Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrian djokaj in maliyeti 1680 bin YTL yani 1 trilyon 680 milyardir
    jun ise euro nun artmasiyla bizimde taksitleri hala ödedeigimize göre 5 milyon 6 trilyona mal oldu bize daha kaç tanetaksit ödücez juna ve euro 2.000 oldu 1.75 ken almistik çok büyük zarar ettik
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• jeffersonun maliyeti 1trilyon 750 milyar
      eller ise 1 trilyon civri maliyeti
      gecen sene çok savurduk paralari bosuna juna djokaja enayi gibi simdi o 7.5 trilyon olsa yarin marcelinho türkiyedeydi çünkü yönetimde para yoook cimri

Yorum

• İlk olarak iZzY61 tarafından gönderildi
        arkadaslar bugun burda yani belcikada ( brukselde ) trabzonlularin gunu var oraya gidecemgokdeniz, fatih tekke, hasan ucuncu, huseyin,baskan geliyorrr ve firsatim olursafatihin yanina gidecemm ondantekseyisteyecegim sampiyonluk bizi birakma diceeeemmmm!!!

Bi kartona BMN yazip böyle bi foto çektirsen varya süper olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• abi bizim yönetsmde bu adamlari pazarlamak için çalismiyooki yani yönetim juna 3 milyon euro verecek salak bulabileceginimi zannedeiyor. versinler bi çek takimina bi sene daha kiralik bedelsiz seneye belki piyasa yapar satarsin. ama bu sene zor. dokajdan hiç bi cacik olmaz oda bedelsiz sebest kalacak.baska çaresi yok yada al itihad takimina satsinlar

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• arkadaslar göreceksiniz bu yönetim süper bir kadro kuracak ve SAMPIYON TRABZONSPOR OLACAK

Yorum

• Arkadaslar Szymek dün çok etkisizdi. Orta sahada dinamo görevini üstlenemiyor artik. Seneye bize fazla katki saglayamayacak galiba. Zaten gitmek falan istiyomus. Dünya kupasi sonrasi durumunu yönetim yeniden bi masaya yatirmasi gerekmekte. Onun yerine Marcelinho ya da onun ayarinda bi adam takima monte edilmeli.
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] yönetimi yapacaklari için simdiden alkisliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• yönetim eger eldeki oyunculari çikaramiyoz diye yabanci transfer yapamiyoruz gibi bi bahaneyle bu insanlarin önüne çikarsa o zaman karadenizde bogulurlar

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• ya maçi ne biçim izliyon sen ya symek çok etkisiz di sen galiba miyop bi gözlükle izledin maçi
                    syzmkowiak polonyanin en iyisiydi ve otoritelerde en iyisi oldu polonyanin harika paslar atti szymek uzun toplari müthisti ve maç da 7 puan alan tek polonyali oldu
                    syzmek in paslarini degerlendiremedi ebi smolarek ve m.zurawski atsalar 1 inin sonrada giren çocugun 2 sutu direkten döndü 1 i girse maç esit oluodu
                    SZmek etkisizmis hee ölee maçi izleyen bilir symek in tam görevini yaptigini ve güzel oynadigini

Yorum

• geçen sene bi tek zura ya paraya kiyamadilar

İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
                      jeffersonun maliyeti 1trilyon 750 milyar
                      eller ise 1 trilyon civri maliyeti
                      gecen sene çok savurduk paralari bosuna juna djokaja enayi gibi simdi o 7.5 trilyon olsa yarin marcelinho türkiyedeydi çünkü yönetimde para yoook cimri
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• dokaj gibi bir futbolcuyu bahane edipte (yabanci kontenjanimiz dolu) sen ondan kat kat kaliteli bir oyuncunun transferini yapamiyorsan arkadasin dedigi gibi karadenizde bogulur bu yönetim...

ÇOCUK MU KANDIRIYORSUNUZ?
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaslar Simek konusunda ben de 1 2 söz etmek isterim. Dün Ekvador maçinda biraz kendini sakladi. Bunun nedenlerini ise ben söyle yorumluyorum.

Birincisi ortasahada Ekvador'un rakibe tatli sert pres uygulamalari. Bu sertlikten kendini korumaya çalisti. Sakatlanmamak da bir hedef

Ikincisi bilindigi gibi kan degerleri düsük çikti. Yani kodüsyonu zayif.

Üçüncüsü bu yüzden temposu düsük ve genç Ekvadorlular karsisinda kora kor mücadele edemedi

Herseye ragmen 10 tane gollük top çikartti ortasahadan. Takiminin en iyisiydi. Umarim kazasiz belasiz prim yaparak geçirir bu kupayi. Simek'e ihtiyacimiz var
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gultekin61 tarafından gönderildi
                            [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] yönetimi yapacaklari için simdiden alkisliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            arkadas ya sen yönetim kurulu üyesisin ya da bir problemin var...
                            divicam

Yorum

• Aksam miroslaw'in oyunu gerçekten çok iyiydi,iki maç daha böyle oynasin fiyatini üçe katlar.Gitmek istese bile alan iyibir para teklif etmesi lazim...

Yorum

• Sampiyonlar Ligi serüvenindeki Galatasaray ve Fenerbahçe?nin muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA, 2006-2007 sezonunda düzenlenecek Sampiyonlar Ligi organizasyonunun takimlarini ve ön eleme gruplarini açikladi. Süper Lig Sampiyonu G.Saray 3. ön elemeden katilirken, ikinci F.Bahçe ise 2. ön elemeden itibaren zorlu rakiplerle savasacak. Bu sezon Devler Ligi 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde 1. ön eleme turu ile baslayacak. Grup maçlari için kuralar Monaco'da 24 Agustos'ta çekilecek ve kupa 23 Mayis aksami Atina'da sahibini bulacak.

Direkt Katilanlar: Barcelona, R.Madrid, Chelsea, Manchester U., Juventus, Milan, Lyon, Bordeaux, B. Münich, W. Bremen, Porto, S.Lizbon, PSV, Olimpiakos, Anderlecht, Celtic.

3. Ön Eleme Turu: Valencia, Osasuna, Liverpool, Arsenal, Inter, Fiorentina, Lille, Hamburg, Benfica, Ajax, G.Saray, Standard Liege, Slovan Liberec, CSKA Moskova, Austria Wien, Shakhtar Donetsk ve Maccabi Haifa.

2. Ön Eleme Turu: Hearts, F.Bahçe, Mlada Boleslav, Spartak Moskova, Austria Salzburg, Dinamo Kiev, Crvena Zvezda, Legia Warsaw, Zürich, Valerenga, Levski Sofia, Copenhagen, Debreceni, Steaua Bükres, Djurgardens ve Ruzomberok.

1. Ön Eleme Turu: NK Gorica, Apollo Limassol, Siroki Brijeg, Liepajas Metalurgs, Myllykosken Pallo-47, FC Sheriff, Sioni Bolnisi, Ekranas, Hafnarfjördur, Rabotnicki, Cork City, Shakhtyor Soligork, Pyunik, Birkirkara, Elbasani, TVMK Tallinn, Linfield, Total Networks Solutions, F91 Dudelange, FK Baku, B36 Torshavn ve Aktobe.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X