| TAKAS VE KIRALIK YOK | |
![]() | Trabzon Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu mevcut kadroda yer alan oyunculari ne takas, ne kiralik ne de satma yönünde bir düsünceleri olmadigini söyledi. Sayitoglu, Sayitoglu, herhangi bir oyunculari için kendilerine teklif gelmedigini de belirtirken, "Bizim oyuncularimizla ilgilenen varsa önce bunu Trabzonspor'a bildirmesi gerekir. DSu ana kadar resmi anlamda hiçbir oyuncumuzun da böyle bir talebi olmadi. Ayrica biz hiç bir oyuncumuzu takasta kullanmak ve kiralik göndermek istemiyoruz" dedi |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KARADENIZ GAZETESI YENI HABERI
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
IÇINIZ RAHAT OLSUN

ISTEDIGIMIZ GIBI Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, yönetim olarak güçlü bir Trabzonspor yaratmak için çalistiklarini söyledi. Albayrak, yerli oyuncu transferinde gündemlerinde olan oyuncular ile büyük ölçüde anlastiklarini belirtirken, "Besiktas'tan Çagdas, Ankarügücü'nden Umut ve Pendikspor'dan yildiz adayi Cem'i aldik. Yurt içinden 1-2 oyuncu daha kadromuza katacagiz" dedi.
SIRA YURT DISINDA Baskan Nuri Albayrak, Bordo-Mavili taraftarlarin içlerinin rahat olmasini isterken, "Tüm ugrasimiz sampiyonluk hasretine son vermek için. Bunun için de adimlarimizi saglam bir sekilde atiyoruz. Dünya Kupasi'nin sonrasinda ise talip o
ldugumuz yabancilarin durumunu netlestirip, transferi istedigimiz gibi sonuçlandirmak istiyoruz" diye konustu
KARADENIZ GAZETESI YENI HABERI
Valla Sn: Albayrak ..sen söyle çikipta FATIH TEKKE yi fenere vermeyecez diye bir açiklama yaparsan emin ol ki biz o zaman rahatlayacaz.."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Fatih Tekke, haci da oldun artikpara için oBizanstakimina gitmek sana yakismaz.İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi
FUTBOLCULARDAN UMRE ZIYARETI
3'Ü GITTI Trabzonspor'un 3 as oyuncusu Fatih Tekke, Hüseyin Cimsir ve Hasan Üçüncü'nün Umre ziyaretine gittigi ögrenildi. Hac mevsimi disinda Mekke'yi ve diger kutsal yerleri ziyaret anlamina gelmek olan Umre'yi ziyarete giden üç oyuncunun 2 gün sonra Türkiye'ye dönecegi ifade edildi
karadeniz gazete
Allah kabul etsin.Türk\'üz türkü çagiririz.
Yorum
-
Su transfer dönemi bitsede sende bi rahat nefes alsan abla yaa [img]smileys/smiley18.gif[/img]İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Fenere satilmasin da nereye satilirsa satilsin ..
ALLAH im nolursun yarin FATIH in Avrupada herhangi bir takimla anlastigini duyayim nolursun [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Bu gazeteleri bombalayacan arkadas[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Edited by: Viya"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Artik kaptani Haci diye çagirsinlar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Darisi diger futbolcularimizin ve hepimizin basina.İlk olarak Amasyali tarafından gönderildiFatih Tekke, haci da oldun artikpara için oBizanstakimina gitmek sana yakismaz.İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildiFUTBOLCULARDAN UMRE ZIYARETI
3'Ü GITTI Trabzonspor'un 3 as oyuncusu Fatih Tekke, Hüseyin Cimsir ve Hasan Üçüncü'nün Umre ziyaretine gittigi ögrenildi. Hac mevsimi disinda Mekke'yi ve diger kutsal yerleri ziyaret anlamina gelmek olan Umre'yi ziyarete giden üç oyuncunun 2 gün sonra Türkiye'ye dönecegi ifade edildi
karadeniz gazete
Allah kabul etsin.
Yorum
-
bence bunlar bos seyler. avrupadan ii bi teklif gelmedigi sürece fatih bu takimda kalacak. eger kalirsada fatih sözlesmesini uzatmak için bos kagida imza aticak kadar da trabzonsporludur. buna yürekten inaniyorum. fatih bu klupden gidecekse bu asla bedava olamaz.
bence bu forvet transfer söylentileride sirf bu dedikodulari yaymak için. biz en son forvetimizi aldik. 5 tane forvet oyuncumuz var bunlar bize yeter de artar bile.
karadeniz gazteside tatktigi çözmüs masallah. hemen sol kanada ricardinho ilac olur denmis. gazaticelerle ayni rüyayi görüyoruz yani."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
M.Yilmaz diyorki, ben degi$tim, 4 ayda ne kadar degi$iliyorsa? önceden gol kaciriyordu degi$digine göre demekki daha gol kacirmayacak. Mesela bir hirsiz bir kac kez yakalanir, ve derki daha calmiyacagim, artik degi$tim, yani suc i$liyordu daha ayni sucu yapmiyacagim anlaminda degi$mi$.
Bizim ba$bakanimizda artik degi$dim, diye söylemi$ti sayin halkimiza.Bir ben degi$emedim, yada degi$enlere ayak uyduramadim, ama ugra$iyorum, hala ümidim var.
Edited by: ismet61insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Ya Avrupa ya hiç!
Bordomavi.net isimli internet sitesinde yayinlanan bildiride Fatih Tekke'nin transferi için sadece Avrupa isaret edildi. Bildiride "Kaptanimiz Fatih'in Avrupa'nin önemli bir kulübünde oynamasi disinda verilecek kararin karsisindayiz" denildi
Kaynak:fotomaç
........... fotomaç sonunda duydu sesimizi..ama yinede anlamak istemiyorlar çapsiz herifler.....

Fatih&Hamit imza atti
Milli futbolcu, Istanbul'da son noktayi koydu. F.Bahçeli bir yöneticinin evinde imzayi attigi belirtilen Fatih Tekke, Trabzonspor'a da para kazandirmis oldu
Fatih imza atti
Uzunpazarliklar meyvesini verdi ve F.Bahçe ile Trabzonspor anlasti. Fatih Tekke'nin önceki aksam F.Bahçeli bir yöneticinin evinde imzayi attigi ögrenildi. Trabzonspor'un Umut Bulut ile anlasmasi, Kosta Rika'nin golcüsü Wanchope ile anlasmasi F.Bahçe'nin isini kolaylastirdi. Yildirim operasyonla
< = =text/>
< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
imza atildi.
TÜMER KADAR ALACAK
Trabzonspor yönetimi, "Gelecek sezon zaten serbest kalacak ve bedelsiz gidecek. Simdi satalim, para kazanalim" diyerek yildiz oyuncunun gidisine izin verdi. F.Bahçe'nin Trabzonspor'a 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecegi ögrenildi. 29 yasindaki oyuncu yillik 1.5 milyon euro alacak.
YILDIRIM'A MÜJDE
Yönetim bu transferi özellikle Yildirim'in Ankara'da hastanede oldugu anda bitirdi. Yildirim'in basin tarafindan adim adim izlendigini bilen yöneticiler imzadan sonra, "Baskanim is bitti" diye müjdeyi de verdiler. Tepkilerden çekinen Trabzonspor yönetiminin açiklamayi birkaç gün geciktirebilecegi ögrenildi.
Cenk ATILGAN
Kaynak:ezik fotomaç
bu ............ler hala atip tutuyorlar...ulan dünyasindan vaz geçmis bir adam olsan bu eziklerin alayini kursunlardim....
Yorum
-
Marcelinho G.Saray'a dogru
Galatasaray'dan Marcelinho bombasi... Teknik direktör Eric Gerets, sari-kirmizili yöneticilerle yaptigi transfer zirvesinde "Hertha Berlin'de oynayan Marcelinho, tam bizim aradigimiz özelliklerde bir yildiz" yorumunu yapti.
Gerets'in, Brezilyali futbolcunun transferi konusunda sarikirmizili yöneticilerden güvence aldigi belirtildi. Cimbom, Marcelinho'yu Galatasaray'dan ayrilmak isteyen Sasa Iliç'in yerine düsünüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum