bunlar kimseyi alamaz merak etmeyin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o is 3 kapanir yönetim iyi calisirsa bunlar sonuna kadar borc icinde ve en azindan bi golcü katmak istiyler takima ama 0 nakitleri var ve daha fayda olacak oyuncuya gelince sen de yönetime onlar gitsin alsin tabiiki 1 hafta kaldiginida unutmaİlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi31 yaşında topçu için 4m Euro fazla gerçekten fazla ? 4m Euro verecek olduktan sonra daha fayda sağlayabilecek oyuncular bulunamaz mı?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yanlis düsünüyorsun... bizi Sampiyon yapabilecek kapasitede bir futbolcu..orta sahamiz onunla cok güclenir..İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi31 yaşında topçu için 4m Euro fazla gerçekten fazla ? 4m Euro verecek olduktan sonra daha fayda sağlayabilecek oyuncular bulunamaz mı?
birde sunu unutma..yasli Hoojdonk feneri nasil sampiyon yapti`??1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Emerson 31. yaşına yeni girdi, Marcelinho ise 32 yaşında Arkadaşlar isterseniz bu tartışmayı ilgili başlıklarda yapalım. Marcelinho transfer olursa bozulurum arızalı bir oyuncu o ayrı mesele
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
heey gidi shota ama hala futbol oynuyomu yaaİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
Yorum
-
Naim
Yaw Berat Yaz başladığından beri bu eziklerinİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildifebe'nin Diego Tristan ile anlaştığı söyleniyor..Alamadık ki şöyle bir adam..İnşallah yalan haberdir..
cannavaro Fatih Carlos Ronaldo ronaldinho thuram Campell Crespo Scolari Capello Pareria daha niceleriyle Anlaştığı söylendi
Takma Kafana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum