Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor menfaat hesaplarýyla filizlenmiþ þaraplýk üzüm deðil, bin yýl dimdik yaþayýp mazlumlara ?sýðýnak? olmayý seçmiþ dev bir Çýnar aðacýdýr..

Sedat TUNALI

su güzel sözü de bir kagida yazip kulüp yöneticilerinin gözüne sokmak gerekiyor...

baskan diyor ki "baska takimlarin oyuncularimiza talip olmasi taraftarlarimizi gururlandiriyor" ...

bjk gs fb kim ki benim futbolcuma talip olacak , olabilecek ?

hiçte gururlanmiyorum baskan hiç hiç hiç!...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• trabzon'daki taraftar dernekleri yönetimin güdümünde oldugu için bu yürüyüs imkansizdir arkadaslar bastan söyleyeyim...
      divicam

Yorum

• derneklerden bize neya geçen seneki yürüyüste sadece derneklermi vardi 20 bin kisi Edited by: MeKanSiZ
        Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi
          İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak MeKanSiZ tarafından gönderildi
          madem fatihin gitmesini istemiyoruz daha somut seyler yapalim arkadaslar.. mail atiyoruz bi kisi okuyo siliyo sitenin girisine yazi yaziyoruz internete girenler görüyo sadece..bu fasla bi etki etmiyor.. bence ayaklanalim yürüyüsmü yaparis tesisleremi gideris biseyler yapalim artik tüm türkiye görsün bunu televizyonlarda çiksin bütün gazeteler yazsin ne kadar ciddi oldugumuzu türkiyeye duyuralim arkadaslar.. taraftar olarak yeterince emek sarfetmiyorus yaptigimiz sey elestirmek sadece. elestirmek trabzonspora bise kazandirmaz arkadaslar.. hepimiz canimizdan çok sevmiyomuyuz trabzonsporumuzu? seviyoruz tabiki.. o zaman birakin klavyeyi disari çikalim ayaklanalim sesimizi çok ciddi olarak duyuralim.. (insallah bu sölediklerimdeduman olup uçmaz)

benim aklimdan geçenleri yazmissin.

yürüyelim arkadaslar... bir de basini hedef alan bildiri yayinlanirsa süper olur...

herseyde yürürsek olmaz bence; daha farkli ses getirecek seyler olmali bence.

Yorum

• sweetrose haklisin ben sadece yürüyüs oalrak düsünmedim somut biseyler yapalim dedim ilk olarak o geldi aklima
            Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• en güzeli gazeteciler cemiyeti önüne siyah çelenk fikri. site girisindeki duyuru ve arkasindan basina söylenecek birkaç sözle birlikte bence gereken yapilmis olacaktir. Edited by: KuGu
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• birkaç bin kisi bulunmali ama en uygunu cuma namazi sonrasi
                divicam

Yorum

• Murat Ocak hikaye mi oldu arkadaslar? Haber yok mu?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hepsi gibi mrat ocaktan da ses seda yok ey kafkas hani ön protokoller t.d. gelince imzalayacakti. hani ön protokollerin yalanmiydi senin
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak MeKanSiZ tarafından gönderildi
                      sweetrose haklisin ben sadece yürüyüs oalrak düsünmedim somut biseyler yapalim dedim ilk olarak o geldi aklima

ilk aklima gelenler ;

trabozn gazeteciler cemiyetinde taraftarlar olrak bir basin açiklamasi olabilir..

gazeteleri protesto etmek için istanbulda muhtemelen merkezi bulunan türkiye gazeteciler birligi (adi bunun gibi birsey) önünde bu yalan haberleri protesto edilebilr..

25-30 kisi kulüp binasina gidip tepkimizi dile getirebiliriz...

trabzonsporun menfaatlerinin ne demek oldugunu göstermek için...

bunun gibi seyler..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

İlk olarak MeKanSiZ tarafından gönderildi
                        sweetrose haklisin ben sadece yürüyüs oalrak düsünmedim somut biseyler yapalim dedim ilk olarak o geldi aklima

ilk aklima gelenler ;

trabozn gazeteciler cemiyetinde taraftarlar olrak bir basin açiklamasi olabilir..

gazeteleri protesto etmek için istanbulda muhtemelen merkezi bulunan türkiye gazeteciler birligi (adi bunun gibi birsey) önünde bu yalan haberleri protesto edilebilr..

25-30 kisi kulüp binasina gidip tepkimizi dile getirebiliriz...

trabzonsporun menfaatlerinin ne demek oldugunu göstermek için...

bunun gibi seyler..

ne olur bir seyler yapin trabzon'daki kardeslerim...
                        divicam

Yorum

• biz bu protesto ile birlikte baska bir amacida gerçeklestirebiliriz aslinda...

trabzonsporlulugun ne oldugunu , trabzonsporlunun bu konuda ki duyarliliginida anlatma açiklama firsati bulabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

biz bu protesto ile birlikte baska bir amacida gerçeklestirebiliriz aslinda...

trabzonsporlulugun ne oldugunu , trabzonsporlunun bu konuda ki duyarliliginida anlatma açiklama firsati bulabiliriz.
                            [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            divicam

Yorum

• Bu bagliligi en iyi bu sekilde ve bu zamanda gösterebiliriz yani taraftar olarak atacagimiz somut adimlar çok önemli gerek Trabzonda gerekse Istanbulda

özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• Nedir bu bir tür oyun mu?

George Bush gaflari yapar basin sözcüsü düzeltir. Tavsana kaç taziya tut. Yeter Yine sinir katsayim artmaya basladi. Trabzonspor ile oynamayin!!!!! Hele bizle hiç!!!!!!!! [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X