İlk olarak Jester tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Muhahaİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVefa, Altay, Gaziantepspor... ların şanlı(!) tarihleri arkadaşlar
Star
Şikeli 4 maç yönettim
Eski hakem Necdet Arığ’ın itirafı:[/B]

Çok şanlı şikeler bunlar yahu
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokudum...bekliyordum açıkcası ama beni şaşırtanı bir trabzonlunun bizim elenmemiz için yazdığıydı...
evet bir trabzonlu ancak o kadar yozlaşabilirdi yani.Allah belasını..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Sallamayın boşverin it ürür kervan yürür.
Bis Her zaman TC de bir klübün avrupada başarı işle bizi tgemsil etmesini isterin bunlar ve bunun gibi taraftara işte anca fenerli olur. Başka bi şey olamazlar.
Niye fatih fenere değilde zenite gittiğinide anlayamıyorlar anlayamazlarda
Neyse biz genede onlara dinamu kiev maçında başarılar dileyelim38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Trabzonlu değildir sallamıştır belkiİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bir trabzonlu ancak o kadar yozlaşabilirdi yani.Allah belasını...
bizde deriz ben fenerliyim ama Dinamo Kiev'i destekliyorum diyeT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerum takımının internet adresi bana lazımm
nedenki????
Yorum
-
Arkadaşlar abartmayın yaaa bende fener panathinaikos maçında panathinaikosu destekledim gese olimpiakos maçında olimpiakosu destekledim trabzonspor hariç hangi takım olursa olsun daima rakip takımı desteklemeyede devam edecem...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
inşallah sallamıştır yoksa bi Trabzonludan beklemem asla...İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu değildir sallamıştır belki
bizde deriz ben fenerliyim ama Dinamo Kiev'i destekliyorum diye"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Şu antu denen yerden midem bulanıyor artık bu kadar rezil ancak febe'nin sitesinde olabilir zaten.
Bu arada febe'nin avrupadaki tüm maçlarında ben avrupa takımını desteklerim,ülkesinde futbol terörisliği yapan işi gücü şike şaibe olan,insanları baskı altına almak için her türlü pisliği yapan,transferde diğer takımlara zorluk çıkarmak için binbir türlü puştluğu yapan bir takım TÜRK takımı olamaz ve ben o takımı avrupada desteklemem !Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak coach tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu antu denen yerden midem bulanıyor artık bu kadar rezil ancak febe'nin sitesinde olabilir zaten.
Bu arada febe'nin avrupadaki tüm maçlarında ben avrupa takımını desteklerim,ülkesinde futbol terörisliği yapan işi gücü şike şaibe olan,insanları baskı altına almak için her türlü pisliği yapan,transferde diğer takımlara zorluk çıkarmak için binbir türlü puştluğu yapan bir takım TÜRK takımı olamaz ve ben o takımı avrupada desteklemem !
ya problem o değil problem bunun fenerbahçe taraftarlarının kulüp tarafından tanınmış olan resmi bir taraftar sitesinde yapılması ve fb yönetimöinin buna ses çıkarmaması"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Öle ama burda inan trabzonlu olupta feneri tutan beşiktaşı tutan çok var.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah sallamıştır yoksa bi Trabzonludan beklemem asla...
Görünce diyorum sen nası trabzonlusun kofti trabzonlu
çok var arkadaşlar nası sinir oluyorum bir bilseniz
Birde diğer taraftan feneri tutan rizeli arkadaşlar var varya trabzon'a hiç kötü bişey söylemezler hatta geçen ay trabzonspor forması aldı bi tanesii banaT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖle ama burda inan trabzonlu olupta feneri tutan beşiktaşı tutan çok var.
Görünce diyorum sen nası trabzonlusun kofti trabzonlu
çok var arkadaşlar nası sinir oluyorum bir bilseniz
Birde diğer taraftan feneri tutan rizeli arkadaşlar var varya trabzon'a hiç kötü bişey söylemezler hatta geçen ay trabzonspor forması aldı bi tanesii bana
işte 24 yıl çeyrek asır şampiyon olamazsan olacağı budur.Bu sene şampiyon olalım da şu asimilasyon sona ersin artık..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
tanyildizi www.apoel.net bi bak bakalım rumca bişiler yazıo girişte trabzona benzettim bi kelimeyi.
Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum