Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    liverpool almanyanın sıradan takımlarından mainz takımına 5-0 yenilmiş kimse liverpoolun yedek kadroyla çıktığını düşünmesin işte kadro;Carson, Traore, Hyypia (Kaptan), Carragher, Kromkamp, Zenden, Gerrard, Alonso, Pennant, Crouch, Bellamy

iyide bunu bizle ilgisi ne son dk.haberi diye her haberi burayamı koyacagız.
    o zaman günde herhalde bi 100 sayfa okuruz ortalama.

Yorum

• Trabzon'dan Alex'e kanca

DIŞ transferde arayışlarını sürdüren Trabzonspor, İnternacional'da forma giyen Alex'e kanca attı. Brezilya'da bulunan yöneticiler Alex'i ve kulubünü ikna ederse transferi bitirecek. Yöneticiler pazartesi dönüyor.

kaynak takvim
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• artık futbolda her önüne geleni yerim diye bir şey kalmadı...olur olmadık takımlara olur olmadık takımlar yeniliyor ya da yeniyor..
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ehueh
          Alex, Mineiro, Wagner, Wagner Love, Ricardinio, Denilson ve daha ismini hatırlayamadığım bir sürü adam. hayırlısı bakalım piyongodan kim çıkacak. En son Wagner'i beklerken marce geldi. İnşallah bir süpriz daha yaparlar.

Bu arada bugün 5 Ağustos. Hani birinin sözleşmesi bu gün bitiyordu ya o yüzden şeettim. Madem bu kadar geciktik bari bonservis vermeyelim işimize yarıyacak bir adamsa gerçekten
          .
          Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
          .

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyide bunu bizle ilgisi ne son dk.haberi diye her haberi burayamı koyacagız.
            o zaman günde herhalde bi 100 sayfa okuruz ortalama.
            hazırlık maçlarında aldığımız yenilgilerden sonra bu takımdan bişey olmaz diyenler için koymuştum bildiğim kadarıyla son dakika haberlerine yorumda yapılmıyo

Yorum

• Gustavo Nery bjk de.
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onuda yazacaktım göndere basmıs bulun dum.
                elbette Trabzonsporlu ahlakaını her yerde göstermeliyiz.ama forumda bile küfür edenler var stad ta etmezlermi bilemiyorum.
                gkalmuk bu arada öncelikle sana teşekkür etmemiz lazım. Adminlerinde mutlaka bu konunun üzerinde durup yeni kuralları tüm forum üyelerinin okuduğundan emin olması lazım. Ama burada kural sanırım bireysel küfürler değil, koro halinde organize halde yapılan küfürlü tezehuratlar.

Küfür malesef bizim kültürümüzün bir parçası olmuş. (parçası demiyorum, parçası olmuş) bundan kurtulmak sadece sporla vs olacak bir şey değil. Şovmenlerimizden, Siyasetçimize kadar herkesin ağzında. hani televizyonlarda da bolca biiiip duyuyoruz artık. En azından maçlarda organize halde küfürlü tezahurat yapılmazsa takımımızı bu cezalardan korumuş oluruz. Onun dışında isteyen istediği kadar küfretsin, eleştirme hakkımız malesef yok. Zira biz birbirimize benzeriz. Yoktur farkımız...
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatihin Trabzonspor için değeri 8 milyonun çok üstünde. Diğer takımlar için olan değeri önemli değil. chelsea fiyatı rus fiyatı da. bir oyuncu alıyorsanız klübüne sorarsınız değerini chelsea ye değil. Sultan gidince benim şampiyonluk ümitlerimde bayağı yara aldı. Trabzonlu,Trabzonsporlu,Takım kaptanı,Gol kralı, Türkiyenin tartışmasız en Teknik forveti, Hava toplarına hakim ve sol ayağı ile de sağ ayağı ile de frikik atabiliyor. Sultanlığını geçtim sadece iki ayağıyla frikik atan bir topçu söyleyin bana. Fatih Tekkenin benim için değeri 20 milyon euro dur çünkü onunlla birlikte şampiyonluk hayallerim de gitti.
                  Fatih'e olan sevgine saygı duyuyorum ama frikik atmak ve Fatih'i aynı cümle içinde kullanma hiç değilse. "Hem sağ, hem de sol ayağıyla frikik atan topçu söyleyin" demek bir maçta hem sağ, hem de sol ayağıyla attığı frikik golleriyle Turun Turku'yu yenip 2-0 'la turu geçtiğimemizi sağlayan Hami ile aynı camiadan olan birine hiç yakışmıyor.

Time'ın anketinde Atatürk Mozart'tan sonra en iyi müzisyen olma yolunda ilerliyordu bir ara. Bu yüzden sevginin Fatih'i hem sağ, hem de sol ayakla frikik atan bir adam yapmasına şaşırmadım. Yine de bakmakla görmek arasındaki nüansa yoğunlaşmanı temenni ederim, nacizane...

Yorum

• Barthez indirime gitmedi...

Trabzonspor’da kaliteli kaleci arayışları sürüyor. Bordo-Mavili ekibin teklif yaptığı tecrübeli kaleci Barthez’in fiyatı pahalı gelince gözler tekrar Pletikosa’ya çevrildi. Trabzonspor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Pletikosa’ya bu kez de kulübü Shatkar Donetks engel koydu. Shatkar’ın ikinci kalecisinin sakatlanması ile kulübün Pletikosa’yı iki hafta gecikmeli göndereceği belirtildi. Bunun üzerine sinirlenen Başkan Nuri Albayrak’ın, Shatkar kulübünü arayıp, “Bu futbolcuyu hemen istiyorum, ya verirsiniz ya da bu transferden vazgeçerim” dediği öğrenildi. Brezilya’da temaslarını sürdüren Faruk Kanca’nın ise transferde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Yorum

• Süper Lig'in en iyi 11'i kulübede...

Zico, Tigana, Gerets, Zenga ve Hadzıbegiç gibi dünyaca tanınan yıldızların yanı sıra, Türk futbolu için büyük önem taşıyan Aykut Kocaman, Ertuğrul Sağlam ve Raşit Çetiner, şimdi teknik adam olarak ter döküyor.

Turkcell Süper Ligi’nde mücadele eden takımların çoğu transfer döneminde istedikleri oyuncuları kadrolarına katamadılar. Trabzonspor’un renklerine bağladığı Marcelinho ve Beşiktaş’ın büyük ümitler beslediği Delgado dışında dişe kovuğa dokunur bir oyuncu izleyemeyecek futbolseverler.

Zenga- Gerets, Mustafa Uğur, Raşit Çetiner, V.Hadzibegic- Nejat Biyediç, J.Tigana, V.Bozinovski, Zico- Aykut, Ertuğrul. Bu kadro aynı takımda buluşsa ve ligimizde mücadele etse hiç kuşku yok ki, zirveye oynardı. Her biri döneminin yıldızı olan bu 11 adam, şimdi Turkcell Süper Ligi’nde mücadele eden 11 takımın teknik direktörü...

Adeta bir Dünya Karması’nı andıran bu isimlerin kariyerlerine kısacak bir göz atmakta fayda var...

Hepsi de birer yıldızdı

Walter Zenga: G.Antep’in yeni hocası, uzun yıllar kalesini koruduğu İnter ve İtalya Milli Takımı ile büyük başarılara imza attı. Dünya Kupası’nda en uzun süre gol yememe rekorunu elinde bulunduruyor..

Erik Gerets: G.Saray’ı şampiyon yapan Erik Gerets, futbol oynadığı dönemde Belçika Milli Takımı’nın belkemiğiydi.

Mustafa Uğur: Erciyesspor’un başındaki Mustafa Uğur, bir zamanlar Kayserispor forması altında başarıyla mücadele eden bir defans oyuncusuydu.

Raşit Çetiner: F.Bahçe’de santrfor, G.Saray’da ise stoper olarak oynayan ve 65 kez A Milli Takım’ın formasını giyen Raşit Çetiner, Bursaspor’un başında.

Faruk Hadzıbegiç: Denizlispor’un hocası, dağılmadan önce dünya futbolunda önemli bir yere sahip olan Yugoslavya Milli Takımı’nın en önemli parçalarından biriydi.

Nejat Biyediç: Yıllarca Bursaspor formasını giyen ve yeşil beyazlılarda teknik direktörlük yapan Boşnak hoca, şimdi Sakaryaspor’un başında..

Top cambazları

Jean Tigana: Beşiktaş’ın hocası, Fransızlar’ın gelmiş geçmiş en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gösteriliyor.

Vlado Bozinovski: Daha önce A.Gücü’nde top oynayan Hırvat asıllı Avustralyalı Bozinovski, bu kez teknik direktör olarak sarı lacivertlilerin başında.

Arthur Zico: F.Bahçe’nin 100. yılında çok şeyler beklediği "Beyaz Pele" lakaplı Zico, dünya futbolunun en önemli yıldızlarından biriydi. Brezilya Milli Takımı’nda yıllarca 10 numaralı formayı taşıdı.

Ertuğrul Sağlam: Samsunspor’da parladı, rekor transfer ücretiyle geldiği Beşiktaş’ta yıldızlaştı. Ligde 125 golü olan Sağlam, Kayserispor’un başında.

Aykut Kocaman: F.Bahçe forması altında 3 kez gol kralı olan Ankaraspor’un hocası tam iki kez "dalya" dedi ve 200 golle unutulmazlar arasında yerini aldı.

Kaynak: Hürriyet
                      Haber: Evren Alanlı
                      .
                      .

Yorum

• Papila en iyi maçını yönetir
                        Başkan yardımcısı Hacıosmanoğlu hakemlere güvendiklerini söyledi.

Trabzonspor'un bugünkü Kayserispor maçını Cem Papila yönetecek. Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor yönetimi ve taraftarının "İstenmeyen hakem" ilan ettiği Cem Papila'ya ikinci başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sahip çıktı. Osmanoğlu, "Bizim bulunduğumuz yerde haksızlık olmaz. Birçok taraftar bizi arayarak kuşkularını dile getirdi. Biz sadece aleyhimize değil, lehimize de hata yapılmasını istemiyoruz. Papila çok iyi maç yönetecektir" dedi.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gustavo Nery bjk de.

kaynak ne kaynak ?
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaynak ne kaynak ?
                            Kaynak Brezilya kaynaklı internet siteleri....Ayrıca Ricardo Oliviera fb ye gelmiyor..!
                            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Vefa, Altay, Gaziantepspor... ların şanlı(!) tarihleri arkadaşlar

Star

Şikeli 4 maç yönettim
                              Eski hakem Necdet Arığ’ın itirafı:

Düdük çaldığı dönemde 4 maçta şikeye şahit olduğunu belirten Arığ, ‘Beraberliğe bağlanan maçta şikeyi bozmak için uyduruk penaltı verdim. İki futbolcunun aldığı şike parasını ise çoraplarının içinde yakaladım’ dedi. İşte Arığ’dan fıkra gibi şike hikayeleri:

TÜRK futbolu, son günlerde, hiç olmadığı kadar şikeyi ve teşvik primini konuşuyor. Türkiye’de şikenin yapılıdığının kanıtlanamadığı bir gerçek. Günümüzde şike belgeye dayandırılmasa da 40 yıl öncesihden bazı şike olaylarını, Türkiye’nin en önemli futbol hakemlerinden ve spor tarihçisi ve spor yazarı Veli Necdet Arığ’dan dinledik.

Penaltıyı atmazsan maçı tatil ederim!

Bölge Hakem Komitesi Başkanı Burhan Atakan, hakem Necdet Arığ’a Güneşspor-Toprakspor maçında şike yapılacağı duyumunu aldığını belirterek şöyle der: ‘Veli Bey, bunlar şike yapacak ve berabere kalacaklarmış. Sen, şikeyi hissettiğin an maçı bitir, raporunu yaz.’ Gerisini Veli Necdet’ten dinleyelim:

‘Maç başladı. Kimse, diğerinin ceza alanına girmiyor. Zaten girseler, biri aleyhine penaltı vereceğim. Neyse, top karşı alanda iken, üstelik kurucusu durumunda bulunduğum Güneşspor aleyhine bir penaltı çaldım. Penaltıyı kullanacak olan Hayati’ye, penaltıyı gole çevirmesini, aksi halde maçı tatil edeceğimi söyledim. Korkmuş olacak ki, Hayati golü attı. Ondan sonra da ben Güneşspor’u Toprakspor ceza alanına sokmadım. Tüm ataklarını kesmeye çalıştım ki, şaibeli bir gol atıp, maçı berabere bitirmesinler. Maçın bitimine 5 dakika kala golü atan Hayati kalecisine bir geri pas verdi. Kalecinin ayağı kaydı (!) ve o top gol oldu. Evet, maçı berabere bitirmemek için ben de şike yaptım ama engelleyemedim.

Haydaa! Çorapların içi kağıt para ile dolu!

‘Orta hakemi benim. Maçta ilgi çekici bir durum da yok. Bir baktım, Vefa kaptanı Nejat’la Altay’ın santraforu Bayram yere diz çökmüşler. Gidip sakatlık olup olmadığını soracağım. Bir de baktım yerde 50’lik, 100’lük banknotlar var. İkisinin de çoraplarının içinden paralar sarkıyor. Neler olduğunu sordum, Nejat şu yanıtı verdi: ‘Hocam, soyunma odasında hırsız var. Paralar çalınmasın diye bunları çorabımın içinde taşıyorum. Bu arkadaşıma da sert bir tekme falan gelir diye emaneten yarısını da ona verdim!’ Türk insanı gerçekten çok zeki.

Ulan artık gol atmayın iflas ettim!

Bu hikayeyi birinci ağızlardan dinledim. Hem Orhan Şeref Apak federasyonunun genel sekreterlerinden birinden, hem de olayın kahramanı olan Atıfbeyli Kadir’den... Atıfbey Kulübü çok parasızdır, sıfırı tüketmiştir ve ligden düşmüştür. Gaziantepspor ise maçı 6-0 kazanırsa, averajla İkinci Lig’e çıkacaktır. Atıfbey’in yöneticisi Kadir, uçak paraları olmadığı için maça gitmeyeceklerini çünkü hiçbir iddialarının olmadığını söyler. Atıfbey’in maça çıkmaması, Gaziantep’in işine gelmemektedir. Çünkü o taktirde maç hükmen ve 3-0 tescil edilecektir. Çünkü altı gol gerekmektedir. O nedenle de Gaziantep’in bir yöneticisi devreye girer ve uçak paralarını kendilerinin ödeyeceğini söyler. Ancak Atıfbeyli Kadir’in bir isteği daha vardır: ‘Yiyeceğimiz her gol için, takımım adına 10 TL alırım’ der. O da kabul edilir. Maç 7-0 olduktan sonra para sözü veren Gaziantepsporlu yönetici kale arkasına gelir ve ‘Artık atmayın, iflas edeceğim’ diye bağırır. Ancak öyle bir pozisyon gelir ki, atmamak olmaz. Maç 9-0 biter ve son golü atan saha içinde o yönetici tarafından tartaklanır.

Battaniyeniz sarışın mı kızıl mı olsun?

Bir ölüm kalım maçıdır. Yenilen düşecektir. Dönemin MHK Başkanı Halim Çorbalı, Veli Necdet Arığ’a ‘Zorluk derecesi yüksek bir maç. Bunun altından ancak sen kalkarsın’ der. Ve Necdet Arığ sonrasını şöyle anlatıyor: ‘Yanıma her zaman güvendiğim Nazım Acar ve Hüseyin Karaca isimli yardımcı hakemleri aldım. İskenderun’daki Altındiş Oteli’ne yerleştik. Resepsiyon görevlisine protokol dışında kimsenin telefonunu bağlamamasına söyledim. Odamıza çıktık. Hava sıcak olduğu için iç çamaşırlarımızla oturuyorduk. Kapı çalındı. Elinde bir not defteri olan bir şahıs kendini otel müdürü olarak tanıttı. Müdür, havanın soğuyabileceğini, o nedenle de battaniye isteyip istemediğimizi sordu. İstediğimizi söyleyince de ‘sarışın mı, esmer mi kızıl mı olsun?’ diye sordu. Meğer battaniye kadın anlamına geliyormuş. Tabii durumu anlayınca bu önde biz arkada don gömlek İskenderun sokaklarında bir kovalamaca başladı. Durum sonra anlaşıldı. Otel müdürü numarasıyla İskenderun’lu yönetici Abdullah Keklik bize bu oyunu oynamış ve tavlamak istemişti.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• koptum vallahi bu sikelerde
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X