Gökdeniz`den müjde!
Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı...
26.06.2007
Adı son dönemde sıkça dünyanın önde gelen kulüpleriyle anılan Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı... Bu sezonun Trabzonspor’un 40. yılı olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirten milli yıldız, “Kariyerimde çok önemli yeri olan Trabzonspor’a kupa kazandırmadan gitmek istemiyorum. Eğer bir gün gitmem söz konusu olursa da mutlaka Trabzonspor’a para kazandıracağım” dedi. Gelen teklifleri de doğrulayan Bordo-Mavililer’in başarılı futbolcusu, “Gerçekten de çok ciddi öneriler oldu. Ancak bu sezon da Trabzonspor’un başarısı için mücadele etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı...
26.06.2007
Adı son dönemde sıkça dünyanın önde gelen kulüpleriyle anılan Gökdeniz Karadeniz, transfer söylentileriyle ilgili olarak camiasını rahatlatacak açıklamalar yaptı... Bu sezonun Trabzonspor’un 40. yılı olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirten milli yıldız, “Kariyerimde çok önemli yeri olan Trabzonspor’a kupa kazandırmadan gitmek istemiyorum. Eğer bir gün gitmem söz konusu olursa da mutlaka Trabzonspor’a para kazandıracağım” dedi. Gelen teklifleri de doğrulayan Bordo-Mavililer’in başarılı futbolcusu, “Gerçekten de çok ciddi öneriler oldu. Ancak bu sezon da Trabzonspor’un başarısı için mücadele etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.
Çaykur Rizespor, Tayfun Cora ve Ufukhan Bayraktar’ı listesine dahil ederken, Ziya Doğan’ın transferi veto ettiği öğrenildi.

Teknik Direktör Ziya Doğan'la yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptıklarını belirten Sayitoğlu, "Hocamızla yaptığımız toplantıda takımımızla ilgili son durum hakkında bilgi aldık. Eksikleri sorduk. O da bize bazı mevkilerde oyuncuya ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kendisinden aldığımız rapor doğrultusunda başkanımızla bir istişare yapacağız. Daha sonra takımımıza takviye yapmaya çalışacağız. Bunları yaparken de ekonomiye önem vereceğiz. Dengeleri asla bozmayacağız” diye konuştu. 

Ulusoy: "Bize Güven Tam"Haluk Ulusoy: "Federasyona güven devam ediyor."
26 Haziran 2007 18:29Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy Trabzonspor kampını ziyaret etti.
Yorum