Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
    haber galiba yalan benim bildiğim mineiro defansif ortasaha kendi mevkinde süper bi adam hüseyinin yanına bu adam gelirse defansif yönden çok rahatlarız ama asıl ihtiyaç sola onun gelmesi durumunda szymeğe yol görünür defansif olarak baktığımızda szymekten çok daha iyi bu adam
    ya arkadaşlar ne kadar meraklısınız szymek'i göndermeye

Yorum

• Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme
      18:00 Sioni 0 2 Levski Sofia Maç Bitti
      18:00 Spartak Moscow 0 0 Sheriff Maç Bitti
      19:00 Dynamo Kyiv 4 0 Metalurgs Maç Bitti
      20:00 MyPa 1 1 FC Kobenhavn 68'
      21:00 Rabotnicki 1 1 Debrecen 23'
      21:00 Steaua 0 0 Gorica 23'
      21:00 Ruzomberok 2 0 Djurgarden 23'
      21:15 Salzburg 0 0 Zurich 8'
      21:15 Red Star Belgrade 1 0 Cork 8'
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• selam sevgili canyoldaşlar... böyle bir site kurulduğu için ve bunu geç de olsa keşfettiğim için sevinçliyim...

umarım trabzonspor iyi bir sol kanat alır ve işi bitirir...

Yorum

• beyler bayern schalke maçı kanal a da canlı ilgilenenlere duyurulur bu maç kaçmaz

Yorum

• Bu Faruk Kanca bir yere mi takildi?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
              beyler bayern schalke maçı kanal a da canlı ilgilenenlere duyurulur bu maç kaçmaz
              Arkada$ kanl A nin frekansini yazarmisin?
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

18:00 Sioni 0 2 Levski Sofia Maç Bitti
                18:00 Spartak Moscow 0 0 Sheriff Maç Bitti
                20:00 MyPa 2 2 FC Kobenhavn Maç Bitti
                21:00 Rabotnicki 3 1 Debrecen 48'
                21:00 Steaua 1 0 Gorica 48'
                21:00 Ruzomberok 2 0 Djurgarden 48'
                21:15 Salzburg 1 0 Zurich +45'
                21:15 Red Star Belgrade 2 0 Cork Devre Arası
                21:30 Dinamo Zagreb 1 0 Ekranas 33'
                21:30 Legia 0 0 Hafnarfjördur 33'
                21:30 Siroki Brijeg 0 0 Hearts 33'
                21:45 Vålerenga 0 0 Mladá Boleslav 18'

Ünal Karaman

Yorum

• Kaptandan 61 gol sözü...

"Zenit'in büyük hedefleri var"

Eski Trabzonsporlu milli futbolcu Fatih Tekke, St. Petersburg kentinin Zenit takımını, büyük hedefleri olan bir takım olmasından dolayı tercih ettiğini söyledi.
                  Tekke, St. Petersburg'daki Balçuk Kempinski Oteli'nde Zenit Kulübü Başkanı Sergey Fursenko ve takımın antrenörü Dik Advokat ile birlikte düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
                  Konuşmasına, Rusça ''Dobri Din'' (İyi Günler) diyerek başlayan Tekke, ''Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok güzel bir şehir. İnsanları da çok gÜzel. Şu an hava çok güzel. Takımımızla ilk idmana çıktım'' dedi.
                  Zenit takımının patronu olan Advocat'ın çok iyi bir teknik direktör olduğunu ifade eden Tekke, ''Zenit'e transfer olma nedenlerimden biri de Zenit'in çok büyük hedefleri olan bir kulüp olmasıdır. İnşallah hem onlar hem de ben hedeflerimize ulaşırız'' diye konuştu.
                  Zenit'te, Trabzon'un il trafik plaka numarası olan 61 numarayı giyeceğini belirten Tekke, bu rakamın iki yılda atacağı gollerin sayısı olmasını ümit ettiğini söyledi.
                  Bir gazetecinin, ''İki yılda 61 golü nasıl atacaksın?'' şeklindeki sorusuna Tekke, ''Kafamla ve ayağımla atacağım'' karşılığını verdi.
                  Fatih Tekke, 5 maç oynadıktan sonra Zenit'in kontratını iki yıl daha uzatmak isteyeceği konusunda emin olduğunu belirterek, ''Türkiye'de çok kaliteli futbolcular var. Bir şekilde benden burada memnun kalırlarsa, bu Türkiye'den başka transferlerin yapılmasına da sebep olacak'' şeklinde konuştu.
                  Karadeniz'de aynı sahilleri paylaştıkları Ruslarla akraba olduğunu düşündüğünü söyleyen Tekke, çocuklarını ve eşini St. Petersburg'a iki ay sonra getireceğini ifade etti.
                  Zenit'in Teknik Direktörü Dik Advokat da, ''Ben bugün Tekke'ye 25 nolu formanın verileceğini sanıyordum. Bir gecede neler olduğunu bilmiyorum, ancak şimdi kendisini 61 numara ile görüyorum. Buna karşı değilim. Bildiğim kadarıyla kendi kentinin trafik kodu da bu numaraymış'' dedi.
                  Basın toplantısından sonra açıklama yapan Advocat, Zenit'in dünyanın en büyük ve en zengin firmalarından biri tarafından satın alındığını belirterek, şunları söyledi:
                  'Fatih'i çok önemli bir transfer olarak değerlendiriyorum. Biz yeni bir kulübüz. Çok çabuk bir şekilde ligde yükselmek istiyoruz. Sadece Rusya çapında değil, tüm Avrupa'da ses getirecek şeyleri başarmak istiyoruz. Bunun için de Fatih gibi bir oyuncuyu almamız iyi oldu.''
                  Milli oyuncu Fatih Tekke ise St. Petersburg'a ilk kez geldiğini belirterek, ''Hocamın da söylediği gibi, iyi hedeflere ulaşmak için kendilerine yardımcı olmaya çalışacağım ve inşallah kimseyi utandırmam'' dedi.
                  Türkiye'den hangi futbolcunun Zenit'e gelmesini isteyeceği yönündeki bir soru üzerine Tekke, ''Çok sevdiğim ve çok beğendiğim Hüseyin'in özellikle gelmesini çok isterim'' karşılığını verdi.
                  St. Petersburg'da kaldığı Balçuk Kempinski Oteli'nin karşısındaki Moyka nehrinin kenarına giderek hava alan Fatih Tekke, ''Şehir güzel, inşallah hayırlı, uğurlu olur. Yeni bir ortam. Biraz dil sıkıntısı olabilir. Bu sıkıntılarla baş etmek için en iyi yöntem de sade olmak. İnsanımızı ve ülkemizi burada en iyi şekilde temsil edeceğim inşallah'' diyerek duygularını dile getirdi.

02.08.2006

KAptan coşmuş...
                  En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 22:39.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• wagner love videosu, bu adamı alsak şampiyonuz gol makinesi

Yorum

• wagner love videosu, şu adamı alsak kesin şampiyonuz

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                        wagner love videosu, şu adamı alsak kesin şampiyonuz

http://www.youtube.com/watch?v=b1ZBi...=wagner%20love
                        abi cska bu adamı nie satsın ki....taş gibi adam babalar gibi oynuyo vallaha ben fransız kaldım bu admaın peşindenmi koşmaya bşaladık şimdide bu wagner başka wagner...nedir durum biraz aydınlatırmısınızzz

Yorum

• arkadaşlar kanal a biraz rezil oldu galiba diğer spikerinde sesi geliyo kısmayı unuttular heralde hem inglzce hem turkce 2si bi aradaa

Yorum

• Mehmet Yılmaz Ankaraspor'da..

Ankaraspor, Trabzonspor ile yapılan takas sonucunda renklerine bağlamak istediği Mehmet Yılmaz ile anlaşmaya vardı.. Başkent ekibi golcü oyuncuyla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

2 Ağustos 2006,

Yorum

20:00 MyPa 2 2 FC Kobenhavn Maç Bitti
                              21:00 Steaua 3 0 Gorica Maç Bitti
                              21:00 Ruzomberok 3 1 Djurgarden Maç Bitti
                              21:00 Rabotnicki 4 1 Debrecen Maç Bitti
                              21:15 Salzburg 2 0 Zurich Maç Bitti
                              21:15 Red Star Belgrade 3 0 Cork Maç Bitti
                              21:30 Legia 1 0 Hafnarfjördur 82'
                              21:30 Dinamo Zagreb 3 2 Ekranas 82'
                              21:30 Siroki Brijeg 0 0 Hearts 82'
                              21:45 Vålerenga 0 1 Mladá Boleslav 67'

bayern macinda durum ne

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                                wagner love videosu, şu adamı alsak kesin şampiyonuz

http://www.youtube.com/watch?v=b1ZBi...=wagner%20love
                                onu 10 milyon avro dan asaga almazik haberin var
                                yani ona o parayi verip alacagima biraz üstüne koyup huntelaar i alirim

---
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 23:16.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X