Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gene ilk haftayi kayseriyle oynuyoruz

Yorum

• ilk 7 hafta kabus gibi

Yorum

• Beyler gs bizi takip ediyo bu sene [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Tolga, Aslan gibi konustu

Sari-Kirmizili ekibin transfer listesinde yer alan basarili savunma oyuncusu, konuyla ilgili Fanatik?e çarpici açiklamalar yapti

Ilgilendiklerini biliyorum?
          ?Galatasaray?in benimle ilgilendigini biliyorum. Zaten buradaki yöneticiler de bu konuyu bana söylediler. Shakhtar Donetsk gerçekten her yönden müthis bir kulüp. Ancak söyle bir sorun var; Ukrayna?da yabanci futbolcu alma hakki sinirsiz ama bir maçta 7 tane oynatabiliyorlar. Bizim takimda 18 yabanci futbolcu var. Sadece benim oynadigim bölgede 6 yabanci oyuncu var. Lucescu o yüzden bizi sirayla oynatiyor. Bazen 2 bazen 3 maç sonra sira bana geliyor...?

?Galatasaray?a gitmek isterim?
          ?Bu yüzden Galatasaray?a elbette gitmek isterim. Bonservisimin 3 milyon dolarin üstünde oldugunu söylüyorlar ve parayi pesin istiyorlarmis. Zaten beni satarlarsa paranin yüzde 40?ini Trabzonspor?a verecekler. Fenerbahçe benimle hiç ilgilenmedi. Su durumda isteseler dahi öncelik Galatasaray?indir. Çünkü benimle konustular, yönetimle görüsüyorlar.? Diger yandan Futbol A.S. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Tolga ile ilgilendiklerini dogruladi.

Yorum

• yaw nedir bu gayseriden çektigimiz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]3 senedir ilk hafta bunlarla oynuyoz. Neyse hayirlisi. 32. hafta feybe deplasmanina gitmemiz kötü. Bu sampiyonluk maçi olabilir.
            Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

...

Iste derbilerin tarihleri:

6. haftada Galatasaray ile Besiktas Ali Sami Yen Stadi'nda karsilasacak.

14. haftada ise Fenerbahçe ile Besiktas, Sükrü Saracoglu Stadi'nda karsilacak.

16. haftada ise Fenerbahçe ile Galatasaray, Sükrü saracoglu Stadi'nda karsi karsiya gelecek...

Medyanin Kirli Oyunu

Biraz analiz yapalim. Medyaya göre kendileri tarafsiz hakkani davranip öyle haber yapiyorlar. Savunduklari su: Derbi maçlari ayni sehrin takimlari arasinda olan maçlardir.

O yüzden Trabzonspor'un bu takimlarla olacak olan maçlari burda yazilmamis gözüküyor. O halde Ankaraspor-Gençlerbirligi maçi derbi degil mi? veya Sebatspor ligde olsaydi Trabzonspor-Akçaabat'i da bu takimlar arasinda derbi diye yazacaklar miydi?

Medyada son 10 yildir Trabzonspor'un büyüklügü sistematik bir sekilde erozyona ugratiliyor. Eskiden Trabzonspor spor programlarinda temsil edilirken bugün 3 ukalalarin amigolari takimimizi elestirmeye çalisiyor ama cahil olduklarindan 2 kelime dahi edemiyorlar, islerine de geliyor.Artik televizyonlarda sözü dahi geçmeyen Trabzonspor'un gelecekteki taraftar kitlesi yok ediliyor. Bunun nedeni ise belli:

Eger Trabzonspor sampiyon olursa gazete ve ve tv'lerde 3 ukalalara ayrilan sisirilmis "haberci?!!!!!" kontenjani Trabzonspor'a kaymak zorunda kalacak ve o amigo medyacilar issiz kalacak. Mesele budur
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• gs-fb transfer yapmiyor..

adamlarda onlarla ilgili haber yapamiyorlar tabi..

ee ne yapacaklar.. sallayacaklar..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tolga seyhanin transferinden %40 pay alacakmisiz yani bize gelirse hemen hemen yari fiyatina almis olucaz

Yorum

• Trabzon'un büyüklügünü herkes biliyor.Onlar o S..... haberciler kendilerine haberci diyorum ama artik haber konusu kendi kafalarina göre ne isterseler onu yaziyolar.Onlar bu büyük sehri ve TRABZONSPORu küçültemezler buna güçleri yetmez....
                    Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• Ayni seyi söylemissin pardon [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Travelair
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tolga ne demisti turkiyede sadece trabzonda oynarim ya bunlar ne yalaka adamlar ya uc kurus için takimini satandan ne beklersin bi taraflarini yirtiyodu gitcem diye diye simdi neoldu geri gelmek istiyo turkiyeye yaziklar olsun sana bide galatasaray trabzondan alacagi pay için indirim taleb ediyomus yok ya ilk once bi ac karninizi doyurun sizemi kaldi oyuncu almak sefil herifler

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

İlk olarak champions tarafından gönderildi
                          tolga seyhanin transferinden %40 pay alacakmisiz yani bize gelirse hemen hemen yari fiyatina almis olucaz

Bir baska deyisle eger Tolga'yi istersek %40 daha az ödeyecegiz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

olay sadece bizden baskasina satilirsa bizde izin verirsegik(yurt icine olursa) o yüzde 40 i aliriz disari tabiiki izinsiz satabilirler ozaman öylesine % 40i aliyoruz ama tabiiki onlarar 3 milyona sattinmi 1.6 - 1.7 milyon kazanirsin dersin biz size öylesine 2 milyon verelim bu is tamamdir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fatih bir hafta sonra kosulara basliyor

Münih'teki Starnberg Klinik'te dün basarili bir fitik ameliyati geçiren milli futbolcu Fatih Tekke bugün hastaneden taburcu oldu. Golcü oyuncunun, bordo-mavili takimin Oberstaufen'deki kampina katilacagi bildirildi.

Trabzonspor Saglik Kurulu Baskani Dr. Köksal Güney, Fatih Tekke'nin basarili bir fitik ameliyati geçirdigini ifade ederek, "Fatih Tekke'nin tedavisi konusunda hersey planlandigi gibi gidiyor. 1 hafta sonra düz kosulara baslayacak. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin golcü oyuncu için uygulayacagi kondisyon çalismalari ile birlikte oyuncuyu sezon basina yetistirmeye planliyoruz" dedi.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

Tolga, Aslan gibi konustu

Sari-Kirmizili ekibin transfer listesinde yer alan basarili savunma oyuncusu, konuyla ilgili Fanatik?e çarpici açiklamalar yapti

Ilgilendiklerini biliyorum?
                              ?Galatasaray?in benimle ilgilendigini biliyorum. Zaten buradaki yöneticiler de bu konuyu bana söylediler. Shakhtar Donetsk gerçekten her yönden müthis bir kulüp. Ancak söyle bir sorun var; Ukrayna?da yabanci futbolcu alma hakki sinirsiz ama bir maçta 7 tane oynatabiliyorlar. Bizim takimda 18 yabanci futbolcu var. Sadece benim oynadigim bölgede 6 yabanci oyuncu var. Lucescu o yüzden bizi sirayla oynatiyor. Bazen 2 bazen 3 maç sonra sira bana geliyor...?

?Galatasaray?a gitmek isterim?
                              ?Bu yüzden Galatasaray?a elbette gitmek isterim. Bonservisimin 3 milyon dolarin üstünde oldugunu söylüyorlar ve parayi pesin istiyorlarmis. Zaten beni satarlarsa paranin yüzde 40?ini Trabzonspor?a verecekler. Fenerbahçe benimle hiç ilgilenmedi. Su durumda isteseler dahi öncelik Galatasaray?indir. Çünkü benimle konustular, yönetimle görüsüyorlar.? Diger yandan Futbol A.S. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Tolga ile ilgilendiklerini dogruladi.

Gayse Tolganin degil bonservisini Shaktardan formasini bile satin alamaz.Bu kadar uydurma transfer haberi olur.Gayse de isi gücü birakacak Song-Tomas olan yere yedek veya alternatif diye Tolgayi alacak ne para var bunlarda bak sen bak...

Yorum

• Gaysee ilk önce aç karnini doyursun...Taaaa buralara agiz kokulari geliyor...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X