Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar su tartismalari ilgili baslikta devam etseniz, fena olmayacak. Son Dakika Haberlerine mesaj yazanin ismi degistiginde, yeni bir haber umuduyla giriyoruz ama malesef karsilikli tartismalarla karsilasiyoruz.

Üye olarak, bende bu konuda saygi istiyorum. Bu anlamda, sadece yönetim kurulu degil, hepimizin saygiyi hak ettigini düsünüyorum. Lütfen, biraz daha hassasiyet gösterelim.

Yorum

• Toplanti sonrasi açiklamalarda bulunan Baskan Vekili Nihat Özdemir, Kulüp Baskani Aziz Yildirim'in yönetim kurulu toplantisina katilmadigini belirterek, "Baskanimizin su anda saglik durumu gayet iyi. Arkadaslarimizla görüs alisverisinde bulunmak için toplantinin sonuna geldi. Aldigimiz kararlar konusunda kendisine bilgi verdik. Baskanimizin göreve dönüsü konusunda görüsmelerimiz sürüyor. Tüm yönetici arkadaslarim gibi ben de dönmesini istiyorum. Önümüzdeki hafta baskanimiz, kararini kamuoyuna açiklayacak" dedi.

Teknik Direktör Christoph Daum'un sözlesmesinin feshedildigini belirten Özdemir, "Avukatlarimizla yapilan görüsme sonunda imzalar atilinca fesih islemi tamamlanacak. Daum'a sözlesmesindeki rakam kadar tazminat ödenecek. O da fazla birsey degil. Yeni teknik direktör arayislarimiz sürüyor. Birçok teknik adamla görüsüyoruz. Önümüzdeki hafta teknik direktörümüzü açiklayacagimizi tahmin ediyorum. Transferlerle ilgili çalismalarimiz da tüm hiziyla sürüyor. Transferi sonuçlandirdikça açiklama yapacagiz" ifadelerini kullandi. Teknik Direktör Christoph Daum disindaki teknik kadronun görevde oldugunu, çalismalarin, plan ve programlarin devam ettigini kaydeden Özdemir, yeni sezon açilisinda teknik direktörün takimin basinda olacagini vurguladi. Özdemir, Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise Trabzonspor yönetiminden cevap beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

kardesim ne alakasi var. ne köylüm var nede akrabam. ben imzamdan da cikarabilirsin özkan sümerci bi insanim oyumuda ona verdim.

atay aktuguda sevmiyosum ama baskanimiz diye hep destek verdim. baskan konusunda cok buyuk sikintimiz var. gelen herkese buyuk elestiri yapiyoruz. önce baskanlikta istikrar cok önemli.

kardes hala anlamiyosun. bu haberlerin hepsi yalan. niye inaniyosunuz nasil inaniyosunuz anlamiyorum. baskan simdi televizyonlara ciksa bunlar yalan dese yine yaranamaz. hiç bi trabzonspor baskani ve yöneticisi hiçbirzaman trabzonu 5 paralik yapmamistir yapamazda bu konusa bi kaygin olmasin. kaygin varsa trabzonsporun buyuklugunden de kaygin olsun.

senin bu kimse buralari bos görüp at kosturmasin laflarini ben bu forumda cok kullanmisimdir. ama bu elestirilerim benim ya hocaya olur oda sadece vahid de olmustur. yada futbolculara olur.

bizler trabzonspor taraftariysak onlarda trabzonsporlu. hatta bizden daha cok trabzonsporlularki suan basimizdalar.

ortami germeye çalisan kahbe bizansin oyunlarina gelmeyelim benim demek isteigim bu.

ayrica köyüm falan da yok has trabzonluyum.

Kardes sende bizi anlamamisin demekk istedigimiz su Fatih'in bi yere gitmicegini bizde biliyoruz ama sayin Zeyyat Kafkas yaptigi açiklamayla bizim elalemin diline masa yapmistir açiklama yaptigi gün dedim ne güzel bitmisti fenere fatih hayirli olsun laflari o açiklamadan sonra eyvah dedim yarin gene basliycaklar dedigimiz bu ki basladilar isi nereye getirdiler görüyosun bizim yaptigmiz transferi fenere maledicek kadar ileri gittiler iste bu bizim zorumuza giden biz bu yazilanlara inanicak kadar saf futbol cahili insanlar degiliz ama bu laflar kanimiza dokunur sen kimsinki bizden topçu alican yetmedi o topçu almak için araci olucan biz küçük kulübüz ya iste basin gücü Trabzonspor'u zayif göstermek için eliden geleni ardina koymuyolar ve sayin Zeyyat Kafkas onlarin ekmegine yag sürmüstür üzülerek söylüyorum yoksa ben Zeyyat Kafkas'i elestirmekten zevkmi aliyorum keske icraatlaiyla gururlansak ilk bast ben tebrik ederim insallah ne demek istedigim anlasilmistir kardes Fatih'in gitmiycegini biliyoruz bizim sikintimiz gereksiz laflarla istanbul medyasinin eline koz vererek bizi gazetelerde 5 paralik eden yönetimimizedir.
        DOZER CEMİL

Yorum

• bugun bu konuyla ilgili bi aciklama ibrahim haciosmanoglundan geldi. bilmem biliyomusun. zeyyad kafkasin sözlerinin çarpitilarak yanlis anlasildigini söyledi. eminim zeyyad kafkasin o sözleri söylemedn önce bazi sözleri vardi. belki konusmanin hepsi yayinlanirsa zeyyad kafkasi anlamis olacaz.

ha diyelimki bu is boyle degil senin dedigin gibi. bunda da için rahat olsun. eger zeyyad kafkas bu isi kaldiramayacak birisiyse ilk önce bunu baskan görür görevine son verilir yerine yedek uyelerden biri getirilir.

ama dedigim gibi bu iste bi yanlis anlasilma var. sonucta fatihin gitmeyecegini butun yönetim söylerken zeyyad kafkas bunun tam tesini söyleyemez diye dusunuyorum.

ama hersei kabul edelim diyelim yinede kisisel bi yanlistan tüm yaönetim harcanmaz.

ayrica yanilmiyosam zeyyad kafkas telsimin karadeniz bölge müdürüydü. kominikasyondan en ii onun anlamasi gerek.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Fatih Tekke'yi kimse alamaz,çünkü biz Trabzonspor hakkinda ne düsünüyorsak o da aynisini düsünüyor,bunu defalarca ifade etti,Gelelim medya da çikan haberlere;herkes birseyler yazabilir,büyüklük bunlara itibar etmemek,bunlardan etkilenmemektir.Sanirim bazi genç arkadaslar Trabzonspor felsefesini tam olarak kavrayamamislar ve fazla heyacanli davraniyorlar,sakin olalim ve kendimize güvenelim.Her konu da hatalar,eksiklikler olabilir bunlar özgüvenimizi azaltmamalidir.Icranin basinda olan.yetki sahipleri artik sahislar degil,o makamin temsilcileridir,begenirsiniz begenmezsiniz ancak o makamlara saygi duymalisiniz.Hesap sorma zamani yani seçim zamani geregini yaparsiniz.Hergün yargilama olmaz,elden geldigince destek olmak,katki da bulunmak gerekir, sevgilerimle,sakin olun.........

Yorum

• Akdin seni tebrik ederim arkadasim. Büyüklük kendine güvenmekten geçer. Böyle saçma sapan haberlere eger gülemezsek o zaman endise ve güvensizlik duyuyoruz demektir. Güvenelim. Bu eziklerene desen sol kulaktan girip sagdan çikiyor. Nihat Özdemir hala cevap bekliyor. Bizim yönetim satmayacagiz demedi mi? O halde daha hala ne cevap bekliyor? Anlamadigi bir dilden mi konusuyoruz?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• su gibi yazdin abi.[img]smileys/smiley32.gif[/img] 2 sayfadir yirttim kendimi. düsüncelerimi 2 satira sigdirdin.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Italya-Gana maçi oynaniyor

Kingston'in adi yanlis yazilmis formasina [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi

Italya-Gana maçi oynaniyor

Kingston'in adi yanlis yazilmis formasina [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    evet ya bende kendi kendime acaba ben mi yanlis biliyorum diye sordum aynisi gayseli sabriye olmustu ''sarbi'' yazmislardi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    ...anti-klişe timi...

Yorum

• @akdin

abi hakketen benim kelimelere dökemedigim düsüncelerimi okadar güzel açikladin ki. baska söze gerek yok. bu bilinçle hareket edersek zaten o ezik medya bukadar üstelemez bu isleri. biz sinirlendikçe onlar haz duyup daha çok saçmaliyor.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaslar cuma günü saat 21,30 da ligtv basina

yattara belgeseli verecek .dogup büyüdügü sehri, arkadaslari ,akrabalari ,çocukluk yillari .evini falan filan .simdi ligtv de reklamlarda gösterdi vallahi bukadarinida beklemiyordum yattara bizim ginede elçimiz olmus herkesin üstünde bordomavi forma vardi yattara toplamis 20,30 kisilik bi grup ts formali onlara bordo mavi çektiriyordu sampiyon trabzon tezahurati yaptiriyordu ben özetini izledim hem komik hem duygusal mahallesini tamamen tsli yapmis sokaklarda ts bayraklari asili küçük cocuklarin üstünde ts formasi kacirmamanizi tavsiye ederim

alem adamsin be yattara vallahi helal olsun sana[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Abi kaçmaz o zaman ya.Gineli top cambazina bakin hele neler yapmis.

ooooo Ibrahim Yatttara ooooooo

Yorum

• zafer çok saol. bunu kesinlikle izleyecegim. vallahi çok merak ettim.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

arkadaslar cuma günü saat 21,30 da ligtv basina

yattara belgeseli verecek .dogup büyüdügü sehri, arkadaslari ,akrabalari ,çocukluk yillari .evini falan filan .simdi ligtv de reklamlarda gösterdi vallahi bukadarinida beklemiyordum yattara bizim ginede elçimiz olmus herkesin üstünde bordomavi forma vardi yattara toplamis 20,30 kisilik bi grup ts formali onlara bordo mavi çektiriyordu sampiyon trabzon tezahurati yaptiriyordu ben özetini izledim hem komik hem duygusal mahallesini tamamen tsli yapmis sokaklarda ts bayraklari asili küçük cocuklarin üstünde ts formasi kacirmamanizi tavsiye ederim

alem adamsin be yattara vallahi helal olsun sana[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Evet, Yattara`nin ülkesinde Trabzonspor ismiyle bir takimi var ve bu takim Gine ücüncü liginde oynuyor. Takimin bütün malzemelerini Yattara, Trabzon`dan ülkesine getirtiyor. Yani bütün masraflari o karsiliyor. Ondaki trabzon aski bambaska dogrusu.
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• bunu baslikmi açsak acaba herkes izlesin diye
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X