Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su ricardinhoyu bi alabilsek

Yorum

• Hocanin izinde yürüyorlar
      Yerli ve deneyimli isimler isteyen Lazaroni?nin talebini degerlendiren yönetim, Samsun?lu Adnan ve Sivas?li Hayrettin için çaba harciyor

Umut isi zor
      Trabzonspor Yönetimi tüm mesaisini transfere ayiriyor... Lazaroni?nin raporu dogrultusunda önceligi yerli ve Süper Lig tecrübesi olan oyunculara veren Bordo-Mavililer, tanidik isimlere yöneldi... Ilgilenilen isimlerden biri olan Ankaragücü?nün yildizi Umut Bulut için bugün Manchaster City?nin üst düzey idarecilerinin ciddi bir teklifle Baskent ekibinin kapisini çalacak olmasi bu transferi zorlastiriyor. 3 milyon Euro?dan kapi açan Manchaster City?nin önerisi hem Umut?un hem de Ankaragücü?nün aklini çelmis durumda.

Hoca da çalisiyor
      Umut Bulut konusunda Ankaragücü?nden haber bekleyen Trabzonspor Yönetimi?nin yeni gözdesinin ise Sivassporlu Hayrettin oldugu bildirildi. Tecrübeli oyuncu için girisimleri baslatan Karadeniz temsilcisi, ön anlasma yaptigi Samsunsporlu Adnan?a resmi imzayi attirmak için Kirmizi-Beyazli takimin yönetim kurulu toplantisindan çikacak sonucu bekliyor. Bu arada ülkesine dönen Lazaroni?nin de takimin ihtiyaçlari dogrultusunda Brezilya?li futbolcular üzerinde arastirma yaptigi belirtildi.

Yorum

• mehmet demirkolun bugünkü yazisindan....

-----------------------------------

Taraftar ayaga kalkti

Elektronik postalarima bakmiyorum. Kusura bakmayin. Çünkü binlerce küfürle ugrasacak vaktim yok. Gerçekten ulasmak ve ahlak sinirlari içerisinde tepkisini bildirenlerle haberlesmek için özel bir e-mail adresim var. Gazeteden telefonla bana ulasanlara bu adresi veriyorum. Ve güzel güzel konusuyoruz.
        Bu adrese günde gelen posta sayisi 5-10'dur geçen hafta bu sayi 500'ü geçti. Trabzonlulardan. Inanamadim. Konu Fatih Sultan Tekke. Kaptan'i birakmak istemediler. Ve basariya ulastilar. Ben bu konuda bir sey yazmamistim üstelik. Ama basin, yönetim, Fenerbahçe ve Tekke üzerinde öyle bir baski olusturdular ki, transfer olmadi.
        Çünkü inansaniz da inanmasaniz da görüsmeler sürüyor ve kaptan Fenerbahçe'ye yaklasiyordu. Bunu Trabzonlular engelledi. Büyük basari. Haklilardi. Ve kazandilar. Ama simdi asil problem basliyor. Tekke gitmek istiyor ve seneye kontrati bitiyor. Simdi taraftar yeni bir aksiyona girisip ona sözlesme yeniletmeli. Çünkü aksi taktirde kaçan o büyük paranin kulübe yasatacagi sikintida onlarin günahi olacak. Trabzon taraftari için asil mücadele simdi basliyor. Kolay gelsin!
        -------------------------------------------

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Trabzonspor'da Ricardinho seferberligi

DHA

Lazaroni'nin kaliteli bir oyun kurucu istemesi üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimi, daha önce görüstügü Ricardinho'nun tranfserinde büyük ilerleme sagladi.

Trabzonspor, Lazaroni'nin önerisi üzerine Schalke 04'ün Brezilyali yildizi Lincoln için de çalismalara basladi.

Özellikle Szymkowiak'in Celtic'e gitmeyi çok istemesi nedeniyle, Polonyali oyuncunun boslugunu Lincoln ile doldurmayi amaçlayan yönetimin, ayrica Hertha Berlin'in Brezilyali orta saha oyuncusu Marcelinho ile de temasa geçtigi ifade edildi. Öte yandan Teknik Direktör Lazaroni'nin istegi dogrultusunda Brezilya'nin Corinthias takiminda forma giyen Luciano da listeye alindi. Lazaroni'nin çok istedigi ögrenilen 23 yasindaki oyuncu için bizzat girisimlerde bulundugu da ifade edildi.

UMUT ARAP SAÇI

Trabzonspor'un transfer listesindeki en önemli isim olan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut konusunda bir türlü sonuca varilamiyor. Iki kulüp yöneticileri arasinda yapilan son görüsmeden de bir sonuç çikmadigi ve arada büyük bir fiyat farki bulundugu vurgulandi. Ankaragücü Baskani Cemal Aydin, Umut'a karsilik 2 milyon dolar ve Ömer Riza'yi isterken, bordo mavililer bu futbolcuya karsilik en fazla 1 milyon dolar arti bir futbolcu verebileceklerini söyledi. Baskan Nuri Albayrak'in önümüzdeki günlerde Cemal Aydin ile bir görüsme daha yapacagi, Baskent ekibinin tumumunda israrci olmasi halinde de bu transferden vazgeçilecegi vurgulandi.

ÖZKARA IMZALADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni'nin yardimciligini yürütecek olan Hüsnü Özkara, bugün sözlesme imzaladi. Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde bordo mavili kulüple 3 yillik anlasmaya imza atan Özkara, ?Yuvama döndügüm için çok mutluyum? dedi. Trabzonspor'un efsane kadrosunda yer alan ve 5 sampiyonlugun yani sira birçok kupayi kazanan kadrosunun önemli isimleri arasinda bulunan Hüsnü Özkara, son olarak Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak'in, bordo mavili kulüpten önce baskanligini yürüttügü Istanbul Büyüksehir Belediyespor'u çalistiriyordu. Özkara'ya, imza töreninin ardindan Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas tarafindan futbolculugu döneminde de tasidigi 4 numarali Trabzonspor formasi hediye edildi.

LAZARONI 3 YILI TAMAMLAR

Zeyyat Kafkas, Hüsnü Özkara'yi göreve getirmelerinin iki amaci bulundugunu vurgulayarak, ?Ilk olarak onun teknik bilgisinden yararlanmayi amaçliyoruz. Ikincisi ise, takim içindeki Trabzonsporluluk ruhunu pekistirecegine olan inancimizdir? dedi. Kafkas, teknik direktör Lazaroni'nin çok takim degistirdigi ve istikrarsiz oldugu yönündeki yorumlara da katilmadiklarini vurgulayarak, ?Lazaroni ile 1 yili opsiyonlu 3 yillik sözlesmemiz var. Istikrarsiz seklinde bir sartlanma ile ise baslamak istemiyoruz. Biz sampiyonluga oynayacak bir kadro kurmak amacindayiz ve bunun basina da Lazaroni' yi getirdik. Sözlesme süresi 2+1 yildir ve biz bu süreyi onunla tamamlamayi düsünüyoruz? diye konustu.

"Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• ya bu adama basin toplantisinda bir allahin kulu ne oldu 48 saat muhabbeti diye sormuyomu

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi

Bordo mavililer yine Lazaroni'nin önerisi üzerine Schalke 04'ün Brezilyali yildizi Lincoln için de çalismalara basladi. Özellikle Szymkowiak'in Iskoçya'nin Celtic kulubüne gitmeyi çok istemesi nedeniyle, Polonyali oyuncunun boslugunu Lincoln ile doldurmayi amaçlayan yönetimin, ayrica Hertha Berlin'in Brezilyali orta saha oyuncusu Marcelinho ile de temasa geçtigi ifade edildi.

Arkadaslar Lincoln'u hatirladiniz mi ? Fenerbahçe-Salke maçinda izlemistim tek basina darma duman etmisti febe orta sahasini [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• demin bende yazdin o alinsin banko sampiyonuz
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Üç büyükler bu kez utandirdi...

06 Haziran 2006 13:10

F.B, G.S ve BJK?in, "Sporda Siddeti Önleme Kanunu" kapsaminda valiliklere bildirmekle zorunlu oldugu taraftar temsilcileri sabikali çikti. Valilik ceza yagdirdi...

Üç Büyükler'in bildirdikleri taraftar temsilcileri 'sabikali' çikti...

Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas?in, "Sporda Siddeti Önleme Kanunu"
                  kapsaminda valiliklere bildirmekle zorunlu oldugu taraftar temsilcilerinin, yapilan sorusturma sonucunda sabikali çiktigi ve 3 büyüklere toplam 750 bin YTL para cezasi verildigi ögrenildi.

Spor sahalarinda siddet olaylarini önlemek için Spordan Sorumlu Devlet Bakanligi tarafindan hazirlanan kanuna uymayan Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas?a 250?ser bin YTL para cezasi verildi.

5149 sayili Kanunun 10. maddesine göre "spor kulüplerinin taraftarlari arasinda yeterli sayida taraftar temsilcisini belirleyerek, bu kisilerin açik kimliklerini, adres ve adli sicil bilgilerini, bulundugu yerlerdeki il veya ilçe müdürlügüne bildirmesi gerekiyor.

Bunun yani sira, "Yükümlülüklerin süresi içinde yerine getirilmemesi halinde mahallin en büyük mülki idari amiri tarafindan her sezon için en üst liglerdeki kulüplere 250 bin YTL, ikinci lig kulüplerine 100 bin YTL, üçüncü lig kulüplerine 10 bin YTL idari para cezasi verilir" hükmü yer aliyor.

TEMSILCILER SABIKALI
                  Galatasaray Kulübü?nün taraftar temsilciligiyle ilgili Istanbul Valililigine gönderdigi taraftar temsilcilerinin ya adli sicil kayitlarinin çiktigi ya da belirlenen taraftar temsilcilerinin bu sorumlulugu üstlenmedigi belirterek yeni taraftar temsilcilerini de belirlemedigi ortaya çikti.

Besiktas?in ise taraftar temsilcisi olarak valilige bildirdigi 19 kisiden 10?unun yapilan güvenlik tahkikatlari sonucunda çesitli suçlardan kayitlari bulundugu gerekçesiyle taraftar temsilcilikleri uygun bulunmadi.

Güvenlik tahkikatlari sonucunda herhangi bir kaydi bulunmayan 9 kisinin ise taraftar temsilciligi uygun görüldü.

Fenerbahçe Kulübü ise 04.01.2006 tarihinde gönderdigi yazida; daha önce göndermis oldugu taraftar temsilcisinin yapilan güvenlik tahkikati neticesinde adli sicil kaydinin bulundugu ve 5149 sayili kanunun 10. maddesinin uygulama güçlügü nedeniyle de yeni taraftar temsilcisini bildirmedigi ögrenildi.
                  Bu gerekçelerle 3 büyük kulübe kanunun öngördügü 250?ser bin YTL para cezasi verilmesi kararlastirildi.

---------------

sizin taraftarlarinizin disinda yöneticileriniz baskanlariniz taraftarlariniz yazarlarinizda SABIKALI degil mi?
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Sergen Yalçin Sekerspor'da

Besiktas ile sözlesmesi sona eren yildiz futbolcu Sergen Yalçin, Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takimlarindan Etimesgut Sekerspor ile anlasmaya vardi.

Besiktas'tan ayrildiktan sonra hangi kulüpte oynayacagi merak konusu olan Sergen Yalçin, bu sezon 3. Lig'den 2. Lig B Kategorisi'ne yükselen Baskent temsilcisi Etimesgut Sekerspor ile anlasti. Yaklasik 1 aydir Sergen Yalçin'i renklerine baglamak isteyen Etimesgut Sekerspor yönetimi, yildiz futbolcuyu ikna etmeyi basardi. Sergen Yalçin, yeni kulubüyle resmi sözlesmeyi bugün imzalayacak.

Etimesgut Sekerspor Genel Menajeri Süleyman Tekgül, transferin gerçeklesmesinde iki tarafin da fedakarlikta bulundugunu belirterek, Sergen'i Ankara'ya getirerek, Baskent futboluna renk katacaklarini söyledi.

saka mi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Trabzonspor Baskanyardimcisi Ibrahim Ethem Haciosmanoglu, teknik direktörlüge getirilen Lazaroni?ye sahip çikti. Bülent Yüksel ile Imza programina katilan; Tümer?in Fenerbahçe?ye Transferinden yola çikarak, Fatih Tekke?yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe?nin baskani Aziz Yildirim?a yönelik elestirilere de deginen Haciosmanoglu "Adnan Polat Türk Futbolu?nun yeni Aziz Yildirim?idir" ifadesini kullandi.

Haciosmanoglu, "teknik direktör transferinde Istanbul kanadi basarisiz oldu" yorumlarina sert tepki gösterdi!

KUS MUYUZ KANADIMIZ OLSUN?

Türk Milletinin genel sorunu iste bu. Birlikte hareket etsek alt edemeyecegimiz mesele kalmaz. Trabzonspor?un yapisini bilmeyen ya da böyle görünmesini isteyenlerin yorumlari bu. Kustan mi bahsediyoruz? Ne kanadi! Benim de kulagima, Asbaskanimiz Sayin Hasim Saitoglu ile çekisme halinde oldugumuzu iddia edenlerin söylemleri geliyor. Benim kimseyle çekismem olamaz. Ben biryerde bir çekismeye girer, biryerden çekersem koparirim! Ama böyle birsey yok. Hasim Bey?i asbaskan yapan benim zaten. Trabzonspor?da kimseylesorunum olamayacagigibi olsa birtek baskanimizla olur.

ERSUN YANAL HABER GÖNDERDI SARTLAR UYMADI

Teknik direktörümüz Lazoroni oldu. Camiamizin, onu elestirmemesi lazim artik. Bu transferden benim haberim olmadigi da dogru degil. Son asamada Ispanya?da iki hoca ile konusmamiz gerekiyordu, Lazaroni ile de anlasmistik. Baskan bana "Sen Ispanya?ya git, olmazsa Lazaroni?yi çagiralim" dedi. Lazaroni?yi getirdik.Tercihimize herkes yardimci olmali. "Gittiler alamadilar" elestirileri yanlis. Görüstügüm isimlerin yüzde yetmisi ile anlasmistim. Anlasma saglanamayan isimlerin de ailesi, esi, çocuklarinin tahsili sorun oldu, bu tüm yabanci transferlerinde yasanan sorunlar zaten. Baskanimiz bana talimat vermis, randevulari organize etmis, "su isimlerle su rakamlar karsiligi git konus" demisti. Ben kendi tasarrufumla hareket etseydim o isimlerden birini getirirdim. Teknik direktöre verilecek parada kisintiya gidilmemesi taraftariyim. Teknik direktöre fazlasini verirsiniz, alacaginizdan daha az oyuncu alirsiniz, hocanin ortaya çikaracagi yetenek verilen farki kapatir. Halilhodziç örnegindeki gibi, Stephanov?u getirdi, 2 milyon avro teklif eden var, A kadroda oynarsa Dünya Kupasi?ndan sonra bu rakam artar...

Ben Avrupa?da teknik direktör adaylari ile görüsürken, Ersun Yanal Trabzonspor?da çalismak istedigine dair haber gönderdi. Ve görüstük. Zorlu Group iyi iliskiler içersinde oldugumuz bir kurumdur, tazminat konusunu rahat çözerdik, ama hoca ile sartlarimiz uyusmadi. Kendisine basarilar diledik ayrildik. Sonra bu basinda, "Yabanci alamadilar, yerliye döndüler" diye anildi. Biz yabanci adaylarla yaptigimiz görüsmelirin tam ortasinda Yanal?i gündemimize aldik.

ADNAN POLAT YENI AZIZ YILDIRIM!

Fatih Tekke ile yaptigim son giörüsmede "Avrupa?da oynamak isterim. Türkiye?de baska takima gitmem" demisti. Simdiki durumunu sormadim. Kimse vazgeçilmez degil, Kaptan belki son transferini yapmis olabilir. Kararini dinlemek lazim. Tümer Fenerbahçe?ye gitti, Besiktas?da hain ilan edildi. Kitlelerin dostça yasamasini istiyorsak, biz yöneticiler tavirlarina dikkat edecek. Türkiye?de yöneticiler vermeye degil almaya geliyor. Bu kisilere medyanin prim vermemesi lazim. Aziz Yildirim?a kiziyoruz, Türkiye?de Aziz Yildirimlar her geçen gün çogaliyor. Fenerbahçe karsisina yanlis oyun tertibi ile çikan Galatasaray?in Baskanyardimcisi Adnan Polat, maçtan sonra "Bundan sonra Cüneyt Çakir?i istemiyoruz" sampiyon olduktan sonra da "Gelecek sene de sampiyonuz" diyebiliyor. Ambargo mu koydular, neye göre böyle konusabiliyorlar?

Yorum

• EN ISTIKRARLI FUTBOLCU HÜSEYIN
                        A MILLI Takim?in sona eren Almanya turnesinde en istikrarli futbolcu Hüseyin Cimsir oldu... Trabzonsporlu oyuncunun bu basarisi Karadeniz ekibinde de büyük sevinç yaratirken, Bordo-Mavililer, ?Kulübümüz örnek sporcularla Türk futbolunun lokomotifi olmaya devma edecektir? diye konustular.
                        [img]smileys/smiley32.gif[/img]ikimisi taraftarimiza kapak gibi haber

Ünal Karaman

Yorum

• bende sasirdim aslinda...

her milli açiyorum Hüseyin orada...

Helal olsun...

Yorum

• hüseyini sevmiyenlere kapak olsun bu helal sana hüseyin[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Yalan Gazetesi!

Transfer dönemine girildiginden bu yana hemen hergün mansetlerini Kaptanimiz Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacagi, anlastigi yönünde asilsiz haberlere ayiran, gerek yönetimimizin gerekese de kaptanimizin her defasinda söz konusu haberleri yalanlamalarina ragmen bu tavrini maksatli olarak sürdüren basta PASFOTOMAC gazetesi olmak üzere, ayni grubun diger yayin organlarini esefle kiniyor, taraftarlarimizdan bu "yalan" gazetelerine karsi gerekli duyarliligi göstermelerini bekliyoruz...

06.06.2006 12:00

kalearkasi.netten...

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

Yalan Gazetesi!

Transfer dönemine girildiginden bu yana hemen hergün mansetlerini Kaptanimiz Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacagi, anlastigi yönünde asilsiz haberlere ayiran, gerek yönetimimizin gerekese de kaptanimizin her defasinda söz konusu haberleri yalanlamalarina ragmen bu tavrini maksatli olarak sürdüren basta PASFOTOMAC gazetesi olmak üzere, ayni grubun diger yayin organlarini esefle kiniyor, taraftarlarimizdan bu "yalan" gazetelerine karsi gerekli duyarliligi göstermelerini bekliyoruz...

06.06.2006 12:00

kalearkasi.netten...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]evet be sonunda trabzon ayaga kalkiyor uykusundan kalkti sonunda aciklamalar pes pese geliyor[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X