Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'un eski yildizi Waragem'de
    13 Haziran 2006 13:38

Trabzonspor ve Vestel Manisaspor formalarini basariyla giyen Karel D'Haene, Belçika Kupasi'ni kazanan Zulte Waragem ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Türkiye'de Trabzonspor ve Vestel Manisaspor formalarini basariyla giyen Karel D'Haene, Belçika Kupasi'ni kazanan Zulte Waragem ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Türkiye'de çok güzel günler yasadigini ifade eden Karel D'Haene, "Türkiye'yi hiçbir zaman unutmayacagim. Hem Trabzon hem de Manisa'da çok güzel dostluklarim oldu. Artik Waragem'in basarisi için ter dökecegim. Amacimiz önce ligde basarili olmak, sonra UEFA Kupasi'nda derece yapmak" diye konustu.

GÜLE GÜLE D'hane futbol olarak olmasada insan olarak mükemmel bir insan.Kalbimizde yerin daima olacak.GÜLE GÜLE...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Fatih avrupaya gitsin,çok da güzel oynasin Trabzonspor 4. olsun

Oh bee

Ne güzel düsünce bu.

Devam edin böyle düsünmeye siz.Devam edinn

Yorum

• Aurellonun arkasindan bagirdiginiz gibi bagirirsiniz sonra.

Önceki yil,Aurello olsa sampiyon olurduk diyen çok adam vardi burda yanlis hatirlamiyorsam.

Fatih avrupaya gitsin diyenlerden ayni nakarat gelir heralde

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Öncelikle feybe gazetelerinde yazilan "Umut'u feybe aldirdi" ve "Fatih sözlesme yenilerim dedi ama feybenin 2,5 trilyonunu istedi Trabzonspor veremedi bedava gitmektense feybe'ye verildi" türü haberleri kiniyorum. Kendilerini gazetecei degil afedersiniz MAL ilan ediyorum.

Bunlara bu haberler bence bir kisiden gidiyor. Psikolojik savas taktikleri uygulaniyor. Trabzonspor yönetiminin yazili bir açiklamayla Umut konusunda yalanlama yapmasi gerek, üstelik yalanci medyayi elestirerek.

Para konusuna gelince. Hayretler içindeyim. Arkadaslar Trabzonspor parasi var diye bu futbol dünyasinin içinde degil bunu hala anlamadiniz mi? Bu asagilik yöntemlerle sizin futbolcunuzu elinizden almaya kalkacaklar, siz de parasi da fena degilmis diyeceksiniz.. Olmaz yanlis. Parayla satin alinamayacak seyler vardir. veFatih bunun yüzünden asla feybe'ye gitmeyecek ve gönderilmeyecektir!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kardes bikere sakin ol fatihin bi yere gittigi falan yok.

ama kalkip bayern de 10 milyon euro verirse satariz. fatih vazgeçilmiyecek biri degil. ama boyle bi teklifgelmezsede satilmayacaktir. elbette fatih kalsin sampiyon olma ihtimalimiz daha da artar. belki sampiyon olunca daha da taliplisi cikar. bunlar nasip kismet isi. bakalim ii bi teklif gelmezse ki buyuk htimal gelmez cunku bu sene fazla gösteremedi kendini. isallah kalir sampiyon oluruz. belki ozaman daha yuksek fiyata daha iilerine satariz.

ama bi klup için transfer yapabilmek cok onemlidir. misal fener boliçi 20 milyon a mi ne satmisti real e. ordan kazandigi paralari cok ii kullanip bu günlere geldiler. bi klup için ekonomisi cok onemlidir.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• yok arkadaslar..! sampiyonlugu ,sampiyonlar ligine girip basarili olupta ne yapacagiz ki.nasil olsa oralardan para kazanilmiyor.dünya üzerindeki bütün takimlar bos bos topun pesinden kosuyorlar sampiyon olmak dünyaca taninan bir kulüp olmak nasilsa önemli degil futbolda.bizim yönetim herhalde böyle düsünüyorki böyle birseye kalkismaya çalisiyorlar.yav en iyi futbolcunu satarak para kazanacagina mevcut kadrona daha da iyilerini ilave etmeye çalis sampiyon ol sampiyonlar ligine gir basarili ol al sana takir takir para.hem de öyle satacagin futbolcudan alacagin taksit taksit yillara bölünen bonservis parasi degil,pesin pesin tiko para.yani kazan maçini basarili ol hem parayi pesin pesin kap,hem ülkeni ve takimininin reklamini yap.hangisi mantikli ve para kazandirici.futbolcu satip geçinip gitmekmi yoksa büyük düsünüp yatirimlar yapip basarili olup para ve söhret kazanmak mi? ne dersiniz arkadaslar.görüslerinizi merak ediyorum
              t.akyildiz

Yorum

• bu senin dedigini barcelona chelsea man unt real madrid gibi klupler yapar. onlarin zaten bi ekonomik yapisi vardir. onlarin transferden gelcek paraya ihtiyaci yoktur. ama klubun ekonomisi buna musaittir. diger kluplerde topcularini astronmik rakamlara satarak gelecegin yatirimini yapar. bu boyledir. allaha sukur borcumuz yok ama boyle adam satmayarak da ekonomi yapamayiz.

atiyorum mesela barca luca toni ye 40 milyon euro verdi fiorentinada avrupada basarili olmak için satmayacak mi toni yi.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Umut Bulut konusunda açiklama
                  Bazi basin yayin organlarinda Umut Bulut?un transferiyle ilgili yayinlanan haberler yönetim kurulumuzun sert tepkisiyle karsilandi.

Bu futbolcunun transferinde farkli bir Trabzonspor ve Ankaragücü disinda farkli bir kulübün rol oynadigi yönündeki bilgilerin gerçekle ilgisinin olmadigi açiklandi.

Baskanimiz Nuri Albayrak da bu haberleri elestirerek, ?Öncelikle yazilanlarin bizi üzdügünü ve rahatsiz ettigini söylemeliyim. Trabzonspor büyük kulüptür. Kimsenin himmetine ihtiyaci yoktur. Bu tür alçakça yazilan yazilari yazanlarin seref ve haysiyetlerine birakiyorum? ifadesini kullandi.

baskan yalanladi iste simdide dün elestirenler özür mü dileyecek...

BMN l TRABZON

Yorum

• BU HABERIN OLMASI FENERIN ISINI DAHADA ZORLASTIRDI.FENERIN IZIN VERMESIYLEMI TRANSFER YAPACAZ...BASINDA FENERE ÇALISYM DERKEN DAHA BETER ORTALIGI KARISTIRDILAR..
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• TRABZONffice:smarttags" />SPOR BASKANI NURI ALBAYRAK: FATIH TEKKE'NIN SÖZLESMESINI UZATMAK ISTIYORUZ"fficeffice" />

ALBAYRAK, BASIN MENSUPLARINA YEMEK VERDI

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Fatih Tekke' nin Fenerbahçe' ye veya Avrupa' ya transferi konusunda su anda bir gelisme olmadigini kaydederek, "Fatih' in sözlesmesini uzatmak istiyoruz. Bu teklifimizi ona ilettim. Su anda yurtdisinda. Döndükten sonra bir kez daha görüsecegiz" dedi. Baskan Albayrak, bazi gazetelred Umut' un transferini Fenerbahçe' nin yardimiyla bitirdikleri haberlerine de tepki göstererek, "Trabzonspor' un kimsenin himmetine ihtiyaci yoktur" dedi.
                      Albayrak Grubu' nun sahibi oldugu Trabzon Limani' nda basin mensuplariyla birlikte kiymali pide yiyen Nuri Albayrak, yemekten önce sorulari yanitladi. Albayrak, Trabzonspor' un yipranmasina müsaade etmeyeceklerini ifade ederek, "Son günlerde Trabzonspor' u küçük düsürücü haberler çikiyor. Bunlara üzülüyorum. Trabzonspor kulübü tirnaklariyla kaziyarak buraya gelmistir, kimsenin himmetine muhtaç degildir, olmamistir. 'Umt' u Fenerbahçe' nin yardimiyla aldilar' haberlerini yazarak Trabzonspor' u küçük düsürenlerin böyle bir hakki yoktur. Kendileri küçüktür, kendileri alçaktir. Trabzonspor' un hiç kimsenin himmetine ihtiyaci yoktur. Trabzonspor büyük takimdir" dedi.

LAZARONI' YE SAHIP ÇIKIN
                      Baskan Albayrak, Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni' nin dahpa göreve baslamadan elestirilmeye baslanmasina da serzeniste bulunarak, "Takim ruhu demek, sadece teknik heyet ve sporcu degildir. Top eskiden 32 parçaydi. Trabzonspor kulübünü de 32 parça düsünürsek bu parçalarin her birinin yerinde olmasi sart. Eger yerinde olmazsa bu top saglikli degildir. Sahada oynayamazsin, siser. Kanserli gibi olur. Lazaroni' nin geçmisine baksinlar. Avrupa' da, dünyada çalistirmadigi takim yok. Elestiriler 1 yil çalismasi üzerine. Bir yillik sözlesme yapmissa dogaldir bu ayrilabilir. Trabzonspor' da bile senede 2 - 3 tane teknik direktör degistigi zaman olmustur" dedi. Albayrak, basari için herkesin birlikte olmasi geektigiin de altini çizerek, " Alti ayda bir kongre, senede iki teknik direktör, her yil 15 sporcu degistirirsek basari mümkün degildir. Dünya Kupasi' nda 2002' de yakalamis oldugumuz basari, 5 yil ayni kadro, ayni teknik heyet, ayni federasyonun korunmasi ile gelmistir. Birbirlerini ezberlemisler okumuslar. Biz bu istikrari yakalamadigimiz sürece basariyi yakalamak mümkün degil. Avrupa' da bir kulübün basinda bir teknik direktör 10 - 20 yil görev yapiyor. Biz bunlari bir arada yasamazsak görmezsek basari mümkün degil. biz elimizden gelen gayreti gsöterecegiz ama bu biraz da camiaya bagli, stada bagli. Staddaki insanlar en ufak olayda kalkip oturuyor, stadi kiriyor, yakiyor. Sabirli olmamiz lazim" diye konustu.

FATIH' LE SÖZLESME UZATMAK ISTIYORUZ
                      En çok tartisilan konu olan Fatih' en Fenerbahçe' ye veya Avrupa' ya transferi ile ilgili sorulari da yanitlayan Baskan Albayrak, "Bu konulari dün aksam da tartistik. Gazetelerde yazilan rakamlarin hiçbiri bize tekilf oalarak ulasmadi. Biz sözlesmesini uzatip kulüpte devam etmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde uzatip yolumuza devam etmek istiyoruz. Elimizdeki silahlardan vermek istemiyoruz. Fatih' le yurtdisina gitmeden önce konustum. Ama sadece gündemdeki haberleri konustuk. Ona dedim ki, 'Birinci derecede biz Fatih Tekke ile yolumuza devam etmek istiyoruz'. Yorgun oldugunu söyledi, yurtdisina gidip döndükten sonra konusmak istedi. Gelsin, görüselim, ona göre hareket edecegiz" ifadelerini kullandi.
                      Albayrak, Fatih' in kesin olarak Trabzon' da kalip kalmayacagiyla ilgili soruyu yanitlarken de, "Bizim için birinci derede gelen Traboznspor' un menfaatleri. Ondan sonra sporcunun menfaati gelir. Adil olmamiz lazim. Burada yildizi parlamis sporculari da burada ezip burada kaybetmekten ziyade adil olmamiz lazim. Bizim için Fenerbahçe, Besiktas veya Avrupa takimlari farketmiyor. Ancak rakimiz oldugu için silahimizi onlara vermemizin dogru olacagina inaniyoruz. Ancak sartlar bizi nereye götürür su anda bilemiyoruz. Bizim hedefimiz sözlesmesini uzatip burada kalmasidir" dedi.
                      divicam

Yorum

• baskan transfer döneminin 1 eylülde bittigini söylüyor bu ne demek oluyo 25 hazirana kadar transfer bitmeli simdiye kadar olmadigi gibi

baskan 2 yildiz alinacagini söyledi fatih giderse bu sayinin 3 e çikmasi gerekir marcelinho yu alacagimiza insuayi alirsak bence daha iyi bitransfer yapmis oluruz

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi
                          Umut Bulut konusunda açiklama[IMG]http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/130606umut.jpg" align=left border=1>Bazi basin yayin organlarinda Umut Bulut?un transferiyle ilgili yayinlanan haberler yönetim kurulumuzun sert tepkisiyle karsilandi. <!-- Spot ile Haber metni arasindaki bosluk kismi olabilir --><!--/HABER DETAIL AND SPOT-->
                          [IMG]height=20 src="http://www.trabzonspor.com/images/trans.gif" width=1>

<!--HABER METIN-->Bu futbolcunun transferinde farkli bir Trabzonspor ve Ankaragücü disinda farkli bir kulübün rol oynadigi yönündeki bilgilerin gerçekle ilgisinin olmadigi açiklandi. Baskanimiz Nuri Albayrak da bu haberleri elestirerek, ?Öncelikle yazilanlarin bizi üzdügünü ve rahatsiz ettigini söylemeliyim. Trabzonspor büyük kulüptür. Kimsenin himmetine ihtiyaci yoktur. Bu tür alçakça yazilan yazilari yazanlarin seref ve haysiyetlerine birakiyorum? ifadesini kullandi.

baskan yalanladi iste simdide dün elestirenler özür mü dileyecek...
                          bu haber için yaklasik yarim saat konustum Stv haber birimi ile
                          konuyu bir fbli yönetici bildirmis kyruma ankara cephesinden bu konu ile ilgili bir cevap vermediler dedi
                          ve bu haber sadece fenerin kendi kendine gelin güvey olmasidir dedi
                          ve iste simdi açi gerçek
                          Fatih haberleri tamamiyle fb yönetimi tarafindan servis edilip basina veriliyor çok okundugu içinde kimse koymamazlik edemiyor

Yorum

• Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek
                            Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.

Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.
                            13.06.2006 14:36:00

Yorum

• Resmi sitede bugün itibariyle saat 14:36 da yapilan ufak bir açiklama

Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek
                              Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.

Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.
                              13.06.2006 14:36:00

HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• belki haklisin ahmettansu kardes ama ne bileyim benim gönlümden öyle geçiyor bu sene gs'li futbolculari gördüm.her türlü zorluklara ragmen birtek song hariç(oda antrenmana çikmadi) hiç bir sorun çikarmadilar.takir takir oynayip sanslada olsa sampiyon oldular.simdi s.ligine girip basarili olurlarsa kimgs'nin borcundan susundan busundan bahseder.herkes avrupali gS diye bahseder.ne bileyim belkide ben böyle bir takim istiyorum..hem ayrica f.tekke satilacaksa niye ezik fb..izim halkimizin en nefret ettigi takim.neymis en yüksek teklifi fb veriyormus.ya allah askina fb'nini teklifinin 2-3 milyon dolar altinda teklif eden baska takim yok mu.ona versinler.f.tekkeden fazladan gelecek 2-3 milyon dolarada muhtaçsa bu takim o zaman baska.eger öyleyse vay bizim takimin haline
                                t.akyildiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X