Evet bencede alternatifi alinsin .Yeter artikkaç yildir tek basina çirpiniyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adamlar nasida örtbas ediyolar görüyormusunuz.Bizim medyada özgürlük adina yedi düvele duyururdu bunu eger Bizden biri olsaydi.İlk olarak kanda61 tarafından gönderildibunu bende duydum ama kolay kolay kaynak bulamazsiniz çünkü danimarkalilar bunun ögrenilmesini istemiyoolar...İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
arkadasim su haberin kaynagi varmi incelesekİlk olarak chovy tarafından gönderildi
peygamber efendimiz s.a.v in karikaturunu yayinlayan asagilik danimarkali gazeteci evinde diri diri yanarak geberdi son gunlerde aldigim en mutlu haber
pislik herifler hepiniz bulacaksiniz belanizier yada gecHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak Prens-32 tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak carlito tarafından gönderildiFatih Tekke ameliyat olacak

05.07.2006 19:04:00

simdiden gecmis olsun kaptana
allah kahretsin nedir kaptanin cektikleri
ve tabiiki simdiden gecmis olsun
hayret bisey ya yine mi ameliyat
çok geçmis olsun
su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Hiçbir sezona sezon öncesi idmanlara katilarak geçirdigini görmedim bisey degismedi. Yamasi da kayar fitigi da çikar. Biktim artik. Yerine adam alsak da biraz rekabet olsa. Mahkum etti hem kendisini hem bizi
sende utanma yokmu adam sakat sakat oynarken iydi okadar sakatlik gecirmesine ramen gollerimi siralamadi ve ne demek bizi mahkum etti azmi alternatifi alindi ne yaptilar \\ yoksa bizi mahkum eden adami satipda mi yerini dolduracan vay halimize vay adamin tuttugu takimin kaptanina yazdigina bak
adini maalesef hatirlayamadigim birisi demisdiki her takim en zayif elemani kadar güclüdür ve senin gibi düsünen tsli ler oldugu sürede zayif olacagimiz en dogal olay"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bende utanma yok fatih kayiriyor antremanlarda istedigi zaman oynuyo istedigi zaman oynamiyor ve sen biliyomusun kardes fatih önümüzdeki yil 2 milyon euro nun altina imza atmam dedigini.....sence utanmayan kim bu durumda...futbolcunun degil takimin taraftari olun...
önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak Prens-32 tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak carlito tarafından gönderildiFatih Tekke ameliyat olacak

05.07.2006 19:04:00

simdiden gecmis olsun kaptana
allah kahretsin nedir kaptanin cektikleri
ve tabiiki simdiden gecmis olsun
hayret bisey ya yine mi ameliyat
çok geçmis olsun
su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Hiçbir sezona sezon öncesi idmanlara katilarak geçirdigini görmedim bisey degismedi. Yamasi da kayar fitigi da çikar. Biktim artik. Yerine adam alsak da biraz rekabet olsa. Mahkum etti hem kendisini hem bizi
sende utanma yokmu adam sakat sakat oynarken iydi okadar sakatlik gecirmesine ramen gollerimi siralamadi ve ne demek bizi mahkum etti azmi alternatifi alindi ne yaptilar \\ yoksa bizi mahkum eden adami satipda mi yerini dolduracan vay halimize vay adamin tuttugu takimin kaptanina yazdigina bak
adini maalesef hatirlayamadigim birisi demisdiki her takim en zayif elemani kadar güclüdür ve senin gibi düsünen tsli ler oldugu sürede zayif olacagimiz en dogal olay
Yazdiklarina bakilirsa sende utanma yok. Kelimelerini seçerek yaz ve düzelt. Fatih eger kendisine bakan bir insan olsa ne sakatligi nükseder ne de bu kadar sik sakatlanir.Geçmiste yasattirdiklari yüzünden kulüpte ne düzen kaldi ve ciddiyet. Fatih yaninda kendisiyle rekabete girebilecek elemanlar olsa acaba sakat mi olurdu? Ilk önce yazdiklarimi biraz incele sonra kimin zayif oldugu konusuna girelim. Seviyeyi de düsürmeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bi sor bakalim kim seviyeyi düsürüyor 2 milyondan asaga imzmi atmiyor verilsin hak ediyor
yazimdaki neye utanmaliyim hangi laf seviyesizEdited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
hakkatende sen fatihi tutuyomusun trabzonsporu degil....
evet tabii fatihi tutuyorum
saaten isinize gelmeyen bise olunca ts tutmaz oluyoruk
eger bu takimin kaptaninin hakini savunmak ts li degilde beni tekkeli yapiyorsa ben tekkeliyim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Sen kavga etmek için girmissin diger türlü olsa o yazimin nedenini bana özelden sorardinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum