Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz`den müjde!

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı...
    26.06.2007

Adı son dönemde sıkça dünyanın önde gelen kulüpleriyle anılan Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı... Bu sezonun Trabzonspor’un 40. yılı olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirten milli yıldız, “Kariyerimde çok önemli yeri olan Trabzonspor’a kupa kazandırmadan gitmek istemiyorum. Eğer bir gün gitmem söz konusu olursa da mutlaka Trabzonspor’a para kazandıracağım” dedi. Gelen teklifleri de doğrulayan Bordo-Mavililer’in başarılı futbolcusu, “Gerçekten de çok ciddi öneriler oldu. Ancak bu sezon da Trabzonspor’un başarısı için mücadele etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.

Yorum

• Trabzonspor'un Uğur Boral ve Selçuk Şahin için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi.
      26.06.2007

Fenerbahçeli oyunculara kancayı takan Trabzonspor Yönetimi’nin Uğur Boral ve Selçuk Şahin konusundaki ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Sol kanat ve orta alana takviye için uğraşan Bordo-Mavililer’in her iki futbolcuyla da görüşüp, önemli mesafe kaydettiği belirtildi. Fenerbahçe’yi iknaya uğraşan Karadeniz temsilcisinin, en azından Trabzon etabına kadar bu iki oyuncuyu bitirmesi bekleniyor.

Gençlere izin çıkmıyor
      Çaykur Rizespor, Tayfun Cora ve Ufukhan Bayraktar’ı listesine dahil ederken, Ziya Doğan’ın transferi veto ettiği öğrenildi.
      26.06.2007

Trabzonspor’un çok geniş bir kadroyla yeni sezona hazırlanıyor olması, beraberinde birçok genç yeteneğine diğer Süper Lig ekiplerinden teklifler gelmesine de yol açıyor. Bu doğrultuda Samet Aybaba önderliğindeki Çaykur Rizespor, Tayfun Cora ve Ufukhan Bayraktar’ı listesine dahil ederken, teknik direktör Ziya Doğan’ın transferi veto ettiği öğrenildi. Savunmanın birçok alanında görev alabilen iki oyuncusundan da faydalanacağını söyleyen Bordo-Mavililer’in hocasının yönetime, “Ben bir eleme yapana kadar hiçbir futbolcumun gözden çıkarılmasını istemiyorum” mesajını ilettiği ifade edildi.

Yorum

• Kalecide karar Ziya Doğan`ın

Transfer komitesi üyelerinden Abdullah Başer, gündemi değerlendirdi: 'Bobadilla'nın gelip gelmeyeceği hocamıza bağlı. Geç kaldığımızı düşünmüyoruz.'
        26.06.2007

‘Bilgileri verdik’
        Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen kaleci transferinde gözler artık teknik direktör Ziya Doğan’ın vereceği rapora çevrildi... Gündemdeki gelişmeler hakkında çeşitli bilgiler veren transfer komitesi üyelerinden Abdullah Başer, Bobadilla konusunu doğrularken topu Doğan’a attı. Paraguay ve Boca Juniors’un kalecisiyle temas kurduklarını ve tüm bilgileri teknik direktörlerine sunduklarını belirten Bordo-Mavili yönetici, “Eğer hocamız onay verirse Bobadilla’da bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” diye konuştu.

‘Daha vakit var’
        Bobadilla’nın Copa America mesaisi yapacak olmasının da sorun olmayacağı görüşünü savunan Abdullah Başer, genel transfer politikalarında ise gecikme yaşadıkları inancını taşımadıklarını bildirdi. Kampa erken başladıklarını ve bu sebepten ötürü beklentilerin arttığını dile getiren Başer, “Trabzon’daki etaba kadar önümüzde süre var. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takviyeler yaptık, yapmayı sürdüreceğiz. En büyük amacımız geçen sezon yaşanan hayal kırıklıklarını unutturmaktır” dedi.

‘Fikir ayrılığı yok’
        Özellikle transfer konularıyla ilgili olarak yönetimden zaman zaman farklı demeçlerin gelmesinin de böyle bir süreçte normal karşılanması gerektiğini anlatan Trabzonspor’un yöneticisi şöyle devam etti: “Yönetim olarak uyum içinde çalışıyoruz. Fakat kimi zaman başkanımız örneğin bana bir görev veriyor, onu takip etmekle meşgul oluyorum. Bu bir şekilde medyaya sızınca tam bilgi sahibi olmayan arkadaşımızın açıklamaları fikir ayrılığıymış gibi ortaya atılıyor. Böyle bir şey yok. Hepimiz Trabzonspor için çalışıyoruz.”

Yorum

• Trabzonspor her sezon olduğu gibi bu sezon da transfer karmaşası yaşıyor

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, transfer çalışmalarında teknik heyet ile yönetim arasında hiç bir sorun yaşanmadığını söylüyor ancak, iki tarafın yaptığı açıklamalar ikilem oluşturuyor. Doğan, stoper ve kaleci transferi için ısrar ederken, Başkan Albayrak, oyun kurucu ve sol tarafa futbolcu alacaklarını belirtiyor. Taraftar da hem yönetime hem de teknik ekibe inanmıyor

AÇIKLAMALAR İKİLEM YAPTI
          Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak, transferlerle ilgili açıklama yaparken, Ziya Doğan’ın istediği transferlerle kendilerinin yapacağı transfer arasında ikileme düştü. Albayrak, teknik heyet ile hiç bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Bu tür dedikodular nereden çıkıyor anlamıyorum. Trabzonspor’un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyorlar. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’ın elinde bol alternatifli bir transfer listesi var. Bir futbolcu olmazsa diğerini alırız. Trabzonspor' un çıkarları doğrultusunda en iyilerini kadromuza katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HANGİSİ DOĞRU?
          Albayrak, oyun kurucu ve sol kanada transfer yapmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, “Sol kanat ve oyun kurucu olarak nitelendirdiğimiz 10 numarada eksikliklerimiz olduğu doğru. Bu bölgede alternatifimiz oldukça az. Bu yüzden buralara acilen transfer yapmamız gerekiyor. Ben forvete transfer yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Yine de çok iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde alabiliriz. Kaleci konusunda ise çok ısrarcı değilim. Tolga ve Jefferson’dan oldukça umutluyum” dedi.

Yorum

• Çaykur Rizespor’un almak için girişimlerde bulunduğu Tayfun Cora ve Ufukhan için, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan’ın, “Şu anda göndermeyi düşünmüyorum” dediği belirtildi. Doğan, geçtiğimiz sezon devre arasında da Akçaabat Sebatspor’un ısrarla istediği Cem Demir’i Kırmızı-Beyazlılara göndermeyerek camianın tepkisini çekmişti

Yorum

• Haşim Sayitoğlu: "Güçlü bir takımla yola çıkacağız"
              Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Gerede kampında yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki zorlu maratona çok güçlü bir kadroyla başlayarak iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi

Teknik Direktör Ziya Doğan'la yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptıklarını belirten Sayitoğlu, "Hocamızla yaptığımız toplantıda takımımızla ilgili son durum hakkında bilgi aldık. Eksikleri sorduk. O da bize bazı mevkilerde oyuncuya ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kendisinden aldığımız rapor doğrultusunda başkanımızla bir istişare yapacağız. Daha sonra takımımıza takviye yapmaya çalışacağız. Bunları yaparken de ekonomiye önem vereceğiz. Dengeleri asla bozmayacağız” diye konuştu.

Yabancı transferi konusunda federasyonun alacağı kararı bekleyeceklerini ifade eden Sayitoğlu, “Avrupa, lig ve Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğiz. Bu zorlu maratona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmek istiyoruz. Elimizdeki kaliteli oyuncuları kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz. Zaten şu ana kadar kulübümüze resmi olarak gelen bir yazı yok. Sadece Gökdeniz konusunda nezaket görüşmesi oldu o kadar. Geri kalanlar menajerler tarafından ortaya atılan haberlerdir” açıklamasında bulundu.

Yorum

• Ziya Doğan'ın ümidi Yattara
                Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, geride bırakılan dönemde taraftarın ve yönetimin kendisini sahiplendiğini, onlara karşı borçlu olduklarını belirterek, başarı için şartlandıklarını ve yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarını söyledi. Teknik Direktör Ziya Doğan, Trabzonspor dergisine verdiği röportajda, taraftarla ve yönetimle iyi ilişikiler içinde olduğunu belirterek, "Geride bıraktığımız dönemde taraftarlar ve yönetim beni sahiplendi, onlara karşı borçluyuz. Sıkıntılar yaşadık. Gazetelerde Ziya Doğan'ın her hafta sonunda son maçı denildi. Ama burada kaldık. Başkanımız ve yönheticilerimiz ince eliyip sık dokuyorlar. O bsaskıları başkaları kaldıramayabilirdi. Örnek bir davranış sergilediler. İnanıp benimle yola devam ettiler.

Önümüzdeki sezon başarı için şartlandık. Şampiyonluğun en güçlü adayı biz olacağız. Gelecek sezon istediğimiz başarıları elde edersek Türk futboluna örnek olacağız" dedi. Ligin devre arasında iyi hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Doğan, "Yönetim kurulumuza takımda ihtiyaç duyulan mevkiler için transfer raporu sundum. Ancak o dönemde takviye yapmak kolay değildi. Bu nedenle futbolcuların takıma katılması biraz geç oldu. Kaliteli transferlerle birlikte alternatifli bir kadro oluşturduk" diye konuştu Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Doğan, "Devre arasında iskelet kadroyu oluşturduk. Akıllı transferler yapmak istiyorum. Transfer komitemizle uyumlu bir çalışma içindeyiz. Takviye yaparken sadece oynadığı futbola değil, buradaki hayata ayak uydurabilecek oyuncuları tercih ediyoruz. Bu şekilde en fazla 3 veya 4 oyuncuyu kadromuza katacağız" dedi.

Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu kaydeden Doğan, "Trabzonspor'un ismi büyük. İnsanlar kolay kolay mutlu olmuyor. Ligde zirvede olmamızda ve kupadan elenmemizde şanssızlıklar etken oldu. Şunu tüm kalbimle söylüyorum, devre arasında kurduğum takım bozulmasaydı, yenilmez olurduk. Ligi de en az ikinci bitirebilirdik" ifadelerini kullandı.

Takımda birçok futbolcunun sakatlıklar nedeniyle tam olarak gerçek kapasitesini sahaya yansıtamadığını dile getiren Doğan, "Büyük beklentiler içinde olduğum oyunculardan birçoğu önemli sakatlıklar yaşadı. Onların takımda ayrı kalması oyunumuzu etkiledi. Bu oyuncuların biri de Yattara. Kendisinden tam anlamıyla yararlanamadık. İkinci yarıda bu oyuncuyu oynatmadığımız için çok eleştirildik. Ama Yattara hazır değildi. Buna rağmen elinden geldiği kadarıyla bize faydalı oldu. Gelecek sezon kendisinden beklentilerim oldukça yüksek" dedi.

26.06.2007

Kaynak : İHA
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Eski ünlü teknik direktör Derwall öldü...

Almanya’nın tanınmış eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall, geçirdiği kısa süreli ağır bir hastalıktan sonra bugün vefat etti.
                  Alman Futbol Federasyonu (DFB) tarafından yapılan açıklamada, bir dönem Galatasaray’ın da teknik direktörlüğünü yapan Derwall’ın 80 yaşında vefat ettiği bildirildi.
                  Helmut Schön’den sonra 1978 yılında Almanya Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini üstlenen Derwall, Alman Milli Takımı’yla 1980 yılında İtalya’da Avrupa Şampiyonu, 1982 yılında İspanya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda da dünya ikincisi olmuştu.
                  Derwall, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönem Türk futbolunda gerçekleştirdiği düşünsel devrimle, UEFA Şampiyonluğu'nun yolunu açan değişimin mimarı olmuştu. Derwall futbolla aktif ilişkisini bitirdikten sonra da Türkiye'ye olan sevgisini her fırsatta dile getirmişti.

Yorum

• Ulusoy: "Bize Güven Tam"Haluk Ulusoy: "Federasyona güven devam ediyor."TÜM HABERLERFutbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nun kapanışında bir teşekkür konuşması yapan başkan Haluk Ulusoy, genel kurul üyelerinin tarihe geçtiğini söyledi. Ulusoy, genel kurul üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Verdiğiniz bu kararla tarihe geçtiniz. Kanun TBMM'de kabul edildikten sonra kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. Tüm kalbimle sizleri alkışlıyorum" dedi.
                    Ulusoy, şöyle konuştu: "Divan başkanlığı için aday çıkardılar. Çıkardıkları aday için görünen o ki 35-40 tane oy çıktı. Bizim çıkardığımız aday Ata Aksu'ya da 100'ün üzerinde oy çıktı. Futbol Federasyonu'na güven devam ediyor.
                    Bu güven devam ettiği sürece de biz görevimizdeyiz. Mahkeme kapısına giderler mi? Bugüne kadar mahkemelere gittiler. Devletimizin hukuku federasyonumuzun haklı olduğunu gösterdi. Yüce mahkeme 67 imzanın geçerli olduğunu kabul etti ve bu da tescillendi. Kayyum istediler, bu da reddedildi. Herhalde bu istedikleri son yoldu. Mahkemeye giderlerse yapacak bir şey yok. Biz de kendimizi savunuruz."

Ulusoy, sözlerini şöyle tamamladı: "Geçmiş 1 yılı değerlendireceğiz. Nerelerde hata yaptığımızı değerlendireceğiz. Kesinlikle kurullarımda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Bunu yönetim kurulumla beraber yapıp kamuoyuna açıklayacağım" dedi. 3813 sayılı yasada yapılması öngörülen değişikliklerle ilgili tasarının TBMM'ye götürülmesi için Olağan Mali Genel Kurulda yönetime yetki verildi. Aralarında başkanlık dönemi sınırlandırılmasının kaldırılması, spordan sorumlu bakanın federasyonu olağanüstü genel kurula çağırma yetkisinin alınması, Tahkim Kurulu yapısının değiştirilmesi ve maddi konularla ilgili sorunların federasyon dışındaki bir kurul tarafından çözülmesi gibi değişikliklerin yer aldığı tasarı, meclise gönderilmek üzere genel kurulda kabul edildi.
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 19:05.

Yorum

• Ulusoy Gerede Kampında26 Haziran 2007 18:29Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy Trabzonspor kampını ziyaret etti. Foto Galeri #news_detail_content { clear: both; margin: 7px; font: normal 9pt/20px Verdana; width: 100%; text-align: left; } #news_detail_content .advert{ clear: both; float: left; border: 1px #D0D2C4 solid; padding: 0px 8px 8px 8px; background: #E5E5E5; font: normal 9pt/20px Arial; margin: 0px 8px 0px 0px; } #news_detail_content .advert .container{ border: 1px #DBDDCF solid; } #news_detail_content .advert .title{ font-size: 8pt; color: #AAAAAA; } #news_detail_content .title { color: #434343; font: bold 11pt/24px Arial; } #news_detail_content .short_content { font-style: italic; } #news_detail_content .date { color: #434343; font: normal 8pt/24px Verdana; } #news_detail_content .read_count { color: #D0D0D0; } #news_detail_content .content, #news_detail_content .content p, #news_detail_content .content td, #news_detail_content .content div, #news_detail_content .content font { font: normal 9pt/18px Verdana; } #news_detail_content .content a{ color: #0000FF; }
                      Ulusoy Gerede Kampında
                      Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy Trabzonspor kampını ziyaret etti.
                      Haluk Ulusoy Beraberinde Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte ziyaret etiği kampta Yönetici Abdullah Beşer ve Teknik Direktör Ziya Doğan Tarafından karşılandı.
                      Ankara'dan İstanbul'a giderken Trabzonspor bayrağını görüp Kampa uğrayarak Başarılar dilemek istediğini söyleyen Ulusoy, Doğan ve Beşer'le sıcak kucaklaşmanın ardından Takımların merakla bekledikleri yabancı futbolcu kontenjan konusunun birkaç gün içerisinde belli olacağını söyledi.
                      Haluk Ulusoy ve Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu kampta 10 dakika gibi kısa bir süre kaldıktan sonra İstanbul'a gitmek üzere kamptan ayrıldılar.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Djokaj 'da Bedava Gitti

Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek.
                        Bordomavi.net

Yorum

• "AA R SPO -ALMANYA'DAN FUTBOL... -HERTHA BSC BERLİN'DE BİLAL ÇUBUKÇU İLK ANTRENMANINA ÇIKTI (FOTOĞRAFLI) BERLİN (A.A) - 26.06.2007 - Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga)takımlarından Hertha BSC Berlin'in alt yapısından yetişen ve bu sezon ilk kezprofesyonel takımda forma giyecek olan Bilal Çubukçu, ilk antrenmanına çıktı. Hertha BSC Berlin'in 23 yaş altı takımında başarılı bir dönem geçiren Bilal,antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, ''Bundesliga'da oynamak içinsabırsızlanıyorum. Hedefim öncelikle ilk 11'e girmek. Kalıcı olmak istiyorum.Bunun için çok çalışacağım'' dedi. Alt yapıdan geldiği için takımdaki futbolcuları tanıdığını ve oyuncularaalışmakta zorluk çekmeyeceğini ifade eden Bilal, Hertha BSC Berlin ile 1 yılıopsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti. Takımdan ayrılan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün önemli bir futbolcuolduğunu, ancak yerinin doldurulabileceğini kaydeden Bilal, kendisinin de ortasahada oynadığını, çok çalışıp Yıldıray'ı aratmayacağını söyledi. Değişik takımlardan teklifler aldığını belirten Bilal, ''Geçen yıl sakatolduğum için Bundesliga'ya bir yıl gecikmeli olarak geldim. Şimdi sakatlığım yok.Birçok teklif aldım. Tercihimi, tanıdığım Hertha BSC Berlin'den yana kullandım''şeklinde konuştu. Bu sezon Alman Birinci Ligi'ne yükselen Hansa Rostock'da forma giyen ÜmitMilli Takım oyuncusu Zafer Yelen'in 2. Lig'deki başarısına da çok sevindiğiniifade eden Bilal, ''Biz okuldan sınıf arkadaşıyız. Çok iyi bir futbolcu. Umarım1. Lig'de de aynı başarıyı gösterir'' dedi. Hertha BSC Berlin'de oynayan ve babası Türk, annesi Alman olan Malik Fathide takımının geçen sezon inişli çıkışlı bir dönem geçirdiğini, gelecek sezonunçok daha istikrarlı geçmesi gerektiğini belirtti. Malik, Hertha BSC Berlin'den Bundesliga'da şampiyon olan VfB Stuttgart'atransfer olan Yıldıray'ın önemli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, ''AncakYıldıray olmadan da maçları kazanmasını bildik. Yıldıray olmadan da iyioynadığımız maçlar oldu'' diye konuştu. (ERB-HA-SÇ)13:32 26/06/07
                          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Hacıosmanoğlu yeni devrede, bu sefer Gençlerbirliği Oftaşspor delegesi olarak!

DHA'ya konuşan Hacıosmanoğlu, futbolu kişisel ihtirasları için kullanan insanlar olduğunu ifade ederek, "Bu ülkenin bir vatandaşı olarak utanıyorum. Biz Avrupa Birliği sürecinde hep muhtıra yiyoruz. Avrupa Birliği'ne girebilme adına yaptığımız yanlış uygulamalardan dolayı. Bunlar bize muhtıra verirken, sanki bizim yetersiz olduğumuzu, bu dünyaya 600 sene hükmeden Osmanlı'nın torunları olduğumuzu unutarak bunun acısını yaşıyoruz. Şimdi ise aynı şeyi sporda yaşıyoruz. Ben şahsım adına FIFA'nın, Türkiye'deki futbolun sahibi olan delegelere baskı yapan insanlara, 'Artık durun, yeter' deme niteliği taşıyan bu yazıyı yazmasından dolayı rahatsız oluyorum. Keşke biz uzlaşma kültürünü ön planda tutabilseydik de, bu konuları kendi aramızda çözebilseydik. Dış müdahalelere neden bıkakmasaydık da kendi kendimize halletseydik. Ama yapamadık. Futbolu kişisel ihtirasları için kullanan insanlar var. Bunlar için futbolun güzel yarınları önemli değil. Önemli olan onların istek ve arzularının yerine gelmesi" diye konuştu.

DİNAMİTİ BAKAN KOYDU
                            Haluk Ulusoy'un, Federasyon Başkanı seçildiği günden itibaren Türkiye'de tartışılmaya başlandığını vurgulayan Hacıosmanoğlu şöyle konuştu:
                            "Kendileri hizmet ettikleri alanda sürekli demokrasiden bahsediyor. Sürekli demokrasiye saygı duyulmasından bahsediyorlar. Ama bu genel kurul bütün baskılara rağmen bir başkan seçti. Bu başkanın seçildiği gün, spordan sorumlu olan bakan, meclise girip bir açıklama yapmıştı. Türk futboluna ilk dinamit o noktada konuldu. Siz güçsüz kılmaya çalıştığınız Federasyon'dan güçlü hizmetler bekleyemezsiniz. Burada belli bir kesim var. Milletin kendilerine vermiş olduğu gücü, bu milletin belirli katmanlarına baskı olarak kullanan insanlar var. Aslında insanlar size bu yetkiyi verirken, insanlara güzel şeyler sunmanız için verdi. Yani bunu baskı unsuru olarak kullanıp, insanları kendi kişisel ihtiraslarınız doğrultusunda sürüklemeniz için vermedi. Bu çok büyük bir yanlış. Gelinen bu noktada, kulüp başkanlarına ve yöneticilere baskılar devam etti. Bu kıskaca rağmen 75 imzaya karşı federasyon tarafından 126 imza toplandı. Bakınca arada büyük bir fark var. Geçen kongreden daha büyük bir fark var. Orada herhalde Divan Başkanı tüzüğe göre oylama yaptırmaması gerekiyordu ve sanırım ondan dolayı yaptırmadı. Daha önce de mahkemeye gidildi. Şenes Erzik ile herkes gittikten sonra sohbet ettim. Bu konuyu da konuşmuştuk ve kendisi şunları ifade etti, 'Eğer böyle bir yanlış yaparlarsa çok büyük yanlış yaparız, yani prestijimiz yerle bir olur. Çünkü, FIFA hemen askıya alma yazısını yazar. Orada yetkili biri olarak bunları söylüyorum' dedi. Ayrıca Erzik, 'Bu durum mahkemeye intikal ettiği anda hemen bizi askıya alırlar. Ondan sonra bunu düzeltebilmek için kendimizi yırtacağız. Benim görevim orada bunlarla uğraşmak değil ki. Hem dünya futboluna, hem de Türk futboluna daha güzel projeler üretmek için zamanımı harcamam gerek' dedi."

CANAYDIN'A BÜYÜK TEPKİ
                            Türk futbolunda Sayın Bakan'dan sonra ikinci kaosu yaratan kişinin, Özhan Canaydın olduğunu ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu,
                            "Kulüpler Birliği toplantısından çıktıktan sonra onun zaten iki yüzlülüğünü kamuoyuna anlatmıştım. Onun da herhalde geçerli bir sebebi var. Kendisinin bir stat projesi var. Galatasaray'a stat projesi kazandırmak için bunları yapıyor. Ama benim yaşamda edindiğim felsefe şunları gösteriyor. Galatasaray büyük bir camia. Onun başkanı da güçlü olmalı. Hakkı olanı her platformda herkesten alabilmeli. Kendisinin bu seçim sürecinde vermiş olduğu tavizler karşılığında ona hakkı olmayan şey verilecekse, bunu alan da, veren de bilmelidir ki, bu devletin kaynakları hergün kanı dökülen şehit kardeşlerimizin geride kalan ailelerinin ve fakir fukaranın hakkıdır. Bu hakkı da hiç kimsenin kimseye hiç bir bedel karşılığında vermemesi gerekir. Zaten bu etik değil. Eğer Galatasaray'ın hakkıysa, zaten eğilmeye gerek yok. Galatasaray gibi bir camianın başkanı bu hakkı alabilmelidir" şeklinde konuştu.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Kaleci konusunda bir türlü kararını netleştiremeyen Trabzonspor, Copa America'nın ardından kesin kararını verecek. Paraguay Milli Takımı'nın file bekçisi Bobadilla ile el sıkışan bordo - mavililer, bu kalecinin son durumunu Venezuela'daki maçlarda daha iyi görme fırsatı yakalayacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın Bobadilla'yı televizyondan bir kez daha gözlem altına alacağı ifade edildi.
                              Bu arada Gençlerbirliği'nden transfer edilmek istenen Mehmet Çakır'ın ise Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karardan sonra transferinin netleşeceği bildirildi. Bordo-mavililerin, kontenjan arttığı takdirde yabancı futbolcuya yöneleceği bildirildi.

Milliyet
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• beşiktaş psg nin orta saha oyuncusu edouard cisse ile anlaştı.bonservisine 2 kendisine yıllık1.5 milyon avro ödenecek.A.A
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X