Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA adayları belirledi!..
    UEFA 2005-2006 sezonu yılın futbolcuları ödülleri için aday futbolcuları açıkladı. Her mevkiiden 3 futbolcu belirleyen UEFA'nın aday listesi, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı yakalayan 16 takımın teknik direktörü, UEFA teknik ekibi ve UEFA Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oylanacak.

Oy verme işleminden sonra 25 Ağustos'ta Monaco'da düzenlenecek bir tören ile 2005-2006 sezonu 'yılın en iyi futbolcuları' ünvanları sahiplerini bulacak.

İşte UEFA'nın aday listesi:

YILIN KALECİSİ
    Gianluigi Buffon (Juventus)
    Grégory Coupet (Olympique Lyonnais)
    Jens Lehmann (Arsenal FC)

YILIN DEFANS OYUNCUSU
    Fabio Cannavaro (Juventus)
    Emmanuel Eboué (Arsenal FC)
    Carles Puyol (FC Barcelona)

YILIN ORTA SAHA OYUNCUSU
    Deco (FC Barcelona)
    Juninho Pernambucano (Olympique Lyonnais)
    Juan Román Riquelme (Villarreal CF)

YILIN FORVET OYUNCUSU
    Samuel Eto'o (FC Barcelona)
    Thierry Henry (Arsenal FC)
    Ronaldinho (FC Barcelona)
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

• U-16 Takımımız final grubunu garantiledi
      Güney Kore'de düzenlenen Uluslararası Suwon Turnuvası'na katılan 16 Yaş Altı takımımız grubunda yaptığı iki maçı da kazanarak final müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

İlk maçında Güney Kore 16 Yaş Altı Milli Takımı'nı Barış'ın attığı golle 1-0 mağlup eden gençlerimiz, ikinci maçlarında Japon temsilcisi Shimizu S-Pulse takımını 3-0'la geçtiler. Bu karşılaşmanın golleri de Remzi, Barış ve Özgür'den geldi.

Genç takımımız, gruptaki son maçını perşembe günü Portekiz'in Braga takımıyla yapacak.
      Resmi Site
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• TEKKE'NİN GÖNLÜ TRABZONSPOR'DA !

Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit takımına transfer olan golcü oyuncu Fatih Tekke, gönlünün hep bordo-mavili takımla ve taraftarla birlikte olduğunu belirterek, "Ancak taraftarımız takımımıza sahip çıksın ve destek olsun. Bu takım bizim takımımız, başka hiç kimsenin değil" dedi.

Vestel Manisaspor maçında taraftarların 'Fatih Tekke' tezahüratlarının kendisini duygulandırdığını kaydeden milli futbolcu Fatih Tekke, "Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel bir duygu. Taraftarlarımızla birlikte çok güzel günlerimiz oldu. Onlarla acıyı da sevinci de paylaştım. Bana verdikleri destekle buralara kadar geldim. Ben de onları asla unutmam, gönlüm hep onlarla beraber. Ancak takımımıza sahip çıksınlar ve destek olsunlar. Bu takım bizim takımımız, başka hiç kimsenin değil" diye konuştu.

Rusya'nın Zenit takımından Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını kaydeden Fatih Tekke, "Benim Zenit'ten Fenerbahçe'ye gideceğim şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir şey yok. Ben de bunları medyadan okuyorum. Şu an Rusya'dayım. Zenit hem kulüp olarak hem de insanların futbola bakış açısı olarak çok farklı. Futbolu bütün güzellikleri ile bir eğlenceye dönüştürmüşler. Türkiye'deki gibi futbola aşırı bir ciddi bakışları yok" ifadelerini kullandı. Yeni kulübünde çok iyi bir başlangıç yaptığını kaydeden Fatih Tekke, "Daha iyiye gideceğimi daha iyi olacağıma inanıyorum. Zenit'in başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Kulübün menfaatleri doğrultusunda Rusya'nın Zenit Kulübü'ne transfer olmam gerekiyordu. Aslında Zenit kafamdaki hedefle uyuşmuyor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda böyle değerlendirdik. Açıkçası benim istediğim olmadı, ama kulübümüz adına istediğimiz oldu. Bu da beni memnun etti. En azından içim rahat" dedi. ajansspor
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• bizim de gönlümüz tekkede

Yorum

• Yattara’ya Milli Davet
            Gineli futbolcumuz Ibrahima Yattara, ülkesinin milli takımının 2008 yılında Gana’da düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’na hazırlık kampına katılmak üzere dün akşam Fransa’ya gitti.

Gine Futbol Federasyonu’ndan gelen yazıda Yattara’nın 17 Ağustos’ta Trabzon’a olacağı belirtildi.

trabzonspor.org.tr
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Az önce spor haberlerini izledim ntv'de FARUK KANCA ALEX'le geliyomuş cuma günü.hayırlısı olsun
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• nobre de türk vatandaşı oldu.az önce bir kanalda spor haberlerinde izledim.başvurusu kabul edilmiş.
                Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• "Ricardinho Türkiye'ye gitmeyecek"
                  Brezilya basını, Beşiktaş'ın talip olduğu Corinthianslı futbolcu Ricardinho'nun Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti.

Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı.

Bu arada Corinthians kulübünün web sitesi, Beşiktaş'ın Ricardinho için kendilerine resmi teklif yaptığını belirterek, ortada herhangi bir anlaşmanın olmadığını ve bu kulübe Ricardinho için teklif veren diğer kulüplerle aynı mesafede olduklarını duyurdu. Corinthians kulubü, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figger aracılığı ile kendilerine teklif yapıldığını kaydederek, görüşmelerin devam ettiklerini belirtti.

Öte yandan, Corinthians ile antramanlara çıkmayı reddeden Ricardinho, Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini söyledi. Avrupa'da hangi takımda futbol oynamak istediğini söylemeyen Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı transfer teklifi hakkında konuşmak istemediğini ifade etti.
                  Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                  Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                  N.F.Kısakürek

Yorum

• radyospor

Alman milli takımının yeni teknik direktörü Joachim Loew, Türk asıllı futbolcu Malik Fathi’yi (fotoğrafta mavi formalı futbolcu) Christoph Metzelder’in yerine milli takıma çağırdı.

Yıldıray’ın da forma giydiği Hertha Birlinde defansta görev yapan Malik Fathi, ilk kez Alman milli takımı kadrosuna çağrıldı. Löw, Malik Fethi’yi Metzelder’in sakatlığının geçmemesi üzerine kadorya çağırdı. 22 yaşındaki Fathi daha önce 18 kez Alman 21 yaş altı milli takımında görev yapmış 2001’de de Hertha Berlin’e imza atmıştı.
                    Annesi Alman, babası Türk olan Malik Fathi Berlin’de doğmuş ve milli takım tercihini Almanya’dan yana kullanmıştı.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence Malik Fethi konusunda yanlış bilgi var bu adam kesinlikle türk asıllı değil arap büyük ihtimalle de fFas'lı.Bence bu haberi veren kişi iyi araştırmalı
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Malik Fethi konusunda yanlış bilgi var bu adam kesinlikle türk asıllı değil arap büyük ihtimalle de fFas'lı.Bence bu haberi veren kişi iyi araştırmalı

bu adam türk asıllı...eminim...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• enteresan fethi soy isimli hem de ön adı malik.Daha cok arabı çağrıştırıyor. Neyse ben emindeğilim zaten sacede öyle olma ihtimali daha yüksek dedim.Sen eminsen biz de eminiz artık
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Fransa’da liginin son beş yılındaki şampiyonu Olympique Lyon, Real Madrid’in almak istediği Mahamadou Diarra’nın fiyatını belirledi: "48 milyon dolar".

Lyon takımı Diarra’yı transfer etmek isteyen Real Madrid’e resti çekti, ya 48 milyon Dolar’ı getir ya da bu transferden vazgeç.

Geçen yıl Ganalı Mickael Essien’i 38 milyon Euro’ya Chelsea’ye satan Lyon, Malili ortasaha oyuncusu içinde astronomik para istedi. Essien’i Abramovic’in gözleri kapalı takıma kazandırması şimdi de Real Madrid’in aynı çılgınlığı yapıp yapmayacağı sorusunu akıllara getirdi.

Olympic Lyon Başkanı Jean Michel Aulas Diarra ile ilgili yaptığı açıklamada, "Diarra’nın fiyatı Essien’den daha az olmayacak. O’nu almak isteyenler 48 milyon doları gözden çıkarmak zorundalar. Aksi takdirde gelecek teklifleri elimizin tersiyle iteceğiz" şeklinde konuştu.

Real Madrid yönetimi ise Diarra için en fazla 30 milyon Euro’ya çıkabileceklerini açıklamışlardı.

TAM TİCARET TAKIMI YÖNETİCİLER KÖŞEYİ DÖNÜYOR...

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fransa’da liginin son beş yılındaki şampiyonu Olympique Lyon, Real Madrid’in almak istediği Mahamadou Diarra’nın fiyatını belirledi: "48 milyon dolar".

Lyon takımı Diarra’yı transfer etmek isteyen Real Madrid’e resti çekti, ya 48 milyon Dolar’ı getir ya da bu transferden vazgeç.

Geçen yıl Ganalı Mickael Essien’i 38 milyon Euro’ya Chelsea’ye satan Lyon, Malili ortasaha oyuncusu içinde astronomik para istedi. Essien’i Abramovic’in gözleri kapalı takıma kazandırması şimdi de Real Madrid’in aynı çılgınlığı yapıp yapmayacağı sorusunu akıllara getirdi.

Olympic Lyon Başkanı Jean Michel Aulas Diarra ile ilgili yaptığı açıklamada, "Diarra’nın fiyatı Essien’den daha az olmayacak. O’nu almak isteyenler 48 milyon doları gözden çıkarmak zorundalar. Aksi takdirde gelecek teklifleri elimizin tersiyle iteceğiz" şeklinde konuştu.

Real Madrid yönetimi ise Diarra için en fazla 30 milyon Euro’ya çıkabileceklerini açıklamışlardı.

TAM TİCARET TAKIMI YÖNETİCİLER KÖŞEYİ DÖNÜYOR...
                              Bu takımın gözlemcileri dehşet.Mesela şu anda Lyon'da Fred diye bi adam var.Daha 22 yaşında çok deli forvet. Oda Real,Chelsea veya Barca'ya rekor bir fiyata gider.
                              Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                              Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                              N.F.Kısakürek

Yorum

• nobre türk oluyor... biz ş...siz futbolcu istemiyoruz!...
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X