ankara 1-0gaysaray
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayrıca sezonun ilk penaltısını kazanan ve bunu kaçıran da gayse oldu. Necati penaltı kaçırdı 16. dakikada.İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2006-2007 sezonunun ilk golünü gayse yedi:
Ankaraspor : 1 - gayse : 0.
Gol dk.: 11 Adam Petrous
Yorum
-
iyi hatta cok iyi penalti kacirmak cok morel verir
9 kisi oyniyan man u 3-0 yapti portoya karsi atan solskjaer
pepe 3-1 yapti 35 metredenEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 21:34."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yarın maçımız var.. gülme komşuna gelir başına hesabı...
ilk maçların ne olacağı belli değil.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
-
Son dakikada başlığında yorum yapmak gibi olacak ama söylemeden geçemeyeceğim; bu gecenin yıldızı, 2 penaltı kurtaran Ankaraspor kalecisi Hakan Arıkan, Kocaelispor'da oynuyordu önceden ve bu kaleci bir çok kere bizim transfer listemizdeydi, özellikle Jefferson'un geldiği sene çok gündemdeyde transferi. İşte nereden nereye.İlk olarak TesTosTeron tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankarasporlu kaleci hakan ikinci penaltiyi kurtardi. durum 1:1 mac bitmek üzere.uzatmalarda
Yorum
-
Darısı diğer 2 eziğin başınaİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-1 bitti.İlk puan kaybı.Gerisi gelir inşallah.(Amin)
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
hadi bakalım inşallah.İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDarısı diğer 2 eziğin başına
ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
mainz liverpool u rezil ediyor 5-0 oldu mainz icin almanya ligi mainza iyi bak
bu adamlarin gercekden acayip bi td leri var ben yazmisdim biz td ararken onu alalim diye adini aklinizda tutun jürgen klopp bi 2 sene sonra avrupanin büyük takimlarinda göreceksinizdir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum