Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LISANS NO AD SOYAD DOGUM TARIHI L/T DOGUM YERI KULÜP SÖZL.BAS.TRH. SÖZL.BIT.TRH. FORMA NO
    < style="FONT-SIZE: 10px; WIDTH: 65px; COLOR: rgb(0,0,0); FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,Geneva" =submit value=860376 name=lisans_no>
    ALI

GÜZELDAL

10/04/1986

3

SAMSUN
    TRABZONSPOR A.S.
    20/07/2005

31/05/2010

23

Ali Güzeldal nerde?

Edited by: Travelair
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• dengeler ugruna istanbula kiralik gitti diye biliyorum ???
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
        dengeler ugruna istanbula kiralik gitti diye biliyorum ???

yok anlasamadi geri geldi.. trabzonda paf takimla idmanlara cikiyor!
        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• neyse ondaki bu hirs hocaya da nakseder gelince takim anlarlar nasil bir cevherden vazgeçmek üzere olduklarini.ama umarim is isten geçmis olmaz...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi
            İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
            İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi
            Intertoto kupasindan ülke puanlarina katki gelmiyo tartisan arkadaslara hatirlatalim. Ama bi takima gicik olup da onu Avrupa'da da desteklememek herhalde bir vatan millet duygusu eksikliginin sonucudur..

Böyle bir genelleme yapmak ne kadar dogrudur. Ben fb.nin avrupa maçlarinda hep rakiplerini tutuyorum. Bu kendini bilmezler, Türkiye Cumhuriyeti topraklari içerisinde "fb cumhuriyeti" gibi abuk subuk benzetme yapacak, ondan sonra ben onlari destekleyecegim. Kaldiki, bütün masabasi, bizans oyunlari da bunlarda. Simdi ben onlari desteklemiyorum diye, benim vatan millet duygum eksik mi oluyor... Isteyen istedigi gibi davranir. Hiç kimsenin vatan millet duygusu böyle ölçülmez.

avrupa maçlarinda fener, bjk veya cimbomu asla ve asla desteklemem. ama vatan veya milletime son derece bagliyimdir. ben de böyle genellemelerin yanlis oldugunu düsünüyorum.elin s.refsiz, adii takimlarini avrupa da desteklemek veya desteklememeklekimsenin Türklügü ölçülemez.

feneri desteklememe konusunda hemfikiriz gerci diger iki takimida son yillarda pek destekleme taraftari degilim ancak yinede Türk futbolunun gelecegi icin duygularima dur demeye calisiyorum..

ancak kayserispor gibi ilk defa avrupa arenasina cikmis bir anadolu takimini desteklememeyi icim el vermiyor.. inanin dün maci izledim cok sevindim golden sonra evet kayseriyle su siralar aramiz kötü olabilir ancak bu asla benim milli duygularimin önüne gecmez..

bende feneri desteklemiyorum diye bir cok fenerli arkadas tarafindan vatan haini damgasi yedim..ancak kendilerini cumhuriyet diye adlandiran bir camia milli hassasiyetten ne anlar diye onlara lafimi yapistiriyorum..sen önce kendi kapinin önü süpür sonra baskasinin kapisinin önüne bakl...eger feneri desteklememek vatan hainligiyse varsin öyle olsun, birilerinin sözleriyle vatan hainligi olunmaz cünkü "ayinesi istir kisinin , lafina bakilmaz".. kimin daha cok vatanperver olduguna sözler degil, icraatlar karar verir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            feneri avrupada niye desteklemiyosun?istanbulda yasayip Trabzonu destekleyen bir sürü taraftar var, hah al iste simdi senin bana yazdiginla ayni mantik, yaziklar olsun yaa burda canimizin derdindeyiz nelerle ugrasiyoruz, yönetici arkadaslar tabi her zaman oldugu gibi beni cezalandiracaklar simdi ee tabi suç her zaman bizde ya

Yorum

• Yattara?ya tepki

Gineli oyuncu Yattara'nin TS Club ürünlerinin kendisine ücretsiz verilmemesine sitem eden sözleri, camiadan sert tepki aldi.

09.07.2006

Yeni sezon öncesi hazirlik maçlariyla kadroyu belirleyecek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni, tüm oyunculara mesaj gönderdi

Herkes oynayacak
              2 Temmuz?dan bu yana Almanya?da yeni sezon hazirliklarini sürdüren Trabzonsporlu oyuncular sinava girdi! Oynayacaklari hazirlik maçlariyla yogun bir tempoya girecek olan Bordo-Mavili futbolculara, teknik direktör Lazaroni?den mesaj var. Oyuncularini tanima sürecini tamamladiktan sonra yeni ekibinin sistemi üzerinde durmaya baslayan Brezilyali çalistirici, takimla birlikte bir toplanti yapti. Hazirlik maçlarinda tüm oyuncularina sans vermesi beklenen Lazaroni, sunlari söyledi:

Futbolculari uyardi
              ?Maçlarda her birinizi görme imkanim olacak. Kalitesini bildigim ve gözlemledigim isimler var. Ancak birçogunuza esit mesafedeyim. Özellikle Almanya kampi hepiniz için bir sans. Hiçbirinize karsi önyargili degilim. Burada yapacaginiz her sey sezon içindeki kaderinizi belirleyebilir. Bence bu firsatlari kaçirmayin.? Bu arada Brezilyali teknik adama fikstürle ilgili de, ?Ciddi hedeflerle yola çiktik. Yaris elbette bir noktadan baslayacaktir. Her karsilasma bizim için esit önemde olacak? diye konustu.

Transferde gergin bekleyis
              Teknik direktör Lazaroni yeni oyuncularini, yönetim ise Jun ve Djokaj için teklif götürdügü kulüplerin cevabini bekliyor. Jun için Sakaryaspor?dan önceki gün gelmesi beklenen yanit bir türlü alinamazken, Çek oyuncunun menacerleri ile Bordo-Mavili yönetim arasinda yasanan gerginlik isleri çikmaza soktu. Trabzonspor yönetimi, prensipte anlastigi Brezilyali Wagner?in transferi için Jun ya da Djokaj için kulüp arayislarini sürdürüyor

Edited by: Travelair
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

erkan abi hoca wagneri daha çok istiyormus... o yüzden öle ilk planda wagner sonra mossoro..

Wagner'i hoca çok istiyor da, jun ve djokoj gittiginde her ikisi de kesin gelmeyecek mi. Sayet böyleyse, Mossoro önceden gelsin. Wagner 'de belirtilen tarihte katilir takima. Komplo teorisi üretiyorum belkide ama Mossoro isi, acaba olmayacak mi?

Yorum

• yok abi ikisi ilede ayni anlasma yapilmis kontenjan bosaltildigi gün ikiside kampa katilaak ama djokajin ilk gitme ihtimali oldugu için ilk wagner gelsin demis hoca.ama jun da giderse mossoro da kesin gelecek jun gitmesse ki böyle bir ihtimali kimse düsünmüyor sanirim...

ayrica sendeki bu mossoro takintisi ne abi ne fark eder biri önce gelsin yeterki gelsin yanee...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  İşte BMN!*

Yorum

• mosorro iyi bi futbolcu gerçekten bi kere gece izlemistim brezilya liginde ama wagner nasil biri bilmiyorum tabi bi kere izlemekle iyi futbolcu olunurmu ama gerçekten o gece etkili oynadi bencede ilk mosorro gelmeli nasil olsa biz kanatsiz oynamaya alisigiz

Yorum

• Ikisi de iyi olabilir ama dünya yildizi degil gözümde. Ha dünyanin diger ucundan aliyoruz belki bunu kastetmislerdir?

Ama burada birer yildiz olabilirler o ayri mesele

Yorum

• @tsmaniac

sana helal olsun sen kayseri ile feneri ayni kefee koyuyorsun ya...

ben feneri 96 da bizi yendigi icin degil ,türkiyede sampiyon oldugu icin degil,

ben feneri niye desteklemiyorum onu Türk takimi olarak görmedigim icin desteklemiyorum, kendilerini cumhuriyet olarak görüp Türkiye cumhuriyetine hakaret ettikleri icin desteklemiyorum, Türk futboluna her türlü pisligi bulasitirip türk futbolunun altina dinamit koyduklari icin desteklemiyorum..

gs uefa kupasini aldigi zaman sevincimden aglamistim gs yide günahim kadar sevmem ancak bunu bir milli olay algiladigim icin duygularima gem vurdum..

peki sen niye kayseriyi sevmiyorsun?? sirf 4 büyük dedikleri icinmi, seyircisi trabzona laf attigi icin mi, bizi gecen sene yendikleri icin mi, gecen sene onlar cekistigimiz icin mi??

iste ikisi arasindaki farki anlamani tavsiye ediyorum ben feneri rakibimiz oldugu icin degil türk takimi olarak görmedigim icin sevmiyorum.. acaba sende kayserisporu türk takimi olarak mi görmüyorsun...

evet destekleyip, desteklemek sana kalmis ancak anadolu ihtilali yapan bir takimin taraftari olarak bence diger anadolu takimlarinin basarilariylada sevinmeliyiz..

eger o takimlarada köstek olacaksak, onlarida kücük göreceksek ne farkimiz kaldi bizans takimlarindan.. biz Trabzonsporkluyuz bizim farkimiz bu biz baskalarinin basarilarini kiskanmayiz biz ancak kendi basarilarmizla gurur duyariz...

ama gel gör ki ben ha sana anlatmisim bunu ha duvara kardes sen bildigin yolda devam et... ondan sonra bu anadolu takimlari niye bizi sevmez, niye basarilarimizi cekemez, niye iki mac aldiklari zaman 4. büyük derler deyip dururuz.. önce biz abiligimizi yapacagiz ki, kardeslerden kardeslik bekleyeceksin.. he onlar kardesligini yapmiyorlar mi, sen abisin büyüksün, affetmesini bileceksin...

Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• ya gastede Hüseyin ayagindan ameliyat olursa sahalardan 2.5 ay uzak kalacak diye biseyler yaziyodu, ayvayi yedikmi simdi

Yorum

yok abi ikisi ilede ayni anlasma yapilmis kontenjan bosaltildigi gün ikiside kampa katilaak ama djokajin ilk gitme ihtimali oldugu için ilk wagner gelsin demis hoca.ama jun da giderse mossoro da kesin gelecek jun gitmesse ki böyle bir ihtimali kimse düsünmüyor sanirim...

ayrica sendeki bu mossoro takintisi ne abi ne fark eder biri önce gelsin yeterki gelsin yanee...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bende onu diyorum. Madem ikisiyle anlastilar, Mossoro önden gelsin. Hadi Wagner'i anladik, Mossoro niye Wagneri bekliyor. Yoksa korkay mi tek basina yola çikmaya. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• WAGNERIN TAKIMI IÇIN ÖNEMLI BI OYUNCU OLDUGU VE hangisi oldugunu anlayamadigimiz bi maçtan(17 temmuzda maçlari yok 19 temmuzda copa ... var belki degismistir tarihi ) sonra gelecegi söyleniyor mossoro önemli bi oyuncu degil mi yada junun gidisi 18 temmuzu bulacak diyemi mossorodan söz edilmiyo belki bunlardan biri alinir digeri farkli bi isim olabilir mi?

Yorum

• hala benim içimde wagnerden sonra mossoro deil de baskanin lafinin altinda ezilmeyip richardinho yu getirecek gibi bir his var. öyle de olmali zaten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X