Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    İlk olarak champions tarafından gönderildi

messi kadar iyi olan sergio agueroyu da kadroya almadi pekerman

arjantin medyasinin tüm baskilarina ragmen milli takima takimaalinmadi diye kötü demek yanlis üstelik arjantin milli takimi estonya litvanya falan degil ki

Iyi de 2 3 isme takildin kaldin dostum. Aguero, Nilmar, Insua, Delgado. Hayir baski yapilacak kanal biz olsak anlarim...En son da Kerlon'dan bahsetmissin. Menejerlik oyunlari güzel vesselam ama çesit sun bari bize çesit de lazim [img]smileys/smiley1.gif[/img]

ne oyunu ben menajerlik oyunu falan oynamiyorum söyledigim oyuincular bi 1 -2 senedir bildigim oyuncular benim oyunla falan bi ilgim yok

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
      İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi

arjantin kadrosuna FEDERICO INSUA giremio
      DELGADO BU YASTA NASIL GIRCEK
      arkadsim bir futolcunun gelecegi burda söz konusu simdiki hali degil anladin mi delgado 2010 da dünya çapinda klüpleri pesinden kosturacak ben bjk nin kaç yillik anlasma yapti biliom ama 5 senelik yapsin ben bjk ye kefilim ilk sezon da uyum sorunu olabilir ama delgdo çok teknk hizli frikikci
      40 metereden kesme vurabilen bir yetenek izledin mi sen hiç delgadoyu baselde sov yapiodu çok yetenekli
      bana ricardinho mu delgadomu tarbzona gelse deseler ben delgado derim çünkü adam genç
      sadece fecerico insua ya degisemem geri kalanlar bisey degil zaten bizim ilgilendiklerimiz
      DELGADO 2-3 sene sonra 20 TRILYON ETCEK

ya yapma allah askina ya,ne 20 milyonu ya,bide ricardinhoya degisirmissin kusura bakma ama sen o

delgado sadece 1 orta saha oyuncusumu ben kaç kez mi seyrettim ben delgadoyu isviçrede maçta seyrettim geçen sene [img]smileys/smiley5.gif[/img]
      gelgado çok yetenekli bir oyuncu valla baselin her basarisinda delgadonun payi var delgado en az yattara kadar teknik onun kadar hizli olmasada ama çok ii cabuk hareket eden ve paslari çok ii orta sha çok küçümsüonuz kaç kere izledin he güldürüosunna soruyosun kac kere delgadoyu seyrettigini,peki sen kac kere seyrettin..Delgado iyi bir orta saha oyuncusunda baska bisey degil yani yildiz transferi denilemez ve türkiye ligide isvicre ligine benzemez...
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

messi kadar iyi olan sergio agueroyu da kadroya almadi pekerman

arjantin medyasinin tüm baskilarina ragmen milli takima takimaalinmadi diye kötü demek yanlis üstelik arjantin milli takimi estonya litvanya falan degil ki

Iyi de 2 3 isme takildin kaldin dostum. Aguero, Nilmar, Insua, Delgado. Hayir baski yapilacak kanal biz olsak anlarim...En son da Kerlon'dan bahsetmissin. Menejerlik oyunlari güzel vesselam ama çesit sun bari bize çesit de lazim [img]smileys/smiley1.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        .

Yorum

• sergio aguero messi nin kötü olan sol bacagi bile olamaz
          insuanin da kötü olan sag bacagi en az messi kadar ii mis hatta messiden ii ne aguerp su ya
          insua ve delgado aguero dan bin kat ii zaten insua yla adini almak insua ya 1 e 1 hakaret etmekten kötü
          delgado her seye ragmen çok ii bir oyuncu ve en kötü 3 sene sonra büyük avrupa klüplei talip olcak

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
            sergio aguero messi nin kötü olan sol bacagi bile olamaz
            insuanin da kötü olan sag bacagi en az messi kadar ii mis hatta messiden ii ne aguerp su ya
            insua ve delgado aguero dan bin kat ii zaten insua yla adini almak insua ya 1 e 1 hakaret etmekten kötü
            delgado her seye ragmen çok ii bir oyuncu ve en kötü 3 sene sonra büyük avrupa klüplei talip olcak

Ya tamam aga sensin olsun isterse 50 milyon olsun bize ne ne yapalim yani besiktasimi olalim simdi delgado var diye onabakarsan reklamini yapsan ve devamliligi olsa bence yattaraninda ronaldinhodan asagi kalir bir yani yok ne olacak o zaman yattara da 60 milyonmu birde orumda bulunurken lütfen manager lik oyunlarindaki verileri göz önünde bulundurmayalim degilmi
            .

Yorum

• suna bak oturduk delgadoyu tartisiyoruz.

yanliz benim bilmedigim aklima takilan bir soru var.

simdi ülker bu adamlari aldi bonservis ülkerin mi yoksa bjk nin mi olacak.yani diyelim bu adam 15 milyon dolara satidi para kimin olacak?ya da ülker bu adami istedigi zaman satabilecekmi?haklar kimin olacak yani?
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

sergio aguero meksikali arjantinli degil.

kardes nerden biliyosan yanlis biliyosun belki sen baska bi adami diyosundur benim dedigim adam independiente de oynuyodu

atletico madrid 20 milyon dolar gibi rakama transfer etti onu

Yorum

• ben menejerlik oyunundan falan bahsettigim yok bu sergio aguero isminide ben atmadim buraya
                  sadece matias delgadonun çok kaliteli bir solak oldugunu söliyiorum

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi

Stepanov'a Chelsea kancasi Avrupa Ümitler Futbol Sampiyonasi'nda ortaya koydugu futbolla, bir anda Avrupali otoritelerin gözdesi olan Trabzonspor'un Sirp futbolcusu Milan Stepanov, Ingiliz basinina göre dünya devi Chelsea'de forma giymek için gün sayiyor. Ingiliz basinina Chelsea ile görüstügünü açiklayan genç futbolcu, "Chelsea ile anlastim. Artik her sey kulübüm Trabzonspor'a bagli. Fakat beni de kaybetmek istemiyorlar" dedi. Ingiliz News of World gazetesi Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun 23 yasindaki Stepanov'u israrla istedigi ve bunun için Ingiliz kulübünün 6 milyon poundu gözden çikardigini yazdi. (Yeni Safak)
                    Satilsa hiç de fena olmaz...Hem teklif edilen miktar hiç de az degil...O paraya Stepanovdan daha iyi ve daha tecrübeli bir defans oyuncusu alinabilir...Hatta 1-2 tane daha yabanci futbolcu alinabilir...

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

suna bak oturduk delgadoyu tartisiyoruz.

simdi ülker bu adamlari aldi bonservis ülkerin mi yoksa bjk nin mi olacak.yani diyelim bu adam 15 milyon dolara satidi para kimin olacak?ya da ülker bu adami istedigi zaman satabilecekmi?haklar kimin olacak yani?

Orasi biraz karisik. Bir rivayete göre 5milyon ? üzerinde satilirsa Ülker parasini geri aliyor. Bu arada son dakika diyeyim Gs ile 3 senelik senelik 7 milyon ?'ya antlasma sözkonusu. Bizimkiler ne alemde acaba? Ülker'de yakinda para kalmaz. Kirintilar kalir yine [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ben menejerlik oyunundan falan bahsettigim yok bu sergio aguero isminide ben atmadim buraya
                        sadece matias delgadonun çok kaliteli bir solak oldugunu söliyiorum

dogrudur renkdas ben edi adima kötü futbolcu demedimki sadece yildiz degil dedim hepsi bu birazda bizim basinimiz sisiriyor diyorum hepsi bu tabiki benim düsüncem beni baglar.
                        .

Yorum

İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

suna bak oturduk delgadoyu tartisiyoruz.

Orasi biraz karisik. Bir rivayete göre 5milyon ? üzerinde satilirsa Ülker parasini geri aliyor. Bu arada son dakika diyeyim Gs ile 3 senelik senelik 7 milyon ?'ya antlasma sözkonusu. Bizimkiler ne alemde acaba? Ülker'de yakinda para kalmaz. Kirintilar kalir yine [img]smileys/smiley7.gif[/img]

evet acaba anlasma için bir taslak metin hazirlandimi nedir durum nereden ögrenebiliriz _?

.

Yorum

sergio aguero messi nin kötü olan sol bacagi bile olamaz

sol bacagimi olur yoksa baska bi bacagimi olur onu bilemem ama

bildigim bisey var agueronunçok büyük bi yildiz oldugu ve atleticonun bu adama bosuna 20 milyon dolar vermedigidir

Yorum

• simdi biz böyle yavas hareket etmeye kalirsak...

biskremi bjk yedi.

canpareyide gs yer.

dankek de bize kalir.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• ewt herzamanki gibi son dakika haberleri hariç hersey var masallhhh...konu basligini degistirelim olmadi açik görüs odasi olsun bura herkes tartissin fikrini söylesin vb..yaa burasi son dakika haberlerinin oldugu konu arkadaslarr anlamakta zorluk çekiyosunuz heralde..konuya giriyorum bakiyim var mi bi gelisme diye masallah muhabbet almis gidiyoo yok insua daha iyi yok ben onu izledim buna 10 basarr...ya basska yerde yapin tartismanizi son dakika haberine uygun bi bilginiz varsa ppaylasin okuyalimmm ...ama futbolcularla ilgili kisisel fikirlerinizi gidin baska yerde paylasinn...paylasin ki buraya girince son dakika haberi var mi yok mu anlayalim!!!!!!!!LÜTFENN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X