Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadasim benim cihaz olimpia 8110 cisk en son yazilim yuklu ve bunda biss key yeri yok ama NBA tv biss sifreli onu cozuyor. Ben de eski versiyonlardan birini geri yukledim onlarda biss menusu var keyleri girdim gene acmadi delirdim anlayacagin saygilar

Bu arada kusura bakmayin burayi receiver forumuna cevirdim ama bütün sinirlerim harap oldu gitti canim brezilya maci [img]smileys/smiley19.gif[/img]
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• önemli olan kisiler degil kurumlardir hic kimse kurumlarin önune gecemez fatih tekke dahil. gitmek isteyen bir futbolcuyu hala takimda tutmak ne kadar dogru olur bilemem.yeni yönetim yildiz sözuynde durmaz yine istanbuldan kovulmus oyuncu alacaksa hic durmasinlar çekip gitsinler.TRABZONSPOR SAHIPSIZ DEGILDIR,BUNU HERKES BÖYLE BILSIN

TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR
      *ÖLÜMÜNE TRABZON*
      *BU SEVDA BITMEZ*

Yorum

• Kanali önce güncelle.sonra sifre gir.

Yorum

• İlk olarak serdarguney tarafından gönderildi

önemli olan kisiler degil kurumlardir hic kimse kurumlarin önune gecemez fatih tekke dahil. gitmek isteyen bir futbolcuyu hala takimda tutmak ne kadar dogru olur bilemem.yeni yönetim yildiz sözuynde durmaz yine istanbuldan kovulmus oyuncu alacaksa hic durmasinlar çekip gitsinler.TRABZONSPOR SAHIPSIZ DEGILDIR,BUNU HERKES BÖYLE BILSIN

TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR
          aynen katiliyorum. trabzonsporun üstünde görmeye basladi kendisini. yaziklar olsun.
          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Burasi FATIH TEKKE tartisma formu degil arkadaslar .Bunun için zaten her yer FATIH TEKKE topigi dolu .
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• arkadaslar hala fatih konusu tartisiliyo mu ya bu forumda[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• brezilya macinda Ricardinho oynadi mi seyredebilen arkadaslar bilgi versin lutfen. Oynadiysa nasil di?
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• oynamadi
                  fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• İlk olarak deu_ts tarafından gönderildi
                    oynamadi

tesekkürler.Oynamasin oynamasin ki biz eger transfer dedikodulari dogru ise zorluk çikarmasin )

Yorum

• ya bu nextstardan olmuyo sifre girme olayi.. kanali sildim tekrar yukledim frekansi sifreyi nerden giricem bulamiyorum bilen varmi
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• ricardinho yu alacaz diye palavra salladi arkadaslar yönetim. bunlar kimseyi alamaz. zeyyat kafkas dedi ya bonservisi çok yüksek diye. umutlarimizla oynayanlar en kisa sürede kendisini toplamali. yoksa bu taraftara verdiginiz umut basiniza bela olur. yildiz sözü verdiniz 25 inde kafile trabzonda toplaniyor. kamp döneminden önce yildizinizi getirinde görelim degilmi ya.
                        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• bunlardan yapilabilir
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bence super fikir valla yok satar.
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• gözüm aydin son dakika haberi receiveri hallettim Dunya Kupasi artik canli canli var ben de de [img]smileys/smiley4.gif[/img]darisi halledemeyenlerin basina

Yorum

• Gökdeniz'den yesil isik

Trabzonspor'un yildizi Gökdeniz, Besiktas'in kendisine yaptigi tekliften mutluluk duydugunu belirterek, "Besiktas yapima uygun bir kulüp. Siyah-beyazli takimda oynamak isterim. Kulübümle anlasilmasi halinde Besiktas formasini niz seve seve giyerim" diye konustu.

Buyur Buradan yak. Fatih Bitti Gökdenizden Devam.Gel de sövme

Kaynak: Malum O.Çocugu Gazete

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X