ula yönetim yap bi transfer de bu hallerden cikar bizi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen kendi uye tarihine bak sonra benim kine bak sonra iptal etme olaylarina falan karis istersen tamam mi? ben burdan atilsamda herzaman dogrulari konusurum tamam mi?İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
Samway demiski:
"beyler malesef bu haberi verirken cok uzuluyorum ama kaptanimiz yavas yavas feybeye gitmek uzere dun havaalaninda saat 22.00 gibi fatih i gordum cocuklarini ve karisini bekliyodu trabzon ucaginda benim ark vardi bende onu bekliyodum karisi ve cocugu geldigi anda fatih karisi ve cocugu NIHAT ÖZDEMIR in arabasiyla birlikte havaalanindan ayrildi ve sordum feybeye gidiyomusun diye cevap mi
''HER SEY KISMET'' iste bole arkadaslar galiba gidicek
"
Antu.com'da FBolic nickk'li bi ezik demiski:
"Dün havaalaninda gördüm konustum kendisiyle Nihat özdemirin arabasiyla gelmis persembe günü imzayi atiyomus..."
Samway'in savunmasi: "O da benim FB'li arkadas beraber konustuk"
Arkadasim buna 5 yasinda çocuk inanmaz. Hersey ortada. Samway'in üyeliginin iptalini istiyorum(z).
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildisen kendi uye tarihine bak sonra benim kine bak sonra iptal etme olaylarina falan karis istersen tamam mi? ben burdan atilsamda herzaman dogrulari konusurum tamam mi?İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
Samway demiski:
"beyler malesef bu haberi verirken cok uzuluyorum ama kaptanimiz yavas yavas feybeye gitmek uzere dun havaalaninda saat 22.00 gibi fatih i gordum cocuklarini ve karisini bekliyodu trabzon ucaginda benim ark vardi bende onu bekliyodum karisi ve cocugu geldigi anda fatih karisi ve cocugu NIHAT ÖZDEMIR in arabasiyla birlikte havaalanindan ayrildi ve sordum feybeye gidiyomusun diye cevap mi
''HER SEY KISMET'' iste bole arkadaslar galiba gidicek
"
Antu.com'da FBolic nickk'li bi ezik demiski:
"Dün havaalaninda gördüm konustum kendisiyle Nihat özdemirin arabasiyla gelmis persembe günü imzayi atiyomus..."
Samway'in savunmasi: "O da benim FB'li arkadas beraber konustuk"
Arkadasim buna 5 yasinda çocuk inanmaz. Hersey ortada. Samway'in üyeliginin iptalini istiyorum(z).
üye tarihinle ne alakasi var bu isin??? yalan söledin ortaya çikti bizleri burda sinirlendirmeye üzmeye hakkin yok senin.. ve sadece ben deilim senin üyeliginin silinmesini isteyen... hiç kasma kendini bosuna yalanin ortada iste..Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net
Yorum
-
Ewet fatih Fb ye gidiyo ve günay keçiside Samway;
Ayipliyorum arkadaslar yaa bu kadar olmas belki dogru söylüyo çocuk hadi dogru diyelim ne diyeceksiniz o zaman Samway bisden daha iyi TS liymis ama artik degil nie bizim yüzümüzden .yapmadigimizi birakmadik mi dieceksiniz.
Yalanci yada degil,hakli yada degil sonuçta siszin kabullenemediginiz Fatihin fb ye gitmesi
Samway degil o yüzden sakin olalim.
Saygilarimla . kiniyorum.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Mesaji Gönderen : FBolic
dun havaalaninda gordum konustum kendisiyle nihat ozdemirin arabasiyla gelmss persembe gunu imzayi atiyo is bitti,kendisi bana nasip kismet dedi abi dedim bitti bu is hayirli olsun dedim guldu oda
Çikmaz ayin son persembesi demistir hey Allah'im [img]smileys/smiley36.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sn. Samway üyelik tarihi ile bu is çözülmüyor. Ben daha çok Gurbetci gencler forumda yaziyordum. Sonuçta o da ts'li taraftarlarin sitesi. Antu gibi Fb sitesi degil dimi. Sonradan burada daha gelismis bir ortamoldugunu ögrenince buraya geldimBu sadece senin uzun zamandir bu sitede ajanlik yaptiginin göstergesi olabilir.
Gerçi simdi atilsan samway degil bu sefer tramway adiyla gelirsin.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
Biraz önce Türk Hava Yollarini aradim dün itibariyle Atatürk Hava Alanina saat 22,00 civari hiç bir uçak inmemis,dün en son 23,35 varmis ondan önce de saat 20,00'da varmis Trabzon uçagi.
Samway saat tam olarak kaçti ve hangi hava yolu sirketi idi belirtirmisin ??Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiMesaji Gönderen : FBolic
dun havaalaninda gordum konustum kendisiyle nihat ozdemirin arabasiyla gelmss persembe gunu imzayi atiyo is bitti,kendisi bana nasip kismet dedi abi dedim bitti bu is hayirli olsun dedim guldu oda
Çikmaz ayin son persembesi demistir hey Allah'im [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu arkadas her kimse kendisini hayal dünyasinda saniyo sanirim .Rüyada falan görmüs olabilirler. Malum son zamanlarda KRALla yatip KRALla kalkiyolar[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum