Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi
    ...Unutmadan Brezilya'ya tatile gitti mi biraz geç geliyor.Tek problemi o yani. Şöyle 10 gün filan ne olacak yani Yattara 5 gün geç gelir Marcelinho 10 gün.
    O dert değil. Bizim yöneticiler de Brezilya'ya transfere gidince geç geliyorlar. İmam öyle yaparsa cemaat ne yapmaz ki?

Yorum

• mossoro ile kesin anlaşma sağlanmış.
      kaynak: meltem tv

imza olmadan inanmıyorum,bu şartlarda inşallah doğrudur diyoruz...
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Turkiye erkekler 1.ligi bu sezon sıkıntılı değişime sahne oluyor.Ülker'in şampiyon olduktan sonra çekilip Fenerbahçe ile birleşmesinin ardından Tuborg'un kepenk kapası tadı iyice kaçırdı.Tekel'in kapatılacağı ve Oyak Renault'nun 1.lige alınacağı yüzde yüz gibi.Beykoz direniyor ve para bulmaya çalışıyor.Hatta Koç olarak eski Koç'ları Çetin Yılmaz'ı bile istediklerini biliyoruz.Ancak Çetin Yılmaz'ın düzgün bir bütçe olmazsa kabul etmeyeceği de kesin.
        Murat Kaya'yı Galatasaray'a verip kapatacağı beklenen Büyük Kolej son anda bir hamle yaptı ve futbolun 4.büyüğü Trabzon Spor ile birleşti.Dün gece Başkan Turgay Demirel bu konu ile ilgili toplantı yaptı.Bu birleşme kesin gibi.Hatta Büyük Kolej maçları Trabzon'da oynamak istediğini belirtti.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Ya abi su 4. büyük kelimesine uyuz oluyorum ya ne 4. üncüsü, tek basina tek büyügüz kardesim,hilelerlen,sikelerlen,ser-efsizliklerlen büyük olan olmadik biz alnimizin akiyla hakettik o ünvani o yildizi biz...ibnelere bak ya..
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
            mossoro ile kesin anlaşma sağlanmış.
            kaynak: meltem tv

imza olmadan inanmıyorum,bu şartlarda inşallah doğrudur diyoruz...
            inşallah doğrudur mu? pes yani... yandık o zaman mossoro fossoro

Yorum

• bende bugün bazı gazetelerde okudum mossoro ile anlaştığımızı inş. dorudur..

Yorum

• inşallah gorucez
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Niye bu işi son dakikaya bırakırlar anlamam, yumurta kapıya dayandı... zaman doldu. kuyrukları menejerlerin elinde artık. Umarım yanlış transfer yapmazlar, TS nin sokağa atılacak trilyonları yok.
                  Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• işte başkanın takıp ettiği yıldızlarhttp://www.izlesene.com/video/spor/904/joga_tv_devam
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi
                      Arkadaşlar dün gece TTV'de ortaya atılan iddialar yenir yutulur gibi değildi: Uyuyakaldığım için baş tarafını seyredemedim. Ama söylenenlere göre: "Kongrede Albayrak tarafı Özkan Sümer'le aday olup İskender Önal'ın oylarını bölme karşılığı anlaşmış. Sümer'in getirildiği görev de o dönem aday olması karşılığı kendisine söz verilmiş."

Vaktiyle başkan adayı olan Ümit Celal Özgür, Bodrum'dan canlı telefon bağlantısıyla programa katıldı ve her platformda bu iddiayı ispat edebileceğini söyledi.

Eğer bütün bunlar doğruysa Trabzonspor'un ruhuna el fatiha!...
                      Özkan Sümer'in herhangi bir konuda herhangi bir kişiyle uzlaşmaya varabileceğini cidden düşünüyor musun hocam? Ve bu Özkan Sümer'e Atay Aktuğ'un destek olacağını...

Amaç İskander Önal'a by-pass olsa bunu Sn Faruk Özak bir göz kırpışıyla yapardı.

Sonucunu sevin ya da sevmeyin (ben hala kararsızım), ama Trabzonspor tarihinin en demokratik ve net sonuçlanmış kongresine böyle bir itham pek yakışıklı olmuyor bence.

Ümit Celal Özgür de ispat etsin o zaman, davetiye mi bekliyor?

Yorum

• mossoroyla anlaşılmış. pöhhhhhhhh yıldıza bak.
                        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi
                          mossoroyla anlaşılmış. pöhhhhhhhh yıldıza bak.
                          duyduguma göre baskan cok mutlu mossoronun formasinda mossoro degil yildiz yazacakmis.. numarasida 10 olacak mis 10 Milyon anlamina geliyor
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kapadokya Cup'ta Denizlispor Elazığspor'u 3-1 ile geçti ve Denizli'nin ilk golü harıl harıl adam aradığımız yerde, sol kanatta oynayan ve benim ısrarla yıldız adayım olduğunu söylediğim Trabzonspor alt yapısından yetişen Çağlar Birinci'den geldi, 61 numaralı forması ile...

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                              Kapadokya Cup'ta Denizlispor Elazığspor'u 3-1 ile geçti ve Denizli'nin ilk golü harıl harıl adam aradığımız yerde, sol kanatta oynayan ve benim ısrarla yıldız adayım olduğunu söylediğim Trabzonspor alt yapısından yetişen Çağlar Birinci'den geldi, 61 numaralı forması ile...
                              disardan gelen 20 yasindaki genclere gelecegin yildizi derler..ama kendi altyapilarindaki gencleri görmezler..birde sokaga atilacak paramiz yok derler
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• mossoro eşittir fossoro
                                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X