Spor |
TÜMER'in transferinden sonra Fatih Tekke'nin de Fenerbahçe ile anlastigi yolundaki haberler, dün spor kamuoyunu bomba gibi düstü. Buna ragmen Trabzonspor'un tecrübeli ismi Fatih Tekke, transfer haberlerinin dogru olmadigini açikladi. Tekke, Fenerbahçe'den menajerler araciligiyla teklif geldigini ama kimseyle görüsmedigini söyledi. Bordo-Mavili takimla bir yil daha sözlesmesi oldugunu belirten Fatih, 'Kulübümün izni olmadan Real Madrid'e bile imza atmam. Benim gönlüm Avrupa'daki bir takima gitmek. Ancak son sözü kulübüm söyleyecek ' dedi.YILDIRIM'LA GÖRÜSMEDIM TRABZONSPOR Kulübü Baskani Nuri Albayrak da Besiktas ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Fatih Tekke ile yollarina devam etmek istediklerini söyledi. Para için futbolcu satmayacaklarini belirten Albayrak, 'Fatih Trabzon'da kalacak' dedi. Öte yandan Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine açiklama yapan Aziz Yildirim söyle dedi: 'Fatih Tekke için Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak'a niyetimizi ilettik. O da yeni teknik direktör belli olduktan sonra karar vereceklerini söyledi. Biz de Trabzonspor'un verecegi kararini beklemeye basladik |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aksam...
-
ya fatih tekkenin fenere transfer ihtimali bile olmamali idi....
avrupayi anlamdimda 3-5 kurus ugruna yillaridr mücadele ettigimmiz ideallerimize ihannet etmek neden......
ben baskan olsam bana böyle bi teklif edilse derdimki....
tuncay+alex + 5 milyon euro.......
bizim için degeri budur isinize geliyosa.......
onlarda anlardi ne kadar büyük takim oldugumuzu..... ama maalesef bu yaptiklarimiz 4 büyüklerden birisine yakismiyor.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yani yönetim fatih konusunda hata yapiyor...Hiç konusturmayacakti...Ama olsun insaallah akillanmislardir...İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
ya fatih tekkenin fenere transfer ihtimali bile olmamali idi....
avrupayi anlamdimda 3-5 kurus ugruna yillaridr mücadele ettigimmiz ideallerimize ihannet etmek neden......
ben baskan olsam bana böyle bi teklif edilse derdimki....
tuncay+alex + 5 milyon euro.......
bizim için degeri budur isinize geliyosa.......
onlarda anlardi ne kadar büyük takim oldugumuzu..... ama maalesef bu yaptiklarimiz 4 büyüklerden birisine yakismiyor.....
Yorum
-
Trabzonspor'da Rangnick sürprizi...

01 Haziran 2006 08:00
Trabzon, Yanal ile yaptigi görüsmelerde mesafe alamayinca, rotayi Alman hocaya çevirdi. Rangnick ile menajeri vasitasiyla temas kuran yönetim ikna çabasinda...

Trabzonspor, Ersun Yanal ile yaptigi görüsmelerde mesafe alamayinca, rotayi Alman hocaya çevirdi. Rangnick ile menajeri vasitasiyla temasa geçen yönetim, Schalke 04'ün eski hocasini iknaya çalisiyor
Hoca sorununu çözüme kavusturmak için saatleri sayan Trabzonspor yönetimi, Ersun Yanal ile görüsmelerde mesafe alinamamasi üzerine alternatif arayislarina hiz verdi.
Ersun Yanal ile önceki gün baslayan pazarliklar dün de sürerken, taraflarin bir türlü uzlasamadigi bildirildi. Vestel Manisaspor'un 750 bin euro tazminatta diretmesi ve tecrübeli hocaya kendisini birakmak istemediklerini iletmesi üzerine Yanal'dan vazgeçildigi iddia edildi.
Yogun pazarlik
Bordo - mavililer, Yanal'la yapilan görüsmelerin ardindan rotayi daha önce listeye alinan Schalke 04'ün eski çalistiricisi Ralf Rangnick'e çevirdi. Alman teknik adamin menajeriyle masaya oturan yönetimin, kendisini ikna etmeye çalistigi bildirildi.
Toshack da gündemde
Rangnick'ten de beklenen yanit alinamamasi halinde Ersun Yanal'a son teklifin sunulacagi, ardindan daha önce Besiktas'i da çalistiran John Benjamin Toshack'la masaya oturulacagi ögrenildi. Galli hoca ile dirsek temasina geçildi.
Kimdir?
29 Haziran 1958'de dogdu. 1999-2001 arasinda Stuttgart'i çalistirdi. 2001-2004 arasinda da Hannover'in teknik patronlugunu yapti. 2004'te Schalke 04'ü 2005'te lig ikinciligini tasirken, kupada da final oynatti. Ailton'u takimdan göndererek simsekleri üzerine çeken Ragnick, devre arasinda Schalke ile yollarini ayirdi.
Kaynak: Milliyet
Bu haber toplam 664 defa okunmustur.
iMZALAR ATILMADAN HIÇ BIR HABERE INANMIYORUM.AMA MADEM SON DAKIKA HABERLERI YALANI YAZANI BAGLIYOR.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Fatih Tekke: "Her gün tartisilmaktan sikildim"
Son dönemde adi sürekli medyada transfer haberleriyle anilmaya baslanan kaptanimiz Fatih Tekke her gün tartisilmaktan son derece sikildigini açikladi.
?Sözlesmem devam ediyor?
Kulübüyle 1 yil daha sözlesmesinin bulundugunu hatirlatan Fatih, ?Ben Trabzonspor?un kaptaniyim. Benim yapacagim her hareket Trabzonspor?un menfaatine olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu tartismasin. Biz öyle dogduk. Ben de camianin bir parçasiyim. O camianin bende yeri baskadir? diye konustu.
?Sadece Avrupa?yi istiyorum?
Trabzonspor?dan sadece Avrupa?ya gitmek istedigini söylediginin altini çizen kaptanimiz, ?Bu benim için çok önemli. Türkiye?den Trabzonspor?dan Avrupa?ya gidersem arkadan gelecek gençler çitayi yüksek tutacaklardir. Bu da Türk futbolu adina son derece önemli olacaktir. Misyon olarak düsüncem bu. Saygi duyulmasini bekliyorum. Ben Trabzonspor?dan ayrildigim taktirde Trabzonspor?un menfaatine bir hareket yapacagim. Bunu disinda bir davranis sergileyemem? dedi.
?Kimseyle görüsmedim?
Transfer konusunda hiçbir kulübün yöneticisiyle görüsmedinin altini çizen Fatih Tekke sunlari söyledi: ?Yemin ederim kimseyle görüsmedim. Teklif oldugunu menajerler araciligiyla biliyorum. Su an çok erken ama yazilip çiziliyor. Bunlar da benim canimi sikiyor.
Birileriyle görüsmem olanaksiz. Trabzonspor?un sözlesmeli futbolcusuyum. Kulübün izni olmadan imza atmam mümkün degil. Bunu Real Madrid bile olsa yapamam?.
?Trabzonspor sevdalilarini üzmem?
Trabzonlular?i Trabzonspor sevdalilarini üzecek bir hamle içerisinde asla olmayacagini da seslendiren Fatih Tekke sözlerini söyle tamamladi: ?Bugüne kadar her zaman Trabzonspor?un menfaatlerini göz önünde bulundurmus bir insanim. Camiamizdaki insanlar benim yaptiklarimi biliyorlar. Niyetleri farkli olan insanlarin farkli çabalar içine girmesine gerek yok. Fatih Tekke Trabzonspor?un bir parçasidir. Sözlesmesi olan bir futbolcudur. Misyonu hedefi düsüncesi Avrupa?da futbol oynamaktir. 28-29 Yasinda bir futbolcunun yapabilecegi en iyi sey Trabzonspor?a para kazandirmaktir. Trabzonspor beni Fatih Tekke yapmistir. Bana verilen bu degeri ona geri ödemeliyim. Sözlesmeli olan bir futbolcu kulübünün izni olmadan bir yere imza atmaz. Olayin kesinlikle maddi boyutunda degilim. Türkiye?den uzaklasmak istiyorum?.
31.05.2006 16:08:00
RESMI SITEDE FATIHTEN AÇIKLAMALAR
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
Haberler

Asbaskan Sayitoglu: ?Fatih?i yurt içine satmayiz?
Asbaskanimiz Hasim Sayitoglu, kaptanimiz Fatih Tekke?nin yurt içinde bir takima satilmasini kesinlikle düsünmediklerini açikladi.
Oyuncumuza Türkiye?den bir iki kulüpten teklifler geldigini kaydeden Sayitoglu, ?Fatih Tekke konusunda görüsümüzü soran bu kulüplere kaptanimizi ülke içinde bir takima göndermeyi düsünmedigimizi bildirdik. Kesinlikle hiç biriyle pazarlik da yapmadik? dedi.
Fatih?in talebinin yurt disiyla ilgili oldugunun altini çizen Sayitoglu, ?Fenerbahçe ile anlasildigi yönündeki haberler dogru degil. Avrupa?dan ciddi bir teklif gelmesi halinde oyuncumuzun da görüsünü alarak kulüp menfaatleri dogrultusunda hareket edecegimiz fikrinde herhangi bir degisiklik yok? diye konustu.
31.05.2006 16:44:00

ASBASKANIN AÇIKLAMALARI bu da resmi siteden
ama gazete müsvettelerinde Fatihe forma bile giydirmisler,
yorum sizinSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
Cafer abi bunlar adami dinden imandan eder ya...[img]smileys/smiley5.gif[/img]İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Haberler

Asbaskan Sayitoglu: ?Fatih?i yurt içine satmayiz?
Asbaskanimiz Hasim Sayitoglu, kaptanimiz Fatih Tekke?nin yurt içinde bir takima satilmasini kesinlikle düsünmediklerini açikladi.
Oyuncumuza Türkiye?den bir iki kulüpten teklifler geldigini kaydeden Sayitoglu, ?Fatih Tekke konusunda görüsümüzü soran bu kulüplere kaptanimizi ülke içinde bir takima göndermeyi düsünmedigimizi bildirdik. Kesinlikle hiç biriyle pazarlik da yapmadik? dedi.
Fatih?in talebinin yurt disiyla ilgili oldugunun altini çizen Sayitoglu, ?Fenerbahçe ile anlasildigi yönündeki haberler dogru degil. Avrupa?dan ciddi bir teklif gelmesi halinde oyuncumuzun da görüsünü alarak kulüp menfaatleri dogrultusunda hareket edecegimiz fikrinde herhangi bir degisiklik yok? diye konustu.
31.05.2006 16:44:00

ASBASKANIN AÇIKLAMALARI bu da resmi siteden
ama gazete müsvettelerinde Fatihe forma bile giydirmisler,
yorum sizin
Yorum
-
Gökdeniz W. Ham ile anlasti
TRABZONSPOR?un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Ingiltere?nin köklü kulüplerinden West Ham United ile söz kesti. Milli Takim kampinda bulunan Gökdeniz?in bonservisi için West Ham Kulübü?nün 3.5 milyon pound ödeyecegi bildirildi. Gökdeniz?in de bu transferden 3 yilligina 4.5 milyon Euro alacagi belirtildi. Bordo mavili kulüp ile Ingiliz temsilcisi arasinda kesin olarak anlasma saglandigi, Milli Takim kampi sonrasi Gökdeniz?in yeni kulübüyle sözlesme imzalayacagi ögrenildi.
1 HAZIRAN HÜRRIYET
NE MANITA, NE ARABA, NE DE UC KURUSLUK PARA. SACI SARI TENI KARA, ALEMDE TEKSIN YATTARA
Yorum
-
Fatih?i para için satmayiz
Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak sözlesmesi devam eden Fatih Tekke için F.Bahçe'nin bir teklifi oldugunu; ancak iddia edildigi gibi anlasmadiklarini söyledi.
Paraya ihtiyaçlari olmadigini belirten Albayrak, "Fatih, Trabzon'un kaptanidir ve halkin gönlünde de taht kurmus bir isimdir. Daha bir yillik sözlesmesi var. Birinci görevimiz Fatih'le yolumuza devam etmektir. Fatih de kulübünden habersiz transfer görüsmesi yapmaz. Fatih'i almak isteyen önce bizimle görüsüp anlassin. Medyada çikan haberler spekülasyonlardan ibarettir.? dedi.
Fatih Tekke ise F.Bahçe'den teklif aldigini, ancak hiçbir görüsmede bulunmadigini söyledi. Golcü futbolcu, ?Yapacagim her hareket, ne olursa olsun Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda olacak.? diye konustu. Bu arada Bordo-Mavililerin, Hertha Berlin'de forma giyen Brezilyali MARCELINHO ile temasta oldugu ögrenildi.
Yorum
-
fatihin aciklamarina karsi olan arkadas varmi aramizda beyler.
bence cok dogru söylüyor. özellikle bazilarimiz benim yasimdaki bi utbocu klbune para kazandirmali kismina cok kizmis.
bence herkelimesi dikkate alinacak bi konusma yapmis. adam gidiyimde alttan gelenlere yol aciyim diyo. bi yerde hakli bu takimda daha cok fatihler cikar. önemli olan dedigi gibi fatihten para kazanmamizdir. türkiyeden uzaklasmak istiyorum diyo. adam bunaldi artik. mafyasiydi taraftariydi transferiydi. ben fatihi avrupa da izlemek istiyorum. bizi orda cok ii temsil edecektir."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
Fatih'i paraya satmam
F.Bahçe'nin Fatih Tekke ile anlasma yaptigi iddialarina tepki gösteren Nuri Albayrak "Fatih bizim sembol oyuncumuzdur. Sözlesmesi varken kimseyle görüsmez" dedi.
Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Besiktas ve F.Bahçe'nin transferini istedigi Fatih Tekke ile devam etmek istediklerini söyledi. Albayrak, NTV'ye yaptigi açiklamada, Fatih'in sözlesmesinin devam ettigini belirterek, "Fatih, takim kaptani olmasi hasabiyle de Trabzon halkinin gönlünde taht kurmus bir sporcumuz. Birinci derecede düsüncemiz, Fatih ile yolumuza devam etmektir'' dedi. Aziz Yildirim ile görüstügü iddiasini yalanlayan Albayrak, "15 gün önce F.Bahçe ve Besiktas sporcumuzla ilgilendiklerini bize ilettiler. Basinda bir sürü haber çikiyor. Bunlar asilsizdir'' diye konustu.
ISTEYENLER BIZE SORSUN
Sözlesmesi süren oyuncular konusunda önce kulüple anlasilip daha sonra da sporcularla biraraya gelmenin dogru olacagini kaydeden Albayrak, söyle devam etti: "Bizimle anlasmadan kimse sporcularimiza teklif getirmesin. Önce bize sorsunlar satis listesinde mi degil mi?. Fatih'in sözlesmesi sürerken F.Bahçe ile görüstügüne inanmiyorum. Sporcumuzun Avrupa'da oynamasi bizi gururlandirir. Avrupa olursa kulübün para kazanmasi sözkonusu olmaz. Trabzonspor'un paraya ihtiyaci yok. Trabzonspor para için sporcu satmaz. Fatih, ekol olmus sporcularimizdan biri. Futbolu biraktiktan sonra da kulüpte olmasini isteriz."
Artik Avrupa'ya gitmek istiyorum
Fatih Tekke, F.Bahçe'den menajerler araciligiyla teklif geldigini ama kimseyle görüsmedigini söyledi. Tekke, Lig TV'deki röportajinda, "Trabzonspor camiasini üzecek hiçbir sey yapmam. Trabzonspor'un menfaatlerini her zaman korumus bir insanim'' dedi. 1 yil daha sözlesmesi bulundugunu vurgulayan Fatih, söyle devam etti: "Avrupa'ya gitmek istedigimi daha önce söyledim. Yasim 29, bu benim için çok önemli. Yapacagim her hareket Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu tartismasin. Orada dogdum, orada ölecegim. Fakat profesyonel olarak düsüncem de budur. Düsüncelerime de saygi duyulsun."
'Fatih, kulübünün istedigi yere gider'
Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, su anda kimseyle sözlesme yapmadiklarini söyledi. Çaliskan, milli futbolcunun hiçbir takimla anlasmadigini vurgulayarak, "Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüsmesi olmamistir. Trabzonspor Kulübü kime verirse, Fatih için de uygun olursa bu dogrultuda transfer olabilir'' dedi. Çaliskan, "Trabzonspor, F.Bahçe ile anlasirsa, Fatih, F.Bahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takimla anlasirsa Fatih oraya gider. Su an kesinlikle bir sözlesme söz konusu degil'' diye konustu.
BUDA BASKANIMIZIN KENDI GAZETESINDEN HABER
BIR taraftar kendi sitemiz ver bizim kanadin yazdiklari öbür taraftar istanbul yalakasi soytarilarin yazdiklari.Ttammamen ters bir durum aralarinda benzerlik dahi yok.
BENCE TRANSFER SEZONU BITENE KADAR IMZALAR ATILMADAN HIÇ BIR HABERE INANMAMAK YOKSA KANSER EDERLER ADAMI.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
TÜMER'in transferinden sonra Fatih Tekke'nin de Fenerbahçe ile anlastigi yolundaki haberler, dün spor kamuoyunu bomba gibi düstü. Buna ragmen Trabzonspor'un tecrübeli ismi Fatih Tekke, transfer haberlerinin dogru olmadigini açikladi. Tekke, Fenerbahçe'den menajerler araciligiyla teklif geldigini ama kimseyle görüsmedigini söyledi. Bordo-Mavili takimla bir yil daha sözlesmesi oldugunu belirten Fatih, 'Kulübümün izni olmadan Real Madrid'e bile imza atmam. Benim gönlüm Avrupa'daki bir takima gitmek. Ancak son sözü kulübüm söyleyecek ' dedi.
Yorum