İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
32. Hafta Programı
13 MAYIS 2007 PAZAR
KAYSERİSPOR-GAZİANTEPSPOR
BŞ.BLD.ATATÜRK
19:00
ANTALYASPOR A.Ş.-MKE ANKARAGÜCÜ
ATATÜRK
BURSASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş.
ATATÜRK
KONYASPOR-VESTEL MANİSASPOR
BŞ.BLD.ATATÜRK
SAKARYASPOR A.Ş.-KAYSERİ ERCİYESSPOR
ATATÜRK
FENERBAHÇE-TRABZONSPOR A.Ş.
İZMİR ATATÜRK
ANKARASPOR A.Ş.-DENİZLİSPOR
YENİKENT ASAŞ
GENÇLERBİRLİĞİ-ÇAYKUR RİZESPOR
19 MAYIS
SİVASSPOR-GALATASARAY A.Ş.
4 EYLÜL
Kaynak tffÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Eger bir i$ yapiyorsak bunun icine,abi karde$ ili$gisi, büyük kücük ili$gisi veya buna benzer hicbir i$le alagasi olmayan $eyleri sokmak o i$i dogru yapmadigimiz anlamini ta$ir. Örnegin MAY icin A. Cakici bir $ey söylese, May $öyle bir aciklama yapar ; ben onun abisiyim, veya I. Haciosmanoglu feneri ele$tirirken veya fenere sallarken koc $irketlerinide bu i$in icine kadip hortum mortum kari$tirinca, ba$kan hemen bir aciklama yaparak i$i düzeltmeye cali$ir; bu aciklamalar Trabzonsporu baglamaz bunlar Haciosmanoglunun $ahsi fikirleridir.
Ardindan I.H dan bir aciklama gelir; ba$kan benim büyügümdür, büyükler afedicidir. Bana ne karde$im sizin büyük kücüklügünüzden? Oraya bir i$ yapmaya geldiniz, i$inizi dogru yapin, büyük kücüklügünüzüde Trabzonsporun di$inda halledin. I$in tuhafida adam ilk önce özür diliyor, sonra bu özürü kimse yemeyince ben özürümü geri aldim diyor, bu ne oluyor $imdi, Trabzonsporu yönetmek mi oluyor? Eger yöneticilik böyle ise bende Cumhurba$kani adayi olacagim, Tayyip Erdoganda benim büyügüm sayilir, bu i$i halleder herhalde.En son salihismet tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 19:52.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
STİCHUS tarafından yazılan ...
bir kaç gün içinde yönetim kurulu yeniden şekilleniyor.. elbette haşim bey ve ibrahim bey gibi hayatlarında bir daha kulübe giremeyeceklerini sandığım üyelerin konuşmaları devam edecektir..
bu yk dan da zaten camiayı temsil edecek bir idare çıkmaz. başkan kısa bir süre sonra genel kurul kararı alacak ve o zamana kadar da tüm camianın heyecan duyacağı bir liste için çalışır..
veya bırakır.. o da bir tercihtir ve saygındır..
bu yönetimin bu noktaya gelmesinin sebebi başkandır.. yanındakilerin siyaset meraklısı tipler olduğunu hatta ve hatta belediye meclis üyeliği peşinde koşacak kadar alçalabileceklerini stichus kongrede görmüşken başkan iyiniyetiyle gözünü kapamış ve görmemiştir..
geldiğimiz nokta ortadadır..
ne adar çok başkan merkezli yönetim, o kadar iyi!
kulübe zerre kadar evet evet zerre kadar faydası olmamış sadece başkana yük olmuş ve diğer camialrdan tepki çekmemize sebep olurken kendi taraftarımızı da utandırmış bu yöneticileri artık uzaklaştırmış oluyoruz..
kalanların da herhangi bir derde derman olamayacakları açıktır..
genel kurul! bir kaç hafta zorunlu denemeler boşa çıkacak ve kaçınılmaz olacak!
hayırlı uğurlu olsun..
Stichus arkadaşım bu kulübe herkes her zaman MALESEF çok rahat girer ..yönetici de olur hoca da olur başkan da olur ...en basit bir örnek bu dediğin gibi olsaydı o ziya denen adam ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapıdan içeri girmeyi bırakın Trabzona gelemezdi ...hepsini bir kenara geçiniz takımı soyunma odasında bırakıp gitmek ne demek ? başka tarafları yazmaya gerek dahi yok... bu adam oldugu şüpheli olan şahıs dahi dönüp kulübe hoca oluyor .. onun için herkes her şey olur bu kulüpte...
Başkan aday olur mu bilmem bence olması gerek en azından bu olgunlugu göstermesi gerek....bu kadar herkes ayaga kalkmış kongre diye yapmam da yapmam diyor .. bu kaçıncı şans ...tarihimizde olmayan olaylar yaşanıyor daha aralık ayına kadar ortamı kasmak germek niye ? bu saatten sonra kongre kararı alırsa benim için çok büyük sürpriz olur...mecbur kalırsa bilmem çok kulis yapan var ...Sayın Başkan kongre de çok şeyi görmedi belki de görmek istemedi ona bir şey diyemem açıkcası yorum da yapmam ama hala görmüyor bu yönetim kurulu üyeleri ile hiç bir şey yapamayacagını .....hoş gerçi kendisi ne yapacak o da başlıbaşına bir muamma ...2. başkan ve ekibini tasfiye etse ne olacak ? sanki arkada kalanlar çok matah makbul adamlar ....at suçu 2.başkana sonra hiç bir şey olmamış gibi ...efendim işte yeni görev dagılımı yapacagım de yok hoca ile devam edecegim de vs vs vs vs v ....bari hiç bir şey yapamıyorsa hoca denen adamı !!!!! alsın oradan da taraftar biraz olsun rahatlasın en azından kendi de aralık ayına kadar rahatlar ......
ama hedef şu ise Trabzonsporu hepten yere sereyim gömeyim iyice rezil edeyim bende daha kötü duruma düşeyim Trabzonsporun gelmiş geçmiş en başarısız başkanı olayım diyorsa ona bir şey demek mümkün değil ...insan kendi tercihlerini yaşar ama eger tercihleri bir büyük camiayı ilgilendiriyorsa kendi tercihlerini bu saatten sonra yapmamalı ....
yapacagı en ama en büyük kötülük haziran sonlarında kongre yapmak olur ...
Yorum
-
2 Sene önce olsa sampiyonluga oynuyorken doldururduk. Simdi cok insan gitmek istemez maca. Bu moralle kim ister ki?İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarı yarıya olsa bile zaten o yarıyı doldurmamız imkansız ! Hadi genelde bordo-mavili yürekler özelde bmn İzmir göster kendini...Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
LİG BİTMEDİ, HEDEFİMİZ GALİBİYET!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe maçı öncesi Maraton.Com.Tr'ye özel açıklamalar yaptı...
Lig yarışının henüz bitmediğinin altını çizen Doğan, bu hafta çok zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.
"Hedefimiz iyi futbol oynayıp kazanmak" diyen Doğan şöyle devam etti:
"Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. Moralleri çok iyi... Kadroları da kaliteli oyunculardan kurulu ama biz de iyi bir takımız. Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan ekip olduk. Üstelik eksik oyuncularımıza rağmen bunu yaptık. Ligde az da olsa bir UEFA iddiamız var, onu sonuna kadar zorlamaya kararlıyız."
Bu hafta futbolseverlerin çok zevkli bir maç izleyeceklerini ifade eden Doğan, "Çekişmeli, heyecanlı, mücadele dolu bir 90 dakika olacaktır. Az da olsa var olan iddiamızı korumak için bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
Maraton.com.tr
Yorum
-
Fenerbahçe-Trabzon maçı İzmir'de
07 Mayıs 2007 18:15
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 32. haftadaki tüm karşılaşmaların 13 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacağı bildirildi.
Turkcell Süper Lig'de 32. hafta maçlarının programı belli oldu.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 32. haftadaki tüm karşılaşmaların 13 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacağı bildirildi.
FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI İZMİR'DEiMzAm YhOk PaRmAk bAsSaM oLuRmU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum