Haberler
Dumlupınar İlköğretim Okulu müzemizi ziyaret etti
Kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği müzemizi bu kez Dumlupınar İlköğretim okulu öğrencileri ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde müzemize gelen minik öğrenciler kulübümüzün tarihi ve müzemizdeki kupalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilere müze görevlilerimiz tarafından Trabzonspor Dergisi hediye edildi.
Dumlupınar İlköğretim Okulu müzemizi ziyaret etti
Kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği müzemizi bu kez Dumlupınar İlköğretim okulu öğrencileri ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde müzemize gelen minik öğrenciler kulübümüzün tarihi ve müzemizdeki kupalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilere müze görevlilerimiz tarafından Trabzonspor Dergisi hediye edildi. 
Takımımız haftasonu oynayacağımız Bursaspor maçında seramoniye organ bağışını teşvik edici tişörtlerle çıkacak.
Sualtı Sporları Federasyonu tarafından 18-20 Mayıs tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonası bugün başladı.
Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan müsabakada takımımız aleyhine yapılan tezahuratları hatırlatan Dülger, “Maça yönelik rakip takım yöneticilerinin endişe duymalarını gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değil”dedi.
Takımımızın, 20 Mayıs Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı Bursaspor maçının biletleri satışa çıkarıldı.
Kulübümüzün şehir dışındaki etkin taraftar gruplarından Gazili Trabzonsporlular, genele yayılarak Üniversiteli Trabzonsporlular adı altında toplandı.

Yorum