Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O golü ben de atardim. kaçan balik büyük olur psikolojisine girmeyelim lütfen.

Bu arada milli takim bayagi istikrarli. Beraberliklerin takimi oldu.

Yorum

• Arkada$lar, bir kac saat giremedim buraya, ne oldu Umutu kurtarabildiniz mi? Bana öyle geliyor ki yönetim transferi gecikmtirdikce, sizde i$i biraz sulandiriyorsunuz.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ya bu murati ben de cok begendim bizim sol tarafa ilac gibi gelir ama yönetim alabilirse.ikinciside djokaj i da ilk macinda cok begenmistim sonu malum.

Yorum

• Serdar Bali'den Inciler:

"Sivassporlu Hayrettine talip oldugunuzu biliyorum. Hayrettin'in menajeri Fenerbahçelidir. Iyi bir futbolcu olsa onu Fenerbahçe'ye vermez miydi? Beni aptal mi saniyorsunuz?" Bugünkü Mahalli Gazetelerden.

1. Bu adamin Trabzonspor'un en büyük dostu Fenerbahçedir diye mahalli kanallarda nara attigini bizzat görmüstüm. Küçük bir hatirlatma: Malum Mutlu Çelik faciasinin ardindan AkçaTV'de.

2. Serdar Bali Trabzonspor'un her maç yayininda yorum(!) yapan biri. Buna sivas maçi da dahil. Yani adami seyrettigini hangi sbeplerden kötü oldugunu ya da hangi sebeplerden iyi oldugunu söyleyemiyor ve kötü furbolcu oldugunu ispat için menajerinin Fenerbahçeli olup kendisini FB'ye transfer etmemesini delil gösteriyor.

Bu durumda son cümledeki sorunun cevabi kendiliginden verilmis olmuyor mu?

Edited by: Poetricus

Yorum

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi
            Yurtdisindan Yönetim Kurulu transfer etmek mümkün mü?

Mümkün biz ettik bile!...

Yorum

• Gençlerde sampiyon Besiktas..

Kusadasi'nda oynanan Deplasmanli 16-20 Yas Türkiye Süper Gençler Futbol Ligi'nin final maçinda Trabzonspor'u uzatma bölümlerinde buldugu golle 2-1 maglup eden Besiktas, sampiyon oldu..

Kusadasi Özer Türk Stadi'nda oynanan karsilasma bastan sona büyük bir çekisme içinde geçti. Besiktas, 16. dakikada Can Ertan ile 1-0 öne geçti ve ilk yari bu skorla kapandi. Ikinci yarida Trabzonspor, Ziya Sakar ile beraberlik golünü atti ve maçin normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma bölümlerinde Besiktas, Can Gümrükçü ile 108. dakikada buldugu golle maçi 2-1 kazandi ve Deplasmanli 16-20 Yas Türkiye Süper Gençler Futbol Ligi'nin sampiyonu oldu.

Final maçinin ardindan Besiktas Genç Takimi'na kupasini ve 10 bin YTL'lik para ödülünü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Turhan Özen verdi. Süper Gençler Ligi'nde ikinci olan Trabzonspor'un 7 bin 500 YTL para ödülü ve kupasini ise Aydin Gençlik ve Spor il Müdürü Cevat Erdem verdi.

Bu arada, final maçindan önce Gaziantepspor ile Bursaspor arasinda oynanan üçüncülük maçinda ise gülen taraf Gaziantepspor oldu. Normal süresi ve uzatma bölümleri golsüz berabere biten maçi Gaziantepspor, penalti atislari sonunda 5-3 kazanarak sezonu 3. tamamladi.

kaynak:ajansspor

“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• Da bakiyorum da bir kaç günönce Murat Ocak için tepki verilmisti, Murat Ocak birden degerli oldu[img]smileys/smiley4.gif[/img]

dumur oldum [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• almadigimiz neemelo da cakti bize golu. bu arada bu milli takim hasan kabzelerler, gokhan unallarla yurumez.fatih terim fatih tekkeyi bayernin izleyecegini bildigi halde oynatmadi.gokdenize yaptigi yamugu bilmeyen yok.bu fatih olayi insallah duyuruldugu gibidir.
                  HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
                    almadigimiz neemelo da cakti bize golu. bu arada bu milli takim hasan kabzelerler, gokhan unallarla yurumez.fatih terim fatih tekkeyi bayernin izleyecegini bildigi halde oynatmadi.gokdenize yaptigi yamugu bilmeyen yok.bu fatih olayi insallah duyuruldugu gibidir.

Fatih Tekke doping içeren ilaç tedavisi gördügü için oynatilmadi. Lütfen yanlis yorumlamayalim.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• acaba simdi bizim resmi siteyi acsam teknik direktör haberi
                      yaziyormudur..bir umut ya yaziyorsa..acaba tiklasammi..ellerim titriyor
                      ama.bu gece 24 den sonrami girsem baksam..yani pazarttesinin tarihi
                      oluyor.biraz daha düsüneyim..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Merhabalar,

Gene bir transfer sezonu gene hüsranla sonuçlanacak gibi görünüyor.Son 4 sezona bakar isek bu takimin sirf adam akilli transfer yapmadi diye kaybettikleri göz önüne alinacak olur ise sanirim çagdas kriterlere göre yönetilen bir kulüpte baskanlari ve yönetimleri bir daha o koltuklara oturtmayi birakin kulübün kapisindan içeriye almazlar adami.

Bazi dostlarimiz yok erken daha,yok yönetim ne yapsin gibilerinden söylemlerde bulunuyorlar.El insaf derler adama,millet transfere erken basladigi için oyunculari bedavaya aliyor biz ise hala acele etmeyelim durun bakalim diyoruz ! Pes ya neyi bekliyoruz adama daha fazla takim talip olsun açik arttirma kurbanimi olalim ?

Yönetimin son zamanlarda ilginç demeçleri var [img]smileys/smiley1.gif[/img]neymis adamin oynama garantisi yok o nedenle o parayi verip vermemekte tereddüt ediyorlarmis.Kardesim transfer herzaman risktir,hangi oyuncunun garantisi var,Ronaldinho'yu alirsin oyuncu öyle bir sakatlanirki futbol hayati biter.Böyle saçma,mantiga aykiri bir açiklama olabilir mi ?

Seçim zamani,sirf kazanmak ugruna atip tutanlar simdilerde su oyuncuya garantisi yok diye para vermiyorlar ! Ha lütfen su anlasilmasin ben kesinlikle su veya bu baskanin tarafinda degilim,benim için herzaman Trabzonspor önceliklidir,dogru gördügümü yaziyorum sadece.Bunu su nedenle yazdim okuduklarimda elestri yapinca illaki belli bir safta olmak gerekiyor gibi bir kani var maalesef bazi dostlarimizda.Benim tek taraf oldugum nokta Trabzonspor gerisi hikaye.

Hoca yok,oyuncu yok nereye gidiyoruz bakalim böyle.Anlayamadigim diger nokta egerki hoca yabanci olacaksa Türk futbolunu ne kadar bilecekte,Türk olarak su oyuncuyu alin veya almayin diyecek acaba ? Sen yönetim olarak yabanci hoca alacaksan Türk oyunculari transfer edersin,hocaya illaki transfer birakacaksan yabanci oyunculari birakirsin.

Bir kaç kelamda bazi dostlara etmek istiyorum,Umut pahali bir transfer diyenlere daha dogrusu.Arkadaslar iyi oyuncyu bedava almayi mi umuyirsunuz cidden ? Iyi oyuncu pahalidir,bu dünyanin heryerinde böyledir.Eger ki ucuz oyuncu ariyorsan alt yapini gelistirip daha kaliteli gençler yetistirirsin veya adam akilli bir tarama ekibi kurarsin oyuncular parlamadan sen 3. ligden veya amatör ligden kaparsin.Eger ki böyle beklersen olsunda alayim diye adama bu fiyata kasmaya kalkarlar iyi oyuncuyu.

Neyse simdilik bu kadar,sürç-ü lisan ettiysek affola.

Basarilar

Sevgiler Saygilar
                        Basarilar
                        Sevgiler Saygilar

Yorum

• bir umut yatmadan önce bakiyim dedim belki olmazya trnsfer hoca anlasilmistir ama nerdee.hadi bakalim beklicez yinee
                          inadına TRABZON
                          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Trabzon Zekeria Beyaz hocayi aliyormus yakin bi arkadasim soyledi. Ama transferi gizli tutuyorlar dünya kupasindan sonra açiklanacakmis. Hepimize hayirli olsun[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• kimse yarin resmi sitede transfer haberi beklemesin..
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yoksa resmi sitede calisanlarla bi baglantinmi var[img]smileys/smiley1.gif[/img] sali bisey varmi peki?
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X