Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet bencede alternatifi alinsin .Yeter artikkaç yildir tek basina çirpiniyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Büyük geçmis olsun kaptan...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• fatih i artik delpiero gibi düsünmek gerek ii bir yedek sagligi ve sakatligi olmadigi dönemler ii bi alternatif aci ama gerçek fatih e güvenerek yola çikilmaz

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
          İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

İlk olarak chovy tarafından gönderildi

peygamber efendimiz s.a.v in karikaturunu yayinlayan asagilik danimarkali gazeteci evinde diri diri yanarak geberdi son gunlerde aldigim en mutlu haber

pislik herifler hepiniz bulacaksiniz belanizier yada gec
          arkadasim su haberin kaynagi varmi incelesek
          bunu bende duydum ama kolay kolay kaynak bulamazsiniz çünkü danimarkalilar bunun ögrenilmesini istemiyoolar...
          Adamlar nasida örtbas ediyolar görüyormusunuz.Bizim medyada özgürlük adina yedi düvele duyururdu bunu eger Bizden biri olsaydi.
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
            İlk olarak Prens-32 tarafından gönderildi
            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
            İlk olarak carlito tarafından gönderildi
            Fatih Tekke ameliyat olacak

05.07.2006 19:04:00

simdiden gecmis olsun kaptana

allah kahretsin nedir kaptanin cektikleri

ve tabiiki simdiden gecmis olsun

hayret bisey ya yine mi ameliyat

çok geçmis olsun

su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Hiçbir sezona sezon öncesi idmanlara katilarak geçirdigini görmedim bisey degismedi. Yamasi da kayar fitigi da çikar. Biktim artik. Yerine adam alsak da biraz rekabet olsa. Mahkum etti hem kendisini hem bizi

sende utanma yokmu adam sakat sakat oynarken iydi okadar sakatlik gecirmesine ramen gollerimi siralamadi ve ne demek bizi mahkum etti azmi alternatifi alindi ne yaptilar \\ yoksa bizi mahkum eden adami satipda mi yerini dolduracan vay halimize vay adamin tuttugu takimin kaptanina yazdigina bak

adini maalesef hatirlayamadigim birisi demisdiki her takim en zayif elemani kadar güclüdür ve senin gibi düsünen tsli ler oldugu sürede zayif olacagimiz en dogal olay
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bende utanma yok fatih kayiriyor antremanlarda istedigi zaman oynuyo istedigi zaman oynamiyor ve sen biliyomusun kardes fatih önümüzdeki yil 2 milyon euro nun altina imza atmam dedigini.....sence utanmayan kim bu durumda...futbolcunun degil takimin taraftari olun...

Yorum

• kaptan geçmis olsun

çabuk iyilesse bari.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                  İlk olarak Prens-32 tarafından gönderildi
                  İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  İlk olarak carlito tarafından gönderildi
                  Fatih Tekke ameliyat olacak

05.07.2006 19:04:00

simdiden gecmis olsun kaptana

allah kahretsin nedir kaptanin cektikleri

ve tabiiki simdiden gecmis olsun

hayret bisey ya yine mi ameliyat

çok geçmis olsun

su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Hiçbir sezona sezon öncesi idmanlara katilarak geçirdigini görmedim bisey degismedi. Yamasi da kayar fitigi da çikar. Biktim artik. Yerine adam alsak da biraz rekabet olsa. Mahkum etti hem kendisini hem bizi

sende utanma yokmu adam sakat sakat oynarken iydi okadar sakatlik gecirmesine ramen gollerimi siralamadi ve ne demek bizi mahkum etti azmi alternatifi alindi ne yaptilar \\ yoksa bizi mahkum eden adami satipda mi yerini dolduracan vay halimize vay adamin tuttugu takimin kaptanina yazdigina bak

adini maalesef hatirlayamadigim birisi demisdiki her takim en zayif elemani kadar güclüdür ve senin gibi düsünen tsli ler oldugu sürede zayif olacagimiz en dogal olay

Yazdiklarina bakilirsa sende utanma yok. Kelimelerini seçerek yaz ve düzelt. Fatih eger kendisine bakan bir insan olsa ne sakatligi nükseder ne de bu kadar sik sakatlanir.Geçmiste yasattirdiklari yüzünden kulüpte ne düzen kaldi ve ciddiyet. Fatih yaninda kendisiyle rekabete girebilecek elemanlar olsa acaba sakat mi olurdu? Ilk önce yazdiklarimi biraz incele sonra kimin zayif oldugu konusuna girelim. Seviyeyi de düsürme
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bi sor bakalim kim seviyeyi düsürüyor 2 milyondan asaga imzmi atmiyor verilsin hak ediyor

yazimdaki neye utanmaliyim hangi laf seviyesizEdited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

• hakkatende sen fatihi tutuyomusun trabzonsporu degil....

Yorum

• bunsenede sampiyon olamayacagiz belli bari bastan kendimizi sikmayalim, sonra cok moralimiz bozuluyor.

hersey bordo için. . .

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

hakkatende sen fatihi tutuyomusun trabzonsporu degil....

evet tabii fatihi tutuyorum

saaten isinize gelmeyen bise olunca ts tutmaz oluyoruk

eger bu takimin kaptaninin hakini savunmak ts li degilde beni tekkeli yapiyorsa ben tekkeliyim

Ünal Karaman

Yorum

• Sen kavga etmek için girmissin diger türlü olsa o yazimin nedenini bana özelden sorardin
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aman siki tut birakma fatih in futbolu biraktigian sende trabzonsporu tutmayi birakirsin...

Yorum

• stad 2010 da hazir olur sanirim, projelendirme ve ihale isleri seneye kadar biter ilk kazma seneye yazin vurulur yapim 2010 sezonuna yetisir
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X