Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söhretler Turnuvasi'nda,Trabzonsporlu söhretlerimiz ezik febelilerle oynayacagi anons edilince bütün stad (Bejekelisi,geyselisi bizimle birlikte) Trabzon,Trabzon diye bagirinca arka siralarda oturan bir çocuk :''Abi bizi kimse niye sevmiyor ?'' dedi.Abiside onu teselli etmeye çalismisti.

Simdi bu ezik taraftarlari bile takimlarinin ne mal oldugunu bilirken,bilmeyen ögrenirken futbol camiasinin içinde olan birinin hemde milli bir futbolcunun bu takimi birinesorma gibi bir cehaleti olabilir mi?Bu habere ancak gülünür,hemde agzimizla degil...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Fatih Tekke?nin ise takimdan arkadasi olan adasi Fatih Akyel ile de kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti. Fenerbahçe?yi Fatih Akyel?e soran Fatih Tekke yanlis bir karar vermemek için titiz davranirken, Fatih Akyel?in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe?ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yasamazsin. Huzurlu olursun" seklinde konustugu ögrenildi.

Kaynak: Milliyet

O kapali kapilar suratiniza çarpsin insallah.Dinleme cihazi mi koydunuz o kapali kapilarin ardina.Allah sizi tas etsin ezik Bizans medyasi.

Trabzonspor'lulugumu bir kenara koyarak yaziyorum, bu tür sallama oldugu çok açik haberlerden ve bunu yapanlarin da yillardir basinin en önde gelen gazetelerinden birinde olmasindan bir vatandas olarak utanç duyuyorum. Ayiptir.

Yorum

• Fatihi kimse alamaz merak etmeyin bosuna sikinti etmeyin giderse avrupaya gider ,.
        DOZER CEMİL

Yorum

• Biri Trabzon çocugu,öbürü hasta GS'li konusma da bu...

Biz de yedik..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Çagdas Atan, Trabzon'a imzayi atti

24 Mayis 2006 12:15

Trabzonspor, bonservisini Besiktas'tan aldigi savunma oyuncusu Çagdas Atan ile sözlesme imzaladi. Imza töreni sonrasi Çagdas su açiklamayi yapti...

Trabzonspor, bonservisini Besiktas'tan aldigi savunma oyuncusu Çagdas Atan ile sözlesme imzaladi.

Çagdas Atan, Mehmet Ali Yilmaz Tesislerinde kulüp basin sözcüsü Zeyyat Kafkas'in hazir bulundugu imza töreninde, kendisini 1 yili opsiyonlu olmak üzere 3 yilligina bordo-mavili takimin renklerine baglayan sözlesmeye imza atti.

Imza töreninde konusan basin sözcüsü Kafkas, Çagdas'i alarak gelecek sezon öncesi ilk transferlerini gerçeklestirdiklerini belirterek, ''Çagdas'in Trabzonspor'un basarisina katki saglayacagina inaniyoruz. Transfer, tüm camiaya hayirli olsun'' dedi.

Transfer çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden Kafkas, ''Bu hafta teknik konumuzu netlestirdikten sonra yeni oyuncular takima katacagiz'' diye konustu.

Çagdas ise Türkiye'nin en büyük 4 kulübünden birine geldigini belirterek, ''Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor, devre arasinda veya sezon sonunda beni 3 yildir istiyordu, ancak yollarimiz kesisememisti. Benim de istegim vardi. Çok talep olmasina karsin Anderlecth ve Trabzonspor ile görüstüm, ancak Trabzonspor'u tercih ettim'' dedi.

Taraftar yapisi ile de örtüstügünü ifade eden Çagdas, sözlerine söyle devam etti:

''Bugün bir spor gazetesindeki haberi yalanlamak istiyorum. Öncelikle Besiktas Kulübüne bana verdigi emeklerden dolayi tesekkür ediyorum. Besiktas'ta huzurum kalmadigi ve degisiklige ihtiyacim oldugu için ayrildim. Trabzonspor'u tercih ettim. Tercihimin olumlu oldugunu düsünüyoruz. Insallah Trabzonspor, uzun süre hasret kaldigi sampiyonlugu ilk yilimda benim de katkimla yakalar.''
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• fatih tekkeyi bugün bütün türkiye seviyor ve takdir ediyor ama fenere giderse sadece fenerliler onu alkislayacak herkesde ona antipati duyacak trabzon artik onun evi olmayacak trabzona geldiginde rahat dolasamayacak bunlari göze alabilirmi UZUN LAFIN KISASI ONURLU MÜCADELEYI BIRAKIP EZIKLIGI VE ÇIRKEFLIGI KABUL EDEBILIRMI tercih fatihin

Yorum

• Arkadaslar haberler bizi kizdirmamali. Biz kendimizi bilmiyor muyuz? Bu haberlere gülünür ancak. Kendi kendilerine gelin güvey olsunlar. Kulüp menfaatleri de ne ise o yapilacaktir. Duygusalliktan uzak profesyonel düsüncede yönetilen sirketler basariya ulasir. Birakalim. Seçtik, imkan taniyalim bakalim basarili olabilecekler mi?. Zaten olamazlarsa bu seneden kötü bir sene geçirtebileceklerini sanmiyorum.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çagdas'a imza
                  / Fotomac
                  Bugün Trabzon'da, 2 yillik sözlesmeye imza atacak olan Çagdas Atan "Burada büyük hedeflere kosacagim" dedi.

HEDEF BÜYÜK
                  Trabzon
                  her konuda anlastigi Çagdas'a imza attiriyor. Tesislerde saat 13.00'teki imza töreniyle Çagdas, 2 yilligina bordo-mavili olacak. Trabzonspor, Besiktas'a Çagdas için 700 bin dolar ödeyecek. Çagdas "UEFA Kupasi ve ligde büyük hedeflerimiz var" diye konustu.

KADRO DISI OLDU
                  Besiktas'tan
                  olayli bir sekilde ayrilan Çagdas, G.Antep-Besiktas maçi sonrasinda yaptigi açiklamalarla süresiz kadro disi kalmisti. 26 yasindaki Çagdas, futbola Altay'in altyapisinda basladi. Buradan Marmaris'e gitti. Altay'a dönüp 2. Lig'de sampiyonluk yasadi. 2004'te Denizlispor formasi giyip Milli Takim'a çagrildi. 2005 yili sonunda Besiktas'a geçmisti.

700bin dolarda pazarlik yapilabilirdiEdited by: Travelair
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Leo, Trabzon'a geldi

Trabzonspor uzun zamandir aradigi hocasini buldu.

Beenhakker

Bir dönem Istanbulspor'u çalistiran Leo Beenhakker, dün gece Trabzon için Istanbul'a geldi. Albayrak ile görüsen Hollandali hoca prensipte 'evet' dedi.

Trabzonspor uzun zamandir aradigi teknik direktörü buldu... Birçok hocayla temas kuran, ancak bir türlü sonuç alamayan bordo-mavililer dün sürpriz bir sekilde Leo Beenhakker'i Istanbul'a getirdiler. 1995 yilinda Istanbulspor'u çalistiran Beenhakker'i ile baskan Nuri Albayrak, 2 saati asan bir görüsme yapti.

Ikili arasindaki görüsmenin oldukça sicak bir ortamda geçtigi dile getirildi.

BIR ILKI BASARDI
                    Bordo-mavililerin Beenhakker'a iki yillik sözlesme teklif ettigi ve prensipte el sikisildigi ögrenildi. Su anda Trinidad and Tobago Milli Takimi'nin teknik direktörülügünü yapan ve bu ülkeyi tarihinde ilk kez Dünya Kupasi'na tasiyan Hollandali hoca ile finallerin ardindan tekrar görüsme yapilmak üzere kaydedildi. Beenhakker, Dünya Kupasi'nda Tobago'nun basinda olacak. Edited by: Travelair

Yorum

• Çagdas imza atti
                      Bu sabah saglik kontrolünden geçen yeni transferimiz Çagdas Atan bugün saat 11.00?de Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde düzenlenen imza töreniyle kulübümüzle ön protokol imzaladi.

1 yili opsiyonlu 3 yillik sözlesmeye imza koyan Çagdas, imza töreninde yaptigi konusmada Türkiye?nin dört büyük camiasindan biri konumundaki Trabzonspor?a geldigi için mutlu oldugunu belirterek, ?Üç yildir her devre arasinda ya da sezon sonunda Trabzonspor?un bana büyük ilgisi olmus ve beni kadrosuna katmak istemisti. Kismet bu sene gelmekmis? dedi.

2005/06 sezonunun bitiminde Anderlecht ve Trabzonspor?un kendisine en ciddi teklifi yaptigini açiklayan Çagdas, ?Taraftar ve kulüp yapisi bakimindan örtüstügümüzü düsündügüm Trabzonspor?u tercih ettim. Bu yüzden Trabzonspor?a geldim. Bundan sonra bütün mücadelem yeni kulübüm için olacak? diye konustu.

Besiktas?tan huzurlu olmadigi ve degisiklige ihtiyaç hissettigi için ayrildigini söyleyen 26 yasindaki defans oyuncusu, ?Insallah ilk senemde Trabzonspor?un uzun zamandir hasret oldugu sampiyonluk sevincini yasarim? açiklamasini yapti.

Çagdas ayrica bir spor gazetesinde kendisiyle ilgili çikan haberde kullanilan fotografin fotomontaj oldugunu ve yazidaki Besiktas hakkindaki sözlerinin kesinlikle gerçegi yansitmadigini sözlerine ekledi.

Basin Sözcümüz Zeyyat Kafkas ise, 2006/07 futbol sezonuna Çagdas?in transferiyle girdiklerini hatirlatarak, ?Hepimize hayirli olsun. Bu hafta içinde yeni teknik direktörümüzü de belirleyip, transferlere devam etmek istiyoruz? görüsünü seslendirdi.

Kulübümüzle ön protokol imzalayan Çagdas?in sözlesmesi transfer döneminin baslama tarihi 1 Haziran?dan itibaren resmiyet kazanacak.

METOT KALIP CNC
                      ISTANBUL-BAYRAMPASA

Yorum

• çagdas bu takimda oynayacak bir futbolcu bence iyi transfer ibrahim akin alinirsa çok mükemmel olur bizim takima çok uygun adam hizli yetenekli alinmasi sart

Yorum

• Sayin baskanim, Nuri Albayrak...

Su basinda,görsel medyada çikan haberleri görüyorsunuz.Trabzonsporu ne hale soktular!Bu adamlarin anladigi dilden konusalim.Bu takimi sampisyon yapin sizi omuzlarimizda tasiyalim.Yok eger sizde bizi oyalamaya devam edecekseniz, elimizdeki degerleri saga soal sirf para için vereceksebizhiç vakit kaybetmeden Allah askina birakin gidin, biz gökteki yildizlari seyretmeye razi olacagiz...

Trabzonspor bir Antep,bir Gençlerbirligi olamaaaaaaaaaaaaaz...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ibrahim Akin Metin Tekin gibi bir futbolcu. Takim oyununa uymuyor. Böyle bir transfer, hele ki Fatih karsiliginda, beni düsündürür [img]smileys/smiley13.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Sayin baskanim, Nuri Albayrak...

Su basinda,görsel medyada çikan haberleri görüyorsunuz.Trabzonsporu ne hale soktular!Bu adamlarin anladigi dilden konusalim.Bu takimi sampisyon yapin sizi omuzlarimizda tasiyalim.Yok eger sizde bizi oyalamaya devam edecekseniz, elimizdeki degerleri saga soal sirf para için vereceksebizhiç vakit kaybetmeden Allah askina birakin gidin, biz gökteki yildizlari seyretmeye razi olacagiz...

Trabzonspor bir Antep,bir Gençlerbirligi olamaaaaaaaaaaaaaz...

imzamdada belirttigim gibi kesinlikle katiliyorum...
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Trinidad and Tobago Milli Takimi

Nere nere ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X