Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
    İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
    wanscope avrupaya gitsin bide basarili olsunda bu yönetimi göreyim ben ya nasil bi yönetim samsunda kongre bekleniyor diyolar sakarya samsundan adam aliyor bu kadar agir bi yönetim görmedim ben
    daha agirini da gördük unutmayalim.benim aklimdan hiç çikmiyor.ah atay ah.

Sakaryaspor samsunspor'dan Musa Aydin'i almis diyosunda, iste böyle almis

FUTBOLCU ÖZLÜK BILGILERI

ADI SOYADIMUSAAYDINUYRUKTC
    YABANCITC VAT.GEÇ.TARIHI
    KULÜP KODU000155KULÜP ADISAMSUNSPOR
    BÖLGE ADISAMSUNLISANS TÜRÜ1
    DOGUM YERISAMSUNDOGUM TARIHI01/11/1980
    SÖZLESME
    BASLANGIÇ TARIHI
    24/06/2003SÖZLESME
    BITIS TARIHI
    15/06/2006
    FESIH GEC.
    TARIHI
    SÖZLESME
    NOTER TARIHI
    24/06/2003
    ÖNCEKI KULÜP KODU000155ÖNCEKI KULÜP ADISAMSUNSPOR
    KIRALIK GITTIGI
    KULÜP KODU
    KIRALIK GITTIGI
    KULÜP ADI
    AMATÖRE DÖNÜS
    TARIHI
    PROFESYONELE
    GEÇIS TARIHI
    12/08/2000

tff.orgEdited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
      İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
      wanscope avrupaya gitsin bide basarili olsunda bu yönetimi göreyim ben ya nasil bi yönetim samsunda kongre bekleniyor diyolar sakarya samsundan adam aliyor bu kadar agir bi yönetim görmedim ben
      daha agirini da gördük unutmayalim.benim aklimdan hiç çikmiyor.ah atay ah.

Sakaryaspor samsunspor'dan Musa Aydin'i almis diyosunda, iste böyle almis

FUTBOLCU ÖZLÜK BILGILERI

ADI SOYADIMUSAAYDINUYRUKTC
      YABANCITC VAT.GEÇ.TARIHI
      KULÜP KODU000155KULÜP ADISAMSUNSPOR
      BÖLGE ADISAMSUNLISANS TÜRÜ1
      DOGUM YERISAMSUNDOGUM TARIHI01/11/1980
      SÖZLESME
      BASLANGIÇ TARIHI
      24/06/2003SÖZLESME
      BITIS TARIHI
      15/06/2006
      FESIH GEC.
      TARIHI
      SÖZLESME
      NOTER TARIHI
      24/06/2003
      ÖNCEKI KULÜP KODU000155ÖNCEKI KULÜP ADISAMSUNSPOR
      KIRALIK GITTIGI
      KULÜP KODU
      KIRALIK GITTIGI
      KULÜP ADI
      AMATÖRE DÖNÜS
      TARIHI
      PROFESYONELE
      GEÇIS TARIHI
      12/08/2000

tff.org
      Böylece gerçegi de ögrenmis olduk...Tskler

Yorum

• Yaw hani Bu samsundan oyuncu alinmiyordu
        yeni yönetim falan bekleniyordu

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
          Yaw hani Bu samsundan oyuncu alinmiyordu
          yeni yönetim falan bekleniyordu

SÖZLESME
          BITIS TARIHI
          15/06/2006
          Renkdasim bu adamin sözlesmesi bitmis...O yüzden alinmis...

Yorum

• Yaw diyorum ne alakasi var bunun burada
            dedim bi anda görünce
            evet simdi görüyorum anliyorum ve adnani bekliyorum

Yorum

• Bir tek Adnan'i beklesek iyi ben daha kimleri bekliyorum bir bilsen.Ama asilbizim sessiz ve derinden çalisan yönetimin imza sov yapacagi günleri dört gözle bekliyorum.Eger böyle birsey yapamazlarsa ki süreleri çok kisitli gelecegimizide pek iyi görmüyorum.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Tekke'yi sorduguna pisman ettiler...

14 Haziran 2006 08:15

Besiktas Kulübü Ikinci Baskani Murat Aksu, Fatih Tekke için Trabzospor Kulübü'ne telefon açtigina pisman oldu. Bordo-Mavili yöneticelerin istegi Aksu'yu sok etti...

Besiktas 2.Baskani, Fatih Tekke için telefon açtigina pisman oldu. Aksu, bordo mavili kulübün yöneticilerinin milli oyuncu için 7.5 milyon Euro istemesine sasirdi. Transferi askiya aldi.

Besiktas Ikinci Baskani Murat Aksu, Trabzonspor?un golcüsü Fatih Tekke için yaptigi teklif sonrasi neye ugradigini sasirdi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ve yönetim kurulu, golcü oyuncunun bonservisi için 7,5 milyon Euro istemesi siyah beyazli yönetimde sok etkisi yapti. Teknik direktör Jean Tigana?nin alinmasini istedigi oyuncular arasinda yer alan Fatih Tekke için bu kadar yüksek ücret istenmesi kulüpte tepkilere neden oldu. Aksu, herkes gibi Fatih gibi bir yildizi takimlarinda görmek istediklerini belirtirken, söyle konustu:

Gerçekçi olalim

"Fatih Türk futbolu için degerli bir oyuncu. Ancak bu rakamlar oldukça yüksek. Biraz gerçekçi olalim. Bu rakami su anda kimse veremez. Türkiye?nin mevcut ekonomik durumu ortada. Biz de bu rakami veremeyiz. Eger Trabzonspor yönetimi teklifimizi kabul ederse, Fatih?e kapimiz sonuna kadar açik."Yöneticilerden Süleyman Eren de bordo mavili yönetimin istedigi rakama tepki gösterdi.

Eren, "Avrupa?da bile bu fiyatlar yok. Fatih Tekke bizim de saygi duydugumuz oyuncu ama 7,5 milyon Euro?ya birakin oyuncu almayi, takim satin alirsiniz. Trabzonspor yönetimi biraz daha gerçekçi ve bilinçli düsünmeli. Türkiye sartlarinda böyle paralar artik dagitilmiyor. Herkes ayagini yorganina göre uzatiyor" diye konustu.

Kaynak: Hürriyet
                Haber: Ismail Er

Naber lan Tüpçü...Yemedi mi?[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Ankaragücü'nde Umut isyani!

14 Haziran 2006 00:04

Ankaragücü Kulübü, Umut Bulut'un transferiyle ilgili açiklamada bulundu. Kulübün resmi internet sitesinde yapilan açiklamada, su görüslere yer verildi:

''Son günlerde Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferi konusunda bazi spekülasyonlar yapilmaktadir. Umut Bulut'un transfer görüsmeleri, sadece Ankaragücü Kulübü Baskani Cemal Aydin ve Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak tarafindan yapilmaktadir. Bazi basin-yayin organlarinda ifade edildigi gibi, Fenerbahçe Kulübü'nün, transfer görüsmeleriyle hiçbir ilgisi olmamistir. Spor ahlakina yakismayan bu tür söylemlerin, Türk sporuna zarar verdigini kamuoyu ile paylasmak isteriz.''

Tskler Ankaragücü...Tskler Cemal AYDIN...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• harbiden tesekkürler tebrikler ayrica

Yorum

• cuk oturmus
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

• Gerçekçi olalim

"Fatih Türk futbolu için degerli bir oyuncu. Ancak bu rakamlar oldukça yüksek. Biraz gerçekçi olalim. Bu rakami su anda kimse veremez. Türkiye?nin mevcut ekonomik durumu ortada. Biz de bu rakami veremeyiz. Eger Trabzonspor yönetimi teklifimizi kabul ederse, Fatih?e kapimiz sonuna kadar açik."Yöneticilerden Süleyman Eren de bordo mavili yönetimin istedigi rakama tepki gösterdi.

Eren, "Avrupa?da bile bu fiyatlar yok. Fatih Tekke bizim de saygi duydugumuz oyuncu ama 7,5 milyon Euro?ya birakin oyuncu almayi, takim satin alirsiniz. Trabzonspor yönetimi biraz daha gerçekçi ve bilinçli düsünmeli. Türkiye sartlarinda böyle paralar artik dagitilmiyor. Herkes ayagini yorganina göre uzatiyor" diye konustu.

////////

Yav biz sanki nolur alin diyoruz adamlara bak [img]smileys/smiley36.gif[/img]Sizin ekonomik durumunuz ortadaysa, veremiyorsaniz siz de ayaginizi yorganiniza göre uzatin. Sanki adamlara futbolcu vermek zorundaymisiz gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Baskan "Gurur duyariz Istanbul büyükleri istiyorlar bizim futbolculari dedi. Sonra bakti aaa kebap yaniyor. Ekledi "Tabi Trabzonspor da büyük kulüp". Mesele burda kulüp büyüklükleri de degil. Böyle olmaz. Bazilari da hemen yönetime acimasiz elestiriler yapiliyor, iste Fatih'i alamayacaklar hosumuza gitmeyecek mitüründen garip bir anlayisa/teshircilige destek veriyor. Yani Fatih'i gösterecegiz ama vermeyecegiz. Sonra bir dedigimiz digerini tutmayacak.... Garip isler dönüyor. Ergun Ata'nin yazisini dikkatle okuyun bence. Trabzonspor kulübünün yönetimi ciddi bir istir. Daha demeçlerde bile istikrar yokken ben sahsen icraatlardan hiç ümitli degilim
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BU ISTANBUL KLUBLERINI ANLAMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR BU ADMALAR SALAK FALAN HERHALDE ADAMLAR BIZIM EN IYI OYUNCUMUZU ALACAKLAR BIDE PARASI FAZLA GELECEK BEN OLSAM 15 MILYON EURO ISTERDIM AZ ISTEMIS BIZIMKILER
                          bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Tekke'yi sorduguna pisman ettiler...

14 Haziran 2006 08:15

Besiktas Kulübü Ikinci Baskani Murat Aksu, Fatih Tekke için Trabzospor Kulübü'ne telefon açtigina pisman oldu. Bordo-Mavili yöneticelerin istegi Aksu'yu sok etti...

Besiktas 2.Baskani, Fatih Tekke için telefon açtigina pisman oldu. Aksu, bordo mavili kulübün yöneticilerinin milli oyuncu için 7.5 milyon Euro istemesine sasirdi. Transferi askiya aldi.

Besiktas Ikinci Baskani Murat Aksu, Trabzonspor?un golcüsü Fatih Tekke için yaptigi teklif sonrasi neye ugradigini sasirdi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ve yönetim kurulu, golcü oyuncunun bonservisi için 7,5 milyon Euro istemesi siyah beyazli yönetimde sok etkisi yapti. Teknik direktör Jean Tigana?nin alinmasini istedigi oyuncular arasinda yer alan Fatih Tekke için bu kadar yüksek ücret istenmesi kulüpte tepkilere neden oldu. Aksu, herkes gibi Fatih gibi bir yildizi takimlarinda görmek istediklerini belirtirken, söyle konustu:

Gerçekçi olalim

Naber lan Tüpçü...Yemedi mi?[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Habu haber dogrumudur bilmem ama dogru oldugunu düsünürsek :

1 Türk milli takiminin forveti ve türkiye liginin gol krali olan türkiyenin 4 büyük takimindan birinin forvetini isteyeceksin ve sana 7.5 milyon euro deyince soke olacaksin bu nasil bir kafadir. Ne yani bedavaya mi verecektik adami. Kayseri bile gökana 10 milyon dolar dedigi bu ortamdaq az fiyat vermisler bizimkiler.

2- O zaman sen neden ibrahim akini bize bedava vermiyorsun yada 200 bin dolara vermiyorsun.

3-Rakibimize satmayacagiz denen topçu için bizim yönetim neden fiyat veriyor ona buna.

4-Bide salatasaray eksik kaldi oda istesin fatihi.

HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• salatasaray da verecek ama yemiyoda ondan onlar bizim apinin önünden geçemezler
                              bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Türkiye?nin mevcut ekonomik durumu ortada. Biz de bu rakami veremeyiz. Eger Trabzonspor yönetimi teklifimizi kabul ederse, Fatih?e kapimiz sonuna kadar açik."Yöneticilerden Süleyman Eren de bordo mavili yönetimin istedigi rakama tepki gösterdi.

Eren, "Avrupa?da bile bu fiyatlar yok. Fatih Tekke bizim de saygi duydugumuz oyuncu ama 7,5 milyon Euro?ya birakin oyuncu almayi, takim satin alirsiniz. Trabzonspor yönetimi biraz daha gerçekçi ve bilinçli düsünmeli. Türkiye sartlarinda böyle paralar artik dagitilmiyor. Herkes ayagini yorganina göre uzatiyor"

su ezi.ge bakin yaa. birde tepki göstermis. kim için kime tepki gösteriyo bu dey yuslar.bukadar rahatsiz adamlar olamaz yaa. begenemediysen fazla geldiyse para diyceksinki hadi eyvallah. ki zaten satilik oyuncumuz yok bunuda biliyolar. bunlar sebek yaa.Edited by: forever61
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X