Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diego Tristan oda kim

saka saka diego dündü sanirim portoyla anlasmis sadece klüblerin arasinda 1-2 prüz kalmis
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Darısı Başımıza

INTER'İN HASRETİ SONA ERDİ !
      Serie A ekibi Inter 2005-2006 sezonu İtalya Ligi şampiyonluğunu elde etti ve 17 yıllık hasreti Juventus'un küme düşürülmesiyle son buldu. İtalya Futbol Federasyonu son 2 sezonun şampiyonu Juventus'un Serie B'ye düşürülmesinin ardından yaptığı oylamada şampiyonluk unvanını Inter'e verdi.
      21 Temmuz 2006, 16:57

Juventus'tan boşalan şampiyonluk unvanını Inter aldı !

2005/06 şampiyonu Juventus, 4. sırada yer alan Fiorentina ve 6. sırada yer alan Lazio'nun "Temiz Ayak" operasyonunun ardından açılan dava sonucunda küme düşürülmesi ve Milan'ın da puan cezası almasıyla birlikte Torino ekibinden boşalan şampiyonluk koltuğuna Inter oturdu.

Geride kalan sezonun şampiyonu Juventus Serie B'ye düşürülerek puanları silinmiş ve 2. sırada yer alan Milan Serie A'da kalmasına rağmen Avrupa kupalarından men edilerek puanları silinmişti.

Serie B'ye düşürülen takımlar ve Serie A'da kalarak puanları silinen Milan'ın yaptığı itirazların ardından cezaların son halini almasıyla birlikte İtalya Futbol Federasyonu resmi açıklamayı yaparak 2005/06 sezonunda şampiyonu olarak Inter'i tescil edecek.

İtalya futbol tarihinin en büyük futbol skalndalının patlak vermesinin ardından verilen cezalar ile birlikte son şampiyonun unvanını kaybetmesi ve küme düşmesiyle birlikte 2005/06 sezonu şampiyonluk koltuğu boş kalırken İtalya Futbol Federasyonu yaptığı oylamanın ardından Inter'in şampiyonluğu almasına karar verdi.

En son 1989'da Scudetto yapmayı başaran Inter de böylece uzun süren şampiyonluk hasretine bu şekilde olsa da son vermiş olurken yeni sezonda da bir çok kuvvetli rakibin cezalı olması ile yine Inter en büyük şampiyonluk adayı ve Milano ekibinin en ciddi rakibi ise başkent ekibi Roma !
      ajansspor.com

Yaw Bu sene hep böyle Şampiyonluk hasreti çeken takımlar şampiyon oldu
      italya inter falan derken
      Darısı bizimde başımıza inşallah

Yorum

• bu interi hep bize benzetiyorum..yıllardır şampiyon olamıyorlardı şimdi oldular darısı bizim başımıza...

Yorum

• marcelinho cok işimize yarar. yattara gibi bir futbolcu en azından yattaranın canı sıkılmaz. bir şey yaparsalar beraber yaparlar.

her şey bordo için

Yorum

• uefa için 4 gün kaldı bakalım kimi alacaklar zor ama bana göre ikinci jun vakaası yolda. gazetenin birinde "bence teabzon takviyeyi bir daha ki hoca ya yapacak" demiş ne güzel söylemiş, , , , , , , , , , , , ,

herşey bordo için. . .
            En son erdal6167 tarafından düzenlendi; 21.07.2006, 20:58.

Yorum

• e şampiyonlukta zor

BU ANLAYIŞLA ŞAMPİYONLUK ÇOK ZOR

MÜMKÜN DEĞİL Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, bordo-mavili takımın bu kadro ve anlayışla şampiyon adayı olamayacağını söyledi. Özyazıcı, Trabzonspor'un güç şartlar altında mücadele ettiğini ifade ederek, "Kadro yetersizliği, kadro idaresizliği de buna eklenince büyük takımların bizden farklı olduğu görülüyor" dedi.
              TRANSFER HATASI Özyazıcı, sezon açıldığı zaman tüm kadronun orada bulunması gerektiğini belirtirken, "Eğer bu olmuyorsa, bir rahatsızlık var demektir. Bir sezon açılırken o dönemde transfer araştırılmasına bakılmaz" dedi. Özyazıcı, "Sezon açıldı, neredeyse ligler başlayacak halen yeni gelecek olan futbolcular yok" dedi

adam galiba haklı ama

herşey bordo için. . .

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
                uefa için 4 gün kaldı bakalım kimi alacaklar zor ama bana göre ikinci jun vakaası yolda. gazetenin birinde "bence teabzon takviyeyi bir daha ki hoca ya yapacak" demiş ne güzel söylemiş, , , , , , , , , , , , ,

herşey bordo için. . .
                galiba öyle..bakarsin futbolcuda bulamazlar ..iste o zaman yandik
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• oldi

erdinc ve gooooooool
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.07.2006, 23:01.

Ünal Karaman

Yorum

• bana berlinin forumunundan biri dediki yildiray bir röportajda demiski intertoto dan uefaya cikmasagik takimdan ayrilmayi istiyorum
                    bence firsat bu firsat herthadan ikisinide alalim ne güzel eger elenirseler

................cafer
                    ufukhan..milan..cagdas..murat
                    ..............hüseyin
                    yattara....bastürk....marcelinho
                    .........tekke.......bulut
                    nasil bi ilk onbir olur ama

Ünal Karaman

Yorum

• iyide yildiray intertoto'da oynarsa bize gelirse uefa'da oynayamaz. ve türkiye'ye gelmeyecegini düsünüyorum.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Oberstaufen belediye başkanından kampımıza ziyaret
                        Takımımızın Almanya kampını yaptığı Oberstaufen kasabasının belediye başkanı Sigberd Prestl ve turizm direktör yardımcısı Bianca Keybach bugün öğle saatlerinde takımımızın kamp yaptığı Evviva Hotel’e geldiler.

Prestl ve Keybach’ı karşılayan Başkanımız Nuri Albayrak, Kafile başkanımız Kahraman Altuntaş, Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni ve Profesyonel İşler Sorumlumuz Caner Çuvalcıoğlu, kendilerine kamp süresince gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ettiler.

Oberstaufen Turizm Direktör Yardımcısı Bianca Keybach burada yaptığı konuşmada, Oberstaufen’in genellikle Alman takımları tarafından tercih edildiğini belirterek, burada yurtdışından ve Türkiye’den büyük bir takımı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Oberstaufen Belediye Başkanı Sigberd Prestl ise takımımızın bugün oynayacağı TSV 1860 München maçında başarılar diledi.

Sohbet sonrasında Başkan Albayrak Keybach’a Trabzonspor flaması, Teknik Direktör Lazaroni ise Prestl’a Trabzonsporlu futbolcuların imzalamış olduğu bir forma hediye etti.
                        Keybach ise kulübümüze Oberstaufen’e özgü bir çan armağan etti.
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.07.2006, 00:21.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                          buraya ben 1-2 hafta öncesinde yazmistim inter sampiyon ilan edilecek diye ama bi ark nikini yazmak istemedigim yok olurmu öyle bisey ve öyle seyler yazmisti tek ona mesajim
                          neolmus lan

erdinc ve gooooooool
                          bu nasıl bir tavır ya Allah aşkına, ben forumda böyle rahatsız edici tavırda şeyler okumak istemiyorum, madem yazın arkadaşa özel mesaj atabilirsin...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
                            bu nasıl bir tavır ya Allah aşkına, ben forumda böyle rahatsız edici tavırda şeyler okumak istemiyorum, madem yazın arkadaşa özel mesaj atabilirsin...
                            Aynen katılıyorum, özen gösterelim
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya arkadaşlar bu sene sezon açılışı yokmu pek takip edemedim bu aralar.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
                                BU ANLAYIŞLA ŞAMPİYONLUK ÇOK ZOR

...Ahmet Suat Özyazıcı, bordo-mavili takımın bu kadro ve anlayışla şampiyon adayı olamayacağını söyledi. Özyazıcı, Trabzonspor'un güç şartlar altında mücadele ettiğini ifade ederek, "Kadro yetersizliği, kadro idaresizliği de buna eklenince büyük takımların bizden farklı olduğu görülüyor" dedi.
                                TRANSFER HATASI Özyazıcı, sezon açıldığı zaman tüm kadronun orada bulunması gerektiğini belirtirken, "Eğer bu olmuyorsa, bir rahatsızlık var demektir. Bir sezon açılırken o dönemde transfer araştırılmasına bakılmaz" dedi. Özyazıcı, "Sezon açıldı, neredeyse ligler başlayacak halen yeni gelecek olan futbolcular yok" dedi

Adam galiba haklı ama!...

herşey bordo için. . .
                                Doğru söze ne denir ki? Kimin söylediğine ve niye söylediğine bağlı elbette. Özkan Sümer konuştu, yönetimin hatalarını sayıp döktü kulüpte bir koltuk kaptı. Suat Hoca da konuşmaya başladı. "Beni de görün" diyor ama galiba anlayan yok. Suat Hoca vaktiyle tuhaftır yine bir dünya kupası sezonunda takımımızın tek kişilik transfer komitesi başkanıyken bir güzel dünya turu atmıştı. Önce Dünya Kupası, Sonra Afrika Kupası. Ama transferini istediği futbolcuları Türkiye'de buldu. Trabzon'da oynana ve Rahim'in golüyle 1–0 kazandığımız bir özel bir maçta Azerbaycan Milli Takımı'ndan Rus asıllı Liçkin ve Antalyasporlu İskender, Adanaspor'dan Erhan ve Gaziantepspor'dan Hasan. Bir de Hagi'yi beğenmişti. Ama Hagi yanlış Bordo-Mavili takıma gitti: Barcelona'ya! Efsane Hoca attığı dünya turu karşılığı o zamanki yönetime hangi isimleri vermiştir? Şayet kendisi futbolcu teklif etmiş de alınmamışsa o yönetime nasıl bir tepki vermiştir? Hoca bu yönetim hakkında söylediklerinin hepsinde yerden göğe kadar haklıdır ama kendisinin de başrol oynadığı transfer skandallarını ne çabuk unuttu. Hani bir söz vardır ya: Dinime dahl eyleyen bari müselman olsa!" diye.

Bu arada Özkan Sümer kulübümüzdeki görevine başladı. Bir Trabzonsporlu olarak vazifem kulübümüz ve camiamız için hayırlı olmasını dilemek! Yalnız pek çoğunuzun hoşuna gitmeyecek de olsa da bu hadisede beni çok rahatsız eden şeyler olduğunu söylemem gerek. Özkan Sümer'in o mevkie getirilmesi yönetimin kendini çok akıllı zannetmesinden kaynaklanan ucuz bir numaradır. Dışarıda kalan bir Özkan Sümer'in bu yönetim için ne kadar tehlikeli olduğunun farkındalar, o yüzden onu yanlarına aldılar. Ama bir şeyi hesaba katmıyorlar. Özkan Sümer'i kimse kullanamaz ama o herkesi ve her şeyi tereddütsüz kullanır. Kulüpte parasız hizmet vermesi ilk defa olmuyor. MAY yönetiminde de 6 aydan fazla altyapıda bedava görev yaptı. Daha sonra "kulüp içinde kurtarılmış bölge kurduğunu" bizzat canlı yayında yönetici Mustafa Erdem'e kendisi söyledi. Sonra adı her neyse getirildiği mevki makam ne tür kerameti kendinden menkul bir makamdır ki başkandan başkasına hesap vermiyor? Yarın öbür gün Özkan Sümer'in çok sevdiği oldubittilerden biri karşısında yönetim kurulundan birileri çıkıp da: "Biz burada .... başı mıyız?" diye sorarsa başkan ne cevap verecek? Hâsılı Özkan Sümer'i bünyesine katmakla bu yönetim dinamit dolu bir odaya ağzında yanmakta olan puroyla girmiştir.

Sümer göreve başladı. Sırada Ahmet Suat, S. Tekelioğlu ... gibi şu an boşta gezen futbolcu ve hoca bakiyelerine de birer koltuk ayarlamak var.

Trabzonspor başka ne için var?

İnşallah yanılıyorumdur. Allah encamını hayırlı etsin. Trabzonspor'umuz için heyırlısı neyse o olsun!
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.07.2006, 23:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X