Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
    insallah okocha haberi dogrudur eger dogruysa 1 yildiz yabanci kontenjani doldurulmadan alinir [img]smileys/smiley32.gif[/img]

kesinlikle katiliyorum yerli olmasi en büyük avantaj hem yildiz yanilmiyorsam 32 yasinda en az 2 yil daha oynar

Yorum

• evet olursa iyi olur bide marchelinyoyu alirsak güzel olur

Yorum

• mustafa keçeli de çok iyi transfer olur[img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: saaalih

Yorum

• gercekten muthis olur ustelik yerli satatusunde oynayacak

Yorum

• ERGUN ATA abimiz sürekli sitemizi takip ediyor çünkü bordomavi.net e yazilarinda baya bir yer ayiriyor yani burda yazilanlar çok önemli...arkadaslar artik bazi arkadaslarimiz bile belli sartlar dahilinde FATIH in fenere satilabilecegini söylüyor iste bu istanbul medyasinin aylardan beri yapmak istedigi....ben yine söylüyorum FATIH i fenere satan bir kulüp yönetimi gelip bana ben büyük kulübüm demesin....

Yorum

• kac sene oyniyacagi umrumda degil. Bizi sampiyon yapsin yeter ama Aksam gazetesini pek okumuyorum. yani haberleri fotomac gibi hep yalan mi yoksa genellikle dogrumu bilmiyorum. Ama eger dogruysa [img]smileys/smiley32.gif[/img]. Yönetim akillaniyo heralde. Umut Okocha bombalar patliyo
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                mustafa keçeli de çok iyi transfer olur[img]smileys/smiley32.gif[/img]

ewt bide murat ocakla besiktasdan okan alinsa turk transferi tamamlanabilir ama ozellikle okanin bize cok faydasi olur.

Yorum

• evet jay jay'in bonservisinin olmadigini biliyoruz

liderlik özelliklerine sahip oldugunu biliyoruz

yerli statüsünde oynadigini biliyoruz..

çok kaliteli ve teknik futbolcu oldugunu biliyoruz

forma satislarini arttracagini biliyoruz

ee ne duruyoruz...?

Yorum

• Murat Ocak a tamamda kardes Okani napacan anlamadim bosver su istanbul artigini ya, bize yaramaz kesinlikle gelmemeli bize aman
                    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi
                      Murat Ocak a tamamda kardes Okani napacan anlamadim bosver su istanbul artigini ya, bize yaramaz kesinlikle gelmemeli bize aman

arkadasim okanin bonservisi elinde mac basina sozlesme imzalandiginda senin bi kaybin olmaz ki hem tecrubeli hem de alternatifli bi kadro olusturma adina yerinde bi transfer olur son 20 dakika sok oyuna kossun dursun

Yorum

• okan'i alsalar ne iyi olur.... büyük agabeyi ahmet bordo -mavi formayi giyememisti... ona nasip olur insallah... has trabzonlu çocuk....
                        divicam

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi
                          Murat Ocak a tamamda kardes Okani napacan anlamadim bosver su istanbul artigini ya, bize yaramaz kesinlikle gelmemeli bize aman

orta sahada tecrubeli bi oyuncumuz olur hem okanda trabzonlu bir ropartajinda trabzonsporda oynamak istedigini soylemisti diye hatirliyorum.ama alinmazsada pek bi eksik olmaz.

Yorum

• okocha konusunda süphelerim var benim..son dönemde nasil oynuyordu, emekli günlerini mi yasiyor veya yasamaya mi geliyor bilmiyorum.bilgisi olan varsa söylesin lütfen..
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Almanya kampinin uçak saatleri planlandi
                              Takimimizin 2-22 Temmuz 2006 tarihleri arasinda Almanya?nin Oberstaufen kasabasinda hazirlik kampini yapacak olan takimimizin uçus saatleri belirlendi.

2 Temmuz?da THY?ye ait tarifeli uçakla Trabzon?dan Istanbul?a hareket edecek olan Trabzonspor kafilesi buradan 15.35 uçagiyla Münih?e gidecek.

22 Temmuz?da 10.30?da Münih?ten Istanbul?a gelecek olan kafilemiz, yine THY?nin 17.25?teki seferiyle Trabzon?a dönecek.

Gidis

02 Temmuz 2006 10:00 Trabzon - Istanbul / 15:35 Istanbul - Münih

Dönüs

22 Temmuz 2006 10:30 Münih - Istanbul / 17:25 Istanbul - Trabzon

Not: Resmi siteden alintidir.

Münih civarinda kimse varmi bi karsilama yapsak
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet bu kadar basit, Fatih Trabzonsporda önemli futbolculardan biridir, fakat asla önemli ki$iliklerden biri olamadi.
                                Edited by: ismet61
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X