Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15 milyon YTL için geri sayım
    Nuri Albayrak yönetiminin en büyük kozlarından biri olan benzinlik projesinde sona yaklaşılıyor...
    12.06.2007

Geçtiğimiz günlerde FANATİK’e konuşan ve “15 milyon YTL gelir beklediğimiz bu konuda işler istediğimiz gibi gitti. 15 Haziran’da ihale planlıyoruz” diyen mali sekreter Emin Kahraman’ın sözleri camiada geniş yankı bulmuştu. Bu açıklamadan sonra gözler 15 Haziran’a çevrildi. Başkan Nuri Albayrak’ın da gelişmeleri yakından takip ettiği, belirlenen tarihe yetişmese bile ay sonuna kadar bu konuyu mutlaka çözüme kavuşturmayı planladığı ifade edildi. 29 milyon YTL borç açıklayan ve bütçeyi aralıkta aldıkları gibi teslim etme sözü veren yönetim, beklenen gelir sağlanırsa fazlasıyla rahatlayacak.

Yorum

• Yıldızlara izin yok
      Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yeni sezona daha güçlü girmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yıldız oyuncularını hiçbir şekilde kadrodan ayırmayı düşünmediklerini söyledi. Trabzonspor’un büyük hedefleri olduğunu ve bunları gerçekleştirmek için yeni sezona daha güçlü girmenin hesaplarını yaptıklarını belirten Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bunun için de ilk iş olarak mevcut kadroyu güçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti. Kadrodaki yıldız futbolcuları kesinlikle satmayı düşünmediklerini vurgulayan Asbaşkan Sayitoğlu, “Elimizdeki yıldız oyuncuları kesinlikle ne yurtiçine ne de yurtdışına vermemiz söz konusu değil. Trabzonspor taraftarı rahat olsun. Yıldız oyuncularımızı kesinlikle vermeyeceğiz. Yurtiçinde ise alabileceğimiz oyuncuları aldık. Bu oyuncular dışında yurtiçinde üst düzey transfer yapmayacağız” dedi.

Intertoto Kupası şans

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Intertoto Kupası ilk maçında mücadele edecek olan oyuncular için ikinci sınıf muamele yapıldığı şeklindeki yorumlara katılmadıklarını ifade ederek, “Intertoto Kupası genç oyuncularımız için bir şans. Onlara ikinci sınıf muamele yaptığımız şeklindeki yorumlar doğru değil. Trabzonspor formasıyla Avrupa’da forma giyecekler ve vitrine çıkacaklar. Ellerine geçen bu şansı iyi değerlendirmeleri gerekir” diye konuştu.

Mehmet çalım attı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, dış transferde Borussia Dortmund’un ikinci takımında forma giyen gurbetçi oyuncu Mehmet Akgün ile görüşecek. 9 Mayıs’ta Antalyaspor ile ön anlaşma imzalamasına rağmen Trabzonspor ile de görüşecek olan Mehmet Akgün, tercihini Bordo-Mavili takımdan yana kullanacak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak’ın İstanbul’daki ofisinde yapılacak görüşmeye yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer de katılacak. Anlaşma sağlanırsa Mehmet Trabzon’a giderek resmi mukavele imzalayacak

Yorum

• 11 Altın Adam Yarışması'nda yılın altın adamları belli oldu.
        Kalyon Otel'de gerçekleştirilen jüri toplantısında verilen oylar sonucunda Serdar Kulbilge, Önder Turacı, Gökhan Zan, Servet Çetin, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Yusuf Şimşek, Tuncay Şanlı, Alex De Souza, Gökhan Ünal ve Ümit Karan yılın 11 Altın Adamı seçildi.
        Bu arada yılın en başarılı yöneticisi Futbol Federasyonu Başdanışmanı ve AR-PEG Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay olurken, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yılın altın antrenörü ve Fırat Aydınus da yılın altın hakemi oldu.
        Yılın Altın Adamları, ödüllerini ağustos ayı içinde yapılması planlanan büyük ödül töreninde alacak.
        Öte yandan mayıs ayının hakemi seçilen Hüseyin Göçek, Ayın Altın Hakemi şilt ve check-up kartını Memorial Hastanesi Dahiliye Bölümü'nden Prof. Dr. Yavuz Baykal'ın elinden aldı.

Yorum

• Doğan: "Nokta transfer yapacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transferde hata yapmamak için titiz davrandıklarını belirterek, nokta transferler yapacaklarını söyledi.

Yurt içinde erken hareket ederek transfer edebilecekleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını kaydeden Doğan, "Yurt içinde yapabileceğimiz transferleri yaptık. Yabancı transferinde ise hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Dış transferde hata yapma şansımız yok. Mevcut kadroda bulunan yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle dış transferde hamle yapmak için Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısı konusunda vereceği kararı bekliyoruz. Bu süreçten sonra yabancı transferinde harekete geçeceğiz" dedi.

Yabancı futbolcu transferinin hata şansı olmayacak derecede önemli olduğunun altını çizen Doğan, "Çok paralar vererek aldığımız oyuncularda hata yapma lüksümüz yok denecek kadar az olmalı. Yabancı transferinde oyuncunun karakterinden Trabzon'a uyumuna kadar birçok konuda araştırmalar yapıyoruz. Trabzonspor'un şartlarına uygun transferlerin peşindeyiz" diye konuştu.

Takımın iskeletinin devre arasında oluşturulduğunu belirten Ziya Doğan, akıllı nokta transferler yaparak yeni sezona iddialı girmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum

• EMERTON ÇIKARMASI
            Trabzonspor, Mladen işi yatınca İngiltere’nin Blackburn takımında oynayan Emerton ile Wiganlı Skoko’yu bitirmek için harekete geçti

ÖNÜMÜZDEKİ sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan futbolcu piyasasını alt üst ediyor. Uzun bir liste hazırlayan Doğan’ın öncelikli olarak Blackburn’de forma giyen 1.85 boyundaki Avusturyalı Emerton’a kancayı taktı. Sağ bek, sağ açık ve ön libero mevkiilerinde oynayabilen, geçen sezon 34 maçta 12 gol atan Emerton’un bonservisi elinde. Teknİk direktör Ziya Doğan, Mladen’in transferin yatmasının ardından Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu olan ve İngiltere’nin Wigan takımında oynayan Avusturyalı Skoko’nun transferini bitirmeye çalışıyor.

Doğan, “Bu camiaya borcum var. Trabzonspor’un şampiyonluk hasretine sen verip borcumu ödemek istiyorum” dedi.Bu iki ismin yanısıra İsviçre’nin Basel takımında oynayan Mile Sterjevski, Helsinborglu Fredrik Svanback, Hammaryli Sebastian Eguren, Wisla Krakowlu Piort Brozek ile yakından ilgilenen teknik direktör Ziya Doğan bu isimleri de yedekte tutuyor. Doğan, listesindeki bütün isimlerle temas kuracak ve en geç 2 haftaya kadar bir karar verecek.
            işkenaz

Yorum

• Gözler TBMM'de

Trabzonspor'da stadyum ve tesis projesi için TBMM' nin vereceği karar bekleniyor. Genel sekreter Zekai Fırat Dülger, tesis projesi için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, "Biz projeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduk. Haber bekliyoruz" dedi.
              ......mutedil dalgalı..
              fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Mehmet imzaya!

Antalya'da tatilde bulunan Mehmet Akgün, dün akşam İstanbul'a geldi. Başkan Nuri Albayrak ve Abdullah Başer ile bugün görüşme yapacak olan Borussia Dortmund'un ikinci takımında oynayan gurbetçi futbolcunun transferinde pürüz olmadığı öğrenildi. [
                ......mutedil dalgalı..
                fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Altaylı Alp sırada
                  Trabzon'un Altaylı Sancak'tan sonra İzmir ekibinde fazla şans bulamayan Ümit Milli Alp için girişimlere başlayacağı öğrenildi.

DOĞAN ÇOK İSTİYOR
                  Altay'la sözleşmesi biten Sancak'la anlaşan Trabzon şimdi de Ümit Milli Takım'ın gözdesi Alp'e kanca attı. Ayyıldızlı ekibe düzenli olarak çağrılmasına rağmen geçen sezon Altay'da çok fazla şans verilmeyen Alp'i takibe alan Ziya Doğan'ın, genç futbolcuyu çok istediği öğrenildi.

BAŞKAN YEŞİL YAKTI

Trabzonspor, Altay'ın kapısını Alp için çalmaya hazırlanırken, başkan Nafiz Zorlu da transfer için yeşil ışık yaktı. Altay başkanı "Futbolcuya ve kulübe büyük fayda sağlarsa transfere izin veririz" açıklamasını yaptı. Altay'ın Alp için en az 500 bin dolar talep edeceği öğrenildi.
                  ......mutedil dalgalı..
                  fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Amoruso

Bordo-mavililer, Reggina'da bu sezon 16 gol atan İtalyan forvetin menajeri ile görüşüyor.

Trabzonspor, forvet arayışlarını geniş çapta sürdürüyor. Bir yandan Polonyalı Brozek kardeşleri araştıran bordomavililer bir yandan da Nicola Amoruso'nun menajeri Antonio Caliendo ile görüşüyor. Reggina'da oynayan İtalyan forvetin Türkiye'den gelebilecek teklife sıcak bakabileceği söyleniyor.Reggina formasıyla bu sezon Seri A'da 34 maça çıkan İtalyan yıldız 16 gol attı.

BONSERVİSİ YÜKSEK
                    33 yaşındaki Amoruso üstün top tekniği, rakip forveti dağıtan özelliği ve fırsatçılığı ile tanınıyor. Menajer Caliendo, 2008'e kadar Reggina ile sözleşmesi olan yıldız oyuncunun bonservisinin 1 milyon 750 bin euro'ya alınabileceğini belirtti. Bordo-mavililerin diğer adayları da araştırıp, forvet transferini çözecekleri öğrenildi.
                    ADI: Nicola Amoruso
                    BOY: 1.86
                    Kilo: 75
                    OYNADIĞI KULÜPLER: Sampdoria, Juventus, Perigua, Napoli, Modena, Messina, Reggia

İmza şov hazır
                    Baturoğlu: Serkan, Adnan Mehmet ve Jabi perşembe günü imza atacak.
                    Trabzonspor imza şova hazırlanıyor. Fenerbahçe'den Serkan Balcı, Samsunspor'dan Adnan, Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün ve Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ile prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, perşembe günü imza attıracak.

JABİ KALABİLİR
                    Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, anlaştıkları 4 futbolcuyu resmi olarak takıma kazandıracaklarını belirterek, "4 oyuncu arkadaşımıza da toplu olarak imza attıracağız. Jabi, milli takımda olduğu için imzası belki sonraya kalabilir" açıklamasını yaptı.
                    ......mutedil dalgalı..
                    fırtına ihtilal efsane

Yorum

• ERCİYESSPOR'da yönetim sorunu, mali kriz ve borçlar yüzünden yeterli kadro kurulamayacağı göz önüne alınarak UEFA Kupası'na katılmaması görüşü ortaya atılmaya başlandı. Mavi siyahlı takımın bu kararı aldığı takdirde Trabzonspor'un UEFA, Kayserispor'un da İnter Toto Kupası'na katılacağı bildirildi.
                      İkinci Lig'e düşen Erciyesspor'un 23 Haziran Cumartesi günü yapacağı genel kurul öncesi, UEFA tartışmaları ortaya çıktı. Kadrosu büyük ölçüde dağılan, sözleşmesi devam eden futbolcularının da Süper Lig'de oynamak istemesi de mavi siyahlı kulüpte sıkıntı arttı. Bu arada yönetime talip çıkmaması da işleri zorlaştırdı.
                      Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Özhaseki'nin, “Başkan Ziya Eren'in görevini sürdürmesinden yanayız. Biz de kendisine yardımcı olacağız“ açıklamasına Başkan Ziya Eren, “Ben ve yönetim kurulum kesin olarak görev almayacağız“ cevabını verdi.
                      Erciyesspor'da başkan arayışının yanı sıra yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı, transfer politikasının nasıl oluşacağı, takımın yeni sezona nerede hazırlanacağının ise ancak kongreden sonra netleşebileceği bildirildi.

UEFA SINAVI 16 AĞUSTOS'TA
                      Halen yönetimi, teknik direktörü ve sahaya çıkaracak 11 futbolcusu bulunmayan Erciyesspor'un 16 Ağustos'ta oynayacağı UEFA Kupası maçı sıkıntıyı arttırdı. Erciyesspor'un bu koşullarda başarılı olmayacağı öne sürülürken, “UEFA Kupası'nda çekilme kararı alınsın“ görüşü de seslendirilmeye başlandı.

12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                      - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                      Darbe sırası bizde...

Yorum

• Ve Adnan imzaladı
                        Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Samsunspor’un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman ve Muzafer Ermiş’in hazır bulunduğu imza töreninde, Adnan kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
                        Adnan imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 4 büyük kulübünden birine geldiğini belirterek, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye’de devamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, devamlı hedefe koşan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamın vasiyeti olan bordo-mavili formayı giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum" dedi. Trabzonspor’da elinden geleni yapacağını ifade eden Adnan, "Sayın hocama ve yönetime teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bana ve Trabzonspor’a transferim hayırlı olsun. Trabzonspor’da hedefim şampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum" diye konuştu. Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Kendisinden çok şey bekliyoruz. Az önce bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan’ın bu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şey bekliyorum" diye konuştu.
                        İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayı giyecek. Samsunspor’da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan’ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği öğrenildi.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'a UEFA umudu

Önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarının dışında kalan Trabzonspor'da UEFA Kupası umudu doğdu.. Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmaması gündemde.. 12 Haziran 2007 17:36 Yazı boyutunu büyütmek için

Demet ÖZTÜRK'ün haberi
                          ERCİYESSPOR'da yönetim sorunu, mali kriz ve borçlar yüzünden yeterli kadro kurulamayacağı göz önüne alınarak UEFA Kupası'na katılmaması görüşü ortaya atılmaya başlandı. Mavi siyahlı takımın bu kararı aldığı takdirde Trabzonspor'un UEFA, Kayserispor'un da İnter Toto Kupası'na katılacağı bildirildi.
                          İkinci Lig'e düşen Erciyesspor'un 23 Haziran Cumartesi günü yapacağı genel kurul öncesi, UEFA tartışmaları ortaya çıktı. Kadrosu büyük ölçüde dağılan, sözleşmesi devam eden futbolcularının da Süper Lig'de oynamak istemesi de mavi siyahlı kulüpte sıkıntı arttı. Bu arada yönetime talip çıkmaması da işleri zorlaştırdı.
                          Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Özhaseki'nin, “Başkan Ziya Eren'in görevini sürdürmesinden yanayız. Biz de kendisine yardımcı olacağız“ açıklamasına Başkan Ziya Eren, “Ben ve yönetim kurulum kesin olarak görev almayacağız“ cevabını verdi.
                          Erciyesspor'da başkan arayışının yanı sıra yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı, transfer politikasının nasıl oluşacağı, takımın yeni sezona nerede hazırlanacağının ise ancak kongreden sonra netleşebileceği bildirildi.

UEFA SINAVI 16 AĞUSTOS'TA
                          Halen yönetimi, teknik direktörü ve sahaya çıkaracak 11 futbolcusu bulunmayan Erciyesspor'un 16 Ağustos'ta oynayacağı UEFA Kupası maçı sıkıntıyı arttırdı. Erciyesspor'un bu koşullarda başarılı olmayacağı öne sürülürken, “UEFA Kupası'nda çekilme kararı alınsın“ görüşü de seslendirilmeye başlandı.

Milliyet

Yorum

• Erciyesspor UEFA'da çekilmiyor. Trabzonspor'un konuyla ile Erciyespor'a yaptığı teklif kabul görmedi. Erciyesspor'un yakınd ayapılacak olan genel kurulunda göreve gelecek yeni yönetim son kararını verecek. Ancak büyük ihtimalle çekilmiyorlar.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• arkadaşlar su foruma bi yazı açsanıza 25 haziran geliyoo yönetimden bi ziyaret felan bişi yapsınlar yaa ben gene sitede kazım koyuncu yu anıyoruz diye gicistirici yazılar görmek istemiyorumm o ki yüce insan sizden benden cok aşıktı trabzonspora bunu hepimizde biliyoruzz gidip hep birlikte ziyaret etmek bizler için onur verici olur diye düsünüyorumm................

ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM ABİMM SENİ COK SEVİYORUMMM!!!!!!!

SEN GİTTİN YAA ARTIK ÇOŞMAZ OLDU KARADENİZ!!!!!!
                              ilgilenen arkadaslara şimdiden teşekkür...
                              BMN | ANTALYA
                              Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Tekelioğlu Şok Etti
                                11 Haziran 2007 15:39
                                Sadi Tekelioğlu, haber61.net ' e Gündem Yaratacak Açıklamalar Yaptı.
                                Tekelioğlu Şok Etti

Trabzonspor eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu'nun bu açıklamaları çok konuşulacak.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

Trabzonspor eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, gündeme damgasını vuracak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'da kendisinin çalıştığı dönemle bugünü kıyaslayan Tekelioğlu çok sert eleştirilerde bulundu.Tecrübeli teknik adam, “Trabzonspor'da bugün teknik adamlara tanınan haklarla, benim çalıştığım dönemdeki şartları göz önüne alınca hayretler içinde kalıyorum. Ben 7 maç üst üste kazanıyorum görevime son veriliyor, Ziya Doğan 7 maç galip gelemiyor halen Trabzonspor'da teknik direktörlük yapıyor. Demek ki bizlere geçmişte çok büyük haksızlık yapıldı. Bu haksızlığı görünce sinirlerim bozuluyor. Üstelikte futboldan gelme bir başkanın olduğu, yönetim kurulu toplantısında oylanıyorum. Bu nasıl adalet, bu nasıl anlayış anlamıyorum. Serdar Bali haricindeki hiçbir yöneticiye hakkımı helal etmiyorum” dedi.
                                Trabzonspor'da görev yapmış olmasına rağmen Trabzonspor'un kendisine hiçbir artı katmadığını dile getiren Tekelioğlu, “Aksine Trabzonspor benden maddi manevi çok şey aldı.Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Özkan Sümer'le kavga ettiğimiz için, birkaç kulüp beni hoca olarak almadı. Biz Trabzonlu teknik adamların kaderi bu” diye konuştu.

TRANSFERLER YANLIŞ

Trabzonspor yönetiminin yapmış olduğu transferlerin kesinlikle yanlış olduğunu dile getiren Tekelioğlu, bu anlayışla Trabzonspor'un başarılı olacağına inanmadığını söyledi. Serkan Balcı'nın stilini beğenmediğini, Adnan'ın Trabzonspor'a çok katkı sağlayamayacağını dile getiren Tekelioğlu, Jabi'nin ismini de ilk defa duyduğunu belirtti. Serkan Balcı'nın, “Ziya Doğan bana söz verdi beni orta sahada oynatacak”, şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Tekelioğlu “30 yıldır futbolun içindeyim böyle bir şey ilk defa duyuyorum. Merak ediyorum, Serkan Balcı mukavelesine “her maç ilk on birde sahaya çıkacaktır” maddesini de ekletecek midir? Bu tür olayları hayretler içinde izliyorum” dedi

BU SİSTEM SONUÇ ÜRETMEZ !

Trabzonspor alt yapısının bugünkü anlayışının futbolcu üretmekten çok Trabzonspor'a öfke kazandırma misyonu içerdiğini dile getiren Tekelioğlu “Bir futbolcuyu 12 yaşında alıyorsunuz ve 19 yaşına kadar saklıyorsunuz, ondan sonra seni düşünmüyoruz diyorsunuz. Böyle bir anlayış olur mu? Bu çocuğu 16 yaşına kadar gözlemlersiniz, sonra ya gönderirsiniz ya da elinizde tutarsınız. Çocuk futbolcu olacak diye derslerini aksatıyor, bu yüzden derslerinde başarısız oluyor, ondan sonra ne üniversiteye gidebiliyor, ne de futbolcu olabiliyor. Eğer 16 yaşındayken çocuğu kulüpten gönderirseniz, en azından aile evladını okutmuş olur. Bırakılan futbolcu Trabzonspor'a büyük öfke duyuyor. Bu anlayış çok kötü. Süper genç takıma bakıyorsun 30 kişi. 11 kişinin oynadığı yerde 30 futbolcu olur mu? Çocukları daha şimdiden yedekliğe alıştırıp hayatlarını karartıyorlar. Trabzonspor alt yapısının bir an önce gözden geçirilip yararlı bir hale getirilmesi gerekiyor”

atakankadioglu@haber61.net /haber61.net
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X