Ben bu işi başarırım diyor. Yeni bir süleyman seba doğacakmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
FATIH TEKKE EYLUL'DE TRABZON'DA!!!!!!!!

Trabzonspor'un Sezon Başında Rusya'nın Zenit Petersburg Takımına 7,5 Milyon Euro Bonservis Bedeliyle Verdiği Fatih Tekke'nin, Bordo-mavili Takıma Dönme İhtimalinin Olduğu Öğrenildi.
Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7,5 milyon Euro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, bordo-mavili takıma dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.
Trabzonspor Kulübü, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.
Milli oyuncunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.
Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de golcü oyuncunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık oynayabileceği kaydedildi.
Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 21:54.
Yorum
-
şaka mı bu ????????İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedar Bali 6 ay sonra yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.
Gülsem mi ağlasam mı anlayamadım.işkenaz
Yorum
-
bu haber cok eski ve sacma bi haber .. bir futbolcunun tatilinde gelipte baska bi takımda oynaması dogru degil, takımdan önce futbolcunun saglığı açısından uygun degil. bir diger mevzuda zenith kulübü 7.4 milyon euro verdikleri ve sistemlerini üzerine kurdukları bi kilit oyuncuyu tatil süresince başka takımda oynatma riskini göze alır mı ..hiç sanmıyorumİlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke Insallah Bu Eylul Trabzon'da!!!
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haber cok eski ve sacma bi haber .. bir futbolcunun tatilinde gelipte baska bi takımda oynaması dogru degil, takımdan önce futbolcunun saglığı açısından uygun degil. bir diger mevzuda zenith kulübü 7.4 milyon euro verdikleri ve sistemlerini üzerine kurdukları bi kilit oyuncuyu tatil süresince başka takımda oynatma riskini göze alır mı ..hiç sanmıyorum

Pek dogru abicim... Haklisin. Olur mu oyle birsey!
Neyise bakalim hayirlisi... Insallah cekip gelir!
Yorum
-
olurmu hocam fatih sakat kac mactir oynamiyor...zaten mutsuz orda...ayrica oyun sistemide onun üzerine kurulu degil,zaten ilerdede arshavn ve yeni transfer dominguez oynuyor onuda 7.6 milyon euroya rubin kazandan aldilar eski bir River Plateli....yani bence fatihin bunlari zorlamasi cok zor.kalite olarak cok üstün fatih ikisinde ama adamlar kac sezon Rus liginde oynuyor alismis havasina suyuna...birde unutmadan üstüne üstlük bizimde bir aralar istedigimiz Tom Tomskun gölcüsü Pavel Pogrebnyakda onlarda onuda bu sezon almislar...anliycan fatihe ihtiyaclari yok..fatihde yedek kalacak adam degil mecbur gelecek.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haber cok eski ve sacma bi haber .. bir futbolcunun tatilinde gelipte baska bi takımda oynaması dogru degil, takımdan önce futbolcunun saglığı açısından uygun degil. bir diger mevzuda zenith kulübü 7.4 milyon euro verdikleri ve sistemlerini üzerine kurdukları bi kilit oyuncuyu tatil süresince başka takımda oynatma riskini göze alır mı ..hiç sanmıyorum
Yorum
-
Ben Serdar Bali'yi çok da ciddiye almıyorum.İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu verdi gazı Serdar Bali'ye... Yürü bee kim tutar seni

O oturumun benim için asıl önemli yanı, Serdar Bali Ahmet Ağaoğlu'na muhtelif defalar "Senin de gizliden gizliye adaylık çalışmalarını biliyoruz" dediğinde Ağaoğlu'nun hep manalı manalı gülümsemesidir.
Cidden aday olmayacak olsa "Yok canım, aday falan olmayı düşünmüyorum" derdi herhalde.
Bir de altyapı ve Trabzon şehrinin futbolcu madeni oluşu konusundaki mutabakat çok önemliydi. Ben ki "yerlinin yerlisi" fikrini çağdışı buluyordum, beni bile ikna eder gibi oldular.
Keşke bu konu üzerinde gerçekten kararlılıkla duracak bir yönetim gelebilse...
Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
1. Digitürk 2.İbrahim Hacıosmanoğlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
6. Öztürk Pekin +1. Azize Yıldıvım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum