İlk olarak mercanli tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sermin simsir
gökdenizin ruh sağlığı hala yerine gelmemiş, hazırlık maçlarında dikkat edin heryere saldırıyor.(futbolculara, hakemlere) önlem alınmazsa takıma zarar verir.Ayrıca bu takımda gökdenize kadar bir sürü frikik kullanacak adam var.hoca belirlemiyormu bunuda anlamak güçİlk olarak uğur 61 tarafından gönderildiSÜPER bizde niye frikikleri o atmıyor anlamıyorum.doğru Gökdeniz den sıra gelmiyor.Sanki süper frikik atar gibi hemen topun başına geçiyor.
Yorum
-
iŞ BiTMEDEN GELMEYiN
GERİ SAYIM BAŞLADI Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Almanya kampının bitmesine rağmen yabancı transferinin gerçekleşmemesine sinirlendi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala yabancı transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Bordo-Mavili yönetim, eleştiri oklarını üzerine çekmeye başlarken, Başkan Nuri Albayrak da Brezilya'da bulunan ve dönüş hazırlığında olan yöneticileri arayarak, "Transferi bitirmeden gelmeyin" talimatı verdi.
YILDIZ DENİLSON Albayrak'ın bu talimatı üzerine Türkiye'ye dönüşlerini erteleyen Bordo-Mavili yöneticiler, görüşmekte oldukları oyuncular ile temaslarını da hızlandırdı. İnternacional'ın genç yıldızı Mossoro'nun işini büyük ölçüde bitiren Trabzonspor yönetimi, ismi sır gibi saklanan yıldız bir oyuncunun transferini de son aşamaya getirdi. Yönetimin, ismini sır gibi sakladığı ismin Denilson olduğu öğrenilirken, Başkan Albayrak'ın bu fut
bolcu için 4.5 milyon doları gözden çıkardığı belirtildi.
MOSSORO'YU ÖVDÜ Brezilya'da bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, işini büyük ölçüde hallettikleri Mossoro'yu öve öve bitiremedi. Mossoro'nun, Gökdeniz stilinde bir oyuncu olduğunu söyleyen Kanca, "Ancak Mossoro, Gökdeniz'den daha etkili ve çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Trabzonspor'a büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Brezilya'da Wagner'in menajerinden cevap bekleyen Bordo-Mavili yönetim, Denilson'un transferinin gerçekleşmemesi üzerine bu oyuncu ve Goiaslı Romerito'dan birini renklerine bağlayacak.
Yine başladık ismi sır gibi saklanan ama nasıl bir sırsa herkesin bildiği isimlere. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yorum
-
Bu Gökdeniz`e birilerinin haddini bildirmesi gerek. Zaten onca yaptiklarindan, takima verdigi zarardan sonra, hala böyle davranis icinde olmasi, düsündürücü. Fatih gibi teknik bir oyuncunun frikikten gol atamadigi düsünülürse, bu Gökdeniz`e dur demek gerek. Gerekirse maclarda isliklanmali. Frikikleri Symek, Yattara veya ufukhan kullanmali.İlk olarak sermin simsir tarafından gönderildigökdenizin ruh sağlığı hala yerine gelmemiş, hazırlık maçlarında dikkat edin heryere saldırıyor.(futbolculara, hakemlere) önlem alınmazsa takıma zarar verir.Ayrıca bu takımda gökdenize kadar bir sürü frikik kullanacak adam var.hoca belirlemiyormu bunuda anlamak güç
Aslinda gökdeniz gibi birinin bu takimda olmamasi gerek. Su anda takimda olmasi, onun icin bir lutuf.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
$otanin di$inda kac yabanci oyuncudan yararlanabildik? Ve $u yukarda saydigin oyunculara verilen paralar Langeye verilenin yarisi bile deyil. Türk futboluna kazandirdigi oyuncularida sayarsan bizde ögrenmi$ oluruz. Bu Hazret sifatini ona kim takti bilmiyorum ama,Trabzonspora onun kadar faydali biri olmadigi kesinİlk olarak Poetricus tarafından gönderildiSümer'in Transfer Geçmişi:
Lukiç
İvanoviç
Petranoviç
James Terna
Yebsaya kasım
Olaley haris
[Bu üçünün Trabzonspor'da altı ay kalıp sonra Matrix'de kaybolduklarını kaç kişi biliyor.]
Patrick Villars
James Augustin
Augustin Ahinful
Eduardo
Marcio Jarro
Robson DaSilva
Şenol [Mecitlispor'dan]
Marco Aurellio [Hazret'in tabiriyle "Makorelli"]
Mehmet Yılmaz [İlginçtir altyapı hocasıyken "Bundan futbolcu olmaz!" diyip gönderen de kendisiydi. Bu bilgiyi bizzat Mehmed'in babasından aldım]
İbrahima Yatta...
Bu arada ismini hatırlayamadığım birkaç kişi daha var ama neyse. İşte onca transfer ve elde var Yattara!...Ayrıca beğenmeyip gönderdiklerinden başarılı olanları saymıyorum.
Yorum sizin!
.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM
HEP FARKLI İSTEK Almanya kampında Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin gözüne girmeyi başaran futbolculardan olan Hasan Üçüncü, yeni sezonda kendine kadroda yer bulmak için sonuna kadar savaşacağını söyledi. Her teknik adamın kendisinden, kendi oyun düzeni ve anlayışına göre ayrı bir görev istediğini söyleyen Hasan, "Ben de bunları en iyi şekilde yapmak istiyorum. Bugüne kadar da başardım. Benim için önemli olan hocamın verdiği görevi yerine getirmektir. Bunu yaptımmı mutlu oluyorum" dedi.
karadenizgazete.comEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.07.2006, 01:10.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Ya Özkan Sümer'le ilgili konu var,transferle ilgili konu da var.. peki bu konu Son Dakika Haberleri'nde niye tartışılıyor? daha 1 saat evvel güzel güzel uyarıda bulunduk.Daha önce de defalarca bu konunun üzerinde durduk..forumun bier düzeni olmalı..Lütfen bu düzeni muhafaza etmeye dikkat edelim..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
nerden duydun abi yawİlk olarak TsLaZo tarafından gönderildiBeyler şöle bişe duydum bize stad yapıçak firma iflasın eşiğindeymiş eğer bu konuda net bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
KAMPIN ENLERİEn çalışkanlar
Ergin : Hırslı gözüktü. Yılmadı. İdmanlarda müthiş performans gösterdi
Gökdeniz : Moralmen de kendini toparladı. Lige iyi motive oldu
Ömer Rıza :Lazaroni’nin gözüne girdi. Gidecek denirken takıma demir attı
Cağdaş : Hemen uyum sağladı. Kendini kabul ettirdi.
En yorgunlar
Szymkowiak: Dünya Kupası'ndan geldiği için ciddi bir yorgunluk gözüktü üzerinde. Ama sonlara doğru açıldı.
Fatih : Beklenmedik bir ameliyatla idmanlara katılamadı. Lazaroni kampın sonlarına doğru onunla özel calıştı.
Pestili çıkanlar
Trabzonspor'un Almanya kampında en yoğun calışma programı üç kaleci; Tolga, Jefferson ve Ahmet uygulandı. Üç kaleci de takım idmanlarının haricinde ek idman yaptı. Kaleci antrenörü Jonas Sampaio üç kalecinin de adeta pestilini çıkardı.
En öksüz
Djokaj: Lazaroni gözden çıkardığı Djokaj'ı idmanlara almadı. Maç kadrolarına da sokm
adı. Ama Djokaj tek başına çalışarak profesyonel bir tavır sergiledi…
En renkli sima
Yattara kampın yine en renkli siması oldu. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Yattara kampda fıkra anlattı. İzin günlerinde taraftarlarla şakalaştı. TV’lere özel görüntüler verdi.
Kampın en ilginç etkinliği: Rafting
Almanya kampını en ilginç etkinliği ise rafting oldu. Tüm futbolcular raftingden mutlu bir şekilde döndü ve stres attıklarını belirttiler.
Kampın skandalı
Almanya organizasyonunun tercümanlığını yapan Bayram Ali Özden'in Trabzonspor'un son idmanına takım ile birlikte çıkması oldubordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
FUTBOLCU RAPORUJefferson
Brezilyalı kaleci hazır. Hazılık maçlarının beşinde oynadı. Formda gözüktü.
Tolga
Kalenin ilk ismi belli oldu. Genç kaleci ikincilik için yarışıyor. Oynadığı maçlarda iyiydi.
Ahmet Şahin
En formda ve rekabetin olduğu yer kale.. Lazaroni kaleci rekabetini takıma yansıtmış
Stepanov
Şanssız sakatlık yaşadı. Neşesi ve çalışması ile kampın en hazır oyuncularından birisi..
Çağdaş
Hazırlık maçlarının hepsinde oynadı. İstikrarlı gözü kara. Kırk yıllık Trabzonsporlu gibi.
Erdinç
Kendine yeni yeni geliyor. Sakatlıklardan kurtuldu. Savunma oyuncuları arasında forma için rekabet edecek
Ufukhan
Kolundan sakatlandı. Bir kaç idmandan geri kaldı. Savunmanın sağı ona emanet. Erken kendine geldi
Fatih Akyel
Sakatlığı korkuttu. Kilolarından kurtulduğu sırada sakatlandı. Forma şansını yakalaması için çalışmalı
Celalettin
Arzulu ve istekli.. Her zamanki gibi takımın neşe kaynağı. Futboluna yansıtmaya başladı. Dahası olmalı..
Murat Ocak
Savunmanın solunda oynuyor. Kısa sürede uyum sağladı. Çok çalışmalı. Özellikle getirdiği topları olumlu kullanmalı
Ferhat
Çalışkanlığı ile göz doldurdu. Bu sezon daha iyi bir Ferhat izleyeceğiz.
Ufuk
Mükemmel sol ayağı var. Ayağında top tutması kendisi için dez avantaj.Çok çalışmalı.Olumlu gelişmeler var.
Hasan Üçüncü
Her teknik adamının vazgeçemediği oyuncu. Çalışması ve mücadelesi ile yine formundaydı. Kulübede veya sahada yeri var..
Gökdeniz
İstekli, arzulu ve çalışkan. Geçtiğimiz sezonun açığını kapatmakta kararlı. Herkes iyi bir Gökdeniz izleyecek
Hüseyin
Lazaroni’nin orta alandaki sigortası. Her maçta görev yaptı. Zaman zaman sinirlerine yenildi. Formda bir oyuncu
Adem
Çalışkan ve istekli. Şut yüzdesi iyi olan bir oyuncu. Taraftar bu sezon farklı bir Adem izleyebilir
Yattara
Takım oyununda yok. Top ayağında iken olumlu işler yapmaya çalışsa faydalı olacak. Tribüne değil takımı için oynamalı
Mehmet Yılmaz
Takımda gidecekmiş gibi duruyor. Bu kafa yapısı ile faydalı olması zor. Trabzon'da takıma veda edecektir.
Ergin Keleş
Genç oyuncu istekli çalıştı. Forma şansı üç maçta buldu. İyide kullandı, ilerleme kaydetti. Ama bu takımda işi zor
Cem Demir
Takıma kısa sürede uyum sağladı. Lazaroni'nin gözdesi oldu. Gol yollarında etkili.
Fatih Tekke
Sakatlıktan kurtuldu. Bu sezon kendisine koyduğu Avrupa hedefine ulaşmak için var gücü ile çalışıyor. Başaracakta..
Umut Bulut
Sanki Lazaroni'nin istediği forvet tipi değilmiş gibi. Beş hazırlık maçında kısa süreli forma giyindi.
Ömer Rıza
Lazaroni'nin gözdesi oldu. Hazırlık maçlarının tamamında oynayan üç oyuncudan birisi. Formda, koşuyor pres yapıyor
Szymkowiak
Keyifsiz başladığı kampı keyifli bitirdi. Formunu buldu. Daha iyiye gidiyor. Lazaroni üzerinde titizlikle duruyor
Feridun
Kendine geleceği sırada sakatlandı. Kendini toparlayıp formayı almalı aksi takdirde kendisini zor toparlarbordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Rus kulübü Zenit, Fatih Tekke için Trabzonspor'a 10 milyon euro, golcü oyuncuya da yıllık 2 milyon 200 bin euro'luk müthiş bir teklif sundu....''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
zenite kimmis fatih herzaman dedi gidersem büyük bir kulübe gidecem yani bu tekliften not bile almamiz gerekmezEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.07.2006, 09:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Fatih Tekke Rusya yolunda!
23 Temmuz 2006 09:23
Rus kulübü Zenit, Fatih Tekke için Trabzonspor'a 10 milyon euro, golcü oyuncuya da yıllık 2 milyon 200 bin euro'luk müthiş bir teklif sundu....
Sezon sonundan beri gideceği yönünde söylentiler çıkan Fatih Tekke için Rus kulübü Zenit, Trabzonspor'a 'reddedemeyeceği bir teklif' sundu. Golcü oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak isteyen Zenit'in 10 milyon euro'luk teklifi karşısında bordomavili yöneticiler büyük şaşkınlık yaşadı. Rus kulübü 10 milyon euro'nun yarısını peşin, diğer yarısını ise taksitler halinde ödemek istiyor. Transferde Lazaroni'nin önerdiği futbolcuları almak isteyen Karadeniz ekibi ise daha kısa zamanda tamamlanacak bir ödeme planını kabul ettirmek istiyor.
FATİH'E 2.2 MİLYON EURO
Maddi açıdan hiçbir sorunu bulunmayan Zenit, Güney Kore'nin Hollandalı hocası Dick Advocaat'ı takımın başına getirmiş ve transfer piyasasına da hızlı bir giriş yapmıştı. Biri defans, ikisi orta saha olmak üzere üç Güney Koreli'yi kadrosuna katan Rus ekibinin forvet arayışları ise sürüyor. Kerzhakov gibi hızlı ve kaliteli bir hücum oyuncusuna sahip olmalarına karşın, hava hakimiyeti olan bir santrforun eksikliğini yaşıyorlar. Zenit'in Fatih Tekke'ye de yıllık 2 milyon 200 bin euro önerdiği ve golcü oyuncuyla anlaşma noktasına vardığı Rus kulübüne yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde konuyu görüşecek olan Trabzon yönetimi ödeme planında istediği değişiklikleri kabul ettirirse Fatih, Rusya'nın yolunu tutacak."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
senbir harikasın 

Yorum