Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberlerin asli warsa hayirli olsun ne diyelim

Yorum

• Biz Ne Haberler Okuduk Böyle [img]smileys/smiley17.gif[/img]Takmayin.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
        Cordoba beklemede

Trabzonspor yöneticisi Kafkas Kolombiyali kalecinin gelmek istedigini söyledi. Trabzon, Hayrettin ve Umut'u aldi
        TRABZONSPOR Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas Besiktas'in kadro disi biraktigi Kolombiyali kaleci Cordoba'nin kulübe gelmek istedigini kendilerine ilettigini bildirdi. Kafkas,'Bize Türkiye'de tekrar görev yapmak istedigini ve yasadiklarini da unutamadigini söyledi. Yönetimde degerlendirdikten sonra olumlu veya olumsuz bir karar verecegiz' dedi.

O YILDIZ
        TRABZONSPOR, G.Saray ve Besiktas'in da istedigi Sivasspor'lu Hayrettin ile anlasmaya vardi. Hayrettin'e karsilik kaleci Ahmet Sahin ve stoper Tayfun disinda 750 milyar lira da para verilecek. A.Gücü'nin 2.5 milyon dolari kabul etmesi üzerine Umut krizi de çözüldü.

gunes.com

[img]smileys/smiley29.gif[/img][img]smileys/smiley29.gif[/img]

dostum tebrikler bu haberi nezaman nerden buldun bilmiyorum gece baskisi degil herhalde ama gün içerisinde buraya eklenen 50 haber birbirinin aynisiydi sadece cümlelerin yerleri degisikti, bu tuaf haberin için sagol ama sanki geçen haftanin haberi gibi duruyo gecenin bi yarisi nerden çikti böyle bir haber
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
          İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
          Cordoba beklemede

Trabzonspor yöneticisi Kafkas Kolombiyali kalecinin gelmek istedigini söyledi. Trabzon, Hayrettin ve Umut'u aldi
          TRABZONSPOR Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas Besiktas'in kadro disi biraktigi Kolombiyali kaleci Cordoba'nin kulübe gelmek istedigini kendilerine ilettigini bildirdi. Kafkas,'Bize Türkiye'de tekrar görev yapmak istedigini ve yasadiklarini da unutamadigini söyledi. Yönetimde degerlendirdikten sonra olumlu veya olumsuz bir karar verecegiz' dedi.

O YILDIZ
          TRABZONSPOR, G.Saray ve Besiktas'in da istedigi Sivasspor'lu Hayrettin ile anlasmaya vardi. Hayrettin'e karsilik kaleci Ahmet Sahin ve stoper Tayfun disinda 750 milyar lira da para verilecek. A.Gücü'nin 2.5 milyon dolari kabul etmesi üzerine Umut krizi de çözüldü.

gunes.com

[img]smileys/smiley29.gif[/img][img]smileys/smiley29.gif[/img]

dostum tebrikler bu haberi nezaman nerden buldun bilmiyorum gece baskisi degil herhalde ama gün içerisinde buraya eklenen 50 haber birbirinin aynisiydi sadece cümlelerin yerleri degisikti, bu tuaf haberin için sagol ama sanki geçen haftanin haberi gibi duruyo gecenin bi yarisi nerden çikti böyle bir haber

kaynagini yazdim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]bakip okursun [img]smileys/smiley2.gif[/img]tarihini de bak.[img]smileys/smiley2.gif[/img]geçen haftanin haberini de benzemiyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ise giderken interenet geldikten sonra internet yeter ya simdiden biktim bu transfer dedikodularindan...

İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi

ise giderken interenet geldikten sonra internet yeter ya simdiden biktim bu transfer dedikodularindan...

aynen bende öyle.
              Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Bizler mecburmuyuz bu dertleriböyle cekmeye, anlamis degilim....

Bizi Adam yerine koyan yok[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• umarim bu hafta antröner problemeni cözerler ,gelecek haftaya kalirsak isimiz zor,kaliteli yabanci antröner (steevens-cupergibi)veya ersun yanal heyecan verici olur ,yoksa trabzon da hocalik yapmis ve istifa edip gitmis hocalara kalirsak taraftar bölünmüs olur ,iki -üc hafta sonra horlamalar baslar yoksa bende giray bulak in gelmesini ama basarili olmasini isterim .

umarim direk ilk 11 de devamli oynayabilecek takimi tasiyabilecek 4-5 tane futbolcu alip transfer sezonunu kapatiriz ,artik lig basladiktan sonra halen futbolcu arar durumda olmak istemiyoruz.

bunlar ibrahim akin eger bjk veriyorsa ,hayrettin ,umut bulut,mehmet topuz,musa byük iki tane süper yabanci olabilir .

ama okan buruk sergen ali günes gibi doymus heyecanini kaybetmis takim ruhunu asagiya cekecek emeklileri istemiyoruz

um,arim iyi özetledim hadi size iyi geceler

ihsanbayran

Yorum

• supersport da nostalji[img]smileys/smiley2.gif[/img] Trabzonspor- Gaziantepspor maçi var[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Hami, Ogün, Abdullah, Ünal, Tolunay'li kadro [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• o maçtan gözüme çarpan oyuncular tolunay,ünal ve cemarauli olmustu benim

Edited by: eys_61
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

• arkadaslar

ben de dahil olmak üzere Trabzonspor u hep eski trabzonspor olarak görüyoruz ama maalesef degil

taraftar sayimiz bile gittikçe azaliyor yeni nesilin bir çogu fbli bundan 20 sene sonra trabzonsporlu sadece memleketi trabzon olanlardan baskalari olmayacak

tabiii futbolcusu da ayni degil eski trabzonlu ruhu olan futbolcularimiz artik yok görüyorsunuz ki fatihin transfer dedikodulari aldi basini gitti belkide dedi kodu degil bunlar

simdi siz fatihin yerinde olsaniz ne yapardiniz.?

ben söyleyeyim hemen tv nin karsisina geçip ben trabzonspor dan baska bir takimda özellikle de fbde oynamam derdim eminim ki sizde aynisini derdiniz.

egerki fatih febeye giderse yönetim hemen istifasini versin

balik bastan kokar yönetim sesini çikarmazsa fatihte gider heralde ondada azcik ruh olsaydi çikip bi açiklama yapardi

enbasta yönetimin basindaki gerçek trabzonsporlu olmasi lazim bu takim teknik adami olmayan transfer yapamayan onu birak elindekini bile kaptirirken rakibi ise üst üste transfer yaparken nasil sampiyon olacak

bu hayaller ancak hayal olarak kalacak uzuuunn yillarda böyle olacak taaki ne zamana kadar olacagi belli degil

sampiyon filan olamayiz unutun gitsin ben son iki sampiyonlugu hatirliyorum ve hersene sampiyonluk için ümidim vardi ama artik bu sene o ümit denilen sey kirildi................................................

............................................................ ...........................

............................................................ ...........................

............................................................ ............................

"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• pasfotomaç gazete müsveddesinde manset:Fatih de fenerde!!!

Ama yaziyi okuyorsunuz,sonuna kadar tümerin transferi ile ilgili haberler,en sonda da iki satir "aziz yildirimla,NuriAlbayrak görüsüp el sikisti" ...

Bunlari denetleyen bir kurum,bir sikayet mercii yok mudur arkadaslar,bu isleri bilen bir arkadasimiz yol yordam göstersin bize...
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• sabah sabah beni küfür sahibi yapiyo bu fotomaç midir nedir.

Yorum

• sabah sabah açtim agzimi yumdum gözümü... Bu gazeteyi alan bir tane Trabzonsporlu da varsa ona burdan sesleniyoruum... Trabzonspor taraftari Fotomaç okumaaaaaaaaaaz... Bu böyle bilineee...Ya arkadaslar su gazeteye toplu olarak bir protesto yapsakya...bu konuda bir organizasyon yapalim...
                              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi

pasfotomaç gazete müsveddesinde manset:Fatih de fenerde!!!

Ama yaziyi okuyorsunuz,sonuna kadar tümerin transferi ile ilgili haberler,en sonda da iki satir "aziz yildirimla,NuriAlbayrak görüsüp el sikisti" ...

Bunlari denetleyen bir kurum,bir sikayet mercii yok mudur arkadaslar,bu isleri bilen bir arkadasimiz yol yordam göstersin bize...

tamamda yönetimimz bu konuda kesinlikle vermiyorz diye bi açiklama yaptimi hayir.....

klübün menfaatlerini göz önünde bulu8ndurup satabiliriz deniyor. en iyi silahini fenere ver sonrada sampiyonluk için oyna. simdi siz tuncayi yada alexi isteyin bakalim vereceklermi fiyati ne olursa olsun....

kusura bakmayin ama bu küçüklügün ifadesidir. TRABZONSPORLULUK ruhunu bilmeyen bi adam i baskan yaparsanizda olacagi budur....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X