesinden şüphem yok. Mutlaka onlar da izlenmiş, beğenilmiştir. Listemdekiler alınmadı diye kırgın değilim.

‘Szymek’e git dedik gitmedi’
                      Szymek’in gönderilmesini isteyenlerden biri de bendim. Çünkü mutlu değildi. Son zamanlarda sürekli gitmek istiyordu. En son ben de bir rapor yollayıp, çıkarın elinizden, yerine adam hazır, dedim. Bu sefer git dedik, o gitmedi.

‘Sıkıldığım anlar oldu’
                      Doğruyu söylemekte fayda var. İki aya yakın, ailenizden uzaksınız, işlerinizin başında değilsiniz. Bu kolay değil. Benim de sıkıldığım, tartıştığım zamanlar oldu. Dönmek istedim ama beni ikna ettiler. Sonuçta içim rahat. Belki de birçok insanın yapmayacağı bir şey yaptım.

Bu nasıl ekip!
                      Faruk Kanca, Brezilya’daki en ilginç anısını da paylaşmayı ihmal etmiyor...
                      Birgün maçtan çıktık, otelimize gidiyoruz. Takside dört kişiyiz. Ben öndeyim, arka solda Hollandalı, ortada arkadaşımız Osman, onun yanında da Nijeryalı menacer var... Bir anda taksici arabayı durdurdu. Dışarı bir baktım 4 polis arabası 10 kadar polis. Polisler ellerindeki silahı bize doğrultmuş, emirler yağdırıyor. Çıktım arabadan, gülüyorum. Çünkü olaya anlam veremiyorum. Neyse, menacerler konuştu, durumu anlattı. Sonra da biz sorduk; Niye durdurulduk?
                      Polis hemen açıkladı: Burada fidye için adam kaçırma olayları çok sık oluyor. Arabada siz varsınız, arkada sarışın, ortada mavi gözlü kumral biri, yanında bir Nijeryalı... Şüphelenmek için daha ne olması lazım. Yani anlayacağınız Osman’ın kaçırıldığını düşünmüşler...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yorum

• "YEDEKLİĞİ SORUN YAPARIM.."

Trabzonspor'un Ankaraspor'dan transfer ettiği Ersen Martin, hayatında ilk kez 4 maçtır üst üste oynamadığını belirterek, gittiği takımlarda yedek kalmayı kendisine her zaman sorun yaptığını söyledi..

Trabzonspor'un Ankaraspor'dan transfer ettiği Ersen Martin, hayatında ilk kez 4 maçtır üst üste oynamadığını belirterek, "Gittiğim takımlarda oyun sistemi üzerine kurulan bir oyuncuyum. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor ve bence forvetlere ihtiyacı var. Pivot santrafor her takım için önemlidir ve takımdaki herkese gol attırır" dedi.

2 YILDIR TRABZONSPOR'A GELMEK İSTİYORUM

Ersen Martin, Trabzonspor'a transferinin 2 yıldır gündemde olduğunu belirterek, "Bazı nedenlerle bu transfer gerçekleşmedi ama ben gelmeyi çok istiyordum. Nasip bu seneymiş. Sezon başı kampını Ankaraspor'da yaptım, aklımda transfer yoktu ama transferler beklenmedik zamanlarda oluyor. Benimki de aniden gelişti, başkanlar anlaştı ve Trabzonspor' a geldim. Trabzonspor herkesin gelmek istediği 4 büyük kulüpten biri. Geçen sene Ankaraspor'da sakatlık geçirdim ve tam performans sergileyemedim, milli takımdan uzak kaldım. Trabzonspor' u şans olarak görüyorum. İlk geldiğin birkaç hafta hazır değildim. Şu anda kendi performansıma laştığıma inanıyorum. Buradan hem milli takımda yerimi almak hem de Trabzonspor' a faydalı olmak istiyorum" dedi.

İLK KEZ 4 MAÇTIR OYNAMIYORUM

Ersen, futbol hayatının başından bu yana kendine güvenen bir futbolcu olduğunu belirterek, "Her gittiğim takımda iş yapmış futbolcuyum, paramın hakkını her zaman veriyorum. Burada da öyle olacağını zannediyorum. Yedek kalacağımı sanmıyorum. İlk defa hayatımda 3 - 4 maçtır oynamıyorum, ilk kez bu kadar uzun süredir yedeğim. Ama şu anda hazırım" dedi. Ersen, Trabzonspor' un şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu da vurgulayarak, "Bence sahada forvetlere de ihtiyaç var. Bunu maçlarda da görüyoruz zaten" ifadesini kullandı.

YEDEKLİĞİ SORUN YAPARIM

Ersen Martin, gittiği takımlarda yedek kalmayı kendisine her zaman sorun yaptığını da ifade ederek, "Çünkü yedek kalmaya alışık değilim. Oynadığım takımlarda taktiğin üzerine kurulduğu bir futbolcuyum. İlerleyen zamanlarda burada da bunun böyle olacağını sanıyorum. Tabii ki Umut ve Ömer de kaliteli oyuncular. Hoca kime görev verir bilmiyorum ama hazırım ve görev verlirse çok faydalı olacağıma inanıyorum" dedi.

PATLAMA KAVRAMLARIMIZ FARKLI
                          Uzun yıllardır forma giydiği Süper Lig' de beklenen patlamayı yapamadığı konusundaki eleştirileri de değerlendiren Ersen martin, "Patlama kavramı Türkiye' de sadece gole endeksli. Bazı kesim buna inanıyor. Ben Almanya' dan geldim ve Avrupa mantalitesi ile büyüdüm. Patlamanın sadece golle olduğuna inanmıyorum. Ben takımıma faydalı oluyorsam ve hocam beni oynatıyorsa demek ki görevimi iyi yapıyorum. Ben her sene belki 12 - 13 gol atıyorum ama en azından yanımdaki arkadaşlarıma da 12 - 13 asist yapıyorum, pozisyon hzırlıyorum. Bu benim için çok önemli. Hocalar da beni bu yüzden istiyor zaten. Bu nedenle Türkiye' de geçen yıl bonservisi en yüksek olan futbolcuydum. 2 milyon dolara transfer oldum. Her sezon futbolunu oynayan en fazla teklifi alan futbolcuyum. Forvetler Türkiye'de gole endeksli olduğu için böyle düşünülüyor. Ben belki Fatih Tekke, Hakan Şükür, Ümit Karan gibi 25 - 30 gol atan bir futbolcu değilim ama bakıldığı zaman takıma onlar kadar yararlı olduğum görülür" diye konuştu.

PİVOT SANTRAFOR OYNARSA HERKES GOL ATAR

Her yıl oyruğu gibi bu yıl da en az 12 - 13 gol atacağına inandığını belirten Ersen Martin, "Ama bunu taraftar ya da yönetim görecektir. Futbolcu saha içinde neler yapıyor, sadece attığı golle mi takıma faydalı diye izleyenler tespit edecektir. Devamlı üzerinde durulursa her futbolcu gol atar. Bence pivot santrafor takım için önemlidir, pozisyon hazırlar, orta sahadaki adam da gol atar. Herkes gol atınca sadece forvetlerin üzerine gelinmez diye düşünüyorum. Şu anda oynamamam hocanın takdiri. Ama hoca da herhalde antrenmanlarda ve maçlarda bize şans verirse görecektir sağlayacağım faydayı. Şu anda belki forvetleri hazır görmüyordur. Bizi hazır görünce sistemi de değiştirir galiba" ifadesini kullandı.

ajansspor.com
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Herkes oynayacak bu takımda; eğer çalışırsalar...artık yatma dönemi bitti....Ziya hOca ile çalışan kazanacak... Hüseyin kaldır k. oynamaya bak...

Yorum

• Trabzonspor’un forvet oyuncuları Ersen Martin, Umut Bulut ve Ömer Rıza, Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söylediler.
                              AA muhabirinin sorularını yanıtlayan bordo-mavili futbolcular, UEFA Kupası’nda APOEL FC, ligde de Denizlispor galibiyetiyle moral bulduklarını ve iyi sonuçları sürdürmek istediklerini belirttiler.
                              Ersen Martin, son 2 maçlarını kazandıklarını belirterek, ’’Derbi maçı önceden belli olmaz. Beşiktaş, iyi durumda. Biz de toparlanmaya başladık. Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve Beşiktaş’ı yenmek için İstanbul’a gidiyoruz’’ dedi.
                              Transferi nedeniyle takıma geç katıldığını ifade eden Ersen Martin, ’’Eksiklerim vardı, onları tamamladım. Şu anda kendimi çok hazır hissediyorum. Hocam görev verirse oynamak istiyorum. İlerisi inşallah hem Trabzonspor, hem de benim için iyi olur’’ diye konuştu.
                              3-4 hafta önce transferinin gerçekleştiğini dile getiren Ersen Martin, şöyle konuştu:
                              ’’Hoca da bizi tanımıyor. Kendisi de bu sezon takıma geldi. Yavaş yavaş bizi tanıyacaktır. Maçlarda kime vereceği hocamızın takdiridir. İsterse 3 forvetle oynatır, isterse forvetsiz oynatır. Ama ben geri kalmaya alışık futbolcu değilim. Her gittiğim takımda hem oynadım hem iş yaptım. Yakında hocamızın da beni göreceğine ve oynatacağına inanıyorum.’’

-UMUT’UN AÇIKLAMALARI-

Umut Bulut ise Beşiktaş maçıyla galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.
                              Umut, bordo-mavili takımın durumunun iyi olduğunu belirterek, ’’İyi futbol izlettirip Beşiktaş deplasmanından 3 puanla ayrılıp iddiamızı sürdürmek amacındayız. Beşiktaş’ı favori görebilirler. Herkesin düşüncesi farklıdır. Derbi maçların sonucunu kestirmek zordur. Geçen yıl Trabzonspor, iyi oynayamadığı dönemde Beşiktaş’ı yenmişti. Bu yıl da aynı sonucu tekrarlayabiliriz. Takımın gücü, kuvveti iyi. Hem galibiyetlerin devamını getirmek hem de Beşiktaş’ı yenip yolumuza devam etmek istiyoruz’’ diye konuştu.
                              Ömer Rıza ise yavaş yavaş takım olarak iyi form bulduklarını ifade ederek, ’’Daha iyi oynamalıyız. Bunun için çalışıyoruz. Beşiktaş deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Amacımız 3 puanla dönmek’’ dedi.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X