Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
    Aklım almıyor yaaaa zenit nedir? ne kadar büyük? rusya liginin 9.su bizim en iyi futbolcumuzu nasıl alır?
    Kara para nasıl aklanır?

Ağzını bozmana gerek yok, Fatih Tekke gitmek istediğine göre yolu açık olsun.Ağzını bozarsan boş yere ceza alırsın.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
      Kara para nasıl aklanır?

Ağzını bozmana gerek yok, Fatih Tekke gitmek istediğine göre yolu açık olsun.Ağzını bozarsan boş yere ceza alırsın.
      öyle bir yaptınız ki sanki fatih çıktı ''ben zenite gitmek istiyorum'' dedi..abi adam diyor ki avrupada bir takıma gitmek istiyorum.bundaki amacı ismini avrupada duyurmak.gayet de mantıklı laflar bunlar (bkz aynılarını stepanov da söylüyor)..birileri öyle yönlendirmeler yapıyor ki duyan da fatihin zenit için yanıp tutuştuğunu sanar..

cahil cühela insanların böyle düşünmelerini anlarım da siz de böyle yaparsanız ne olacak halimiz

Yorum

• fatih mafyadan kaçıyor ve mafyanın kralı olan yere gidiyor
        gitmezzzzzzzzzzzzzzzz
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
          öyle bir yaptınız ki sanki fatih çıktı ''ben zenite gitmek istiyorum'' dedi..abi adam diyor ki avrupada bir takıma gitmek istiyorum.bundaki amacı ismini avrupada duyurmak.gayet de mantıklı laflar bunlar (bkz aynılarını stepanov da söylüyor)..birileri öyle yönlendirmeler yapıyor ki duyan da fatihin zenit için yanıp tutuştuğunu sanar..

cahil cühela insanların böyle düşünmelerini anlarım da siz de böyle yaparsanız ne olacak halimiz
          Adam hacı adam yanıp tutuşmaz oyle rusya falan için
          Yattara olsa rusyada biraz sıcak olsa
          OOO
          koşakoşa gider bu paraya
          alem var orada

Neyse Fatihin ne suçu var
          Fenere vereceklerdi yok dedi
          Hertaya gidecekti yönetim parada anlaşamadı
          fatihde anladıki Yönetimde para yok bu iş ancak böyle hallolur
          Atayı yollamak için kurban Şenoldu
          albayrak içinde Fatih oldu
          Neyse Vatan Trabzon Sağolsun!

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
            Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. Trabzonspor'un halka arz ettiği şirket. Bu şirket Trabzonspor'un tamamını teşkil etmiyor. Trabzonspor'un gelirleri Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. ye akarken, giderleri bu şirketten karşılanmıyor. Örnek vermek gerekirse, naklen yayın gelirleri Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. şirketine gelir olarak yazılırken, futbolcuların ücretleri vs. gibi giderler bu şirkete gider olarak yazılmıyor. Dolayısiyle Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. ni 25 milyon 25 bin 650 YTL kar etmiş olması demek Trabzonspor'un bu kadar kar ettiği anlamına gelmiyor.

Bu kadar paraya niye transfer yapmıyoruz diye kafası karışanlar olabilir, o yüzden açıklayayım dedim
            rica etsem bunun mantığınıda bana açıklayabilirmisniz ? Bildiğim kadarıyla bir şirketin gelir gideri birlikte işlenir kar - zarar ortaya çıkar.Gelir hesap ediliyorda gider hesap edilmiyor ne demek ? yada hesapları virman yaparak başka bir şirket altındamı kar zarar hesabı yapılıyor.Yani yapılmaya çalışılan ne.

Yorum

• fatihin kendini düşünerek gitmek istediğini hiç sanmıyorum yönetim anlaşmışsa hayır ben zenite gitmek istemiyorum mu diyecek söylediği gibi takımın para kazanması için tabi kendide kazanacak bu transferde suçlanacak bi yer varsa o da fatihi değerinin altında satmaya çalışan yönetimdir gerçi tam rakam daha belli değil ama çok yüksek olmadığı kesin bakalım yönetim fatihten aldığı parayla yerine doldurabilecekmi

Yorum

• Kuzey_lee avrupada top oynamak istiyor ve zenitle anlaşıyor öylemi??? zenit RUSYA liginde kardeş benim coğrafya bilgime görede rusya avrupada değiL yani demekki bu sadece avrupa rüyası falan değil işin içinde başka bişey var sen futbolunun zirvesinde olsan real madritte oynarken cadize veya ne bileyim çorumspora falan gelirmisin bu mantıklımı sence??
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
                  Kuzey_lee avrupada top oynamak istiyor ve zenitle anlaşıyor öylemi??? zenit RUSYA liginde kardeş benim coğrafya bilgime görede rusya avrupada değiL yani demekki bu sadece avrupa rüyası falan değil işin içinde başka bişey var sen futbolunun zirvesinde olsan real madritte oynarken cadize veya ne bileyim çorumspora falan gelirmisin bu mantıklımı sence??
                  yazımı dikkali okursan aynı şeyleri söylediğimi anlayabilirsin..

Yorum

• BAŞKAN ALBAYRAK DENİLSON’U, YÖNETİCİ KANCA MARCİNHO-MOSSORO İKİLİSİNDEN BİRİNİ CUMARTESİ GÜNÜ TRABZON’A GETİRİYOR...

2 YIL PAZARLIĞI
                    TRABZONSPOR’DA TARAFTARA verdiği yıldız sözünü yerine getirmek için tüm şartlarını seferber eden başkan Nuri Albayrak’ın bonservisi elinde bulunan Olivera Denilson transferine son noktayı koyarak bu futbolcuyu Cumartesi günü Trabzon’a getireceği öğrenildi.Brezilyalı futbolcuyla daha önce anlaşan bordo-mavili takım bu oyuncunun dün gece 2 yıllık şartıyla karşılaştı.Salı günü 3 yıllık sözleşme yapmayı kabul eden Brezilyalı nın bu yönde ikna edildiği ve pürüzlerin ortadan kaldırıldığı bildirildi. Brezilya da bulunan yönetici Faruk Kanca ise Marcinho-Mossora ikilisinden biriyle Türkiye ye dönecek.
                    MARCİNHO KİMDİR?
                    BREZİLYANIN PALMİARES takımında sol kanat olarak oynayan Marcinho, ünlü yıldız Ronaldo’yu kendine örnek olarak alıyor. Futbola 1996 yılında Paulista takımında başlayan Marcinho 6 yıl bu takımda mücadele etti. 2002 yılında Corinthians takımına transfer olan sambacı, 2003-2005 yılları arasında São Caetano takımında forma giydi. Marcinho 2005 yılından buyana Palmeiras takımında top koşturuyor. 25 yaşında.
                    UEFA LİSTELERİ CUMAYA
                    UEFA KUPASI İkinci Ön Eleme Turu’nda Trabzonspor’un rakibi cuma günü İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek olan kura çekiminden sonra belli olacak. Kura çekiminde bordo-mavilileri Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas temsil edecek. Ön Eleme Turunun geçilmesinin ardından UEFA Kupası ilk ve sonraki turları için gerekli listeler ise 1 Eylül 2006 tarihinde UEFA’ya bildirilecek.

Yorum

• biz forvete kimi alıcaz belli değil mutlaka birini alıcaklardır dimi yoksa yanarız valla forvetsiz nası gol atıcaz bi umut var o kadar

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                        rica etsem bunun mantığınıda bana açıklayabilirmisniz ? Bildiğim kadarıyla bir şirketin gelir gideri birlikte işlenir kar - zarar ortaya çıkar.Gelir hesap ediliyorda gider hesap edilmiyor ne demek ? yada hesapları virman yaparak başka bir şirket altındamı kar zarar hesabı yapılıyor.Yani yapılmaya çalışılan ne.
                        çok basit anlamda düşünmemek lazım bu şirket ve kulüp arasına bulunan konsolideyle alakalı çok teknik konuşmamak lazım daha da konu bulanır.

ama açıklanan gelirrin yada bildiğimiz giderlerin basit bilanço teknikleriyle hesabı yapılamaz. bu yolla da elimize net kar veya zarar ortaya çıkmaz

ulan ben bile zor anladımm

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                          Burada Sorun Borsaya Kote olan şirketin Tüm gelirleri alması
                          ama giderleri Dernek üzerine bırakmasından kaynaklanıyor
                          türkiyede Trabzonumuzun yanında gs ve fb de aynı mantıkla halka arzlar yaptılar sadece BJk hem gelir hem giderin birlikte olduğu bir şirketi halka açtı
                          Bu yüzdende her türlü transfer olayını anında borsaya bildiriyorlar
                          ama içinde olduğumuz diğer 3 takım bu konuda bir bilgi verme gerekleri yok onlar gelirleri olduğu sürece bu gelirlerden temettu dağıtmayı tahaddut ettiler
                          bu sayede halka ilk açılmada yüksek getiriler sağlama amacındaydılar
                          neyse bu konuyu metin abiye sorun daha derin açıklasın
                          Benden bu kadar

Yorum

• Her an imzalayabilir’
                            Daha önce adı Gaziantepspor ile anılan Denilson’un Türkiye’de oynama fikrine çok sıcak baktığı vurgulandı. Lazaroni’nin ısrarla istediği tecrübeli futbolcunun bonservisinin elinde bulunduğu ancak anlaşma gereği Real Betis’e de olası bir transferde para verileceği öğrenildi. Yöneticiler konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, Denilson’un Türk menaceri Anıl Tontu, Brezilyalı futbolcunun her an Bordo-Mavili ekibe imza atabileceğini vurguladı. Denilson geçen sezon Bordeaux’da kiralık forma giymişti.
                            FANATİK
                            antep bile istemiş.......
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ordu maçında avni akeri yönetimin başına yıkmak farz old
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi
                                çok basit anlamda düşünmemek lazım bu şirket ve kulüp arasına bulunan konsolideyle alakalı çok teknik konuşmamak lazım daha da konu bulanır.

ama açıklanan gelirrin yada bildiğimiz giderlerin basit bilanço teknikleriyle hesabı yapılamaz. bu yolla da elimize net kar veya zarar ortaya çıkmaz

ulan ben bile zor anladımm
                                bahsettiğinle alakası yok..

bu konu borsaya açılırken yapılan yanlışlardan biridir.3 ay önce konuyu başka bir topicte detayıyla açıklamıştım tekrar söyliyim..

borsaya açılırken bu şekilde bir yapılanma izlenerek karlılık oranı yüksek tutulmaya çalışıldı..sebebi de kısaca ve basitçe dönem sonu karının %30 gibi bir kısmının temettü olarak hisse sahiplerine dağıtılacak olması,bu sayede de yatırımcılar için bu hisselerin daha cazip olmasını sağlamaktı..

aynı mali yapı fb ve gs'de de var..ama bjkde yok..bu yüzden önümüzdeki ve daha sonraki senelerde başta biz olmak üzre fb ve gs çok büyük mali sıkıntılara girebilir.bjkninki ise çok ama çok sağlam bir yapı..

arzu edersn daha detayları da aktarabilirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X