Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ?Fatih Tekke ile süper bir ikili olacagiz?

Umut Bulut: Fatih Tekke?nin takimda kalacagina ve iyi bir ikili olacagimiza inaniyorum. Örnek aldigim oyuncularin basinda o geliyor

Ankaragücü?nde gösterdigi performansla göz dolduran ve kisa bir süre öncesine kadar birçok Avrupa kulübünün de gözdesi haline gelmesine ragmen tercihini Trabzonspor?dan yana kullanan Umut Bulut, Bordo-Mavili taraftarlara önemli mesajlar yolladi. 5 sezon Ankaragücü formasi giydigini ve bu süreçte futbolunun olgunlastigini dile getiren genç yildiz, kendisine iliskin beklentilerin farkinda oldugunu vurguladi. En verimli çaginda oldugunu ifade eden Umut Bulut, yeni partneri Fatih Tekke?ye de övgüler yagdirdi. ?Örnek aldigim oyuncularin basinda o geliyor? diyen Karadeniz temsilcisinin yeni gözdesi, ?Fatih Tekke?nin takimda kalacagina ve iyi bir ikili olacagimiza inaniyorum. Yasadigi birçok talihsizlige ragmen son derece basarili islere imza atti. Her genç oyuncunun ondan ögrenecekleri var? ifadesini kullandi. Süper Lig, Türkiye Kupasi ve UEFA alanlarinda mücadele vereceklerini de hatirlatan Umut söyle devam etti: ?Yeni sezonda her alanda sonuna kadar ilerleyecegimize inaniyorum. Mevcut kadronun da bu isin üstesinden gelebilecegi kanaatindeyim. Hocamiz Lazaroni de oldukça hirsli bir yapiya sahip. Kisacasi yeni sezonu iple çekiyorum.?

Yorum

• Ufukhan sezonu erken açiyor
      Tatilini tamamladiktan sonra Trabzon?a dönen genç Ufukhan, çalismalara baslidigini ve sezonu erken açtigini söyledi

Geçen sezon A Takim?a yükselen ve teknik direktör Vahid Halilhodziç tarafindan sik sik sahaya sürülen Ufukhan, ligi dört gözle bekliyor. Tatilini tamamladiktan sonra Trabzon?a dönen genç oyuncu, çalismalara baslidigini ve sezonu erken açtigini söylerken, Lazaroni?nin gözüne girmek için de elinden geleni yapacagini belirtti. Kendisine verilen sansi iyi kullandigini dile getiren Ufukhan, ?Her geçen gün yeni birseyler ögreniyor, kendimi gelistiriyorum. Yeni sezon yeni umutlar anlamina geliyor. Herkesten fazla çalisip yeniden formayi giymek istiyorum. Trabzonlu bir genç olarak taraftarimizin destegine de çok ihtiyacim var? dedi.

Yorum

• bu ufukhan takimin iskeletlerinden olacak. ona çok güveniyorum. insallah lazaronide sans verir ona fazlaca.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• alin iste milliyet bile açik açik yazmis... fatih satilmiyor.... artik bu tartisma bitsin lütfen........

Trabzonspor son kararini verdi: Fatih Fenerbahçe'ye verilmeyecek

Ömür AVCI / TRABZON,13(DHA)

TRABZONSPOR yönetim kurulunun dün gece Baskan Nuri Albayrak'in da katildigi toplantida kaptan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye satilmamasi kararlastirildi.
          Bordo mavili kulübün uzun süredir tam kadro toplanamayan yönetim kurulu, dün aksam Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplanti, isleri nedeniyle yönetim kurulu toplantilarina katilmadigi için elestirilen Nuri Albayrak'in baskanliginda yapildi.
          Transfer komitesini olusturan Baskan Albayrak, Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu ve Asbaskan Hasim Sayitoglu'nun özellikle teknik direktör seçimi nedeniyle aralarinda olusan sogukluk, dün aksamki toplantida da kismen giderildi.

FATIH EN ÖNEMLI MADDEYDI

Fatih Tekke'ye Fenerbahçe'nin talip olmasi, toplantida gündemin en önemli maddesi oldu. Transferdeki son gelismeler hakkinda bilgi verdikten sonra toplantiya katilanlarin görüslerini alan Baskan Nuri Albayrak'a yöneticilerin en çok dayattigi konu, Fatih'in satilmamasi oldu. Yöneticiler, Fatih'in Fenerbahçe'ye satilmasinin kesinlikle söz konusu olmamasini, sari lacivertli kulüple bu konuda görüsme bile yapilmamasini, yurt disindan gelecek cazip bir teklifin ise düsünülmesini istediler.

''SADECE TALIP OLMA GIRISIMI''

Baskani Nuri Albayrak ise Fatih konusunda yapilan spekülasyonlarin bir çogunun gerçegi yansitmadigini söyledi. Fenerbahçe'nin Fatip'e talip oldugunu da belirten Baskan Albayrak, sözlerini söyle sürdürdü:
          ?Ancak biz Fenerbahçe'ye öncelikle kendi çikarlarimizi düsündügümüzü, yeni bir olusum içinde bulundugumuzu ve Fatih'e de ihtiyacimiz oldugunu söyledik. Ama Fenerbahçe'nin Fatih konusundaki girisimi sadece, talip olma, düzeyinde gerçeklesti. Daha fazla ileri de kesinlikle gitmedi. Su ana kadar hiç kimseyle Fatih için her hangi bir para konusmdik. Fatih için de rakamsal hiç bir teklif gelmedi. Kamuoyunda bir çok farkli yorum yapiliyor ancak bunlarin hiç biri dogru degil. Bu nedenle söylenecek fazla bir sey de yok. Fatih için bize gelen bir teklif yok ve biz kaptanimizi önümüzdeki sezon sampiyonluga oynayacak ekibin basinda görmek istiyoruz.?

5 YILIN TAKIMI KURULACAK

Gelecek 5 yilin takimini kurmayi amaçladiklarini belirten Baskan Albayrak, bunun için çaba harcadiklarini ifade etti. Kosan, profesyonel yapiyi benimsemis, yasamini buna göre düzenleyen bir oyuncu toplulugu olusturmaya çalistiklarini kaydeden Baskan Albayrak, söyle devam etti:
          ?Yaptigimiz transferlerin bir çogunun genç futbolculardan olusmasi da bu amacimiza yönelik. Taraftarlarimizin transfer beklentisi için çalismalarimiz sürüyor. Oyuncularin gerek bonservis, gerekse kendilerinin istedikleri ücretleri aldik, inceliyoruz, görüs alisverisinde bulunuyoruz. Bu ücretler, makul seviyeye indirilince imza asamasina gelecegiz.?

''BIZ DE HATA YAPABILIRIZ''

Trabzonspor'un yararina olacak her türlü elestiriye açik olduklarini da vurgulayan Baskan Albayrak, bu tenkitleri sonuna kadar degerlendireceklerini anlatirken söyle dedi:
          ?Ancak camiayi bölecek, parçalayacak, takimin ve camianin moralini bozacak her türlü hareketin de karsisinda oluruz. Eksikliklerimizin söylenmesi kadar dogal bir sey yok. Bizim de yanlislarimiz, eksikliklerimiz tabi ki olacak. Sonuçta insaniz. Önemli olan yönetimin, teknik heyetin ve oyuncularin üstünde olan camianin beklentilerini karsilamak. Bu da birliktelikle olur. Biz bu birlikteligi saglamak için ugrasiyoruz ve birligimize, dirligimize el uzatanlara da gerekli cevabi veririz. Tek yumruk olmazsak, basarili olamayiz.?
          divicam

Yorum

• Evet bende bu UFUKHAN çooook ümitliyim .Kesinlikle TRABZONSPOR un degismezlerinden biri olacak
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• @tselif

Fatih gitmezse adagin varmi? kombineye talibim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzonspor halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz.

Bu yazidan ne anladiniz siz.

Ben anladigimi yazayim.

Bi rakam yok su anda fenerden.Rakami bekliyoruz.Iyiyse bakariz.

Yorum

• Ödüle talip çok olur.Önemli olan adaga talip olmak.

Yorum

• Eger Fatih fenere verirsen eyyy baskannn.

Verdigin anda istifani ver ve Trabzonspor dan elini çek.

Parali baskan haa.

Eger Fatih ten gelecek parayla transfer yapacaksan,bu isi senden bin kat daha iyiyapacak insanlar var Trabzonda.

Atay Aktug un,Özkan Sümer in günahi neydi satmadilar Fatih ve Gökdenizi.

Büyük kulüp baskanligi,ticaret yapmaya benzemez.Akilli olacaksin.Her türlü arti ve eksiyi düsüneceksin ki sampiyon olasin.

Senin elinde silahin var.Agzina mermiyi alip düsmanina vereceksin.

Pessss .Vallahi pesss

Yorum

• baskan fatihi satamiyoruz diyemedi ama bunun altinda bence fenere satabilirz gibi bise aranmali. bence avrupadan gelen tekliflerin yolunu tikamamak için fenerede cevap vermiyolar. avrupadan ii bi takimdan teklif gelirse saticaklar bence. ee dogrusu da budur.

adamlar koskoca siret yönetiyo bu isleri ii biliyolar.
                      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• seçim öncesi yildiz sözü veren baskanimiz bu yildizi fatihi satarak almayi düsünüyorsa o koltugu terketsin

ya kardesim sen çikip biz fatihi satmiyoruz demiyorsunda teklif gelmedi diyorsun yani teklif gelse 8 milyon veririz deseler hemen vereceksin yani kusura bakmasin ama öyle bir düsüncesi varsa oturdugu koltuktan hemen insin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Satmayacaksinnnnn.Alacaksiiiiiinnnnnnnnn.

Burasi sirket degil.Amaç para kazanmak degilll

Sampiyon olmak.

Yorum

• amaç sampiyon olmak tabi ama klub olarak bir diger amaçta para kazanmaktir. ben fatihi avrupanin önde gelen kluplerinde izlemek isterim. ama eger transfer teklifi gelmezse fatih burda kalicaktir. valla ben her iki türlüde sevinirim.
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Satalim diyen arkadaslara bir sözüm var.Avrupaya satis dahi olsa.

Amaç sampiyon olmaksa eger,yapilacak sey basit ve en futboldan anlamayan bos kafali bir adam bile bunu bilir.

Mevcut kadrondaki iyi adamlari tutup,kötülerinin yerine iyilerini alacaksin.

Bukadar basit degilmi.

Yoksa ben mi salagim.

Ne avrupasi kardesim.Ne avrupasi.

Eger sen yöneticiysen ve Fatih Trabzonda mutlu degilse,mutlu edeceksin kardesim.Senin isin ne.Isin kolayina kaçip kendi istedi demeyeceksin.Beceremeyeceksen defolup gideceksin

Yorum

• Ben Fatih avrupada seyretmek istemiyorum.

Trabzonun sampiyon olmasini istiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X