Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor yöneticisi Musampa için Hollanda'da

14:00 29 Ağustos 2006 / Salı

Trabzonspor yöneticisi Musampa için Hollanda'da
    Trabzonspor, Denizlisporlu Mustafa Keçeli'nin transferinden sonra Kiki Kizito Musampa'nın transferini de olumlu sonuçlandırmak istiyor.
    Bordo-mavililerin, Musampa'nın transferini bitirmek için yönetim kurulu üyesi İbrahim Baturoğlu'nu dün Hollanda'ya gönderdiği öğrenildi.
    Baturoğlu'nun futbolcuyla ön protokol yapıp futbolcuyu Türkiye'ye getirmesi bekleniyor.

Faruk Kanca'dan haber var mı bu arada?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ufukhan ameliyat olacak
      Sağ dizindeki menüsküsünde sorunu nedeniyle bugün Memorial Hastanesi’nde sağlık kontrolünden gecen oyuncumuz Ufukhan Bayraktar için ameliyat kararı alındı.

Buna göre Ufukhan yarın sabah aynı hastanede sağ diz menisküsünden bir operasyon geçirecek.

İlk etapta 3 gün hastanede kalması planlanan Ufukhan’ın yaşayacağı iyileşme sürecine göre 3 ile 6 hafta arasında sahalara dönebileceği vurgulandı.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, Denizlispor maçında sakatlandıktan sonra kaldırıldığı Özel Karadeniz Hastanesi'nde ayağının kırıldığı korkusuyla sabaha kadar ağladı. Eşi Aminata tarafından teselli edilmeye çalışılan Yattara'yı doktorlar güçlükle sakinleştirebildi. Aşırı sıcak ve sakatlığının ciddi olmasından korktuğu için depresyona girdiği ifade edilen Yattara'ya sakinleştirici iğne yapıldı. Yattara'nın sağlık durumuyla ilgili konuşan yönetim kurulu üyesi ve sağlık kurulu başkanı Köksay Güney, 'Oyuncumuzun 3 ila 6 hafta arası sahalardan uzak kalacak. Yattara'nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildi. Tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşmasında oynayacağımız Osasuna maçına yetiştirilmeye çalışılacak' dedi. Bu arada, Apoel maçlarında toplamda iki sarı kart gören Hasan Üçüncü'nün Osasuna maçında görev alamayacağı bildirildi. Öte yandan Trabzonspor, Denizlispor'un orta saha oyuncusu Mustafa Keçeli ile üç yıllığına anlaştı. Tecrübeli futbolcu bugün sözleşme imzalayacak.

Akşam

Yorum

• Kraldan Haber Var

“İçim rahat”

Burası petersburg... ve söz Kral Fatih Tekke’de: ‘Dünyalar kadar sevdiğim kulübüme saha içi emeğin dışında para da kazandırdım. Ünlü ekipler de istedi ama Zenit kadar para vermedi. Ben de takımımı düşündüğüm için burayı seçtim.’ 30.08.2006

Navsky Prospect’te buldum uzun uğraşlardan sonra Fatih Tekke’yi... Tarihe damga vurmuş bu caddede yürümek değişik bir duygu. İşte Rusların deyimiyle ‘Sultan’ı tek başına yürürken görüyorum aniden, elleri cebinde bakınıyor...

Dünyayı sarsan devrimci hareketin başladığı yer Navsky ama şimdi ‘Sahibinden ve kullanılmış Komünizm’ satıyorlar bu caddelerde. Ekmek parası olmuş yaşanmış hayatlar ‘Kapitalizm’in kucağında...

Fatih biliyor muydu acaba o yürüdüğü sokaklarda kaç milyon kişinin kellesi gitmiş ideolojiler, rejimler uğruna. Benim de çok bildiğimden değil bakmayın, üniversite dağarcığıma ek olarak azıcık da okuyup geldim buraya. Ama farz oldu ilk fırsatta tekrar gelmek.

Tekke’nin karşısına çıktığımda ‘Niye geldin, ben röportaj yapmak istemiyorum?’ demez mi ‘komünizmin göbeğinde’. Daha yeni ‘merhaba’ demiştik halbuki... Aldı mı beni stres, zaten oteller fahiş fiyatlarda, taksi yok, sokaktan araba çevirip gidiyorsunuz, 3,5 saatlik uçak yolculuğuyla gelmişim, sinir basmış! Bir de Fatih’in sürprizi...

Muhabbetimizin ilerlediği hatta ‘artık benim de ağabeyim boyutuna’ geldiğimiz tatlı dilli Salih Ağabey’i kendisiyle konuşmuş ve Fatih de ‘ok’ vermişti ama şaka yapıyordu herhalde. Yapmıyormuş da neyse ki ikna etmeyi başardık ve sevmediği basına ilk röportajı verdirdik...
          İşte kesintisiz muhabbetimiz;

Avrupa'ya gideceğini düşünürken hedeflerine uygun olmadığını söylediğin bir takıma geldin.
          Ne demeye getireceksin, para için mi geldim yani? (Sinirden patlayacak gibi. Basına bu ne öfke!)

O anlamda söylemedim. Seni Arsenal’de görseydim daha memnun olurdum örneğin...
          Kulüp verseydi giderdim. Everton, Blackburn, Hertha Berlin’e de gidebilirdik ama kulüp bonservis parası olarak çok yüksek meblağ istediği için buraya geldik. İnsiyatif elimde değildi. Ancak sözleşmem bittiği zaman bu insiyatifi kullanabilirdim. İstendiği için Zenit’e geldim ve burada gayet mutluyum. Rusya Ligi’ndeki takımlar Türkiye’deki takımlardan daha kaliteli gibi geliyor bana. Önce farklı düşünmüştüm ama oynayıp seyrettikçe Türkiye’den daha kaliteli görmeye başladım.

Rusya Ligi’ne senin gözünden bakabilir miyiz?
          Burada CSKA, Lokomotif Moskova gibi güçlü takım ve oyuncular var. Rusya Milli Takımı’ndan ve Norveçli, Güney Koreli milliler var. Kesinlikle iyiler. Türkiye’nin sıkıntıları çok var. Burada oynayabilecek kalitede çok oyuncu var ama mantalitede eksiklikler var. Türkiye’de çoğu şey değişmez. Türk futbolcusu rahat olmadığı, dış baskılar bitmediği sürece hiçbir şey olmaz. Bu stresle başarılı olma şansları yok.

‘Çok rahatım ve kafamı tamamen oyuna verebiliyorum’ diyorsun net olarak.
          Evet.

Avrupa’ya giden futbolcular, eğer gurbetçi değilse isyanları oynayıp dönmek istiyorlar. Sende böyle bir şey görmedim.
          İsyanım olmaz. Gayet rahatım sadece bileğim biraz ağrıyor ona canım sıkılıyor. Mutluyum. Türk futbolunun içindeki negatif ortamdan uzaktayım. Rahatım, insanların ilgi alakası gayet seviyeli.

Türkiye’de çok stres içinde miydin?
          Türkiye’de en başarılı futbolcu da olsanız mutlu olamıyorsunuz. Avrupa’dan oyuncular gelir Türkiye’ye ve bizim oyuncular onları anlamazlardı. Örneğin; ‘adaptasyon dönemi’ deyip dururlar.

Şimdi onları anlıyor musun?
          Vallahi çok zormuş. Güzel bir soru bu.

Sağol beğendin yani sorumuzu.
          Evet (Gülüyor, neyse rahatladı)... Allahtan gelir gelmez gol attım ve lig devam ediyordu. Bunlar çok önemliydi. Lig dönemi oyuncuların anlaşması daha rahat oluyor. Gülüyorsunuz, üzülüyorsunuz, seviniyorsunuz, gol atıp yiyorsunuz ve böylece bir şeyler paylaşıyorsunuz. Eğer kamp olsa var ya, günler geçmezdi ve nasıl anlaşacaktık bilmiyorum. İdmandan odana git gel, başka ne yapacaktın. Şimdi deplasmana gidiyoruz filan hareket var.

Arkadaş edindin mi hemen?
          Evet aradaki diyalogları geliştiren bir kaç çocuk var. Sevimli arkadaşlar. Dil bilmiyorsun zor tabi, yardımcı oluyorlar. Gerçekten zormuş. Bize gelen oyuncular hep ‘alışma süreci’ derlerdi, ben de içimden düşünürdüm ‘Futbolda ne süreci yahu, futbol işte’ derdim, ama geldim ve gördüm, gerçekten varmış. Sahanın içerisinde seni anlamaları lazım, sen de onları anlamalısın.

Saha içinde sıkıntın çok var mı?
          Takımla ilgili ciddi problemlerim var, çünkü daha henüz birbirimizi anlayamadık hâlâ. Yanında oynadığın adam forvet, senin ne zaman ön direğe koşacağını bilmiyor. Ortayı yapacak adam seni tanımıyor. Ama Türkiye'deki arkadaşın çok iyi biliyor ki; Fatih ön direğe gelecek. Veya Fatih burada verkaça girecek, araya koşacak. Geçen hafta sıkıntı o kadar arttı ki baktım olacak gibi değil, başladım orta sahaya gidip top almaya. Normalde hiç gitmemem lazım. Mecburen başka görevler üstlendim.

Kendi ekmeğini kendin çıkartıyorsun.
          Aynen öyle. Ama başarı geldikçe mutlu oluyorsun ve onlara katkı yaptığını düşündükleri için diyaloglar olumlu gelişiyor.
          Türkiye’ye gelen yabancılara ‘Hangi Türkçe kelimeleri öğrendin?’ diye sorarlar.

Rusça kelimeler kaptın mı?
          'Teşekkür ederim'u, ‘Seviyorum’u öğrendim.

O niye?
          ‘Çayı seviyorum’ diyor, çay istiyorum. Çay da çay zaten. Aynı. Güle güle, iyi akşamlar, sabah, öğle, akşam yemeği, merhaba, görüşürüz...

Peki saha içinden kelime yok mu?
          Yok ne olacak ki? ‘Davay davay’ sadece. ‘Hadi hadi’ demek.

Kafaya yükseldin daha müsaitsen bana bırak nasıl diyorsun?
          Onları İngilizce hallediyoruz.

Biliyorsun İngilizce...
          Anlaşacak kadar.

Türkiye’ye gelen forvetlerin haftalarca gol atamadığı oluyor. Sen biraz şanslısın galiba! 7 hafta gol atamasan ne olurdu?
          Tabi canım atamasan yandın. Düşünsenize adamlar tarihlerindeki en pahalı transferi yapmışlar gel 7 hafta gol atama. Taraftarın, hocanın, yönetimin güvenini kaybedersin ayrıca kendine de inancın kalmaz. Ama bu, futbolcunun kaliteli olup olmadığını göstermez.

Gol attığında farklı insanlara koştun. Neler hissettin?
          Sevindim mi kime koşacağım. Artık onlar benim taraftarım.

Rus basınıyla aran nasıl?
          Sadece Cuma günü basına açık idman, gelip seyrediyorlar. Onun dışında kesinlikle yok.

Günlerin nasıl geçiyor?
          İdmandan geliyorum. ‘Antalya’ adında bir Türk restoranı var, oraya gidiyorum. Yeni gelen Türkler oluyor onlarla sohbet ediyorum. 2-3 saat takılıp otele gelip İngilizce çalışıyorum, bir de yatıyorum. Gördüğün gibi tur atıyorum.

Tanıyan çok oluyor mu?
          Hayır daha tam tanımıyorlar. Ya da sokakta dolaşmama inanamıyor olabilirler (gülüyor).

Bugüne kadar ingilizce öğrenmemene yanıyorsundur herhalde?
          Ya! Benim dil öğrenememe rahatsızlığım var. Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor. (Kahkaha atıyor, yürü Fatih Tekke. Sinir harbi bitti omuz omuza koşacağız az sonra)
          Herkes Okan ve Emre’nin İtalya’ya gidişinde kulübe kazandırmadığı parayla senin kazandırdığın parayı karşılaştırıyor. Genelde futbolcularda kulüpçülük yok profesyonellik vardır. Buraya gelmeyebilirdin ama yapmadın.
          Olayın duygusal tarafı bu evet. Yaşadıkça, Trabzonspor’un benim için ne kadar önemli olduğunu hissettim. Kulübümün kendi iç bünyesi dışında dostları olmadığını gördüm.

Örnek verir misin?
          Trabzonspor’a yapılanlar ortadadır. Trabzonspor için her şeyi yaptım. Sahanın içinde başarılı olup olmamak apayrı bir şey, tartışılabilir ama ben ‘kulübüm için bir şey yaptım, kazandırdım’ diyebiliyorum. Daha büyük mutluluk olmaz. Bu da Türkiye’de kimseye nasip olmamış kadar büyük ve pesin bir para. 7 milyon 400 bin euro. Avrupa standartlarının çok çok üzerinde bir para.

Avrupa’da bir takıma gitseydin bu kadar kazandırmazdın herhalde!
          Yarısını bile kazandıramazdım. Avrupa’da kimse bu paraları telaffuz etmiyor artık. Ama takımımız iyi gitmiyor üzülüyorum. bir şeyler kazandırdım ama karşılığını göremeyince olmuyor.

İhtiyaç var mı sana orada şu anda?
          Türkiye’de herkes her şekilde ve kısa sürede unutulur. İşler yolunda gidince unutulur, kötü gidince ortaya çıkarılırsın. Yani belli bir yerde değer olarak durmazsın.

Bu bağlamda soruyorum ‘Yıllarca milli takıma layık görmediler beni’ dedin. Bunu Trabzonspor’da olduğun için mi böyle olduğunu düşünüyorsun?
          Kesinlikle. Şu andaki performansımın 10 katında olduğum zamanlar oldu. Kimse değer olarak bakmıyor ki. Yeni yeni Fatih hoca gençlere bakıyor ve 'O' gençler için büyük şans.

Aurelio’nun milli olması konusunda ne düşünüyorsun?
          Bu soru neden başkasına değil de bana soruluyor.

Herkese sorulabilir.
          Ben nasıl buna cevap vereyim ki, Aurelio çok iyi insan ama açıklama yapmam doğru olmaz.

Neleri garipsedin burada?
          Bavulunu kendin taşıyorsun. Türkiye’de malzemeci ağabeylerimiz taşıdığı için geçen maç kramponumu kulüpte unutmuşum. Maç öncesi zar zor yetiştirdik. 2-2’lik maçtan sonra da dünya umurlarında değildi, gülüp eğlendiler. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de sabahın köründe bile herkesin elinde kocaman şişe var içip duruyorlar.

Votka mı?
          Bilmiyorum ama bir adam 24 saat nasıl içer anlamadım.

Maçlar kar altında ve çamurda oynandığı zaman performansını etkileyecektir mutlaka.
          Karda 3-5 hafta oynuyorlarmış ama kuru soğukta betondan sertmiş. Kesinlikle performansımı etkiler.

Herkes senden 20-30 gol bekliyor.
          Yok 61 tane olsun. Nasip. Benim esas yerim forvet arkası. Koydular ileriye beni öyle kaldım. Forveti aslında çok sevmiyorum ama bundan sonra da herhalde değişmez.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fenerbahçe’ye geldin gittin sanki bir ara.
            Sorma bunu ya! Varsa da ben hiçbir şey bilmiyorum. Öyle bir şey olsa söylerdim

Ama sanki bir ara oldu bu iş!...
            Zenit’teyim. Oluyor muydu, gidiyor muydu geçti... Boşver, yeni gündem yaratmaya gerek yok.

Boşverdim... St. Petersburg’u gelmeden önce araştırdın mı?
            Hayır. Ben mimarisinden ‘o’sundan ‘bu’sundan anlamam. Binalar yüksek, aynı hizada ve tarihi. Dışarıdan görünüşleri, nehirler, yerleşimler mükemmel. Gelen herkes hayran oluyor. Vatandaşlarımız dünyanın en güzel yeri olduğunu söylüyorlar.

Şehrin yeni olduğunu biliyor musun?
            Evet Petro kurmuş. Akıllıymış (kahkahalarımızın sayısı iyice arttı)
            ...
            Buranın eski adı Leningrad. Almanlarla savaşta buranın kapılarına kadar dayanmışlar. Soğuk çok fazlaymış 1 milyonun üzerinde adam ölmüş biliyorum. Şehrin güzelliği falan benim için önemli değil. Hayatta kalkıp müzeye gitmem.

Devrimci hareketin buradan başladığını biliyor muydun?
            Hayır, senden duydum.

Ev baktın mı?
            Eşim gelene kadar ev işine bakıyorum, ama beğenemedim. Burada öyle bizdeki gibi evler yok. Beğenmezsem otelde kalırım, ama ne kadar dayanırım bilemiyorum.

Ülke olarak başarılarının devamını diliyoruz. Kolay gelsin...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İnşallah 61 gol olcak kaptan.Helal sana.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Trabzon: Trabzonspor Yöneticisi Kahraman Altuntaş Bıçaklandı

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Türk Haber-Sen Trabzon Şube Başkanı Kahraman Altuntaş, dün akşam sol kolundan bıçaklandı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Türk Haber-Sen Trabzon Şube Başkanı Kahraman Altuntaş, dün akşam sol kolundan bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Zeytinlik Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde evine gitmekte olan yönetici Kahraman Altuntaş, Trabzonspor yönetimine hakaret eden Yasin N. isimli taraftarla tartıştı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yasin N, Altuntaş'ı sol kolundan bıçakladı. Olay sonrası Fatih Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ve sol koluna dikiş atılan Kahraman Altuntaş taburcu edilirken, Yasin N. gözaltına alındı. (İhlas Haber Ajansı)

Yorum

• Barça'da Ronaldinho krizi
                  Barcelona'da Ronaldinho sıkıntısı... Celta önünde sakatlığı nedeniyle forma giymediği açıklanan Brezilyalı süperstarın oynamamasının arkasındaki nedenin bu olmadığı ortaya çıktı. Teknik direktör Rijkaard ile kavga eden ünlü yıldız rest çekti.
                  İspanya Ligi’nin en büyük favorisi Barcelona yeni sezona deplasmanda aldığı 3-2’lik Celta Vigo galibiyetiyle girdi.

Ancak Katalan ekibinde Ronaldinho sıkıntısı baş gösterdi. Celta önünde sakatlığı nedeniyle forma giymediği açıklanan Brezilyalı süperstarın oynamamasının arkasındaki nedenin bu olmadığı ifade edildi. Ronaldinho’nun Barça’nın Sevilla’ya 3-0 kaybettiği Süper Kupa finali sonrasında teknik direktör Rijkaard ile kavga ederek, rest çektiği belirtildi. Rijkaard’ın da Ronaldinho’ya tavır aldığı ifade edildi. Bu gelişmeleri yakından takip eden Chelsea ile Milan’ın da transfer teklifleriyle ünlü yıldızın aklını çelmeye çalıştıkları öğrenildi.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye’de herkes her şekilde ve kısa sürede unutulur. İşler yolunda gidince unutulur, kötü gidince ortaya çıkarılırsın. Yani belli bir yerde değer olarak durmazsın.
                    yapma kaptan takım kötüde olsa muhteşemde oynasa seni hiç unutmayacağız en azından ben unutmayacağım, benim için sen türk futbolunda gelmiş geçmiş en büyük futbolcusun..
                    yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barça'da Ronaldinho krizi
                      Barcelona'da Ronaldinho sıkıntısı... Celta önünde sakatlığı nedeniyle forma giymediği açıklanan Brezilyalı süperstarın oynamamasının arkasındaki nedenin bu olmadığı ortaya çıktı. Teknik direktör Rijkaard ile kavga eden ünlü yıldız rest çekti.
                      İspanya Ligi’nin en büyük favorisi Barcelona yeni sezona deplasmanda aldığı 3-2’lik Celta Vigo galibiyetiyle girdi.

Ancak Katalan ekibinde Ronaldinho sıkıntısı baş gösterdi. Celta önünde sakatlığı nedeniyle forma giymediği açıklanan Brezilyalı süperstarın oynamamasının arkasındaki nedenin bu olmadığı ifade edildi. Ronaldinho’nun Barça’nın Sevilla’ya 3-0 kaybettiği Süper Kupa finali sonrasında teknik direktör Rijkaard ile kavga ederek, rest çektiği belirtildi. Rijkaard’ın da Ronaldinho’ya tavır aldığı ifade edildi. Bu gelişmeleri yakından takip eden Chelsea ile Milan’ın da transfer teklifleriyle ünlü yıldızın aklını çelmeye çalıştıkları öğrenildi.
                      Bu ne ya off, süper malzeme.
                      Yarın gazetelerin başlığı, "Ronaldinho fenere doğru"

Demedi demeyin

Yorum

• iyi de kanca nerde geliyor mu?

Manşet Haber

Basın Sözcüsü Kafkas: "Kanca'ya teşekkür ediyoruz"
                        Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, son günlerde medyada Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyemiz Faruk Kanca üzerinde yoğunlaşan spekülasyonlar üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Kafkas, açıklamasında Kanca?nın yönetim kurulunun verdiği görev gereğince Brezilya?da kaldığının altını çizerek, ?Sayın Kanca da bu doğrultuda çeşitli temaslarda bulunmuş, yerinde gözlemler yaparak bize göre son derece sağlıklı bir çalışma süreci geçirmiştir? ifadesini kullandı.

Brezilya?da transfer sürecinin Avrupa?dakinden farklı işlediğinin altını çizen Kafkas, ?Kulübümüzün geçmiş yıllarda yaşadığı tecrübelerden bu doğrultudaki zorlukların bilincindeydik. Yönetim kurulumuz kurum adına yanlış kişilerin eline düşmemek için Sayın Kanca?yı Brezilya?ya göndermiştir ve bize göre de en doğru davranışı sergilemiştir. Futbolcuların değerleriyle kimlikleri arasında yaşanması muhtemel çarpıklıklar yerinde gözlem yöntemiyle etkisiz hale getirilmiş, ciddi sportif ve maddi hataların yapılması engellenmiştir. Biz yönetim olarak futbolcu almak için transfer yapma anlayışının uzağında bir politika izliyoruz. Bu doğrultuda Sayın Kanca?nın Brezilya temasları fahiş hataların yapılmasını engellemiştir? dedi.

Kanca?nın hem ortamı tanıma hem de geniş bir oyuncu portföyü oluşturma doğrultusunda da yararlı çalışmalar yaptığını hatırlatan Kafkas, ?Sayın Kanca, oradaki tüm izlenimlerini ve yaptığı temasları günü gününe kulübümüze raporlayarak ciddi bir çalışma örneği göstermiştir. Bugün elimizde Brezilya Ligi?yle ilgili son derece kapsamlı bilgiler toplanmıştır. Önümüzdeki süreçte mutlaka bu bilgilerden faydalanılacaktır. Zaten kurumsal devamlılık da bu anlayışı zorunlu kılmaktadır? diye konuştu.

Yorum

• Bomba Haber!

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ne ya off, süper malzeme.
                          Yarın gazetelerin başlığı, "Ronaldinho fenere doğru"

Demedi demeyin
                          fotomac fener formasi giydirmiştir çoktan yüzyilin yalan haber bombası!

Bir de biz paltabilseydik böyle bir bomba haber!

Hazır renkleri de aynı (uefada oynatabilirmiydik acaba?)

Yorum

• Dünya Yıldızı Barca'lı Ronaldinho huzursuz:
                            İspanya muhabirimiz zavada zingonun söylediklerine göre Ronaldinho nun fenevbahçeye gelebilmek için Takım içinde huzursuzluk çıkardığı belirtiliyor. Yakın çevresinede ne olursa olsun fenevbahçeye gideceğim dediği duyumlar arasında. Bunun üzerine çalışmalarını hızlandıran fenevbahçe yönetimi Ronaldinho ve klübüyle görüşmelere başladı.

fotozpor (bilgisayarımızdaki arızadan dolayı photoshop da Ronaldinho ya fenev forması giydiremedik. af buyurun)
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barça'da Ronaldinho krizi

Arkadaşlar flaş haber!!! Daha doğrusu görüntü.

Bizim fenerlilerden, fotomaçtan neyimiz eksik. Madem öyle işte böyle

Yorum

• renklere karşıda hiç yabancılık çekmemiş dimi. artık forvet hattındada sorun yaşamayız. marce besler onu . yattara sağdan. zaten kendi başına bi takım .

ya ben fazla kaptırmışım kendimi buna. inanmaya başladım
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X