Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar uyanmaya az kaldı 5 ağustosta kayseri bize yine en az 4 atar bizde uyanırız ozaman hemen bi jun daha getirirler alın size süper başlangıç
    bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
        77 doğumlu 27 yaşında mı oluyor.......
        29 oluyor...Ben 32 diyenlere kızıyorum...
        @Tamer
        Hesap yapmayı unutmuşum hatırlattıgın için saol...

Yorum

• Sabah english edition

Tekke is on his way to Russia

Russian Club Zenith has offered 10 million Euros to Traabzonspor for scorer Fatih Tekke. Club has also offered 2.2 million Euros per year to Tekke.

Russian Club Zenith has made an irresistible offer to Trabzonspor for Fatih Tekke. Managers have surprised when Zenith offered an unbelievable amount of 10 million Euros. Russian Club wants to pay 5 million Euros in cash and prepare an installment plan for the rest. However, Trabzonspor managers demand quicker payment in order to make transfers with this money. If both parties agree on the payment plan, Tekke will play in Russian league next season.

Yılmaz ŞENOL
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• kesinleşti mi şimdi transfer.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
              @Tamer
              yo bende 32 diyenler için yazdım

Yorum

• yüzde 300lük karın sebebi ne?

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
                Trabzonspor adeta para basıyor
                27 Temmuz 2006 12:45

Trabzonspor sezonu kötü bitirmesine rağmen Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş adeta para bastı. Bordo mavili kulüp geçen yıla oranla hemen hemen 3 kat kâr elde etti.

Trabzonspor bünyesinde kurulu bulunan ve hisseleri İMKB’de işlem gören Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.’nin 31.05.2006 tarihinde sona eren 12 aylık döneme (1 Haziran 2005 - 31 Mayıs 2006) ilişkin bağımsız denetim raporu açıklandı.

Buna göre net dönem karı 25 milyon 25 bin 650 YTL olarak gerçekleşti. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. geçen yılın aynı döneminde ise 8 milyon 63 bin 563 YTL kar elde etmişti...

kaynak:internetspor
                arkadaslar kar yaptık güzel... demek ki kulüp iyi yönetiliyor imajı yaratıyor.. ama bu karın sebebi sizce ne? ürün satışı mı? tasarruf mu? kombine mi? yayın gelirleri mi? ... eminim ki yayın gelirlerinin büyük bir payı var.. ama o zaman aşağı yukarı geçen seneki kadar kar ederdik... ama burada bir artış var..
                bu başarı yönetiminmi bizim mi yoksa transfer yapmamak mı?
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                  arkadaslar kar yaptık güzel... demek ki kulüp iyi yönetiliyor imajı yaratıyor.. ama bu karın sebebi sizce ne? ürün satışı mı? tasarruf mu? kombine mi? yayın gelirleri mi? ... eminim ki yayın gelirlerinin büyük bir payı var.. ama o zaman aşağı yukarı geçen seneki kadar kar ederdik... ama burada bir artış var..
                  bu başarı yönetiminmi bizim mi yoksa transfer yapmamak mı?

emincan kasmasaydın,bir önceki sayfaya baksaydın cevapları orda duruyordu..

Yorum

@Tamer
                    kızma kardeş millet 27 diyip duruyo...bari kesin hesap yapalım....gazte 32 yazıyo...bende 34 diye biliyodum dün sölediler.27 diye ama 29muşşş.olsun oda işimizi görür...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• burda yazılana göre artık bi forvetimizde yok arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun aranızda topa iyi vuran arkadaşlar varsa yönetime bi baçvursun lütfen ama fazla para istemeyin malum dengeler bozulmasın dimi yaa
                      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

Hangisi Örtüşmüyor...Stad dediler...Yıldız dediler...Eee başka yani Fatihi yurt içine satmıycaz dediler...Yurt dışına zaten kendisi de istiyor...
                        Peki maçların başlmasına kaldı 1 hafta 10 gün . ilk 11 ini say dedikleri zaman sana kimleri sayıyorsun.? hasan üçüncü erdinç yavuz celalettin falanmı? hadi bunlar olsun . yedeklerin kim. bunlarlamı hem uefada hem ligde hem kupada mücadele vereceğiz. ? 10 gün kaldı diyorum 10 maçlar başlıyor.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• can karyağdı lig tv de şimdi konuştu fatih %99 zenite gitti dedi
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ozge tarafından gönderildi
                            can karyağdı lig tv de şimdi konuştu fatih %99 zenite gitti dedi
                            yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılmaya çalışılıyor..

hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• İlk olarak ozge tarafından gönderildi
                              can karyağdı lig tv de şimdi konuştu fatih %99 zenite gitti dedi
                              onu biliyoruz başka...meselaaaaaa ne kadara gitmiş...varmı bi rakam.kimi 8 diyo kimi 7 diyo....
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ne yani şimdi fatih tekke gittimi...!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X