Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
    İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

Mugla'da sampiyonluk kutlamalari..

Mugla Galatasaraylilar Dernegi tarafindan düzenlenen sampiyonluk kutlamalarina kulüp ikinci baskani Adnan Polat, yönetici Fatih Göksen ile eski yönetici Ergun Gürsoy katildi..

2Haziran2006, 19:05

Kent merkezinde toplanan yaklasik 3 bin sari-kirmizili taraftar, 1 saat boyunca Galatasaray bayraklariyla sampiyonlugu kutladilar. Taraftarlar, kente gelen yöneticileri, ''Baskan saat kaç?'' ve ''Saat 20.45'' tezahüratlariyla karsiladi.

malatya halkini kiniyorum. siz bu kafayla tabiki küme düsersiniz.

Malatya halkinin suçu ne anlayamadim ben açikcasi. Kutlamalar Mugla da yapilmis, suçu sen Malatya halkina attin. Bir yanlislik olmasin dostum bu iste. Muglaspor demek istemissen, zaten onlar yillardir sürünüyorlar alt liglerde.

AlooooooMalatya çik aradan yaaw.Bak yine hatlar karisti..Alooooo[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img] Olur canim okadar
    [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
      İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

Mugla'da sampiyonluk kutlamalari..

Mugla Galatasaraylilar Dernegi tarafindan düzenlenen sampiyonluk kutlamalarina kulüp ikinci baskani Adnan Polat, yönetici Fatih Göksen ile eski yönetici Ergun Gürsoy katildi..

2Haziran2006, 19:05

Kent merkezinde toplanan yaklasik 3 bin sari-kirmizili taraftar, 1 saat boyunca Galatasaray bayraklariyla sampiyonlugu kutladilar. Taraftarlar, kente gelen yöneticileri, ''Baskan saat kaç?'' ve ''Saat 20.45'' tezahüratlariyla karsiladi.

malatya halkini kiniyorum. siz bu kafayla tabiki küme düsersiniz.

Malatya halkinin suçu ne anlayamadim ben açikcasi. Kutlamalar Mugla da yapilmis, suçu sen Malatya halkina attin. Bir yanlislik olmasin dostum bu iste. Muglaspor demek istemissen, zaten onlar yillardir sürünüyorlar alt liglerde.

AlooooooMalatya çik aradan yaaw.Bak yine hatlar karisti..Alooooo[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img] Olur canim okadar

Bugun yasadigim onca stresten sonra Allah ta seni guldursun

Yorum

• Bu arkadaslari taniyan var mi. Yoksa; kondisyonerle, kaleci antrenörü mü? [img]smileys/smiley4.gif[/img]

foto:resmi siteden

Yorum

• ahggahghahg hag
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Allah nesenizi arttirsin [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Edited by: Travelair
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bunu belki çogunuz okumustur ama ben tekrar koymak istiyorum STEPANOV, Sirp B92 Televizyonu'na verdigi özel röportajda, ?Chelsea yetkilileri benimle temasa geçmediler ancak Trabzonspor?a iki kez faks gönderip beni resmen istemisler. Kulübüm ise teklifi, beni yeri doldurulamaz bir oyuncu olarak gördügü için reddetmis. Trabzonspor yönetimi bunu bana bildirdi? açiklamasini yapti. Bordo-Mavili kulüp, Chelsea?nin teklifine ilerleyen günlerde olumlu yanit verirse, Sirp oyuncudan iyi bir bonservis geliri elde etme imkanina kavusacak
              İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• valla chelsea bu. tam bi hazine. ucuk bi fiyat vericeklerse neden olmasin bence. stepanov cok ii bidefans oyuncusu. simdi olmazsa ilerde avrupannin önde gelen klüplerinde oynayacak bi futbolcu.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• bu umut bulut trasferi hakkinda bilgi sahibi olan arkadas var mi?

Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Devran Ankaraspor'da

Besiktas?in altyapisinda yetistikten sonra, Rize ve Kayseri Erciyesspor?da forma giyen 28 yasindaki basarili orta saha oyuncusu Devran Ayhan, kendisini iki yilligina mavi-beyazli renklere baglayan imzayi atti. Kulüp binasinda düzenlenen imza töreninde Ankaraspor Kulüp Baskanimiz Hilmi Gökçinar transferlerin devam edecegini söyledi.

Gökçinar; ?Birkaç transfer daha yapacagiz?

Gökçinar sözlerine söyle devam etti; ?Takimimiza faydasi olacagina inandigimiz Devran?in akabinde birkaç transfer daha gerçeklestirecegiz. Sonrasinda da transferi kapatip kamp hazirliklarina baslayacagiz. Bu yil, Ankaraspor?un daha derli toplu ve basarili bir takim oldugunu, tüm spor kamuoyu sezon açildiginda görecektir. Simdiden Devran?a aramiza hos geldin diyor ve kendisine Ankaraspor camiasi adina da hayirli olsun dileklerimde bulunuyorum.?
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kayseri Erciyesspor, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takimlarindan Arminia Bielefeld'te forma giyen Radomir Djalovic ile 2 yillik sözlesme imzaladi.

Haci Boydak Kulüp Tesislerinde gerçeklestirilen ve kulüp baskan vekili Erol Bedir ile ikinci baskan Saban Zikkavun'un da hazir bulundugu imza töreninde Djalovic, kendisini 2 yilligina mavi-siyahli renklere baglayan sözlesmeye imza atti.

23 yasindaki forvet, çok iyi seyler duydugu Türkiye'de Kayseri Erciyesspor gibi hedefleri olan bir kulübe gelmekten mutluluk duydugunu söyledi.

Türkiye ligini televizyonlardan takip ettigini ve iyi izlenimler edindigini kaydeden Djalovic, imza attigi takimin UEFA hedefinin bulundugunu, kendisinin de UEFA Kupasi maçlarinda oynamayi hedefledigini belirtti.

Yorum

• medya tarafindan yaratilan transfer listemzizde ne kadar ise yaramaz varsa baska takimlarla anlasiyo. herseferinde bi ohh cekiyorum
                        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Zonguldak'ta bulunan Basbakan Recep Tayyip Erdogan, açilisini yapacagi Tersaneler Bölgesi'ne parti otobüsüyle giderken yanina yaklasan 35 yaslarindaki bir kadin, "Sayin Basbakanim ben sizden hiçbir sey istemiyorum. Benim tek istedigim Aziz Yildirim'in Fenerbahçe'ye geri dönmesidir. Bu konuda sizden yardim bekliyorum" dedi.

Bunun üzerine Basbakan Erdogan, "Koyu Fenerbahçeli oldugun belli. Aziz Yildirim'in geri dönmesini istiyorsan bunu bir sekilde iletecegim ve Aziz Yildirim geri dönecek. Bunun için ise ne gerekiyorsa yapacagim" seklinde konustu.

Kaynak: maraton.com.tr

Türkiye'nin basbakani lobi faaliyetinde... Bir yanlislik var mi? Siyaset ayri futbol ayriEdited by: Travelair

Yorum

• Türkiye-Angola maçi basliyor.

Ben diyorum ki, yine gurbetçi bir vatandasimiz, elinde Türk Bayragiyla sahaya atlayacak. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• @kutoz

Atlamazsa sasarim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Milli maç yerine Almanya- Kolombiya maçini izliyorum. Valla süper maç oluyor. Herkese tavsiye ederim. Gerçi 15 dakika kaldi ama...

Almanya 3-0 önde... Kanal1
                                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X