Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
    ÖNEMLIIIII:

Uefaya verilen isimler arasinda FATIH TEKKE var ama MARCELINHO yok..
    simdi Fatih Tekke gitti yani 22 kisilik kadroda biri eksik..yerine Marcelinhonun Ismini yazdira bilir miyiz??
    Hayır yazdıralamaz.
    Ama Apoel maçını geçersek yeniden UEFA'ya isimler yollanacak kulüpler tarafından. Birde bir bilgi Fatih'in UEFA listesinde olması Zenit'i de etkilemez çünkü Zenit geçtiğimiz sezon Rus ligini 6. sırada bitirmiş dolayısıyla Avrupa'da yoklar.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
      ÖNEMLIIIII:

Uefaya verilen isimler arasinda FATIH TEKKE var ama MARCELINHO yok..
      simdi Fatih Tekke gitti yani 22 kisilik kadroda biri eksik..yerine Marcelinhonun Ismini yazdira bilir miyiz??
      ben CMde oynadıgımda oyle yapıyodum ama gercek hayatta nasıl oluyo bilmem

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
        Merhaba adım Akın Trabzonspor taraftarıyım.

Kanalınızın 30.07.2006 tarihli "Futbolmania" programını izlemiş bulunuyorum. Bir futbol programı yaptığınız halde, hiçbir futbol bilgisi içermeyen yorumlarla dolu programınızı kınıyorum. Değerli(!) yorumcularınızın Trabzonspor hakkında "Bunlardan hiçbirşey olmaz, antrenöründen de hiçbişey olmaz. Golcüsü de çok gol atıyordu onu da sattılar hiçbişey olmaz" gibi seviyesi düşük, herhangi bir futbol verisinden yoksun bu yorumları yapmaya ne hakkınız var?

Özellikle Ömer Çavuşoğlu'nun sarfettiği "Trabzon eskiden Pontus Rumdu. Onun için rumları kolluyorlar gibi söylentiler de var" sözlerini size aynen iade ediyoruz. Siz spor programı değil, insanları birbirine düşürme programı yapıyorsunuz. Yorumcularınızın ağzından çıktığını kulağı duymadığı sürece seviyesiz bir program olmaktan öteye gidemeyeceksiniz. Kahve ağzıyla program yapılmaz!

İlginize
        ewt inşallah dikkate alırlar aslında onlara en iyi cevabı senin avatarın werebilirdi

Yorum

• Şimdi Ligtv haberlerinde Marcelinho'nun 30 numaralı formayı giyeceği söylendi.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
            Merhaba adım Akın Trabzonspor taraftarıyım.

Kanalınızın 30.07.2006 tarihli "Futbolmania" programını izlemiş bulunuyorum. Bir futbol programı yaptığınız halde, hiçbir futbol bilgisi içermeyen yorumlarla dolu programınızı kınıyorum. Değerli(!) yorumcularınızın Trabzonspor hakkında "Bunlardan hiçbirşey olmaz, antrenöründen de hiçbişey olmaz. Golcüsü de çok gol atıyordu onu da sattılar hiçbişey olmaz" gibi seviyesi düşük, herhangi bir futbol verisinden yoksun bu yorumları yapmaya ne hakkınız var?

Özellikle Ömer Çavuşoğlu'nun sarfettiği "Trabzon eskiden Pontus Rumdu. Onun için rumları kolluyorlar gibi söylentiler de var" sözlerini size aynen iade ediyoruz. Siz spor programı değil, insanları birbirine düşürme programı yapıyorsunuz. Yorumcularınızın ağzından çıktığını kulağı duymadığı sürece seviyesiz bir program olmaktan öteye gidemeyeceksiniz. Kahve ağzıyla program yapılmaz!

İlginize
            seni tebrik ediyorum kardeşim bu şerefsizlere ne desek az ....
            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
            **ARSİNLİ AKREP**
            **61*77**

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
              Şimdi Ligtv haberlerinde Marcelinho'nun 30 numaralı formayı giyeceği söylendi.
              10 numarayi kim giyecek?
              la marcelinho 3 x 10 edio demekki

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
                Ersen diil Ersan neyse o kadarda umutsuz gozukmuyo 2.Anorthosis faciası yasiyacagımızı sanmıyorum, sol kanata Denilson gelicek inşallah bide kaleye pletikosa tamamdır
                Ersen dogru sen yanlis biliyorsun.

Insallah elimizdeki forvet Fatihi aratmaz.

Yorum

• bence de Ersen MARTİN, yANLIŞ anlaşılmasın adı üzerine yapılan yorumlara bence dedimmm

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi
                    Ersen dogru sen yanlis biliyorsun.

Insallah elimizdeki forvet Fatihi aratmaz.
                    pardon karıştırmışım ilerde Fatih gibi olabilirde şimdi zor gibi gozukuyo

Yorum

• Bi Cem Demirden umutluyum ama onada zaman gerek. Hadi Cem kayseriye karsi bi hattrick lütfen

Yorum

• ersen martinle kafa gollerini cem demirle ya da umutla fırsatçı ceza sahası gollerini atarız arkadaşlar... 3 oyuncu=1 fatih tekke olur ztn...
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
                          ersen martinle kafa gollerini cem demirle ya da umutla fırsatçı ceza sahası gollerini atarız arkadaşlar... 3 oyuncu=1 fatih tekke olur ztn...
                          hocam bu kadroyla 2 forvet oynarsak çok gol yeriz orta sahada presçi adam yok. Düşün Gökdeniz- Marcelinho-Yattara- Sol tarafa adam alınırsa bunlar pres yapmaz.

Yorum

• İlk olarak John_coffey tarafından gönderildi
                            hocam bu kadroyla 2 forvet oynarsak çok gol yeriz orta sahada presçi adam yok. Düşün Gökdeniz- Marcelinho-Yattara- Sol tarafa adam alınırsa bunlar pres yapmaz.
                            ya bencede öyle ztn ben sadece fatihi aratmazlar inşallah diye söledim. tabikide tek santrofor oynayıp arkada marcelinho ve onunda arkasında hüseyin-syzmek ikilisi oynamalı... kanatlardada gökdeniz-yattara...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Denilsondan vazgecilimis:

VAZGEÇİLDİ
                              Brezilya'da futbolcu arayışlarını sürdüren yönetici Faruk Kanca, Denilson defterini kesin olarak kapattıkları söyledi. Hafta sonunda Türkiye'ye döneceklerini ve yanlarında mutlaka kaliteli bir futbolcu getireceklerini ifade eden Faruk Kanca, Denilson'un fazla fiyat istediği için bu oyuncudan vazgeçtiklerini kaydetti.
                              FERREİRA DA PAHALI
                              Cruizeirolu Wagner Ferreira'nın yeteneğine göre çok pahalı olduğunu ve fiyat indirmeye çalıştıklarını ifade eden Faruk Kanca, Internacionelli Mossoro ile yine ilgilendiklerini ifade etti. Kanca, "İkisi de çok yetenekli, yıldız adayı futbolcular. Biz gerekli fiyatı kendilerine ilettik. Kabul ederlerse alıp Türkiye'ye getireceğiz" dedi.

karadenizgazete

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
                                ya bencede öyle ztn ben sadece fatihi aratmazlar inşallah diye söledim. tabikide tek santrofor oynayıp arkada marcelinho ve onunda arkasında hüseyin-syzmek ikilisi oynamalı... kanatlardada gökdeniz-yattara...
                                Hocam şimdi futbolumuz çok değişecek bu orta sahanın arkasına Yıldıray gibi hem iyi pres yapabilen hem iyi top dağıtan bir defansif ortasaha lazım gibime geliyor. Hüseyin bunu kaldıramaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X