Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Transferde hata istemiyoruz"

"Transferde hata istemiyoruz"

Trabzonspor'da yönetim transfer konusunda bu sezon hata yapmak istemiyor. Avustralyalı futbolcu Nick Carle'nin transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcsı Aydın Pişiren, "Süt içtik ağzımız yandı, şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz. Trabzonspor'un özellikle yabancı futbolcu transferinde bir hatayı daha kaldırma lüksü yok" diye konuştu
    ZİYA DOĞAN ÜÇ TRANSFER İSTİYOR
    Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan transferlerden çok canı yanı yanan Bordo mavili ekipte yönetim ince eleyip sık dokuyor. Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile daha önce prensip anlaşmasına varılmasına rağmen, dün akşam yapılan son görüşmede küçük pürüzler giderilemeyince yönetim bu transferden vazgeçtiğini açıkladı. Futbolcunun menajerinin Carle'yi sürekli başka kulüplerle gündeme getirmesinden rahatsız olan Albayrak'ın, Ziya Doğan'ı arayarak izlediği 10 numaralar hakkında bilgi istedi. Doğan'ın Albayrak'a verdiği listede Güney Amerikalı bir futbolcunun isminin ön plana çıktığı belirtildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Carle tranfserinin gerçekleşmediğini ve görüşmelerin askıya alındığını söyledi. Teknik direktör Ziya Doğan ise, iyi bir kaleci, sol kanat ve oyun kurucu arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor'un yararına olacak en iyi futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz" dedi.
    GÖZLER CORDOBA'YA ÇEVRİLDİ
    Trabzonspor'un kaleci arayışlarında ise bol alternatifli bir liste üzerinde çalışmalar hız kazandı. Sezonun bitiminin ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan yönetim, Sakaryaspor yöneticilerinin fiyatta bir türlü indirime gitmemesi üzerine bu transferden vazgeçmişti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, kaleci arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar 5 - 6 kaleci ile görüştük. Ama hiç biriyle kesin anlaşma sağlamadık. Çünkü Trabzonspor'a bunların arasından en iyisini, en çok katkı yapanı getirmek istiyoruz. Tolga'yı yok etmeyecek, ona ağabeylik yapacak, yol gösterecek bir ismi kadromuza katmak hedefindeyiz. Bazı futbolcular fiyatta gerçekten çok yüksekten uçuyor. Şu anda Martinez transferi tamamen kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak isim Cordoba'dır, ama çok daha iyi bir kaleci bulursak tabi ki onu Trabzonspor'a kazandırız" diye konuştu. Öte yandan yönetimin tecrübeli kaleci Cordoba ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.
    YABANCI FUTBOLCULARDAN CANIMIZ YANDI
    Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve transfer komitesi üyesi Aydın Pişiren, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezonlarda özellikle yabancı tranfserinden çok canımız yandı. Yönetim olarak yaptığımız hataların farkındayız. Süt içtik ağzımız yandı şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın verdiği isimler üzerinden en iyisini almak için çalışıyoruz. Sol kanata Türk bir oyuncuyu almak için çalışmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'den bir futbolcu almayı düşündük ancak bonservis bedelinin yüksek oluşu, transferden vazgeçmemize neden oldu. Şu anda daha önce anlaştığımız Serkan ve Jabi dışında netleşen hiç bir tranfser yok. 3 Eylül'e kadar transfer zamanı var. Ancak biz Almanya' da yapılacak olan ikinci kamp dönemine kadar transferi sonlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki bir İnter Toto maçı var. Artık bu maçıda düşünmemiz gerekiyor" diye konuştu. Bu arada, Fenerbahçe' nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral'ı renklerine katmak için girişimlerde bulunan ancak, sarı lacivertli yönetimin serbest bırakmayı düşünmemesi nedeniyle bu girişimi şimdilik askıya alan Trabzonspor yöneticileri gözlerini Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Eren ve Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Faruk Bayer'e çevirdi.

16.06.2007
    Kaynak : DHA
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• OLMADI DEĞiŞTiR!

Trabzonspor’un 20 Haziran’da Bolu’nun Gerede ilçesinde başlayacak kampına, milli ve sakatlığı süren oyuncuların haricindeki as kadronun da katılacağı bildirildi

Trabzonspor’un 20 Haziran’da Gerede'de başlayacak kampına milli oyuncular Hüseyin, Gökdeniz, Stepanov, Yattara ve Jabi, sakatlıkları bulunan Musa ve Risp ile özel nedenlerinden dolayı izin verilen Ceyhun'un katılmayacağı belirtildi. Milli oyuncu Umut ile yeni transferler Serkan ve Adnan'ın da kamp kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Daha önceki programa göre Trabzonspor’un, 20 Haziran’da yapılacak kampının 23 genç ve 5 yabancı oyuncudan oluşacağı, bu kadroyla İnter Toto Kupası’nda mücadele edeceği açıklanmıştı. Trabzonspor'un, UEFA İnter Toto Kupası’nda as kadrodaki futbolculardan yararlanacağı ve bazı genç oyuncuların da bu kadroya ilave edilebileceği öğrenildi.

Tarih: 16.06.2007 Saat: 09:02:20 (3901 okuma)
      Kaynak:www.haber61.net
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• CARLE SONUNDA GENÇLER'İN OLDU!

AFP'nin Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, daha sonra adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Nick Carle sonunda Gençlerbirliği'nin oldu! 25 yaşındaki futbolcu Başkent ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Türkiye'ye F.Bahçe için geldiği haberlerini yalanladı..

16 Haziran 2007, 11:55

EN ÇOK OKUNAN HABERLER (Son 24 Saat)
        >> LINCOLN ASLAN GİBİ!
        >> Johansson Türkiye'yi ayağa kaldıracak!
        >> "AZİZ YILDIRIM'IN RÜYASI!"
        >> CARLE SONUNDA GENÇLER'İN OLDU!
        >> Fenerbahçeliler coştu!
        >> Robinho savaşını Brezilya kazandı!
        >> Hüseyin "Kartal" gibi uçacak!
        >> "REAL'DEN AYRILMAK İSTEMİYORDUM"
        >> La Liga'da düğüm çözülüyor!
        >> Lyon'dan çifte transfer!
        FOTOĞRAF GALERİSİNBA'de şampiyon Spurs oldu!
        Cleveland Caveliers ile NBA şampiyonluğu için final serisine başlayan S.A Spurs rakibine hiç şans tanımadı ve 4 maç sonunda şampiyon oldu.[Tüm Galeriler]Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile anlaştı.

Dün gece prensip anlaşmasına varılan Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle'ın Ankara'ya geldiği ve 25 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Başkent ekibi, 25 yaşındaki futbolcunun kulübü Newcastle Jets'e ve 3 yıl anlaşma karşılığında futbolcuya toplam 1 milyon Euro ödediği belirtildi.

-İMZAYI ATTI-
        Beştepe'deki tesislerin haşerelere karşı ilaçlanması nedeniyle kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın Konya yolundaki un fabrikasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cavcav, annesi Uruguaylı, babası Şilili 25 yaşındaki melez futbolcu ile bir süredir ilgilendiklerini belirterek, ''Bu futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyormuş. Dün Trabzon'a çağrılan Nick Carle ile Trabzonspor'un anlaşamadığını duyduk ve hemen menajeriyle temasa geçerek, Avustralyalı futbolcuyu Ankara'ya getirdik. Kendisiyle görüşerek 3 yıllığına anlaştık'' dedi.

Cavcav, ülkesinde Newcastle Jets takımında forma giyen ve bu sezon oynadığı 20 maçta 4 gol atan Carle'nin yaptığı 10 asistle de ülkesinde asist kralı olduğunu söyledi.

-CARLE: ''MERHABA TÜRKİYE''-
        Gençlerbirliği'ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise ''Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye'' dedi.

Carle, dün akşam Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını bildirerek, ''Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok'' diye konuştu.

-FENERBAHÇE'DEN GENÇLERBİRLİĞİ'NE YOLCULUK-
        Carle'nın Türkiye macerası, Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurması haberi başladı. Ancak Sarı-lacivertli kulübün yalanladığı haberin ardından Nick Carle'nin adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı. Son olarak Trabzonspor ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nick Carle, en sonunda Gençlerbirliği ile anlaştı.

Avusralya'da Newcastle Jets forması giyen orta saha oyuncusu Nick Carle, son sezonda ülkesinde yılın futbolcusu seçilmişti.

Yorum

• Trabzonspor Oftaş'ı alır mı?

Hazır Oftaş orada duruyorken ve kimse almıyorken, Trabzonspor neden bu kulübü satın almıyor? Eğer İzmir kulüpleri birleşip almayacaksa, Oftaş en fazla Trabzonspor’un işine yarar… Neden?

Zamana not düşmek diyoruz ya, yine öneriyle karışık bir gıdımlık not düşüp, çekilip gideceğim.
          Gençlerbirliği, malumunuz, taraftarı olmayan zengin bir kulüp..
          Bunun yanında, kelli-felli, başkanı da var..
          Başkanın ligdeki ağırlığı, kulübünden kat kat fazla..
          Böyle bir kulübün yanına bir yavru daha geldi..
          Ön adı Gençlerbirliği, soyadı Oftaş..
          Oftaş, takımın ana sponsoru ve takım zaten bu sponsoruyla diğerinden ayırt ediliyor. Şampiyonluk hedefi olmayan, ligde üst sıraları zorlarsa zorlar, zorlamazsa tuzu kuru bir takımın yanında bir ikincisini bu lig ne kadar sindirir bilemem.

Zaten İlhan Cavcav da, iki Gençlerbirliği’nden bir şampiyon çıkmayacağını bildiği için, küçük yavruyu satabileceğini ima etti. Bu durum medyada da haber oldu. İzmir’in ligde takımı yok, onlar almak istedi. Sonra Mardinspor ile anıldı ancak Oftaş, durduğu yerde duruyor.

Hazır Oftaş orada duruyorken ve kimse almıyorken, Trabzonspor neden bu kulübü satın almıyor?
          Eğer İzmir kulüpleri birleşip almayacaksa, Oftaş en fazla Trabzonspor’un işine yarar…
          Neden?

Bir kere çok sezondur, bir takımla şampiyon olamayan Trabzonspor, bir buçuk takımla amacına ulaşabilir.
          İki takım, tek hedef..
          İki takım sadece Trabzonspor’un şampiyonluğu için çalışacak. Hem Trabzon kenti iki Trabzonspor’u kaldırır. Trabzonspor şampiyon olacaksa, böyle bir yatırıma değer diyorum..
          Bu sezon olmasa bile, ileriki sezonlarda bu mümkün..

İkincisi,Trabzonspor’un elindeki 51 oyuncuyu başka türlü eritme şansı yok..
          Ancak böyle ikinci bir takımı olursa, elindeki oyuncuları eritebilirsin..
          Yetenekli olup da, ikinci ve üçüncü liglerde kaybolacak oyuncuları, Süper Lig'de değerlendirir, eğer yetenekleri varsa Trabzonspor’a geri dönüşlerini de kolaylaştırırsın. Yine gelecekte A takım hocası düşünülen bir teknik adam için en ideal pişme yeri..
          Hem Trrabzonspor, hem değil…

Böyle bir kulüp daha çok işe yarar, devam ediyorum..
          "Ahh bir Trabzonspor’da yönetici olsam" diye hayaller kuranlar için, önce Trabzonspor Oftaş’ta yönetici olma şartı getirilir..
          Asgari iki dönem orada yönetici ya da başkan olanlar, kendilerini bir şekilde taraftara, spor camiasına tanıtmış olur. Yanlış yaparsalar da çok mühim değil, bundan Trabzonspor etkilenmez, yavru takım etkilenir.. Böylece, Trabzonspor’da kötü yönetici - kötü yönetim dönemi kapanır..
          Bir takım kişilerin amatör, samimi yönetici olma hevesleri de bu şekilde tatmin edilir diye düşünüyorum..

Sonra, Trabzonspor, transferleri bu kulüp üzerinden yapar.. Daha ekonomik olur. Nasıl olur? Bir futbolcuyu Trabzonspor isterse fiyatı beş kat artıyor, ama Trabzonspor Oftaş isterse, üç paraya Trabzonspor şemsiyesi altına girer. Daha sonra Trabzonspor o adamı istediği paraya alır.. Sonra, PAF oyuncuları ilk burada görücüye çıkar..

Peki neyle alınacak bu kulüp?
          Gökdeniz’in transferi konuşuluyor, bilmiyoruz gerçek mi, yalan mı? Eğer gerçekleşirse, Gökdeniz’den gelen parayla, pekala bu kulüp satın alınabilir.. Üzerine biraz daha eklemek gerekecektir. Onu da başkan Albayrak’a havale ederiz. Bize bir yıldız sözü vardı, hatırlatırız. Kötü geçen iki sezondan sonra ancak böyle bir şey yaparsa, taraftar onu affedebilir

Tüm bunlar senaryo değil.. Üstelik Gençlerbirliği Oftaş’a sponsor olan Oftaş firmasının sahibi Trabzonlu’dur. Kulüp başkanı Trabzonlu’dur.. Ortam satın almak için müsait.. Trabzonspor’un şampiyonluktan, yönetim yanlışlarına kadar pek çok sorun da giderilmiş olur..
          Ben yazdım, söz uygulayıcılarda...

Aytekin Akay
          16 Haziran 2007, 19:55

Ajansspor.com
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• çok saçma bence niye alalım 50 futbolcu olmuyacakki bu takım zaten çoğu gidecek bence gereksiz olur Trabzonsporumuzun her zaman hedefi şampiyonluktur ve bunu tek başına becermiştir başka takıma gerek yok hemde maddi boyutu var bu işin cavcav30 milyon dolar istiyor trabzonun bütçesine bu denk gelir zaten okadar borç var buda ağır bir yük olur

Yorum

• yaa öyle hemen baştan kestirip atmayalım arkadaşlar mantıklı bir fikir şampiyonluk için olmasa da oyuncu denenmesi ve futbolcuların kendilerini geliştirmeleri için tam isabet olabilir
              örnegin eger daha öncelerinde böyle bir takımımız olsaydı şimdiye m.keçeli ayman. gibi oyuncularla ugrasmazdık ve de uefa yı düsünüyorsak yeni bi kaleci alır tolga yı yollayabilirdik yada jerfferi hem böylelikle deneyimleri artardı...
              BMN | ANTALYA
              Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• bence gereksiz aymanın keçeli gibi futbolcuların olmasının bunla alakası olamaz o sadece yönetim ve teknik direktörün futboldan anlamamasından dolayı biz bi tane Trabzonsporu sevdik başkasınıda sevmeyiz şampiyonluklara onla yaşadık hüzünleride

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence gereksiz aymanın keçeli gibi futbolcuların olmasının bunla alakası olamaz o sadece yönetim ve teknik direktörün futboldan anlamamasından dolayı biz bi tane Trabzonsporu sevdik başkasınıda sevmeyiz şampiyonluklara onla yaşadık hüzünleride
                  yaa buna trabzonspor gözüyle bakmayalım bende trabzonu seviyorum hem tek hemde şamoiyonlugunu görmesemde hiç...
                  farzek ti adını başka bişi koydun ama bizim ikinci takım olacak sadece aramızda alışveriş yapacagız o kadar oyuncuya verecegimiz milyon degerler yerine hazır elimizde kurulu bi kadro olacak kimin nasıl oynadıgını görebileceksin aldıgın oyuncuyu kampa cagırıp test etmeye de gerek kalmıcam hemm
                  BMN | ANTALYA

Yorum

• oftaş konusu kardeş adamlar oyuncu alamıyor külüp mü alacaklar bunların trabzondan of 'a gidecek paraları yok
                    işkenaz

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor Oftaş'ı alır mı?

Hazır Oftaş orada duruyorken ve kimse almıyorken, Trabzonspor neden bu kulübü satın almıyor? Eğer İzmir kulüpleri birleşip almayacaksa, Oftaş en fazla Trabzonspor’un işine yarar… Neden?

Zamana not düşmek diyoruz ya, yine öneriyle karışık bir gıdımlık not düşüp, çekilip gideceğim.
                      Gençlerbirliği, malumunuz, taraftarı olmayan zengin bir kulüp..
                      Bunun yanında, kelli-felli, başkanı da var..
                      Başkanın ligdeki ağırlığı, kulübünden kat kat fazla..
                      Böyle bir kulübün yanına bir yavru daha geldi..
                      Ön adı Gençlerbirliği, soyadı Oftaş..
                      Oftaş, takımın ana sponsoru ve takım zaten bu sponsoruyla diğerinden ayırt ediliyor. Şampiyonluk hedefi olmayan, ligde üst sıraları zorlarsa zorlar, zorlamazsa tuzu kuru bir takımın yanında bir ikincisini bu lig ne kadar sindirir bilemem.

Zaten İlhan Cavcav da, iki Gençlerbirliği’nden bir şampiyon çıkmayacağını bildiği için, küçük yavruyu satabileceğini ima etti. Bu durum medyada da haber oldu. İzmir’in ligde takımı yok, onlar almak istedi. Sonra Mardinspor ile anıldı ancak Oftaş, durduğu yerde duruyor.

Hazır Oftaş orada duruyorken ve kimse almıyorken, Trabzonspor neden bu kulübü satın almıyor?
                      Eğer İzmir kulüpleri birleşip almayacaksa, Oftaş en fazla Trabzonspor’un işine yarar…
                      Neden?

Bir kere çok sezondur, bir takımla şampiyon olamayan Trabzonspor, bir buçuk takımla amacına ulaşabilir.
                      İki takım, tek hedef..
                      İki takım sadece Trabzonspor’un şampiyonluğu için çalışacak. Hem Trabzon kenti iki Trabzonspor’u kaldırır. Trabzonspor şampiyon olacaksa, böyle bir yatırıma değer diyorum..
                      Bu sezon olmasa bile, ileriki sezonlarda bu mümkün..

İkincisi,Trabzonspor’un elindeki 51 oyuncuyu başka türlü eritme şansı yok..
                      Ancak böyle ikinci bir takımı olursa, elindeki oyuncuları eritebilirsin..
                      Yetenekli olup da, ikinci ve üçüncü liglerde kaybolacak oyuncuları, Süper Lig'de değerlendirir, eğer yetenekleri varsa Trabzonspor’a geri dönüşlerini de kolaylaştırırsın. Yine gelecekte A takım hocası düşünülen bir teknik adam için en ideal pişme yeri..
                      Hem Trrabzonspor, hem değil…

Böyle bir kulüp daha çok işe yarar, devam ediyorum..
                      "Ahh bir Trabzonspor’da yönetici olsam" diye hayaller kuranlar için, önce Trabzonspor Oftaş’ta yönetici olma şartı getirilir..
                      Asgari iki dönem orada yönetici ya da başkan olanlar, kendilerini bir şekilde taraftara, spor camiasına tanıtmış olur. Yanlış yaparsalar da çok mühim değil, bundan Trabzonspor etkilenmez, yavru takım etkilenir.. Böylece, Trabzonspor’da kötü yönetici - kötü yönetim dönemi kapanır..
                      Bir takım kişilerin amatör, samimi yönetici olma hevesleri de bu şekilde tatmin edilir diye düşünüyorum..

Sonra, Trabzonspor, transferleri bu kulüp üzerinden yapar.. Daha ekonomik olur. Nasıl olur? Bir futbolcuyu Trabzonspor isterse fiyatı beş kat artıyor, ama Trabzonspor Oftaş isterse, üç paraya Trabzonspor şemsiyesi altına girer. Daha sonra Trabzonspor o adamı istediği paraya alır.. Sonra, PAF oyuncuları ilk burada görücüye çıkar..

Peki neyle alınacak bu kulüp?
                      Gökdeniz’in transferi konuşuluyor, bilmiyoruz gerçek mi, yalan mı? Eğer gerçekleşirse, Gökdeniz’den gelen parayla, pekala bu kulüp satın alınabilir.. Üzerine biraz daha eklemek gerekecektir. Onu da başkan Albayrak’a havale ederiz. Bize bir yıldız sözü vardı, hatırlatırız. Kötü geçen iki sezondan sonra ancak böyle bir şey yaparsa, taraftar onu affedebilir

Tüm bunlar senaryo değil.. Üstelik Gençlerbirliği Oftaş’a sponsor olan Oftaş firmasının sahibi Trabzonlu’dur. Kulüp başkanı Trabzonlu’dur.. Ortam satın almak için müsait.. Trabzonspor’un şampiyonluktan, yönetim yanlışlarına kadar pek çok sorun da giderilmiş olur..
                      Ben yazdım, söz uygulayıcılarda...

Aytekin Akay
                      16 Haziran 2007, 19:55

Ajansspor.com

ÇOK SAÇMA VE HAYALCİ BİR DURUM VAR ORETADA BAHSİ GEÇEN FIRSAT ZATEN 2 SENE ÖNCE BU TAKIMIN ELİNDEYDİ SEBAT 1. LİGDEYKEN AMA BU DURUM ORGANİZE EDİLEMEDİ MADEM BU KADAR SAĞLAM BİR YAPILANMA DÜŞÜNÜLÜYOR PEK 6TABİKİ SEBAT İLE YAPILABİLİR HALEN BU BU ŞEKİLDE HACİZDEKİ TAKIM DA KURTARILMIŞ OLUR. BEN BUNU DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞTİM SEBAT MÜTHİŞ BİR MENFAATTİR TRABZONSPOR İÇİN Dİ
                      YE AMA BU KAYNAK NE YAZIKKİ HEBA EDİLDİ.

Yorum

• Avustralya�nın Maradona�sı diye Türkiye�ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor�a şimdi de Utrecht�in 10 numarası Tom Caluwe önerildi

DENEME ZANNETTİ
                        Transferde özellikle 10 numara ve kaleci arayışı içerisinde olan Trabzonspor�da dün hareketli saatler yaşandı. Avustralya�nın Maradona�sı diye Türkiye�ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-Mavili kulüpten asgari bir fiyat talep eden Şili asıllı futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzüntü yarattı. Kontenjan nedeniyle bekletilmek istenen Avustralyalı oyuncu bunu deneme olarak algılayınca ipleri kopardı ve menajeri tarafından G.Birliği�ne imza attırıldı.

ZİYA DOĞAN İZLEDİ
                        10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor�a Belçika�nın Utrecht kulübünde oynayan Tom Caluwe önerildi. Belçika�da yaşayan Yattara�nın Trabzonlu FİFA menajeri Adnan Demir bordo-mavili takıma Tom Caluwe yi önerdi. Demir TAKA�ya yaptığı açıklamada Tom�u teknik direktör Ziya Doğan�ın da gelip izlediğini belirterek, �Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor�luyum, eğer 10 numara almak istiyorlarsa Tom�u kaçırmasınlar. Bu oyuncuyla şimdi G.Saray da ilgileniyor� diyerek uyarıda bulundu. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu her iki ayağını da mükemmel kullanıyor.
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzon Cordoba'yı ikna etti
                          Dış transferde Serkan, Adnan ve Jabi'yi kadrosuna katan Trabzonspor, uzun süredir sürdürdüğü kaleci çalışmalarında da sona yaklaştı. Bordo- mavililer, küme düşen Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Oscar Cordaba'yla büyük oranda anlaşmaya vardı. Sakaryasporlu Martinez'den yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçen yönetimin, futbol hayatına nokta koyduğunu açıklamasına rağmen Kolombiyalı file bekçisini ikna ettiği ve son pürüzlerin aşılması için uğraştıkları bildirildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu da Cordoba'yla temasta olduklarını belirterek, "Tolga'yı yok etmeyecek, ona ağabeylik yapacak, yol gösterecek birini istiyoruz. Bana göre bu isim Cordoba'dır" açıklamasını yaptı.

DOĞAN 10 NUMARA İSTEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yönetimden ayrıca kaliteli bir 10 numara transfer edilmesi istediği bildirildi. Başkan Nuri Albayrak'la görüşerek kendisinin takip ettiği birkaç futbolcu olduğunu belirten Doğan'ın, Güney Amerikalı bir oyuncunun ismini verdiği gelen haberler arasında. Geçen sezon yabancı oyunculardan beklenen verimin alınamaması nedeniyle Doğan'ın, "Acele etmeyelim ve alabileceğimizin en iyisini alalım" dediği de öğrenildi.

17.06.2007

Kaynak : Sabah
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• abilik yapmasına yaparda kalecilik konusunda düşünceliyim çok bariz hatalı goller yiyor ciddiyetlikle çıkmıyor maçlara gene de hayırlı olsun derim alındıysa eğer..
                            En son turgi tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 13:07.
                            BMN | ANTALYA

Yorum

• oylama ya katıl
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Trabzonspor yabancıları gözden çıkardı

Trabzonspor, bu sezon UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle gelecek hafta toplanarak hazırlıklara başlayacak. Bordo-mavili takımda, Musampa, Jun ve Djokaj 29 kişilik kamp kadrosunda yok.

29 kişilik futbolcu kadrosuyla 20 Haziran'da Gerede'de toplanacak bordo-mavili takım, Temmuz başına kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Musampa, Jun ve Djokaj'ın 29 kişilik kamp kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Geçen sezon ülkesine erken dönen milli oyuncu Stepanov'un ise diğer milli oyunculardan farklı olarak kampa gelebileceği kaydedildi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, Djokaj'ın Almanya'da bir kulüple anlaştığını ve bu futbolcunun gelecek sezon Almanya'da büyük olasılıkla forma giyeceğini belirtti.

Başer, Musampa ve Tomas Jun'un ise teknik heyet tarafından kadroda düşünülmediğini kaydetti.

Gerede'de yapılacak kampa daha önce belirlenen gruptan 11 futbolcunun da dahil edileceği belirtildi.

Milli oyuncular Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Jabi, Yattara ile sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve izinli olan Ceyhun'un, 20 Haziran'daki kampa katılmayacakları daha önce bildirilmişti.

Bu arada yardımcı antrenör Turgut Kural'ın dün bordo-mavili kulübün İntertoto Kupası'ndaki muhtemel rakibi NK Zagrep'in Ankara'da Suudi Arabistan ile yaptığı hazırlık maçını izlediği öğrenildi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/supe...n_cikardi.html
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X