Öncelikle Cengiz Tokgöz MAY'in gönüllü basin masasidir onun Trabzonspor muhabiri olmasi konunda MAy tesvik ettmis kendisi öyle anltmisti bu yüzden MAY' a yontarak yazmasi gayet normal. Ergun ATA benim gözmden çok düstü yazilari siyaset kokyor bu yönetim geldiginden beri ayrica Siz Onun F.Tekke Konusunda sahip oldugu köseden bir "ayip oluyor sayin meslektaslarim" tarzinda bir tek yazisina rastldiniz mi? Bizler Burada Bizas basinina ates püskürürken Milliyetten M.Demirkol gibi bir Ezikbahceli bile yazdi da o duymadi bile.Bugünkü FOTOMACA bir bakin yaa köpogullari hala F.Tekke Fenerde diye haber yapiyorlar.Aslinda Buna en çok içerlemesi gerekenler Ezikbahçeliler ama adamlar hayal dünyasinda mutlu olmayi tercih ediyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Öncelikle Cengiz Tokgöz MAY'in gönüllü basin masasidir onun Trabzonspor muhabiri olmasi konunda MAy tesvik ettmis kendisi öyle anltmisti bu yüzden MAY' a yontarak yazmasi gayet normal. Ergun ATA benim gözmden çok düstü yazilari siyaset kokyor bu yönetim geldiginden beri ayrica Siz Onun F.Tekke Konusunda sahip oldugu köseden bir "ayip oluyor sayin meslektaslarim" tarzinda bir tek yazisina rastldiniz mi? Bizler Burada Bizas basinina ates püskürürken Milliyetten M.Demirkol gibi bir Ezikbahceli bile yazdi da o duymadi bile.Bugünkü FOTOMACA bir bakin yaa köpogullari hala F.Tekke Fenerde diye haber yapiyorlar.Aslinda Buna en çok içerlemesi gerekenler Ezikbahçeliler ama adamlar hayal dünyasinda mutlu olmayi tercih ediyorlar.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
-
Eski baskanlar ikiye bölündü
CEVDET ERGUN
Bordo-mavili kulüpte Fatih Tekke'nin Umre dönüsü üstüne basa basa "ayrilacagini" açiklamasi tartismalari yeniden alevlendirdi.
Onursal Baskan Mehmet Ali Yilmaz, önümüzdeki yil serbest kalacak olan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe dahil her kulübe satilabilecegini söyledi.
Yilmaz, "Fatih gitmek istiyorsa, gidebilir. Verimli olamayacaksa, yönetim para kazanip, yerini doldurabilecekse satilmasi gerekir. Kalmak istemiyorsa, sözlesmesini uzatmaya çalismak da huzur temin etmez. Ben Ogün ve Abdullah'i verdim. Fenerbahçe, düsman rakibimiz degildir. Her oyuncunun yeri doldurulur. Yönetim seffaf olup, cesur davranirsa, sorun kalmaz" dedi.
"Gerilim var"
Özkan Sümer de, bu tür polemiklerin uzaginda kalmaya çalistigini kaydedip, "Çok hassas konu. Yönetim ile Fatih arasinda bir gerilme var gibi. Sart sürmüyor, 'ayrilacagim' diyor. Yönetim de çok belirgin bir tavir koymuyor. Herhalde bir rahatsizligi var. Bu sekilde kopma noktasina gelinmesine anlam veremiyorum. Fatih ayrilacaksa, yurt disi olmasini isterim" diye konustu.
"Parayi veren..."
Atay Aktug ise, Fatih'in yurt içinde satilmasi karari alinirsa, en çok parayi veren kulübe verilmesi gerektiginin altini çizdi. Aktug, "Bu konuda baskan ve yönetimin düsüncesi önemli. Satilacaksa, tüm camia yurt disini istiyor. Fenerbahçe'ye su ana kadar olumlu yanit verilmedi. Bu konuda önemli olan Fatih'in, Fenerbahçe'yi isteyip, istemedigi. Strateji önemli. Sorun paraysa, en çok veren kim olursa olsun satilmali. Eger hedef koyuyorsan, o zaman rekabet halindeki takima verilecek. Iyi düsünülmeli" yorumunu yapti.
Bu sahis bize nasil baskanlik etti anlamis degilim....divicam
Yorum
-
Atay Aktug: Strateji önemli. Sorun paraysa, en çok veren kim olursa olsun satilmali.
Hersey para ise biz nasil sampiyon olacagiz? para konusunda istanbulile yarisamayacagimiz ortada.. seneye baska bi takim verir parayi yattarayi alir bi baskasi basar parayi baska bi iyi oyuncunu alir. bizde beklemeye devam öylemi sayin atay aktug.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
Okocha transferi baska hiçbir yerde yazmiyor, insallah balon degildir...
1973 dogumlu birisi ama . bonservisi yoksa düsünülebilir.
detayli bilgi için http://www.jayjay-okocha.com/fr/Html/cv.php2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Adnan pazarligi sürüyor
Samsunsporlu Adnan?i isteyen Trabzonspor?da, girisimlerde sürüyor.
16 Haziran 200611:17
Adnan'i transfer etmek isteyen Trabzonspor bu oyuncu için pazarliklarini sürdürüyor. Samsunspor, Bordo- Mavililer'den 500 bin euroyla birlikte Tayfun, Feridun ve Hasan Sönmez'i talep etti.
Takvim
Ulan adamlar bi hüseyini istememis ha.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Fenerbaahçe eski baskanlarindan Ali Sen spor kamuoyunun gündeminden hiç düsmüyor...Iki hafta önce Aziz Yildirim'i Kulüpte ziyaret eden Ali Sen, Yildirim'dan aldigi makasla ilgili olarak Aktüel'e konustu...
Sonra "Fenerbahçe'nin basarili olmasini istemeyen asagilik Fenerbahçeliler var" diyerek "bazi çevrelere" çatti. "Efsane baskan artik Aziz Yildirim'dir" diyen Sen'in baskanlik döneminde pisman oldugu tek konuysa "Lazaroni'yi Ridvan'a kurban etmek!"
Sampiyonlugun kaçmasiyla Fenerbahçe'de bir karisiklik basladi. Hala teknik direktör belli degil, transferler agirdan gidiyor ve en önemlisi baskanlik durumu belirsiz.
Baskan belirsiz degil. Devam edecek Aziz Yildirim.
Devam edecegini kesin söyledi mi size?
Evet. Iste söylüyorum, kesin aday. Baska adaylar da çikabilir ama Aziz banko seçilir. Niyetlilere de Aziz'in karsisina aday olarak çikmamasini tavsiye ederiz. Çikip da bosuna gürültü yapmasinlar..
Ali Sen'e göre pabucu artik dama atilmis...
Özel is söyleyemem..Aziz'i görmek istemedigin için maça gitmiyordum ama son görüsmeye gittigimde Fenerbahçe'yi hizmetlerini gördüm. Fenerbahçe'de iki dömen baskanlik yaptim. Her ikisinde de beni taraftarlar gözlyaslariyla ugurladilar. Fenerbahçe tarihinde gözyaslariyla ugurlanan baskan yoktur hepsi yuhlanarak gitmistir. Fenerbahçe'liler Ali Seni sevdi ama Aziz'i daha çok sevdi. Aziz Yildirim artik efsane baskan olmustur..
Aziz Yildirim ziyaretinden sonra Ali Sen'le tekrar görüstügünü söyleyen Ali Sen Aziz Yildirim'la artik hafta sonlari yemek yiyecegini söylüyor...
Ve makas olayi..
Aziz Yildirim'in görevisin birakmasi ve Sampiyonlugun kaçmasindan dolayi çok üzgün oldugunu söyleyen Sen: "Dokunsam aglayacakti. Üzüldüm yanimda oturuyordu. Yanagini oksadim. Yoksa makas almak gibi bir niyetim yoktu. Öpebilirdim, sarilabilirdim. Iki tane de makas alabilirdim.
Kupaya gidemememizin tek nedeni bassorumlusu Terim'dir dedigim için Fatih Terim bana küsmüs. Isviçre maçindan bu yana beni aramiyor. Almanya'ya gelirse bir makasta ondan alirim barisiriz.
BU adam sapikbence uzak durulmasi lazim bundan önüne geldend makas alacak.Edited by: ayse61İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Makasçi AliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi
Adnan pazarligi sürüyor
Adnan'i transfer etmek isteyen Trabzonspor bu oyuncu için pazarliklarini sürdürüyor. Samsunspor, Bordo- Mavililer'den 500 bin euroyla birlikte Tayfun, Feridun ve Hasan Sönmez'i talep etti.
Takvim
Ulan adamlar bi hüseyini istememis ha.
iste haber böyle yapiliyor, bu haberde verilen mesaj adnanin transferi ve samsunun istedikleri degil (gerçek görünen yüzeysel mesaj)
ve yanan koltuklar önünde trabzonspor kaskolu açmis bir taraftar (verilmek istenen habere gömülü gerçek mesaj, siddet,holiganlik ve ts)
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi
Adnan pazarligi sürüyor
Takvim
Hüseyin'i birak,iyi ki Eflak'la Bogdan'i istememisler...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Son dakika sayfasinda isim degisikligi oldu mu hemen baliklama atliyorum.Fakat hayal kirkligi yasiyorum.Yeni haber,yerine yeni yorum görüyoruz.kugu nereyesun ? Yeni pelikan olma yolunda gayretlerin vardi dün.Cuma bir isim duyabiliriz diyordun,su an itibariyle gerçeklesen birsey yok.Sabirla bekliyorum.Bir isim çikmazsa eger soracagim ben sana [img]smileys/smiley4.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Naim
Transferin gözdesi Murat Ocak
Murat SANDIKÇI / SAMSUN,(DHA)
febe'nin israrla istedigi, Trabzonspor, Galatasaray ve Besiktas'in da transfer gündeminde olan Istanbul Büyüksehir Belediyesporlu Murat Ocak, milli takim aday kadrosuna çagirildigindan beri hayatinin çok degistigini söyledi.
SÖZLESMESI SÜRÜYOR
Tatilini memleketi Samsun?da ailesinin yaninda geçiren 24 yasindaki sol kanat oyuncusu Murat Ocak, milli takima çagrilmasindan transferine kadar birçok konuda DHA'ya (Dogan Haber Ajansi) açiklamalarda bulundu. Futbolda Samsun?un amatör takimlarindan Yolspor'da basladigini, Samsunspor alt yapisindan yetistikten sonra Çarsambaspor, Çorumspor'un ardindan Istanbul Büyüksehir Belediyespor?a transfer oldugunu belirten Murat Ocak, daha 3 yil sözlesmesi oldugunu belirtti.
''TERIM ÇAGIRINCA ÇOK MUTLU OLDUM''
Milli takimlar sorumlusu Fatih Terim?in 2?nci Lig A Kategorisi'den A milli takim aday kadrosuna çagirdigi tek futbolcu olan Murat, ?Aday kadroya çagrildigimda çok mutlu oldum. Benim için çok iyi bir kamp dönemi oldu. Her sey çok güzel gelisti? dedi. Fatih Terim'e övgüler yagdiran Murat Ocak, söyle devam etti:
?Gerçek bir lider. Fatih Terim, anlatilmaz, yasanir. Konsantrasyonu Türkiye'de futbolcuya en iyi veren teknik direktörlerden biri. Özellikle yaptigi maç konusmasinda futbolcuya her seyini unutturuyor. Tek kelimeyle mükemmel. Keske Dünya Kupasi'nda biz de olabilseydik. Orada oynamayi çok isterdim. Almanya'daki turnuvadan sonra telefonlarim hiç susmadi. Bütün yakin dostlarim, arkadaslarim beni tebrik etmek için aradilar. Milli takimda kalici olmak istiyorum. Bunun içinde çok çalismam gerektigini de biliyorum.?
?ROBERTO CARLOS'U BEGENIYORUM''
Brezilyali Roberto Carlos?u çok begendigini açiklayan Murat, her Türk futbolcusu gibi kendisinin de 4 büyük takimdan birinde oynamak, daha sonra da Avrupa'ya gitmeyi hedefledigini söyledi. Kendisine bugüne kadar en ciddi teklifi Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yaptigini vurgulayan Murat, daha sonra söyle konustu:
'' ?Gönlümde su takim yatiyor, diyemem. Bunu söyledikten sonra da baska takimlara transfer olan futbolculari görüyoruz. Profesyonel bir futbolcuyum. Kulübümle olan sözlesmem de devam ediyor. Kulübümün menfaatleri dogrultusunda 4 büyük takimdan herhangi birinde forma giyebilirim. Baskanim bana çok yardimci oluyor. Transferimde de baskanim ne derse, o olacak. Su anda beklemedeyim. Transferim bir kaç gün içinde netlik kazanir.?
Eger yönetim Muratida alamazsa o günden itibaren 1 cümle daha iyi bir sey yazmam haklarinda
kimse bana murati istemiyoruz laflari etmesin bu adami bugunlere getiren insan Trabzonun Yardimci Hocasi
alinamazsa tamamiyle beceriksizlikdir derimEdited by: ironmaster
Yorum
-
eflak ve bogdan he[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]İlk olarak TheCrow tarafından gönderildiİlk olarak degok tarafından gönderildi
Adnan pazarligi sürüyor
Takvim
Hüseyin'i birak,iyi ki Eflak'la Bogdan'i istememisler...
Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum