Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Perhaps arkada$, ben ba$kanin aciklamalarina dayanarak o yaziyi yazdim, i$lerinin yogunlugu nedeniyle transfer komitesinden ayrildilar diyor. Bu aciklama inandirici deyil, taraftardan hep destek tam destek isteniyor, iyi güzelde sizde bir gün olsun dogrulari aciklayin, ne olur? Bazi futbolcular, futbol di$i olaylara kari$ir, yerlinin yerlisi dedigimiz hoca, anlatirsam orada kimse kalmaz diyor, ama hic bir $ey aciklamiyor, ba$kani secilmeden önce ba$ka, secildikten sonra ba$ka konu$uyor. Hala orada cözülememi$ sorunlar var, taraftarin verdigi destekle o sorunlar cözülecekse buyurun size destek. EN BÜYÜK BA$KAN BIZIM BA$KAN:
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• biz taraftariz basari elde edeni alkislariz Baskan En küçük bir basarisi sonrasi gerekli ilfati fazlasi ile alacaktir. Kimseyönetimi övme veya yerme durumunda degildir. biz basarinin hali hazirda olan bu yönetimle gelmesini gönülden arzu ediyoruz biz sadece basari istiyoruz.
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Ben Hasim Sayitoglu'nu begenmiyorum kardesim geçmiste de aklimda negatif kalmis hala negatif. Haciosmanoglu'na takmis Lazaroni'yi de o getirtti canim hocalarla görüsüyordu Haciosmanoglu. Diger yapacaklarina da engel olmustur. Ne bu düsmanlik anlamiyorum. Nedir alip veremediginiz? Ayip ya gerçekten ayip. Egosu yüksek olan gelmesin o koltuklara artik [img]smileys/smiley7.gif[/img]Ömer Sari olayi da ayni sekil. Ne yapalim biz seçtik. Böyle basa böyle tarak demis atalarimiz. Haklilar yanlis yapmisiz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bazi transfer habelerine bayiliyorum, Marclinho icin 6 milyon euro isteyen Herta, transferi zora soktu, bu nedenle yöneticiler rotayi Okochaya cevirdi, habere bak. Eger Okocha ayni i$i görecekse niye 6 milyon versin ki yönetici? Nasil olsa bedavatir aliriz olur biter. Acaba diyorum, bizim transfer komitesi onun icin mi dagildi?
          Biraz önce aldigim bilgiye göre, görevlerinden $u nedenle ayrildilar: Yabanci transferlerinde sorumluluk Lazaroniye verilmi$, bizim transfer komitesinde olanlarda, madem öyle bizim burada i$imiz ne diyerek, kendilerine bu konuda hic bir $ey sorulmadigini öne sürerek, hic bir i$e yaramayan o görevi biraktilar. I$in özeti bu, hatta alinacak yabancilarla anla$ilmi$, yani bizim transfer komitesinin haberi olmadan her $ey halledilmi$,d,t konusunda oldugu gibi.

Edited by: ismet61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
            Ben Hasim Sayitoglu'nu begenmiyorum kardesim geçmiste de aklimda negatif kalmis hala negatif. Haciosmanoglu'na takmis Lazaroni'yi de o getirtti canim hocalarla görüsüyordu Haciosmanoglu. Diger yapacaklarina da engel olmustur. Ne bu düsmanlik anlamiyorum. Nedir alip veremediginiz? Ayip ya gerçekten ayip. Egosu yüksek olan gelmesin o koltuklara artik [img]smileys/smiley7.gif[/img]Ömer Sari olayi da ayni sekil. Ne yapalim biz seçtik. Böyle basa böyle tarak demis atalarimiz. Haklilar yanlis yapmisiz
            [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Yani i$in özeti bu.

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
              Bazi transfer habelerine bayiliyorum, Marclinho icin 6 milyon euro isteyen Herta, transferi sora soktu, bu nedenle yöneticiler rotayi Okochaya cevirdi, habere bak. Eger Okocha ayni i$i görecekse niye 6 milyon versin ki yönetici? Nasil olsa bedavatir aliriz olur biter. Acaba diyorum, bizim transfer komitesi onun icin mi dagildi?
              Biraz önce aldigim bilgiye göre, görevlerinden $u nedenle ayrildilar: Yabanci transferlerinde sorumluluk Lazaroniye verilmi$, bizim transfer komitesinde olanlarda, madem öyle bizim burada i$imiz ne diyerek, kendilerine bu konuda hic bir $ey sorulmadigini öne sürerek, hic bir i$e yaramayan o görevi biraktilar. I$in özeti bu, hatta alinacak yabancilarla anla$ilmi$, yani bizim transfer komitesinin haberi olmadan her $ey halledilmi$,d,t konusunda oldugu gibi.

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

valla en güzel en mantikli açiklama bu bence
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Anket

Sizce Süper Lig'de sike var mi?

< =anket.asp method=post>< = value=0 name=sonuc>EVET
                < = value=1 name=sonuc>HAYIR
                < =submit value=Gönder>
                Sonuçlari
                EVET diyenler: 19673
                HAYIR diyenler: 5484
                Yüzdesel
                EVET diyenler: %78
                HAYIR diyenler: %22
                Ankete katilan sayisi:25157

http://www.bugun.com.tr/bugunhaber/default.asp

sizde katilirsaniz sevinirim
                Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• YONETIM SICTI CAFER BEZ GETIR , BU YONEYIM KIMSEYI ALAMAZZ !lig baslasin hafta sonra taraftar baslar istifaaaa
                  . . .

Yorum

• lig baslamadan uefa macinda baslanacak böyle devam ederse
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• HASIM SAYITOGLU'NDAN BEN DE KIL KABIYORUM.[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• iyi bi savunmaysa stepanovla tas gibi bi savunmamiz olur eller mossoro takasi mantikli

Kaplan'a Ganali

Trabzonspor, Gana Milli Takimi'nin basarili savunma oyuncusu Pantsil ile gizlice görüserek büyük ölçüde anlasmaya vardi.

Yildiz harekati

Trabzonspor, forvet Mossoro ile savunma oyuncusu Pantsil'in isini bitirdi. Lazaroni'nin kararina göre bu transferler bitirilecek.

Mossoro-Eller
                        Trabzonspor'un
                        çok gizli sürdürdügü transfer harekatini Fotomaç ortaya çikardi. Gana Milli Takimi'yla Dünya Kupasi'nda mücadele eden savunma oyuncusu Pantsil ile gizlice el sikisildi. Bordo-mavililer International'a Eller'i verip, Mossoro'yu almak için de girisimlerini son asamaya

< = =text/>

< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
                        getirdi.

Demir savunma
                        Stepanov
                        ile birlikte büyük bir güç olusturacagi düsünülen Pantsil için üç gündür süren gizli pazarlikta son asamaya gelindi. Ganali yildiz, Dünya Kupasi sonrasinda imza atarsa bordo-mavililere 1 milyon euro'ya malolacak. Trabzonspor, bir süredir gündeminde olan Mossoro'nun transferinde de sona iyice yalasti.

Karar hocanin
                        Kiralik olarak International'da oynayan Eller'in bonservisini verip, Mossoro'yu almayi hedefleyen Trabzonspor, Brezilya ekibi ile her konuda anlasti. Eller ile birlikte bir miktar para teklif edilen Mossoro ve Pantsil konusunda son karari Lazaroni ile baskan Nuri Albayrak verecek.

Yorum

• arkadasim sabah da yaziyo dogruluk orani %0dir
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• bakin eller ne yapmis takasta gider insaallah

Trabzonspor, eski oyuncusu Eller?in tüm engellemelerine ragmen Sambaci?ya uçak bileti aldi

YABANCI transferinde agir kalan Trabzonspor sonunda suskunlugunu bozuyor. Bordo-Mavililer Brezilya?nin International takiminda forma giyen Mossoro ile prensipte anlasti. Brezilyali futbolcu Trabzonspor?un teklifi sonrasinda Karadeniz ekibinin eski oyuncusu takim arkadasi Fabiano Eller?e danismis ve ?Sakin gitme. Trabzon sana yaramaz? uyarisini almisti. Ancak Trabzonspor eski futbolcusu Eller?in tüm bu engellemelerine ragmen transferi bitirdi ve Mossoro?ya uçak bileti bile aldi. Brezilyali futbolcunun önümüzdeki hafta içinde Trabzon?a gelerek Bordo-Mavili kulübe imza atacagi ögrenildi. Öte yandan Dünya Kupasi?ndan elenen Polonya?nin milli futbolcusu Szymkowiak ek izin istedi ancak Teknik Direktör Lazaroni kabul etmedi.

Yorum

• bana kalirsa biz bu mossoroyu alamayiz

bakin besiktasin gecen sene almak istedigi mossoro hakkinda taraftarlarin dusunceleri..

http://forum.forzabesiktas.com/viewt...hp?t=20544&sid =c9095494c284942cdf3b9b418e07eddf

Yorum

• daha düne kadar mossoro ismi duyulmadi diyedalga geçenler

bu oyuncunun iyi oldugunu gördükten sonra bakalim ne yapacaklar

lütfen su futbolcu isimlerine takmayalim acaba duyulmadan önce

kaka yi alsaydik ne dalga geçenler olacakti

bazi arkadaslar meloyu hiç duymadiklarini söylüyolar brezilyayi

hiç izlemediler galiba bu adam gilberto hatta son maçta gol atmisti

hem solbek hem ortasahanin solunda oynuyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X