Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FanteziFutbol acıldı ama devrede degıl, keza uye gırısı yaptıktan sonra "okudum kabul edıyorum" butonu calısmıyor

Yorum

• Arkadaşlar Cangele'yi Sakaryaspor almış. Son dakika mı bilmiyorum ama iyi bir transferi kaçırmış olduk gibime geliyor

Kiralık galiba
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 14:27.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ömer Bolat kulübümüzü ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Bolat ve dernek üyeleri bugün kulübümüzü ziyaret ettiler.

Ziyarette, Bolat’a üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı formayı hediye eden Başkanımız Nuri Albayrak, “ Trabzonspor’a hoş geldiniz.Türkiye’nin geleceğinde, temel atmasında ve iş dünyasında MÜSİAD katkısının çok büyük olduğunu biliyoruz. Şehrimize, Trabzonlu iş adamlarının dışında diğer iş adamlarının da gelerek iyi yatırımlar yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Başkanımız Nuri Albayrak’a plaket veren Ömer Bolat ise iki gün boyunca Trabzon’da bulunduklarının altını çizerek, “Trabzon şehriyle özleşmiş en önemli konuların başında futbol geliyor. Trabzonspor Trabzon’un en önemli değerlerinden biri. Geciksek de MÜSİAD heyeti olarak bu ziyareti yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sn. Albayrak’ı ve değerli mesai arkadaşlarını canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Trabzonspor futbolun Anadolu’daki en güçlü temsilcisidir. 3 Büyükler efsanesini, 4 büyükler efsanesine dönüştürmüştür. Trabzonspor’a yeni sezonda üstün başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FanteziFutbol acıldı ama devrede degıl, keza uye gırısı yaptıktan sonra "okudum kabul edıyorum" butonu calısmıyor
          bende sorun çıkmadı

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bende sorun çıkmadı
            Firefox ta buton calısmıyor. Internet Explorer dan gırınce calısıyor. Uyarın ıcın tesekkurler Punisher...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mclaren Takımının Finli Pilotu K.Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımı adına yarışacak.Fin tabloid gazetesi Ilta-Sanomat’ta dün yayımladığı habere göre Kimi Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımına transfer oldu. Beş yıllık yapılan sözleşme 2007 sezonundan itibaren başlayacak, sözleşmenin senelik değeri 32 milyon Euro, Ferrari Takımına toplam maliyeti ise 160 milyon Euro civarında olması bekleniyor.
              haberi yeni okudum çok sevindim seneye ferrariliyiz desene... forza kimi

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haberi yeni okudum çok sevindim seneye ferrariliyiz desene... forza kimi
                evet sonunda adam gibi adam sampiyon olacak ferarimle
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Lazaroni Basın Toplantısı

Lazaroni: “Akıllı savaşçılarımızı herkes görecek"
                  Teknik Direktörümüz Sebastiao Lazaroni, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Yarın deplasmanda Kayserispor’la oynanacak olan
                  Turkcell Süper Ligi’nin ilk müsabakasında sahada akıllı savaşçıların izleneceğini kaydeden Lazaroni, şunları söyledi: “Başlangıçtan beri söylediğim gibi zekamızı ve yeteneğimizi kullanarak formamızı sonuna kadar terletmemiz gerektiğini oyuncularım anladılar. Kayserispor'un kaliteli bir takım olduğunu biliyorum. Önemli oyunculara sahipler ama bizim de önemli ve kaliteli futbolcularımız var. İyi mücadele olacağını düşünüyorum"

Brezilyalı transferimiz Marcelinho'ya çok güvendiğini de belirten Lazaroni, "Marcelinho önemli bir oyuncu. Teknik kapasitesi yüksek. Uluslararası platformda başarılı bir futbolcu, UEFA'da oynayamayacak ama yarınki maçta O’nu görme fırsatımız olacak. O yüzden takıma adaptasyon süresini hızlandırmak istiyorum. Marcelinho ileriye dönük bir orta alan oyuncusu. Aynı zamanda çok da gol atabiliyor. Ben O’n burada kendisini çok iyi hissetmesini istiyorum. İstekli olduğunu görüyorum. Burası O’nun için yeni bir başlangıç olacak. Kendisinden çok şey bekliyorum ve güveniyorum" dedi.

Bütün camianın Fatih Tekke’ye teşekkür etmesi gerektiğinin de altını çizen tecrübeli teknik adam,”Artık yeni bir sayfa açtık. Trabzonspor forması giyecek ve takım için sahaya çıkacak olan oyunculara sonuna kadar güven ve destek olacağım. Elimde 9 numara olabilecek oyuncular da var" ifadesini kullandı.

Maç öncesi Yattara'nın kasığında küçük bir problem olduğuna da değinen Lazaroni, ”Bizimle Kayseri’ye geliyor. İyileşmesi için kendisine antrenman programı uyguladık. Yarın ki benim kararımıza göre oynayacak veya oynamayacak” diye konuştu.

Oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu hatırlatan Sebastiao Lazaroni şöyle devam etti: “Benim için bütün oyuncular önemli. Hepsine şans doğacak. Bütün oyuncuların hazır olması önemli. Bir şans geldiğinde onu kullanabilmeleri ve takımda kalıcı olabilmeleri adına buna ihtiyaç var. Sahaya çıktığımızda kendi oyunumuzu oynayacağız. Benim de insan olarak bazen üzüntülü bazen hayal kırıklığı yaşadığım günler oluyor. Ama bu işimin bir parçası. Bugün çok pozitif düşünüyorum. Taraftarın istediği gibi bir Trabzonspor yaratmak istiyorum. Şu an beni ilgilendiren sadece yarın oynayacağımız Kayserispor maçıdır”

Sözlerini oyun sistemine yönelik değerlendirmelerle tamamlayan Lazaroni, “Sistem elimizdeki oyunculara bağlıdır. Onların kendini sahada iyi hissettiği sistemleri uygulayacağım. Bugünkü futbol çok dinamik. O yüzden bir futbolcunun iki görevi var. Topla istediğimiz oyunu oynamaya çalışacağız. Ama top rakipteyken de alanları daraltıp kapatmalıyız. Bütün takımın toplu hareket etmesini, birlikte atak, birlikte defans yapmalarını istiyorum. Özellikle hücum yapmayı, pozisyon üretmeyi bilen, bunu yaparken de arkada açık vermeyen bir takım oluşturmak amacındayım. Sistemle ilgili endişem yok. Her maçımız final havasında geçecek. Yarının bizim için iyi bir başlangıç olmasını diliyorum” görüşlerini seslendirdi.
                  Resmi site
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• slm arkadaslar,
                    su an izin münasebetiyle ankarada bulunuyorum.
                    ts club magazasi ariyorum.
                    yardim edecek birisi varsa cok iyi olur.
                    cünkü baya bir alisveris yapmayi düsünüyorum.
                    tesekkürler.
                    En son nuri45 tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 14:58.
                    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• [QUOTE=nuri45;406979]slm arkadaslar,
                      tesekkürler.[/QUOTrenkdaşım www.trabzonspor.com.tr adresine gir iletişim bolumunde ts clup magazaları adresleri var en yakın adresten ulasabilirsin
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Geçen sene Atakule'de 1 tane vardı malesef o da kapandı..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          slm arkadaslar,
                          tesekkürler.
                          Selam,bildiğim kadarıyla Ankara'da Ts Club yok,fakat "Taraftar Store" adı altında Ts Club ürünleri satan mağazalar var.
                          Saygılar.
                          exit light enter night

Yorum

• renkdaşım www.trabzonspor.com.tr adresine gir iletişim bolumunde ts clup magazaları adresleri var en yakın adresten ulasabilirsin[/QUOTE]

tsk ler arkadasim ama bahsettigin yerde ankarada magaza ismi gecmiyor
                            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayde uşaklar tıklayın haburalara.
                              Tıkladık ama Zamanın düzenlediği anketten Trabzonspor lehine kolay kolay bir şey çıkmaz.

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaşım www.trabzonspor.com.tr adresine gir iletişim bolumunde ts clup magazaları adresleri var en yakın adresten ulasabilirsin
                                Ankara'da tsclup yok bildiğim kadarıyla.
                                En son Selman tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 15:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X